BUBBLE BAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUBBLE BAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.709.947

Publication

17/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Kapitaal: Het kapitaal bedraagt 18.600 euro, gesplitst in 186 aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, volledig onderschreven in speciën en volstort tot beloop van 6.200 euro. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting.

Bestuur en vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen handelend de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden voor het dagelijks bestuur, door de aangestelden tot dit dagelijks bestuur, alleen of gezamenlijk handelend, overeenkomstig hun benoeming door de zaakvoerders, en door bijzondere gevolmachtigden, alleen of gezamenlijk handelend, overeenkomstig hun benoeming door de zaakvoerders.

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" voornoemde heer FAN Kwok Wai

" voornoemde mevrouw NIKHOMKHAM Rungnapa

Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Boekjaar: Het boekjaar gaat in op 1/1 en eindigt op 31/12 van ieder jaar. Ten uitzonderlijken titel loopt het eerste boekjaar van de datum van oprichting tot 31/12/2015.

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de 31/5 van ieder jaar om 18.00 uur, in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld. Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan  Accountants & C° te 2150 Borsbeek, Schanslaan 160 en/of haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle ander administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Gelijktijdig neergelegd :

Notaris Stefan Van Tricht

Coordonnées
BUBBLE BAR

Adresse
VEERHUISDREEF 33 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande