BRUNO VAN LOON

Société en commandite simple


Dénomination : BRUNO VAN LOON
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.510.821

Publication

09/01/2014
ÿþ~ 15

Moa Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staa na neerlegging ter griffie van ' e didtE E R G E L E

GRIFFIE RECHTBANK VAN

,kopie

Ondernemingsnr : 0842.510.821

Benaming

(voluit) : VAN LOON BRUNO

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 2300 Turnhout, Schobbaard 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging -statutenwijziging

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 10 december 2013 :

EERSTE BESLUIT:

Op de bijzondere algemene vergadering dd. negen december tweeduizend en dertien werd er besloten tot tussentijdse dividenduitkering op basis van de belaste reserves zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van boekjaar 2012, Aldus wenst de vennootschap gebruik te maken van het regime zoals vastgesteld in artikel 537 WIB door deze uitkering ten bedrage van TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 80.000,00), na afhouding van de roerende voorheffing ten bedrage van 10% in te brengen in het kapitaal.

Het eerste agendapunt wordt vervolgens goedgekeurd en het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met TWEEËNZEVENTIG EURO (¬ 72.000,00) mits aanmaak en uitgifte van ZEVENDUIZEND TWEEHONDERD (7200) nieuwe aandelen met een nominale waarde van TIEN euro (¬ 10,00), van hetzelfde type als de heden bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf heden.

INSCHRIJVING;

Op de totaliteit van de voorgestelde kapitaalverhoging wordt ingeschreven door beide vennoten in hun evenredigheid, te weten de heer Van Loon Bruno, voornoemd 991100e en mevrouw Bemindt Veerle, voornoemd, 1/100e.

VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING:

Bijgevolg is het kapitaal thans vastgesteld op DRIEËNZEVENTIG DUIZEND euro (¬ 73.000,00). VERGOEDING:

Voor gezegde inbreng wordt toegekend aan heer VAN LOON Bruno, voornoemd zevenduizend honderdachtenentwintig (7.128) aandelen en aan mevrouw Bemindt Veerle,voornoemd tweeënzeventig (72) aandelen, van hetzelfde type als de heden bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf heden.

De aandelenverhouding in de vennootschap is nu ais volgt:

-de heer VAN LOON Bruno, beherend vennoot, houder van zevenduizend tweehonderd zevenentwintig (7.227) aandelen;

-mevrouw BEMINDT Veerle, houdster van drieënzeventig (73) aandelen;

Totaal: 7.300 aandelen,

TWEEDE BESLUIT:

Artikel 5 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast en luidt voortaan als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op DRIEËNZEVENTIG DUIZEND euro (¬ 73.000,00) en wordt vertegenwoordigd door ZEVENDUIZEND DRIEHONDERD (7,300,00) aandelen op naam met een' nominale waarde van TIEN (10) euro per aandeel.

DERDE BESLUIT:

Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer), zowel voor de inschrijving als voor elke latere wijziging daarvan, wordt verleend aan ACS accountants en belastingconsulenten, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, evenals aan haar, bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Werner Van Hooghten, de heer Jaimie Wilms, en mevrouw May Vlaminckx.

Opgemaakt en gesloten te Turnhout op datum en uur als voormeld.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

uu

3 0 DEC. 2013

KOOPHANDEL De TURNHOUT

Griffie

le

Beherend vennoot  zaakvoerder, VAN LOON Bruno

Stille vennoot

BEMINDT Veerle

18/01/2012
ÿþr

y~ " '" /~ ~ ' 1 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F" 1CCriGELEGD 1

GRIFFIE RECHTBANK VAN

111111111 I lII III II I

" iaoieasz"

Ondernemingsnr : LioC . r.Si{ C" "

Benaming

(voluit) : BRUNO VAN LOON

(verkort) :

ius

111 0 9 JAN. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Schobbaard 13 - 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden een januari tweeduizend en twaalf is tussen de ondergetekenden:

1. De heer VAN LOON BRUNO, rijksregisternummer 74.12.27-015.37; geboren te Turnhout op 27; december 1974, wonende te 2300 Turnhout, Schobbaard 13;

2. Mevrouw BEMINDT VEERLE, rijksregisternummer 78.04.07-152.43, geboren op 07 april 1978,; wonende te 2300 Turnhout, Schobbaard 13;

overeengekomen om een gewone commanditaire vennootschap op te richten onder de firmanaam "BRUNO VAN LOON" met zetel te 2300 Turnhout, Schobbaard 13; waarvan het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op DUIZEND EURO (¬ 1000,00) en is verdeeld in HONDERD aandelen met een nominale waarde van TIEN euro per aandeel.

De ondergetekenden verklaren op het maatschappelijk kapitaal in te tekenen als volgt:

1. De heer VAN LOON BRUNO, voornoemd, voor negenhonderd negentig euro op negenennegentig aandelen;

2. Mevrouw BEMINDT VEERLE, voornoemd, voor tien euro op één aandeel;

Totaal: honderd aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van DUIZEND EURO waarop zij hebben ingeschreven, bij oprichting volledig werd volgestort, welk bedrag vanaf heden ter: beschikking is van de vennootschap.

Zij verklaren de statuten van de vennootschap vast te stellen als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en draagt de' firmanaam "BRUNO VAN LOON".

De heer VAN LOON BRUNO is beherende vennoot. Hij is hoofdelijk en onbeperkt verantwoordelijk, voor de verbintenissen van de vennootschap. De andere deelgenoot is stille vennoot die slechts aansprakelijk is ten belope van haar inbreng.

De vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Schobbaard 13.

Bij beslissing van de beherende vennoot kan de zetel overgebracht worden naar iedere plaats in België, doch met inachtname van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap heeft tot doel:

Groothandel in computers, randapparatuur en software. Groothandel in andere kantoormachines en kantoorbenodigdheden. Detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels. Kleinhandel in computers en standaardprogrammatuur. Kleinhandel in kantoormaterieel en -meubelen. Overige uitgeverijen van software. Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's. Computerconsultancy-activiteiten. Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software). Activiteiten van systeemintegrators. Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten. Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant " - invoeren van gegevens - volledige verwerking van, gegevens. Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden. Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie. Ontwerpen en voeren van reclame- promotiecampagnes voor derden via de verschillende media. Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters).

Ontwerpen van publicitaire artikelen. Verhuur van standaard-programmatuur.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Overige vormen van onderwijs.

Managementactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz..

Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren....

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor aile rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de beherende vennoot.

De beherende vennoot treedt op als zaakvoerder en heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Tot niet statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur de heer VAN LOON BRUNO, voornoemd, hier aanwezig, en die uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

De stille vennoot kan geen daden van beheer stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

Iedere beherende vennoot heeft een onbeperkt recht van toezicht en controle op al de verrichtingen van de vennootschap.

De beherende vennoot heeft recht op een nader te bepalen vaste en/of veranderlijke vergoeding van zijn kosten ten faste van de algemene kosten.

Tevens kan aan de uitoefening van zijn mandaat een bezoldiging worden toegekend die ten laste valt van de vennootschap en waarvan het bedrag bepaald wordt door de algemene vergadering. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op éénendertig december van ieder jaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de beherend vennoot de rekeningen en stukken op die voorgeschreven zijn door de Wet.

De jaarvergadering wordt gehouden op 1 juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Boekjaar -- Jaarvergadering

Het eerste boekjaar gaat in op heden, een januari tweeduizend en twaalf, en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op 3 juni van het jaar tweeduizend en dertien. Volmacht

Bij deze wordt aan de heer Guido HELSEN, wonende te 2370 Arendonk, De Horeman 55, en/of mevrouw Heyns Els Maria Jozef, wonende te 2490 Balen, Tenderlo 34, en/of mevrouw Vlaminckx Maria, wonende te 2360 Oud-Turnhout, Nieuwstraat 27, en/of de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN", met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren, zowel voor het verleden, heden als toekomst.

Aldus overeengekomen te Turnhout op 1 januari 2012.

Opgemaakt in drie exemplaren, waarvan iedere partij erkent een exemplaar ontvangen te hebben. Het derde exemplaar is bestemd voor de registratie.

de beherende vennoot,

VAN LOON BRUNO

Coordonnées
BRUNO VAN LOON

Adresse
SCHOBBAARD 13 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande