BUBO ARCHITECTENVENNOOTSCHAP, AFGEKORT : BUBO ARCHITECTEN

Divers


Dénomination : BUBO ARCHITECTENVENNOOTSCHAP, AFGEKORT : BUBO ARCHITECTEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 628.439.145

Publication

13/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: vennootschap onder firma

Zetel: Lammekensstraat 87 bus 1 - 2140 Antwerpen-Borgerhout

onderwerp akte: STATUTEN BUBO ARCHITECTENVENNOOTSCHAP VOF

- Een burgerlijke vennootschap op te richten onder de vorm van een  vennootschap onder firma met als naam

Bubo Architectenvennootschap V.O.F

- Bij de benaming en op alle stukken die van de vennootschap uitgaan moeten de namen en de juiste titels van

alle vennoten vermeld worden.

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te Lammekensstraat 87 bus 1, 2140 Antwerpen-Borgerhout.

- Alle vennoten-architecten moeten ingeschreven zijn bij de Raad van de Orde van Architecten van de provincie

waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is.

- De eigen middelen van de vennootschap bedragen 1000 euro.

- De partijen verklaren dat voormeld vermogen volledig volstort is.

- De vennoot¬schap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf de datum van het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

- De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig art. 60 W.Venn. alle verbintenissen

overneemt die tot op heden in haar naam aangegaan werden.

Op heden, woensdag 1 april 15, zijn de partijen:

2) Joris Bas Bootsma, geboren te Deventer, Nederland op 23 augustus 1984, wonende te Viaduct-Dam 134 bus 12, 2060 Antwerpen. (rijksregisternummer: 84.08.23-485.63), verder in dit document vernoemd als  partij 2

overeengekomen:

Benaming: BUBO Architectenvennootschap

1) Joris Jules Gerlinde Buys, geboren te Leuven, België op 12 maart 1989, wonende te Lammekensstraat 87 bus 1, 2140 Antwerpen-Borgerhout. (rijksregisternummer: 89.03.12-069.06), verder in dit document vernoemd als  partij 1

De statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : BUBO Architectenvennootschap

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : BUBO Architecten

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Vennootschap onder firma

Zetel : Lammekensstraat 87 1

*15306364*

Luik B

2140

België

0628439145

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Antwerpen (Borgerhout)

Griffie

Neergelegd

08-04-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 1. Rechtsvorm en naam

HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DUUR

- De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een  vennootschap onder firma . Haar naam luidt Bubo Architectenvennootschap V.O.F.

- Bij de benaming en op alle stukken die van de vennootschap uitgaan moeten de namen en de juiste titels van alle vennoten vermeld worden.

Artikel 2. Zetel

Artikel 3. Duur

Artikel 4. Doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- De zetel van de vennootschap is gevestigd te Lammekensstraat 87 bus 1, 2140 Antwerpen-Borgerhout - De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, zonder statutenwijziging, overgebracht worden naar een ander adres. Deze wijziging wordt zowel kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was als waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

- De vennootschap kan in België en in het buitenland een bijkomend architectenbureau oprichten (nadat hiervoor door de bevoegde Raad van de Orde van architecten de toelating verleend is), mits inachtneming van de ter plaatse geldende reglementering. De oprichting van dit architectenbureau wordt gemeld aan de provinciale Raad in wiens rechtsgebied het gevestigd wordt evenals aan de provinciale raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

- De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op de datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid .

- De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W.Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtne-ming van de vereisten voor een statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel:

a) het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; deze opdrachten worden uitgevoerd in naam van en voor rekening van de vennootschap of van de associatie. Ze worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs.

b) het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het Reglement van beroepsplichten van de Orde van architecten.

c) het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

- De vennootschap is bevoegd om op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goed huisvader. - Handelsverrichtingen onder welke vorm ook, mogen geen deel uitmaken van het doel van de vennootschap. - Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doel.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

HOOFDSTUK II - DOEL

HOOFDSTUK III  VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. Vennoten

1) Joris Jules Gerlinde Buys, geboren te Leuven, België op 12 maart 1989, wonende te Lammekensstraat 87 bus

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

2) Joris Bas Bootsma, geboren te Deventer, Nederland op 23 augustus 1984, wonende te Viaduct-Dam 134 bus 12, 2060 Antwerpen. (rijksregisternummer: 84.08.23-485.63)

1, 2140 Borgerhout. (rijksregisternummer: 89.03.12-069.06)

Artikel 6. Kapitaal

Artikel 7. Aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- De vennoten verbinden er zich toe geen zelfstan¬dige activi¬teiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

- Enkel personen die door de uitoefening van hun beroep meewerken aan de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, zijn toegelaten.

- Rechtspersonen kunnen slechts lid zijn voor zover zij een maatschappelijk doel hebben dat identiek of aanverwant maar niet onverenigbaar is met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Zij mogen evenwel nooit de meerderheid van de aandelen bezitten en de meerderheid van de leden van de vennootschap moeten steeds fysieke personen zijn of eenpersoonsvennootschappen waarvan de enige vennoot architect is en in rechte optreedt als fysiek persoon.

- Stagiairs mogen geen deel uitmaken van een vennootschap of associatie waartoe hun stagemeester behoort. - Elke architect-vennoot zal ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs. Indien de enige architect-vennoot overlijdt, zullen de andere vennoten, eventuele erfgenamen, er voor zorgen dat de lopende opdrachten door een ander architect opgevolgd worden.

- De vennootschap en de vennoten, ook zij die niet rechtstreeks onderworpen zijn aan het gezag van de Orde van architecten, zullen zich onthouden van handelingen die onverenigbaar zijn met het beroep van architect of die strijdig zijn met het Reglement van Beroepsplichten. Zij sullen steeds de aanbevelingen van de Orde van architecten naleven. Vennoten die een beroep zouden gaan uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect of met de deontologie dienen ontslag te nemen als vennoot.

- Indien door erfopvolging of door boedelscheiding van aandelen nieuwe vennoten ontstaan, zullen zij met adres en beroep aan de Orde van architecten bekendgemaakt worden. Zij zullen in afwachting van hun aanvaarding door de Raad van de Orde van architecten geen stemrecht hebben en geen bestuursdaden mogen stellen; zij hebben enkel het recht op deelname in de winst en/of de waarde van de aandelen.

- Indien één van de vennoten geschorst wordt als architect, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot voor de duur van de schorsing. Indien een vennoot geschrapt wordt als architect, mag hij niet langer vennoot zijn. Indien de geschrapte architect de enige vennoot is, dient de vennootschap ontbonden te worden.

- Ingeval van terugtreding, ontslag, overlijden, afwezigheid, onbekwaamheid of onbeschikbaarheid van een architect-vennoot, zal (zullen) de andere venno(o)t(en), eventueel de erfgenamen ervoor zorgen dat de lopende opdrachten worden opgevolgd door een andere architect-vennoot of eventueel een andere architect indien de weggevallen vennoot de enige architect-vennoot was. Dit gebeurt met inachtname van de regels van de deontologie. In elk van deze gevallen zal de Orde van architecten onmiddellijk op de hoogte gebracht worden. - Nieuwe vennoten kunnen slechts worden aanvaard bij unaniem akkoord van alle vennoten.

- Elke voorgenomen toetreding van nieuwe vennoten moet één maand vooraf ter goedkeuring worden

voorgelegd aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van architecten met opgave van naam, adres en beroep van de kandidaat-vennoot.

- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1000 euro.

- Voormelde inbreng werd als volgt door de partijen gedaan:

a) Partij 1 brengt 500 euro in door middel van inbreng in geld/natura waarvoor hij 50% aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt;

b) Partij 2 brengt 500 euro euro in door middel van inbreng in geld/natura waarvoor hij 50% aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt.

- De partijen verklaren dat voormeld vermogen volledig volstort is.

- Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de no¬mi¬na¬le

wa¬ar¬de. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

- De vennootschap kan nooit haar eigen aandelen verwerven.

Artikel 8. Aandelenregister

De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister bijgehouden. Dat register bevat:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

- de gedane stortingen.

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdra¬ger en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden, en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

- De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

- De overdrachten en overgangen wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

- Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen, dat een vennoot heeft in de vennootschap. - De vennoten verplichten er zich toe op eenvoudig verzoek van een Raad van de Orde inzage te verlenen in het vennootschapsregister.

- Elke voorgenomen overdracht van aandelen moet één maand vooraf ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale raad van de orde van architecten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9. Overdracht van aandelen

Artikel 10. Zaakvoerders

Artikel 11. Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

- Aandelen zijn slechts overdraagbaar onder levenden of kunnen maar overgaan bij overlijden ofwel aan een vennoot ofwel aan een persoon die overeenkomstig artikel 8 bis van de statuten vennoot kan worden en dit mits unanieme goedkeuring van alle vennoten.

- Elke voorgenomen overdracht van aandelen wordt één maand voorafgaandelijk ter goedkeuring voorgelegd aan de bevoegde Raad van de Orde van architecten.

- Een participatie mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

- De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van een der partijen een deskundige aan.

- De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrich¬ten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

- De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte gezamelijk.

- Elke vennoot kan zich op de algemene vergaderingen, gewone, buitengewone en bijzondere vergaderingen slechts laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager die zelf stemgerechtigd vennoot is.

- Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap of associatie verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent worden vermeld.

- Elke architect-vennoot kan, overeenkomstig de wet, een algemene vergadering bijeenroepen, waarvan hij zelf de agenda vaststelt.

- Alleen de algemene vergadering is bevoegd voor alle beslissingen inzake het bestuur van de vennootschap of associatie en de uitsluiting van vennoten of associés.

- Uitsluitend architecten zullen beslissingen nemen en handelingen stellen in verband met alles wat tot de uitoefening van het beroep van architect behoort.

- De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

- Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige

maatregel die zich hiertegen verzet.

- Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

- Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad.

- De architecten beschikken over een meerderheid in de beheers- en bestuursorganen. Wanneer er slechts één

beheerder of zaakvoerder is, moet hij architect zijn.

HOOFDSTUK IV  BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 12. Controle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

- Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13. Bijeenroeping en agenda

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de 1e dag van de maand april, om 10.00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. - De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, bestemming van de winst en kwijting aan de zaakvoerder(s).

- Te allen tijde kan een vergadering bijeengeroepen worden om over een wijzi¬ging van de statuten of over andere punten te beraadsla¬gen en te besluiten.

- De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 14. Besluitvorming

Artikel 15. Boekjaar

Artikel 16. Jaarrekening

Artikel 17. Ontbinding

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maken de zaakvoerders de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming gegeven zal worden aan het resultaat.

- Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door een of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen tenzij de vereenvoudigde vereffeningsprocedure van artikel 184, §5 W.Venn. toegepast kan worden.

- De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

- Het nettovermogen zal toebedeeld worden aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

- Er wordt gestemd per aandeel waarbij elke aandeel recht geeft op één stem

- Een vennoot kan zich niet door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31/12/2015.

HOOFDSTUK VI - BOEKJAAR, JAARREKENING

HOOFDSTUK VII  WIJZIGINGEN - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 18. Overlijden van een vennoot

- In geval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in het voorkomende geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

- Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Art 19. Wijziging van de statuten

- Wijziging van de statuten mag slechts gebeuren nadat de voorgenomen wijzigingen door de bevoegde Raad van de Orde van architecten goedgekeurd zijn.

HOOFDSTUK VIII- OVERGANGSBEPALINGEN EN BENOEMINGEN

Art 20. Eerste boekjaar

- Het eerste boekjaar begint op op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31/12/2015.

Art. 21. Benoeming zaakvoerders

- Tot zaakvoerder(s) worden voor onbepaalde duur benoemd, met eenparigheid van stemmen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Art. 22. Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid

Art. 23 - Vrijwaring van de belangen van de cliënten

- Elke architect-vennoot of  associé is verplicht om zijn burgerlijk en beroepsaansprakelijkheid te laten verzekeren.

Procedure ter vrijwaring van de belangen van cliënten:

-  De vennootschap zal in het bijzonder waken over de stipte naleving van de door de Nationale Raad van de Orde van Architecten en de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten vastgelegde regels terzake: - de nodige schikkingen die getroffen dienen te worden teneinde bij ontbinding/vereffening van de vennootschap en mede gelet op de noodzaak van continuïteit voor de cliënt, de belangen van de cliënten te vrijwaren o.a. inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuuropdrachten in uitvoering door fysische of rechtspersonen die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

De schikkingen desbetreffend zullen voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten worden overgemaakt.

- de vermeldingen met betrekking tot de identiteit van de architectvennoot of associé die belast is met de architectenopdrachten met dien verstande dat de overeenkomsten met cliënten in ieder geval steeds de identiteit van de architectvennoot of associé belast met de architectenopdracht dienen te vermelden

- de nodige schikkingen die vereist zijn ingeval van terugtreding, ontslag, uitsluiting, overlijden, afwezigheid, onbekwaamheid of onbeschikbaarheid van een vennoot of associé, teneinde, en dit mede gelet op de noodzaak van continuïteit voor de cliënt, het verderzetten van de opdracht te verzekeren; deze schikkingen dienen voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten te worden overgemaakt.

- de te volgen procedure voor de lopende contracten ingeval de vennootschap of associatie ophoudt te bestaan met dien verstande dat de schikkingen terzake de continuïteit t.a.v. de cliënt dienen te verzekeren en voorafgaandelijk ter goedkeuring aan bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten worden overgemaakt.

- de verzekeringsverplichtingen van de architecten met dien verstande dat in ieder geval steeds de burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid van de architectvennoot of associé op afdoende wijze verzekerd is.

1) Joris Jules Gerlinde Buys, geboren te Leuven, België op 12 maart 1989, wonende te Lammekensstraat 87 bus 1, 2140 Borgerhout. (rijksregisternummer: 89.03.12-069.06)

2) Joris Bas Bootsma, geboren te Deventer, Nederland op 23 augustus 1984, wonende te Viaduct-Dam 134 bus 12, 2060 Antwerpen. (rijksregisternummer: 84.08.23-485.63)

HOOFDSTUK VIX- BIJZONDERE BEPALINGEN  BELANGEN VAN DERDEN

Art. 24  overeenkomsten

- De overeenkomst vermeldt de identiteit van de architect-vennoot of -associé, belast met de architectenopdracht.

Art. 25- uitgaande documenten

- Op alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten de namen van alle vennoten of associés vermeld

worden.

- Bij de handtekening onder ieder document dat de vennootschap of associatie verbindt, moet de naam en de

hoedanigheid van degene die ondertekent worden vermeld.

Art. 26  Voor te leggen stukken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Na de oprichting van de vennootschap zal aan de Raad van de Orde van Architecten bezorgd worden:

a) een uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, bevoegd voor de maatschappelijke zetel.

b) een kopie van de definitieve statuten waarop de notaris, welke belast is met de akte van oprichting, de bevestiging ondertekent dat de kopie conform is met de officiële tekst

c) een voorbeeld van briefhoofd, met vermelding van naam en titel van alle vennoten.

EINDE

Coordonnées
BUBO ARCHITECTENVENNOOTSCHAP, AFGEKORT : BUB…

Adresse
LAMMEKENSSTRAAT 87, BUS 1 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande