BSN-SCHRAUWEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BSN-SCHRAUWEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.576.984

Publication

25/02/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t*Drgefeyd ter griffie win &enchthonk voneoo,phendei te Antwerpen, op

14 FED. 2014

Griffie





II

*14050340*



mol 11.1

Il

Ondernemingsnr té 6 5 C egq

Benaming (voluit): BSN-Schrauwen

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Meirenweg 20A

2990 Wuustwezel (Loenhout)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd Wuustwezel op 12 februari 2014, dat er tussen:

1. De heer Leemans, Stef, ongehuwd, geboren te Turnhout op 27 juni 1990,1 wonend te 2323 Hoogstraten (Wortel), Neerven 4.

2. Mevrouw Marijnissen, Nicole Joanna Augustine, geboren te Hoogstraten op augustus 1963, echtgenote van de heer Leemans, Rudi Henri Maria, landbouwer(ster), geboren te Meer op 28 september 1961, wonend te 2323' Hoogstraten (Wortel), Neerven 4.

NAAM ZETEL = DOEL

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "BSN-Schrauwen", met zetel te 2990 Loenhout, Meirenweg 20A en waarvan in de statuten het doel letterlijk als volgt werd omschreven:

"Artikel 3: Doel

Varkensbedrijf, inhoudende: varkenshouderij, fokvarkenshouder(/,

varkensvetmesterij.

De uitbating van een landbouwbedrijf.

Het verwerken, bewerken en de handel in mest, import en export van mest.

De handel en opslag in en van landbouwproducten, graan, stro, compost,

meststoffen, sproeistoffen en aanverwanten.

De opslag en het verpakken van mest. "

Industrieel pluimveebedrijf, mestkippen, legkippen, zowel voor eigen rekening als

voor rekening van derden.

Industrieel runderbedrijf, zowel melkveehouderij als mestbedrijf zowel voor eigen

rekening als voor rekening van derden.

Tuinbouwbedrijf voor alle groenten en fruit.

Vervoer en transport, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, langs

de weg en de lucht.

Zwaar internationaal vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, vervoer van ,

bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens en autovervoer.

Het toevertrouwen van niet-gegroepeerde vracht aan het openbaar vervoer (vervoeri

per spoor, over water, luchtvervoer of een combinatie daarvan).

Het stouwen van goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

notaris te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

7\5

De activiteiten van vervoerscommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen naam maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren.

Het bezorgen van expresvracht enzovoort.

Overige activiteiten in verband met de organisatie van het vrachtvervoer.

De activiteiten van commissionair-expediteurs enzovoort.

De activiteiten van vervoermakelaars.

De besteldiensten: het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst. Het laden en lossen van goederen.

Goederenvervoer over de weg

De verhuur van aile roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder van personenwagens, vrachtwagens, kraanwagens, heftrucks en dergelijke.

Op- en overslag alsmede het stockbeheer voor rekening van derden.

Het verzekeren van distributiediensten of nog, het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor het cliënteel.

Verhuur van personenwagens met chauffeur.

Verhuur van personenwagens en lichte bestelwagens.

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming in België of in het buitenland, aile onroerende en hiermede betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen, namelijk het verwerven, ruilen, vervreemden, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, laten bouwen en verbouwen, in optie nemen of geven, de promotie en het makelen, het verkavelen, uitbaten en het in waarde brengen van alle eigendommen en gronden.

Verder heeft de vennootschap voor doel de algemene onderneming van bouwwerken, met andere woorden aile werkzaamheden aan gebouwen.

De vennootschap is eveneens gerechtigd als algemene bouwonderneming de bedrijvigheden te coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van de voltooiingswerken door onderaanneming; zij mag eveneens handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmede gebouwen worden opgericht, samengesteld, uitgerust, afgewerkt en versierd.

De vennootschap mag optreden als bemiddelaar bij het afsluiten van verzekeringscontracten, dit zowel in binnen- als in buitenland, zowel rechtstreeks voor eigen rekening als hoofdhandelaar en als agent.

Zij mag tevens alle aannemingen en bouwwerken, grondwerken, metselwerken, betonwerken, schrijn- en timmerwerken, dakbedekkingen, tegelzetten, bestratingen, voegwerken, alle aannemingen van sloop- en afbraakwerken en/of veranderingswerken van en aan gebouwen, alsmede aile herstellingen doen.

De vennootschap mag optreden als expert-raadgever inzake onroerende goederen. Het toestaan van leningen.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en aile hoegenaamde handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of buitenlandse onderneming.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname_ van de voorschriften _van arlikel 287 W._,venn."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

in Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

., PUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00),

vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen met een fractiewaarde van

één/tweehonderdste (1/2001 elk, in geld onderschreven.

Inschriiving in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als

volgt:

1. Mevrouw Marijnissen Nicole, voornoemd stort het bedrag van negen duizend

euro (¬ 9.000,00) op het door haar geplaatste kapitaal van achttienduizend euro (¬ 18.000,00) voor honderd tachtig (180) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/200ste).

2. De heer Leemans Stef, voornoemd, stort het bedrag van duizend euro

(¬ 1 000,00) op het door hem geplaatste kapitaal van twee duizend euro

(¬ 2 000,00) ) voor twintig (20) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/tweehonderdste (1/200ste).

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: twintig duizend euro (¬ 20.000,00) TOTAAL GESTORT KAPITAAL: tien duizend euro (¬ 10.000,00)

TOTAAL AANTAL ONVOLSTORTE AANDELEN: 200 aandelen

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij KBC Bank met nummer BE51 7310 3766 4162 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BSN-Schrauwen", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op twaalf februari tweeduizend veertien afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard. Het bedrag van de nog niet volgestorte inbreng door de verschijners bedraagt in totaal tienduizend euro (¬ 10.000,00), hetzij;

- Negen duizend euro (¬ 9.000,00) nog te volstorten door mevrouw Marijnissen Nicole ; voornoemd;

- Duizend euro (¬ 1.000,00) nog te volstorten door de heer Leemans Stef, voornoemd;

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al of niet vennoten. De zaakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als verweerder. BENOEMINGEN

In de statuten werd als statutaire zaakvoerder aangesteld: mevrouw Nicole Marijnissen, wonend te 2323 Hoogstraten (Wortel), Nemen 4.

Zij werd benoemd voor onbepaalde duur.

BEPALINGEN l.V.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN I.V.M. HET VEREFFENINGSSALDO

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT ln de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar loopt jaarlijks van 1 januari tot 31 december.

Het eerste boekjaar ving aan op de oprichtingsdatum en zal afgesloten worden op 31 december 2015.

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand april van elk jaar om 20.00 uur in de zetel van de vennootschap, op het uur en de plaats in de oproeping medegedeeld. Is de dag waarop de jaarvergadering moet gehouden worden geen werkdag, dan zal ze bijeen komen op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand april 2016 om 20.00 uur.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichters stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber Boekhoudkantoor Van Miert, te 2350 Vosselaar, Antwerpsesteenweg 188, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UI KSEL

Geassocieerd Notaris Isis VERMAN DER

Samen hiermede neergelegd:

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

" " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
BSN-SCHRAUWEN

Adresse
MEIRENWEG 20A 2990 LOENHOUT

Code postal : 2990
Localité : Loenhout
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande