BS GROUP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BS GROUP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.378.120

Publication

20/09/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

thorgologe tor edfftra voa do gorhthuya

van Keopfrarri

d Agtrt~rm op

11 SEP. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behoud

aan hr

Belgis.

Staatsb

Y I IIII O llhl I IIhAVIIIAIII

*12157511*







Ondernemingsnr : 0871.378.120 Benaming {voluit) ; BS Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 990

2170 ANTWERPEN (MERKSEM)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING - CREATIE VAN TWEE CATEGO-RIEËN VAN AANDELEN -TOEKENNING VAN CATEGORIEËN AAN BE-STAANDE VENNOTEN - TOETREDING VAN NIEUWE VENNOTEN - AAN-PASSING DER STATUTEN - BENOEMING BESTUURDER.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 23 augustus 2012, geregistreerd te Haacht, zes bladen geen verzendingen, op 29 augustus daarna, boek N76 blad 13 vak 11, tegen het recht van vijfentwintig euro (¬ 25,00), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BS Group" heeft besloten:

-haar beslissing tot zetelverplaatsing naar het huidige adres te bevestigen en artikel 2 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

-om met ingang vanaf heden de twee volgende categorieën van aandelen te creëren, die samen het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen:

1. De categorie "A-aandelen"

Deze categorie van aandelen vertegenwoordigt enkel het vaste gedeelte van het kapitaal. Elk aandeel van deze categorie heeft per definitie een nominale waarde van zeshonderd achttien euro drieëndertig cent (618,33 EUR). Zij worden toegekend aan de volgende bestaande vennoten van de vennootschap, als volgt:

a) De bestaande vijftien (15) aandelen van de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GIVANA" worden derhalve omgevormd tot vijftien (15) categorie A-aandelen.

b) De bestaande vijftien (15) aandelen van de voornoemde naamloze vennootschap "Trappeniers Foodservice" worden derhalve omgevormd tot vijftien (15) categorie A-aandelen.

2, De categorie "B-aandelen"

Deze categorie van aandelen vertegenwoordigt enkel het veranderlijke gedeelte van het kapitaal. Derhalve worden deze aandelen alleen toegekend aan vennoten die toetreden door inschrijving op dit veranderlijke gedeelte van het kapitaal. Elk aandeel van deze categorie heeft per definitie een nominale waarde van honderd zesenzestig euro zesenzestig cent (166,66 EUR).

Zij worden toegekend aan de volgende reeds toegetreden vennoten van de vennootschap, ais volgt:

a) De bestaande vijftien (15) aandelen van de voornoemde naamloze vennootschap "Deskock" worden omgevormd tot vijftien (15) categorie B-aandelen.

b) De bestaande vijftien (15) aandelen van de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAM!" worden omgevormd tot vijftien (15) categorie B-aandelen.

c) De bestaande vijftien (15) aandelen van de voornoemde naamloze vennootschap "COMPTOIR DES FAGNES" worden omgevormd tot vijftien (15) categorie B-aandelen.

d) De bestaande vijftien (15) aandelen van de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUTOIT SNACK SERVCE" worden omgevormd tot vijftien (15) categorie Baandelen.

e) De bestaande vijftien (15) aandelen van de voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Drink and Food" worden omgevormd tot vijftien (15) categorie B-aandelen.

Op de laatste blz. van LukB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

tiehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

-de oude statuten te schrappen en volledig nieuwe statuten aan te nemen om ze in

overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen en met het Wetboek van

vennootschappen. Bovendien worden een aantal bepalingen

toegevoegd/geherformuleerd/geschrapt, in het bijzonder met betrekking tot de stortingsplicht,

ondeelbaarheid van effecten, het vennotenregister, het dagelijks bestuur en het bestuur (onder meer

inzake de voordracht door A- en B-vennoten).

De voornaamste bepalingen van de nieuwe statuten van de vennootschap luiden voortaan als volgt:

TITEL I. AARD  RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 - Aard, rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer

handelsactiviteiten tot doel heeft en zodoende de hoedanigheid van koopman verkrijgt.

Zij neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "BS Group".

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2170 Antwerpen (Merksem), Bredabaan 990.

Artikel 3  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 4 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- het verwerven en beheren van licenties;

- het uitvoeren van gezamenlijke marketingopdrachten;

- de samen-aankoop;

- het vervaardigen en verzorgen van publicitair drukwerk, verpakkingen,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

n'EL IL KAPITAAL EN AANDELEN

Ami' ikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550 EUR) en mag nooit minder bedragen dan ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18.550 EUR). Het vast gedeelte van het kapitaal kan enkel worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging.

Het kapitaal van de vennootschap is veranderlijk wat het bedrag betreft dat het vaste gedeelte te boven gaat. Het veranderlijke gedeelte wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door twee categorieën van aandelen, te weten:

1. Dertig (30) categorie "A-aandelen"

Deze categorie van aandelen vertegenwoordigt enkel het vaste gedeelte van het kapitaal, Derhalve worden deze aandelen alleen toegekend aan vennoten die toetreden door inschrijving op dit vast gedeelte van het kapitaal. De vennoten die eigenaar zijn van deze categorie van aandelen worden "A-vennoten" genoemd. Elk aandeel van deze categorie heeft per definitie een nominale waarde van zeshonderd achttien euro drieëndertig cent (618,33 EUR).

2. Een veranderlijk aantal categorie "B-aandelen"

Deze categorie van aandelen vertegenwoordigt enkel het veranderlijke gedeelte van het kapitaal, waardoor ook het aantal aandelen veranderlijk is. Derhalve worden deze aandelen alleen toegekend aan vennoten die toetreden door inschrijving op dit veranderlijke gedeelte van het kapitaal. De vennoten die eigenaar zijn van deze categorie van aandelen worden "B-vennoten" genoemd. Elk aandeel van deze categorie heeft per definitie een nominale waarde van honderd zesenzestig euro zesenzestig cent (166,66 EUR).

De maatschappelijke aandelen (zowel van categorie A als van categorie B) zijn altijd op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

11fEL III. VENNOTEN

Artikel 7 - Vennoten

Vennoot is de natuurlijke of rechtspersoon die als dusdanig is opgetreden bij de oprichting of is aanvaard door de algemene vergadering en als vennoot is ingeschreven in het aandelenregister.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Over de aanvaarding van een vennoot beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen van alle vennoten. Zij beslist tevens unaniem bij elke nieuwe toetreding afzonderlijk om al dan niet een bijzonder eenmalig inkomrecht te vragen aan de nieuw toe te treden vennoot Het bedrag van dit inkomgeld wordt door de algemene vergadering unaniem vastgesteld en meegedeeld aan de nieuw toe te treden vennoot.

Over de uittreding of uitsluiting van een vennoot beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen van alle vennoten met uitzondering van de stem van de uittredende of uit te sluiten vennoot.

Het besluit tot uitsluiting moet worden genomen met inachtneming van de bepalingen van artikel 370 van het Wetboek van Vennootschappen. Overlijden, faillissement; kennelijk onvermogen, aanvraag van concordaat van een vennoot-natuurlijke persoon of het faillissement, de ontbinding of onderbewindstelling van een vennoot-rechtspersoon, heeft van rechtswege uittreding voor gevolg. Een uittredend of uitgesloten vennoot of diens rechtverkrijgende(n) of vertegenwoordiger(s) verbeurt volledig zijn respectievelijk verbeuren volledig hun recht op het scheidingsaandeel, dat de waarde vertegenwoordigt van zijn/haar/hun gerechtigdheid in de vennootschap.

Hij/zij heeft/hebben evenmin enig recht op het evenredig aandeel in de reserves.

Toetredingen, uittredingen en uitsluitingen worden vermeld in het vennotenregister.

TITEL IV. BESTUUR, VERTEGENWOORDIGING EN CONTROLE

Artikel 8 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit vier bestuurders, waarvan er twee warden voorgedragen door de meerderheid van de A-vennoten en twee door de meerderheid van de B-vennoten. De bestuurders worden benoemd voor een termijn van zes jaar. Zij zijn steeds afzetbaar door de algemene vergadering, zonder motivering noch vooropzeg. Zij zijn steeds herbenoembaar.

Eén van beide bestuurders gekozen uit de A-vennoten wordt gekozen tot voorzitter van de raad van bestuur. Het mandaat van voorzitter van de raad van bestuur duurt drie jaar en na afloop wordt de tweede bestuurder gekozen uit de A-vennoten automatisch voorzitter van de raad van bestuur. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheid

De bestuurders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aldus hebben de bestuurders de macht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen:

-alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende als onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te " vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan;

-leningen aan te gaan;

-het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren;

-met afstand van hypotheek, voorrecht en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap;

-in rechte op te treden namens de vennootschap;

-de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

-de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving. Zij vormen een collega dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen. ingeval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, waarvan minstens één A-vennoot, die gezamenlijk optreden en aan wie volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

Indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te

" voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in de aanhef van dit artikel.

Dagelllks bestuur

Het dagelijks bestuur en de vertegenwoordigingsbevoegdheid dienaangaande kunnen worden toevertrouwd aan één of meer personen (al dan niet bestuurders) die handelen als orgaan van de vennootschap.

Het bestuur stelt de perso(o)n(en) belast met het dagelijks bestuur aan en legt de voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien een of meer personen worden belast met het dagelijks bestuur, zonder dat deze worden verenigd in een college, dan heeft elke persoon belast met het dagelijks bestuur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden en haar te vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 10- Algemene Vergadering

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels in het Wetboek van Vennootschappen voorzien voor een naamloze vennootschap voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien.

In de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, bij gewone meerderheid.

Alle vennoten zijn stemgerechtigd. Zij hebben gelijk stemrecht. Er wordt gestemd per hoofd, waarbij elke vennoot één stem heeft.

Voor de aanvaarding, de uittreding en de uitsluiting van een vennoot gelden de aanwezigheids- en meerderheidsvereisten uiteengezet in artikel 7 van deze statuten,

Voor een statutenwijziging gelden volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten:

- op de vergadering dient ten minste de helft van het aantal vennoten aanwezig te zijn of vertegenwoordigd, zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met zelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

- het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van ten minste drie/vierden der stemmen.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats en op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand mei om vijftien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De oproeping om aanwezig te zijn op de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, ondertekend door het bestuur en verzonden minstens vijftien dagen voor de vergadering.

Om te worden toegelaten tot de vergadering, doch slechts indien de oproeping deze voorwaarden uitdrukkelijk vermeldt, moeten de vennoten bij brief uiterlijk zeven dagen voor de vergadering aangetekend verzonden het bestuur inlichten over hun voornemen persoonlijk of bij

. vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering,

Zij worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en van het ontvangstbewijs van de aangetekend verzonden aanmelding,

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering, onverminderd de wettelijk voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen. Het bestuur mag de vorm van de volmachten - die schriftelijk dienen te worden gegeven - bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt.

TITEL VI. JAARREKENING  WINSTVERDELING

Artikel 11 - Boekjaar - jaarrekening - resultaat

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Op de laatste blz. van Luik B vermélden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van het bestuur de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de boeken afgesloten,

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De resultatenrekening geeft aan welk(e) winst/verlies de vennootschap gemaakt heeft in het afgesloten boekjaar.

Op voorstel van het bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming die hieraan zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

Het bestuur kan in de loop van het boekjaar interim-dividenden uitkeren.

In geen geval moeten de vennoten de verliezen van de vennootschap persoonlijk dragen. Zij zijn slechts gehouden tot beloop van hun inbreng.

TITEL VII. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 12 - Ontbinding - Vereffening

De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering, plaats vond met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan als rechtspersoon voortbestaan.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden geen vereffenaars benoemd dan fungeren de bestuurders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege als vereffenaars. De vereffenaar(s) zallzullen pas in functie treden nadat zijn/haar/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

' Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe vooraf machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Het netto provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

-om met ingang vanaf heden te benoemen tot bijkomende bestuurder: de naamloze vennootschap "COMPTOIR DES FAGNES", met maatschappelijke zetel te 5660 Couvin, Faubourg Saint-Germain 3, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dinant onder nummer 0860.869.357, opgericht bij akte verleden voor notaris Vincent Dandoy te Mariembourg op 30 september 2003 en waarvan de tot op heden ongewijzigd statuten werden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 oktober daarna, onder nummer 03105572, met als vaste vertegenwoordiger, de heer ADANT Frédéric, wonende te 5660 Couvin, Rue d'en Haut 48,

Zij wordt benoemd tot de jaarvergadering van het jaar 2018.

-een bijzondere machtiging te verlenen aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

-een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer LAMENS Willem, wonende te 3020 Herent, Den Blok 12, om met bevoegdheid tot indeplaatsstelling de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten, -Aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten te verlenen om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter ' zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

I Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,

- volmacht(en),

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.07.2012, NGL 07.08.2012 12388-0572-014
13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 11.07.2011 11277-0418-013
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 27.07.2010 10343-0373-009
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 02.07.2009 09347-0117-009
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 24.07.2008 08501-0225-009
19/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 13.06.2007 07227-0017-009
12/08/2015
ÿþ Mod Wow 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

ON4TEUR BELGE

0 5 -08- 2015

RGISCH STAATSBLAD afdelingekl%en

CII

15 1IJJ1.1111

si

BE

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 9 JULI 2015

Ondernemingsnr : 0871378120

Benaming

(voluit) : BS Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 990, 2170 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 07/05/2013

De vergadering aanvaardt het ontslag aangeboden door volgende bestuurders en dit met onmiddellijke ingang:

Givana BVBA, 0400.299.994, Kruinstraat 6, 9160 Lokeren vertegenwoordigd door HPS Comm. VA, 0889.165.148, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Peter Goossens, woonachtig te 9160 Lokeren, Zamanstraat 21;

- Trappeniers Foodservice NV, 0436.474.957, Bredabaan 990, 2170 Antwerpen vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Jan Trappeniers, woonachtig te 2100 Deume, Bisschoppenhoflaan 306/8;

- Comptoir Des Fagnes SA, 0860.869.357, Faubourg Saint-Germain 3, 5660 Couvin vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Frédéric Adent, woonachtig te 5660 Couvin, Rue d'en Hait 48.

De vergadering neemt kennis van het ontslag van haar bestuurder en dit met ingang van 0110112013:

- Erik De Kook NV, 0416.219.971, Kleine Monnikenwerve 26, 8000 Brugge vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger Erik De Kock, woonachtig te 8000 Brugge, Kleine Monnikenwerve 26.

De vergadering beslist te benoemen tot nieuwe bestuurders voor een bepaalde duur, onmiddellijk eindigend na de algemene vergadering van 2019:

-

Givana BVBA, 0400.299.994, Kruinstraat 6, 9160 Lokeren vertegenwoordigd door HPS Comm. VA, 0889.165,148, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Peter Goossens, woonachtig te 9160 Lokeren, Zamanstraat 21;

- Trappeniers Foodservice NV, 0436.474.957, Bredabaan 990, 2170 Antwerpen vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Jan Trappeniers, woonachtig te 2100 Deume, Blsschoppenhoflaan 306/8;

- Comptoir Des Fagnes SA, 0860.869.357, Faubourg Saint-Germain 3, 5660 Couvin vertegenwoordigd.door haar vaste vertegenwoordiger Frédéric Adent, woonachtig te 5660 Couvin, Rue d'en Hait 48.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 07/05/2013.

De vergadering benoemt tot gedelegeerde bestuurders, onmiddellijk eindigend na de algemene vergadering

van 2019:

- Givana BVBA, 0400.299.994, Kruinstraat 6, 9160 Lokeren, vertegenwoordigd door haar bestuursorgaan;

- Trappeniers Foodservice NV, 0436.474.957, Bredabaan 990, 2170 Antwerpen vertegenwoordigd door

haar bestuursorgaan;

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 25/06/2013.

De vergadering neemt kennis van het ontslag van dhr. Peter Goossens als vaste vertegenwoordiger van Givana BVBA. Vervolgens neemt de vergadering kennis van de aanstelling van de Comm. VA HPS als vaste vertegenwoordiger van Givana BVBA. De Comm. VA HPS duidt op zijn beurt dhr. Peter Goossens aan als vaste vertegenwoordiger,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

+ Voor-

bc+hobeien

" ` ban tet Belgr'e.ch Staats'tlad

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 30/06/2014

De vergadering neemt kennis van het ontslag van haar bestuurder en dit met ingang van 31112112013; Comptoir Des Fagnes SA, 0860.869.357, Faubourg Saint-Germain 3, 5660 Couvin vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Frédéric Adent, woonachtig te 5660 Couvin, Rue d'en Hait 48

Vertegenwoordigersbevoegdheld (artikel 8 van de statuten):

"... Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwordigd door twee bestuurders, waarvan minstens één A-vennoot, die gezamenlijk optreden en aan wie volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht is toegekend"





Gedaan te Antwerpen op 1 oktober 2014,

Getekend:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Givana BVBA, bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger HPS Comm. VA vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Peter Goossens en Trappeniers Foodservice NV, bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr, Jan Trappeniers.

t



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BS GROUP

Adresse
BREDABAAN 990 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande