BRYSSINCK BVBA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRYSSINCK BVBA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.512.990

Publication

31/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13306507*

Neergelegd

29-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541512990

Benaming (voluit): BRYSSINCK bvba

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9120 Beveren, Yzerhand(BEV) 43

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

UITTREKSEL: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 29

oktober 2013, vóór registratie, blijkt dat:

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer BRYSSINCK Peter Valentina, belg, geboren te Kruibeke, op zes februari duizend negenhonderdvierenzestig, nationaal nummer 640206-299-06, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, gehuwd met mevrouw Weemaes Lieve, hierna genoemd

2. Mevrouw WEEMAES Lieve, belg, geboren te Temse, op twintig juli duizend negenhonderdnegenenzestig, nationaal nummer 690720-154-65, hier vermeld met haar uitdrukkelijke instemming, gehuwd met de heer Peter Bryssinck, voornoemd.

Beiden wonende te 2620 Hemiksem, Lijsterlaan, 4/a.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

3. De heer BRYSSINCK Dimitri Rene Rita, belg, geboren te Rumst, op zesentwintig december duizend negenhonderdvierennegentig, nationaal nummer 941226-387-18, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, wonende te 2620 Hemiksem, Lijsterlaan 4/a.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam BRYSSINCK bvba.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL EN STORTING.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal veertigduizend euro (40.000 EUR) volledig

geplaatst is. Het kapitaal is verdeeld in veertig aandelen zonder vermelding van de nominale

waarde elk.

Het kapitaal is volgestort ten belope van veertigduizend euro (40.000,00 ¬ ).

De oprichters verklaren inbreng te doen in geld als volgt:

- De heer Bryssinck Peter voor een bedrag van twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ) waarvoor hem 20 aandelen toegekend zijn.

- Mevrouw Weemaes Lieve voor een bedrag van achttienduizend euro (18.000,00 ¬ ) waarvoor haar 18 aandelen toegekend zijn.

- De heer Bryssinck Dimitri voor een bedrag van tweeduizend euro (2.000,00 ¬ ) waarvoor hem 2 aandelen toegekend zijn.

De aandelen zijn volgestort ten belope van de geheelheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis Bank nummer 001-7098087-91 geopend op BRYSSINCK bvba Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 22 oktober 2013 dat mij is overhandigd om in het onderhavig dossier te worden bewaard.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. De bedrijfsactiviteiten zullen quasi onmiddellijk aanvangen, met bekrachtiging van alle verbintenissen sedert 01 oktober 2013.

Uit welke statuten blijkt hetgeen volgt:

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt : BRYSSINCK bvba.

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9120 Beveren Yzerhand(BEV) 43.

ARTIKEL DRIE -DOEL.

*De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam als voor rekening van derden:

- De aankoop, de verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, de import en export, de vertegenwoordiging, de commissie en de consignatie van alle artikelen van grootwarenhuizen, en onder meer van de volgende producten, evenwel zonder beperkend karakter van de opsomming: Algemene voedingswaren en verbruiksartikelen, specerijen, biscuiterie, patisserie en confiserie, brood, gebak en suikerwaren, conserven, kruideniers- en koloniale waren, dranken, alcoholische en niet-alcoholische, zoals bieren, waters, wijnen, likeuren, koffie, tabakswaren en aanverwante producten, zuivelproducten, charcuterie, vleeswaren, vlees, wild en gevogelte, het uitbaten van een beenhouwerij, vis- en visproducten, roomijs, fruit en groenten, al deze goederen onder alle vormen en verpakkingen, vers, in blik, diepgevroren en gedroogd.

Non-food artikelen, zoals plastiekstoffen en  producten, onderhoudsproducten en apparaten, textiel, witgoed, stoffen, zijden, gordijnen, mercerie, breigoederen, kousen en sokken, schoenen en pantoffels, confectie en ondergoed voor kinderen, dames en heren, regenmantels, regenschermen, hoeden en andere modeartikelen, huishoudartikelen en -apparaten en bijhorigheden, elektrische benodigdheden, apparaten en bijhorigheden, radio s, naaimachines en frigo s, toilet-, parfumerieen schoonheidsproducten, film- en fotomateriaal, gereedschappen, opschikartikelen en godsdienstige voorwerpen, glas, kaders, faience, porselein, boeken en tijdschriften, papierwaren, prentkaarten, kantoor- en schoolgerief, speelgoed, bazarartikelen en uitzet voor baby s, alle metaalwaren, kachels, gasvuren, sanitaire uitrustingsstukken en bijhorigheden, hout, lijmen, lakken en verfwaren, gummie en plastiekartikelen, lederwaren, imitatielederwaren, rubberartikelen, oliën, vetten, benzine, uitrustingsstukken voor op reis, fietsen, auto s, camping-caravanartikelen, strandartikelen, visvangstartikelen, meubels, tapijten, meubileringvoorwerpen en  stoffen, platen, sierplaten, bloemen, zaden en alle land- en tuinbouwartikelen, fotoapparaten en  materiaal, spiegels en omlijstingen, fantasiejuwelen en  artikelen, horlogerie, bloemen en sierplanten, muziekartikelen, speelgoed, sportartikelen, huisdieren,sierdieren, neerhofdieren, alsook voedingswaren en benodigdheden voor dieren en alle artikelen voor de doe-het-zelf zaak.

-Het aan huis leveren van alle voornoemde producten.

*Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden/opdrachtgevers, bij deelneming en/of als tussenpersoon/commissionnair, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België als in het buitenland :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Werkplaats voor het herstellen van elektrisch en radio-elektrisch materiaal.

-Onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht, alarmsystemen en telefoon,

communicatie, domotica en elektrotechnische installaties.

-Groot- en kleinhandel van deze materialen.

-Groot- en kleinhandel in elektrische toestellen.

-Deelname aan openbare aanbestedingen.

-Uitvoeren van grondwerken en rioleringswerken.

-Studiebureel voor advies in verband met elektrisch en radio-elektrisch materiaal.

-Tussenhandelaar en coördineren van diverse werken in de bouwsector.

-Verhuren van diverse materialen

Dit alles in de meest ruime zin.

*Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, roerende en onroerende goederen verhuren, onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, het nemen van participaties in derde aanverwante ondernemingen en vennootschappen.

*De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreek of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

*De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkings-verbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen.

*De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten, ondersteuning verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen of ook bij wijze van bijstand inzake bestuur, beheer en administratie.

*De vennootschap mag ten voordele van derde partijen alle borgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheken bezwaren.

*De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke bepalingen terzake. De vennootschap mag dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis, zowel in eigen beheer als in deelname met derden verlenen aan derde partijen.

Dit alles in de meest ruime zin. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

ARTIKEL VIER - DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, onder voorbehoud van de vigerende

wetten.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL EN AANDELEN - OBLIGATIES.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op veertigduizend euro (40.000 EUR), vertegenwoordigd door veertig aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/veertigste van het maatschappelijk kapitaal ieder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan een lening aangaan door de uitgifte van obligaties op naam, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), met inachtneming van de wettelijke verplichtingen dienaangaande.

ARTIKEL VEERTIEN - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

ARTIKEL ACHTTIEN - BEZOLDIGINGEN.

De mandaten van de zaakvoerders zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over

beslist.

De bezoldiging van de commissarissen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen vastgesteld.

ARTIKEL TWINTIG - BIJEENKOMST.

Elk jaar op de derde vrijdag van de maand april om twintig uur komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten, die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan elke zaakvoerder is gericht.

De toelatingsvoorwaarden en de oproepingen tot de algemene vergadering gebeuren conform de wettelijke bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL EENENTWINTIG - STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Een stem kan eveneens geldig uitgebracht worden via een volmachtdrager of door gebruik van

telecommunicatiemiddelen.

De vennoot die op zulke wijze zijn stemrecht uitoefent, wordt geacht op de vergadering aanwezig

te zijn.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - JAARREKENING.

Het boekjaar begint elk jaar op één november en eindigt op eenendertig oktober van elk jaar. Ieder jaar op éénendertig oktober worden de boeken en het boekjaar afgesloten.

De zaakvoerder(s) maakt(maken) een inventaris op, alsmede de jaarrekening om ter goedkeuring aan de algemene vergadering te worden onderworpen in de wettelijke vormen en termijnen. Hij (zij) bepaalt(bepalen) het bedrag van de nodige voorzieningen en afschrijvingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - WINSTVERDELING.

Het saldo van de resultatenrekening vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte

voorzieningen en afschrijvingen, het resultaat van de vennootschap.

Het resultaat van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. tenminste vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL VIERENDERTIG - VERDELING VAN SALDO.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

SLOTBEPALINGEN.

EERSTE BOEKJAAR -EERSTE JAARVERGADERING.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een

aanvang neemt op heden om te eindigen op eenendertig oktober tweeduizend en veertien.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden

worden op de derde vrijdag van de maand april tweeduizend vijftien om twintig uur.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De vennoten beslissen onder voorbehoud van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap : - de heer BRYSSINCK Peter, mevrouw WEEMAES Lieve en de heer BRYSSINCK Dimitri, allen voornoemd, allen hier aanwezig en verklaren hun mandaat te aanvaarden, voor onbepaalde duur. Hun mandaten zijn bezoldigd.

VOLMACHT:

Een bijzondere volmacht wordt gegeven aan het boekhoudkantoor Devoldere, gevestigd te 9880 Aalter, Ganzeplas, 7, vertegenwoordigd door de heer Bart De Voldere, wonende te 9880 Aalter, Ganzeplas, 7, met recht van in de plaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, en de  B.T.W. alsook;

Een bijzondere volmacht aan de bvba Outcome, gevestigd te 1800 Vilvoorde, Leuvensesteenweg, 248D, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Luik B - Vervolg

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.10.2014, GGK 17.04.2015, NGL 29.05.2015 15135-0294-013
20/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BRYSSINCK BVBA

Adresse
LIJSTERLAAN 4A 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande