BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 413.484.769

Publication

04/06/2014
ÿþOndernemingsnr : 0413.484.769

Benaming

(voluit) : BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2250 Olen, Hoogbuul 17

Onderwerp akte : Afvaardiging van bevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 21.03.2014

1.ALGEMENE VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Overeenkomstig artikel 23 van de statuten, wordt de vennootschap in al haar akten, met inbegrip van die waaraan een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn medewerking verleent, en in rechte, vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders.

2.DAGELIJKS BESTUUR

Overeenkomstig artikel 22 van de statuten, worden het dagelijks bestuur, alsmede de vertegenwoordiging van de vennootschap in de akten en in rechte in verband met dit bestuur, gedelegeerd aan

* de bestuurders;

* de General Managers;

handelingsbevoegd twee aan twee.

3.B1JZONDERE EN BEPERKTE BEVOEGDHEDEN

Overeenkomstig artikel 22 van de statuten en zonder afbreuk te doen aan de hierboven vermelde dagelijkse vertegenwoordiging van de vennootschap, delegeert de raad van bestuur welbepaalde specifieke bevoegdheden:

A.BESTELLINGEN AAN LEVERANCIERS

A.1 .Voor de bestellingen van investeringsgoederen :

Algemeen

Bestellingen voor investeringsgoederen mogen enkel geplaatst worden indien zij zijn opgenomen in het gedetailleerd investeringsbudget dat wordt goedgekeurd door de Raad van Bestuur, hetzij indien er een goedkeuring is door de Raad van Bestuur en mits inachtneming van de procedures vastgelegd op het niveau van de groep.

A.1.1.Voor investeringen waarvan de waarde 25.000 6 niet overschrijdt:

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Operations & Technical Manager, de Operations Manager ICS Divisie en een Purchaser, samen handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va akte,...

_Weerpetel,'d ier zri >Fte van de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

RECHTBAi\T"r! V .N TelOPHANDEL

2 3 MEI 2411

ANTWERPEN aïdel.ing TURNHOUT DB CsrifY"rier

Cr'tf4i

1111

411 A7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

A.1.2.Voor investeringen waarvan de waarde 25.000 E overschrijdt:

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Operations & Technical Manager, samen handelend twee aan twee. Indien een General Manager samen met een andere General Manager of een Operations & Technical Manager of de Operations Manager ICS Divisie tekent kan dit enkel na goedkeuring van een bestuurder.

A.2.Voor de bestellingen van exploitatiematerialen, wisselstukken, onderdelen, verbruiksgoederen en diensten andere dan afvalverwerking

A.2.1. waarvan de waarde 10.000 ¬ niet overschrijdt

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Operations & Technical Manager, de Operations Manager ICS divisie en een Purchaser, samen handelend twee aan twee.

A.2.2.waarvan de waarde 25.000 ¬ niet overschrijdt

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Operations & Technical Manager en de Operations Manager ICS Divisie, samen handelend twee aan twee.

A.2.3.waarvan de waarde 25.000 ¬ overschrijdt

DL

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een

Operations & Technical Manager, de Operations Manager ICS Divisie en een Purchaser, samen handelend

e twee aan twee, en waarvan minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is.

A.3.Voor de bestellingen van afvalverwerking :

r e A.3.1, waarvan de waarde 10.000 ¬ niet overschrijdt

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Operations & Technical Manager, de Operations Manager 1CS Divisie en de Waste Manager, samen handelend twee aan twee.

A.3.2.waarvan de waarde 10.000 ¬ overschrijdt

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Operations & Technical Manager, de Operations Manager ICS Divisie en de Waste Manager, samen handelend twee aan twee, en waarvan minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur.

B. COMMERCIELE ACTIVITEITEN

B.1. Offertes en verkoopovereenkomsten

B.1.1.waarvan de waarde 125.000E per jaar niet overschrijdt :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Operations & Technical Manager, de Operations Manager ICS Divisie en een Project Manager, samen handelend twee

aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is.

B.1.2.waarvan de waarde 500.000E per jaar niet overschrijdt r

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Operations

& Technical Manager en de Operations Manager ICS Divisie, samen handelend twee aan twee.

P: Bi .3.waarvan de waarde 1,000.000 ¬ per jaar niet overschrijdt

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Operations & Technical Manager en de Operations Manager ICS Divisie, samen handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is. Alleszins dient de ondertekening door minstens één bestuurder goedgekeurd te worden.

B.1.4 waarvan de waarde 1.000.000 ¬ per jaar overschrijdt :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, samen handelend twee aan twee.

Indien een General Manager samen met een andere General Manager of met een tekent kan dit enkel na goedkeuring van een bestuurder.

B.2.Kredietnota's en annulaties

Deze moeten geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Operations & Technical Manager en de Operations Manager ICS Divisie, samen handelend twee aan twee.

C. PERSONEELSDIENST

C.1.Bedienden met een bruto jaarsalaris van ten hoogste 50.000 ¬ en arbeiders

Alle verrichtingen betreffende de personeelsdienst van deze bedienden en van de arbeiders, met inbegrip van het in dienst nomen en het ontslaan van personeelsleden, kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en de H.K. Manager, samen optredend twee aan twee.

Nochtans zullen de afdankingen wegens een zware fout slechts geldig kunnen ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, samen handelend twee aan twee.

C.2.Bedienden met een bruto jaarsalaris van meer dan 50.000 ¬

Alle verrichtingen betreffende de personeelsdienst van deze bedienden, met inbegrip van het in dienst

e nemen en het ontslaan van personeelsleden, kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, samen optredend twee aan twee.

Indien een General Manager samen met een andere General Manager tekent, kan dit enkel na goedkeuring

e van een bestuurder.

D. VERZEKERINGEN

Aile verrichtingen in verband met verzekeringspolissen worden geldig ondertekend door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Controller en de Directie secretaresse samen optredend twee aan twee en na

r-+ voorafgaandelijk overleg met het Legal-lnsurance Department van de groep.

0

E, JURIDISCHE DIENST

Alle verrichtingen in verband met juridische vragen worden geldig uitgevoerd met de handtekening van de

et gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Controller, samen optredend twee aan twee.

F. ARBEIDSVEILIGHEID, KWALITEIT, MILIEU EN ANDERE VEILIGHEIDSASPECTEN

Zonder afbreuk te doen aan de wettelijke en overheidsbepalingen terzake, gebeurt de vertegenwoordigingvan de vennootschap inzake arbeidsveiligheid, kwaliteit, milieu en andere veiligheidsaspecten door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een QSHE Manager, samen handelend twee aan twee en na voorafgaandelijk overleg met het QSGU Department van de groep.

Indien het feiten betreft die losstaan van de operationele activiteiten van de vennootschap, gebeurt de vertegenwoordiging van de vennootschap door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, samen handelend twee aan twee.

eL

pq G. FISCALE VERRICHTINGEN

De maandelijkse en jaarlijkse BTW-aangiften van de vennootschap, alsook de aangiften voor lokale belastingen geheven door gemeenten, provincies of gewesten en de aangiften betreffende kadastraal inkomen en onroerende voorheffing, worden geldig ondertekend door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Controller, samen handelend twee aan twee.

Inzake bedrijfsvoorheffing en RSZ wordt de vennootschap geldig verbonden door de handtekening van de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een H.R. Manager, samen handelend twee aan twee.

in alle andere fiscale aangelegenheden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee gedelegeerden aan het dagelijks bestuur.

Electronische aangiften (oa. via internet-applicaties) inzake belastingen zoals BTW, lokale, provinciale en gewestelijke belastingen, onroerende voorheffing, vennootschapsbetastingen, e.d. worden geldig ingediend door de Controller.

H. FINANCIËLE VERRICHTINGEN

Het financieel beleid van de onderneming wordt opgezet in samenspraak met het Accounting Department van de groep.

H.1,Verrichtingen tot een bedrag van 500.000 ¬ :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Controller, gezamenlijk handelend twee aan twee.

H.2.Verrichtingen tot een bedrag van 1.000.000 ¬ :

, 3 Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, gezamenlijk

~ handelend twee aan twee.

1..

e H.3.Verrichtingen tot een bedrag van 2.500.000 ¬

CU

ó Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, gezamenlijk

X handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een bestuurder moet zijn. e

b H.4.Betalingen van bezoldigingen, sociale lasten, bedrijfsvoorheffing of andere personeelsgerelateerde

CU uitgaven, ongeacht het bedrag :

CU

0 Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Controller

d en een H.R. Manager, gezamenlijk handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een

mi- gedelegeerde aan het dagelijks bestuur moet zijn.

0

N

c I. ANDERE VERRICHTINGEN

mi-

e De gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Operations & Technical Managers, de Operations Manager

.0 ICS Divisie, de Purchasers, de Project Managers, de H.R. Managers, de QSHE Managers, de Controllers, de

et Directie Secretaresse en de administratieve medewerkers worden gevolmachtigd :

etDop de post alle briefwisseling af te halen, postwissels, postassignaties, effecten, kwijtschriften en andere waarden te ontvangen en aangetekende zendingen in ontvangst te nemen;

©processen-verbaal betekend aan de vennootschap in ontvangst te nemen;

eI

ce Dalle administratieve correspondentie in ontvangst te nemen.

tu

I

J. SPECIFIEKE BEVOEGDHEDEN IN HET KADER VAN DE ICS DIVISIE

De Operations Manager ICS Divisie kan enkel documenten geldig ondertekenen indien deze de ICS divisie van de onderneming betreffen.

e

0

:m.

Onderhavige volmachten zullen vanaf 1 april 2014 in werking treden en zullen alle andere vorige gegeven

volmachten vernietigen en vervangen.

General Manager : Spaenhoven Jurgen

General Manager : Corteil Jean-Marc

Operations & Technical Manager : Dequeecker Dominique

Project Manager : Carlier Rudi

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Project Manager : Van Lommel Jan

Project Manager : Wouters Ddes

Operations Manager ICS divisie : Michiels Rudy

Purchaser : Milis Mieke

H.R. Manager : Van Dijck Ingrid

QSHE Manager : Segers Jan

Controller : Caliber Pascale

Waste Manager : Segers Jan

Directie secretaresse : Goffin Elly

Administratieve medewerker : Helsen Gisèle

Administratieve medewerker : Van den Eynde Marc

Administratieve medewerker : Baelus Sarah

Administratieve medewerker : Bastiaens Suzy

Administratieve medewerker : Colignon Nancy

Op de laatste bit van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 26.06.2014 14239-0205-039
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.04.2013, NGL 03.05.2013 13111-0039-039
21/12/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AlE E~~r-t ~..ee- GRIFFIE RBCH~BANK VAN

t 1 DEC. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

GDes>gr¬ f fier

Ondernemingsnr : 0413.484.769

Benareing

(voluit) . BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES NV

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2250 Olen, Hoogbuul 17

Onderwerp akte : Statutaire benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 23/05/2012

De vergadering benoemt tot commissaris voor een periode van drie jaar de Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door de heer Pascal Depraeter, bedrijfsrevisor, welke belast wordt met de uitoefening van het mandaat. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders van 2015.

Voor gelijkvormig uittreksel.

Op de laatste blz van Luik r3 verrnesdtin . Recto arn en hcedarssphesd van O4 rrr5í;urnersteTenctE rir,la s n;, t.s, ver dze neisotu;n[er';

lcvaegd da rechtsperstaeit ter aanzien van dercieti te vei,ts4en" :" uardiqett

Versra . Jksatn en handtekening,

26/10/2012
ÿþMol 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

v bes aa Bel Stat 1111111J111HIM11111!pil

Ondernemingsnr . 0413.484.769

Benaming

(voluit) . BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2250 Olen, Hoogbuul 17

Onderwerp akte : Afvaardiging van bevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 15.10.2012 : I.ALGEMENE VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Overeenkomstig artikel 23 van de statuten, wordt de vennootschap in al haar akten, met inbegrip van die waaraan een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn medewerking verleent, en in rechte, vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders.

2.DAGELIJKS BESTUUR

Overeenkomstig artikel 22 van de statuten, worden het dagelijks bestuur, alsmede de vertegenwoordiging van de vennootschap in de akten en in rechte in verband met dit bestuur, gedelegeerd aan :

* de bestuurders;

* de General Managers;

handelingsbevoegd twee aan twee.

3.BIJZONDERE EN BEPERKTE BEVOEGDHEDEN

Overeenkomstig artikel 22 van de statuten en zonder afbreuk te doen aan de hierboven vermelde dagelijkse vertegenwoordiging van de vennootschap, delegeert de raad van bestuur welbepaalde specifieke bevoegdheden:

A.BESTELLINGEN AAN LEVERANCIERS

A,1 .Voor de bestellingen van investeringsgoederen

Algemeen

Bestellingen voor investeringsgoederen mogen enkel geplaatst worden indien zij zijn opgenomen in het gedetailleerd investeringsbudget dat wordt goedgekeurd door de Raad van Bestuur, hetzij indien er een goedkeuring is door de Raad van Bestuur en mits inachtneming van de procedures vastgelegd op het niveau van de groep.

A,1.1.Voor investeringen waarvan de waarde 25.000 E nief overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Operations & Technical Manager en een Purchaser, samen handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is.

Op de laatste blz. van Lok 13 vernielden : Recto Naam en hpedanigliLrd van de 1n5trunmetiCt;rr:n,jG (Matis hEt.:;l vuri narao(v)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ve7enerwronrdcgen

Verer~ . Naam en handtekening

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

17 OKT. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT De gifere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

A.f.2.Voor investeringen waarvan de waarde 25.000 ¬ overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Operations & Technical Manager, samen handelend twee aan twee. Indien een General Manager samen niet een andere General Manager of een Operations & Technical Manager tekent kan dit enkel na goedkeuring van een bestuurder.

A.2.Voor de bestellingen van exploitatiematerialen, wisselstukken, onderdelen, verbruiksgoederen en diensten andere dan afvalverwerking

A.2.1, waarvan de waarde 10.000 ¬ niet overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Operations & Technical Manager en een Purchaser, samen handelend twee aan twee.

A.2.2.waarvan de waarde 25.000 ¬ niet overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Operations & Technical Manager en een Purchaser, samen handelend twee aan twee, en waarvan minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is.

A.2.3.waarvan de waarde 25.000 ¬ overschrijdt

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en de Operations & Technical Manager, samen handelend twee aan twee.

A.3.Voor de bestellingen van afvalverwerking :

A.3.1 waarvan de waarde 10.000 ¬ niet overschrijdt

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Operations & Technical Manager en de Waste Manager, samen handelend twee aan twee.

A.3.2.waarvan de waarde 10.000 ¬ overschrijdt

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Operations & Technical Manager en een Waste Manager, samen handelend twee aan twee, en waarvan minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur.

B. COMMERCIËLE ACTIVITEITEN

B.1. Offertes en verkoopovereenkomsten

B.1.1.waarvan de waarde 125.000 ¬ per jaar niet overschrijdt :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Operations & Technical Manager en een Project Manager, samen handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is.

6.1.2.waarvan de waarde 500.000 ¬ per jaar niet overschrijdt

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en de Operations & Technical Manager, samen handelend twee aan twee.

B.1.3.waarvan de waarde 1,000.000 ¬ per jaar niet overschrijdt :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Operations & Technical Manager, samen handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is. Alleszins dient de ondertekening door minstens één bestuurder goedgekeurd te worden.

B.1.4.waarvan de waarde 1.000.000 ¬ per jaar overschrijdt

e v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, samen handelend twee aan twee.

Indien een General Manager samen met een andere General Manager of met een tekent kan dit enkel na goedkeuring van een bestuurder.

B.2.Kredietnota's en annulaties

Deze moeten geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Operations & Technical Manager, samen handelend twee aan twee.

C. PERSONEELSDIENST

C.1.Bedienden met een bruto jaarsalaris van ten hoogste 50.000 ¬ en arbeiders :

Alle verrichtingen betreffende de personeelsdienst van deze bedienden en van de arbeiders, met inbegrip van het in dienst nemen en het ontslaan van personeelsleden, kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en de H.R. Manager, samen optredend twee aan twee.

Nochtans zullen de afdankingen wegens een zware fout slechts geldig kunnen ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, samen handelend twee aan twee.

C.2.Bedienden met een bruto jaarsalaris van meer dan 50.000 ¬

Alle verrichtingen betreffende de personeelsdienst van deze bedienden, met inbegrip van het in dienst nemen en het ontstaan van personeelsleden, kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, samen optredend twee aan twee.

Indien een General Manager samen met een andere General Manager tekent, kan dit enkel na goedkeuring van een bestuurder.

D. VERZEKERINGEN

Aile verrichtingen in verband met verzekeringspolissen worden geldig ondertekend door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Controller en de Directie secretaresse samen optredend twee aan twee en na voorafgaandelijk overleg met het Legal-Insurance Department van de groep,

E. JURIDISCHE DIENST

Alle verrichtingen in verband met juridische vragen worden geldig uitgevoerd met de handtekening van de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Controller, samen optredend twee aan twee.

F. ARBEIDSVEILIGHEID, KWALITEIT, MILIEU EN ANDERE VEILIGHEIDSASPECTEN

Zonder afbreuk te doen aan de wettelijke en overheidsbepalingen terzake, gebeurt de vertegenwoordiging van de vennootschap inzake arbeidsveiligheid, kwaliteit, milieu en andere veiligheidsaspecten door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een QSHE Manager, samen handelend twee aan twee en na voorafgaandelijk overleg met het QSGU Department van de groep.

Indien het feiten betreft die losstaan van de operationele activiteiten van de vennootschap, gebeurt de vertegenwoordiging van de vennootschap door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, samen handelend twee aan twee.

G. FISCALE VERRICHTINGEN

De maandelijkse en jaarlijkse BTW-aangiften van de vennootschap, alsook de aangiften voor lokale belastingen geheven door gemeenten, provincies of gewesten en de aangiften betreffende kadastraal inkomen en onroerende voorheffing, worden geldig ondertekend door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Controller, samen handelend twee aan twee.

Inzake bedrijfsvoorheffing en RSZ wordt de vennootschap geldig verbonden door de handtekening van de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een H.Fl. Manager, samen handelend twee aan twee.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

In aile andere fiscale aangelegenheden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee gedelegeerden aan het dagelijks bestuur.

Electronische aangiften (Da. via internet-applicaties) inzake belastingen zoals BTW, lokale, provinciale en gewestelijke belastingen, onroerende voorheffing, vennootschapsbelastingen, e.d. worden geldig ingediend door de Controller.

H. FINANCIËLE VERRICHTINGEN

Het financieel beleid van de onderneming wordt opgezet in samenspraak met het Accounting Department van de groep.

H.1.Verrichtingen tot een bedrag van 500.000 ¬ :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Controller, gezamenlijk handelend twee aan twee.

H.2.Verrichtingen tot een bedrag van 1.000.000 ¬ :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, gezamenlijk handelend twee aan twee.

H.3.Verrichtingen tot een bedrag van 2.500.000 ¬ :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, gezamenlijk handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een bestuurder moet zijn.

H.4.Betalingen van bezoldigingen, sociale lasten, bedrijfsvoorheffing of andere personeelsgerelateerde uitgaven, ongeacht het bedrag :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Controller en een H.R. Manager, gezamenlijk handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur moet zijn.

I. ANDERE VERRICHTINGEN

De gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Operations & Technical Managers, de Purchasers, de Project Managers, de H.R. Managers, de QSHE Managers, de Controllers, de Directie Secretaresse en de administratieve medewerkers worden gevolmachtigd :

op de post alle briefwisseling af te halen, postwissels, postassignaties, effecten, Kwijtschriften en andere

waarden te ontvangen en aangetekende zendingen in ontvangst te nemen;

processen-verbaal betekend aan de vennootschap in ontvangst te nemen;

alle administratieve correspondentie in ontvangst te nemen.

Onderhavige volmachten zullen vanaf 15 oktober 2012 in werking treden en zullen alle andere vorige gegeven volmachten vernietigen en vervangen,

General Manager: Spaenhoven Jurgen

General Manager : Corteil Jean-Marc

Operations & Technical Manager Dequeecker Dominique

Project Manager : Carlier Rudi

Project Manager : Van Lommel Jan

Project Manager : Sonneveld Jan

Project Manager : Wouters Dries

Purchaser : Milis Mieke

H.R. Manager : Van Dijck Ingrid

QSHE Manager: Segers Jan

Controller: Caliber Pascale

Waste Manager : Segers Jan

Directie secretaresse : Goffin Elly

Administratieve medewerker ; Helsen Gisèle Administratieve medewerker : Van den Eynde Marc Administratieve medewerker ; Baelus Sarah Administratieve medewerker : Bastiaens Suzy

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voce,

'behouden

aan het

Belgisch

Sentsbrad

Op de ieai..ste hk van Luik B vermelden ; Recto. Naam en hoedanigheid var de insirumeslterende noi_ms. tietzij van de p6rsf.40lniC'[n} bevoegd de rechtspersoon tYn aanzren van iletden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 15.06.2012 12181-0416-039
31/05/2012
ÿþMacta

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor ~, naeidan aan he4 Esigiasls stactsbiM

IIIIRIMM19111

Pl t-1 t..0 L t V U GRIFFIE FIECHTBANK VAN

21 MEE 2312

KOOPHANDEL TURNHOUT

r 45&-griffier



Onderneminggsnr : 0413.484.769

Benaming

tvoiuit) . BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2250 Olen, Hoogbuul 17

Onderwerp akte : Afvaardiging van bevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 22.03.2012 ;

De Bestuurders stellen een nieuwe Afvaardiging van Bevoegdheden op met ingang op 01/04/2010. Alle vorige afvaardigingen van bevoegdheden vervallen hierbij.

1.ALGEMENE VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Overeenkomstig artikel 23 van de statuten, wordt de vennootschap in al haar akten, met inbegrip van die waaraan een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn medewerking verleent, en in rechte, vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders.

2.DAGELIJKS BESTUUR

Overeenkomstig artikel 22 van de statuten, worden het dagelijks bestuur, alsmede de vertegenwoordiging van de vennootschap in de akten en in rechte in verband met dit bestuur, gedelegeerd aan

* de bestuurders;

* de General Managers;

handelingsbevoegd twee aan twee.

3.BIJZONDERE EN BEPERKTE BEVOEGDHEDEN

Overeenkomstig artikel 22 van de statuten en zonder afbreuk te doen aan de hierboven vermelde dagelijkse vertegenwoordiging van de vennootschap, delegeert de raad van bestuur welbepaalde specifieke bevoegdheden:

A.BESTELLINGEN AAN LEVERANCIERS

A.1 .Voor de bestellingen van investeringsgoederen :

Algemeen

Bestellingen voor investeringsgoederen mogen enkel geplaatst worden indien zij zijn opgenomen in het gedetailleerd investeringsbudget dat wordt goedgekeurd door de Raad van Bestuur, hetzij indien er een goedkeuring is door de Raad van Bestuur en mits inachtneming van de procedures vastgelegd op het niveau van de groep.

Op de Iaatsk. lai .. van I_u{k B vermeld4ii ;ectq Naam en hoeüannheid yen a r,°: E, ~far da pesiMoin{enf bevoegd de rer,htspers4on ic+' san7,en van 4ercdr,1 ie V:rir ~t. .ncraí~en

Verso . Naam en i;3ndteka=tmg.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

y A.1.1.Voor investeringen waarvan de waarde 25.000 ¬ niet overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Operations Manager, een Technical Manager en een Purchaser, samen handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is.

A.1.2.Voor investeringen waarvan de waarde 25.000 ¬ overschrijdt:

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Operations Manager en een Technical Manager, samen handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is. Indien een General Manager samen met een andere General Manager, een Operations Manager of een Technical Manager tekent kan dit enkel na goedkeuring van een bestuurder.

A.2.Voor de bestellingen van exploitatiematerialen, wisselstukken, onderdelen, verbruiksgoederen en diensten andere dan afvalverwerking

A.2.1. waarvan de waarde 10.000 ¬ niet overschrijdt

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Operations Manager, een Technical Manager en een Purchaser, samen handelend twee aan twee.

A.2.2.waarvan de waarde 25.000 ¬ niet overschrijdt

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Operations Manager, een Technical Manager en een Purchaser, samen handelend twee aan twee, en waarvan minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is.

A.2.3.waarvan de waarde 25.000 ¬ overschrijdt

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Operations Manager en de Technical Manager, samen handelend twee aan twee, en waarvan minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is.

A.3.Voor de bestellingen van afvalverwerking

A3.1, waarvan de waarde 10.000 ¬ niet overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Operations Manager, de TechnicarManager en de Waste Manager, samen handelend twee aan twee.

A.3.2.waarvan de waardë 5.000 ¬ -niet overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Operations Manager, een Technical Manager en een Waste Manager, samen handelend twee aan twee, en waarvan minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur of een Operations Manager is.

A.3.3 waarvan de waarde 25.000 ¬ overschrijdt

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Operations Manager en een Waste Manager, samen handelend twee aan twee en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is.

B, COMMERCIËLE ACTIVITEITEN

BI, Offertes en verkoopovereenkomsten

B.1.1.waarvan de waarde 125.000 ¬ per jaar niet overschrijdt :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Operations Manager en een Project Manager, samen handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is.

B.1.2.waarvan de waarde 500.000 ¬ per jaar niet overschrijdt :

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en de Operations Manager, samen handelend twee aan twee.

B.1.3.waarvan de waarde 1.000.000 ¬ per jaar niet overschrijdt :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Operations Manager, samen handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is. Alleszins dient de ondertekening door minstens één bestuurder goedgekeurd te worden.

B.1.4.waarvan de waarde 1.000.000 ¬ per jaar overschrijdt :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, samen handelend twee aan twee.

Indien een General Manager samen met een andere General Manager of met een tekent kan dit enkel na goedkeuring van een bestuurder,

B.2.Kredietnota's en annulaties

Deze moeten geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Operations Manager, samen handelend twee aan twee.

C. PERSONEELSDIENST

C.1.Bedienden met een bruto jaarsalaris van ten hoogste 50.000 ¬ en arbeiders :

Aile verrichtingen betreffende de personeelsdienst van deze bedienden en van de arbeiders, met inbegrip van het in dienst nemen en het ontslaan van personeelsleden, kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en de H.R. Manager, samen optredend twee aan twee.

Nochtans zullen de afdankingen wegens een zware fout slechts geldig kunnen ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, samen handelend twee aan twee,

C.2.Bedienden met een bruto jaarsalaris van meer dan 50.000 ¬ :

Alle verrichtingen betreffende de personeelsdienst van deze bedienden, met inbegrip van het in dienst nemen en het ontslaan van personeelsleden, kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, samen optredend twee aan twee.

Indien een General Manager sarren meteen andere General Manager tekent, kan dit enkel na goedkeuring van een bestuurder.

D, VERZEKERINGEN

Alle verrichtingen in verband met verzekeringspolissen worden geldig ondertekend door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Controller en de Directie secretaresse samen optredend twee aan twee en na voorafgaandelijk overleg met het Legal-Insurance Department van de groep.

E. JURIDISCHE DIENST

Alle verrichtingen in verband met juridische vragen worden geldig uitgevoerd met de handtekening van de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Controller, samen optredend twee aan twee.

F. ARBEIDSVEILIGHEID, KWALITEIT, MILIEU EN ANDERE VEILIGHEIDSASPECTEN

Zonder afbreuk te doen aan de wettelijke en overheidsbepalingen terzake, gebeurt de vertegenwoordiging van de vennootschap inzake arbeidsveiligheid, kwaliteit, milieu en andere veiligheidsaspecten door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een QSHE Manager, samen handelend twee aan twee en na voorafgaandelijk overleg niet het QSGU Department van de groep.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien het feiten betreft die losstaan van de operationele activiteiten van de vennootschap, gebeurt de vertegenwoordiging van de vennootschap door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, samen handelend twee aan twee.

G. FISCALE VERRICHTINGEN

De maandelijkse en jaarlijkse BTW-aangiften van de vennootschap, alsook de aangiften voor lokale belastingen geheven door gemeenten, provincies of gewesten en de aangiften betreffende kadastraal inkomen en onroerende voorheffing, worden geldig ondertekend door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Controller, samen handelend twee aan twee.

Inzake bedrijfsvoorheffing en RSZ wordt de vennootschap geldig verbonden door de handtekening van de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een H.R. Manager, samen handelend twee aan twee.

in alle andere fiscale aangelegenheden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee gedelegeerden aan het dagelijks bestuur.

Electronische aangiften (oa. Via internet-applicaties) inzake belastingen zoals BTW, lokale, provinciale en gewestelijke belastingen, onroerende voorheffing, vennootschapsbelastingen, e.dL worden geldig ingediend door de Controller.

H. FINANCIËLE VERRICHTINGEN

Het financieel beleid van de onderneming wordt opgezet in samenspraak met het Accounting Department van de groep.

H.1.Verrichtingen tot een bedrag van 500.000 ¬ x

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Controller, gezamenlijk handelend twee aan twee.

H.2,Verrichtingen tot een bedrag van 1.000.000 t :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, gezamenlijk handelend twee aan twee.

H.3.Verrichtingen tot een bedrag van 2.500.000 t :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, gezamenlijk handelend twee aan twee, en waarbij- minstens één van de twee een bestuurder moet zijn.

H.4.Betalingen van bezéldigingpg ,.sociale lasten, bedrijfsvoorheffing of andere personeelsgerelateerde uitgaven, ongeacht het bedrag

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Controller en een H.R. Manager, gezamenli}k handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur moet zijn.

I. ANDERE VERRICHTINGEN

De gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Operations Managers, de Technical Managers, de Purchasers, de Project Managers, de H.R. Managers, de QSHE Managers, de Controllers, de Directie Secretaresse en de administratieve medewerkers worden gevolmachtigd :

op de post alle briefwisseling af te halen, postwissels, postassignaties, effecten, kwijtschriften en andere

waarden te ontvangen en aangetekende zendingen in ontvangst te nemen;

processen-verbaal betekend aan de vennootschap in ontvangst te nemen;

alle administratieve correspondentie in ontvangst te nemen..

Onderhavige volmachten zullen vanaf 1 mei 2012 in werking treden en zullen alle andere vorige gegeven volmachten vernietigen en vervangen.

Voor- iazhoudesr aan S1L`t " Balgisch ái43ai;sf31ad

Voornaam Jurgen Jean-Marc Eddy Rudi Jan

Jan

Dries Ben Mieke Dominique Ingrid Jan Pascale

Jan

Elly

Functie

General Manager General Manager Operations Manager Project Manager Project Manager Project Manager Project Manager Project Manager Purchaser

Technical Manager H.R, Manager

QSHE Manager Controller

Waste Manager Directie secretaresse Administratieve medewerker Administratieve medewerker Administratieve medewerker Administratieve medewerker

Gisèle Marc Sarah Cindy

Naam Spaenhoven Corteil Wens Carlier Van Lommel Sonneveld Wouters Eysermans Mifís Dequeecker Van Dijck Segers Caliber Segers Goffin

Heisen

Van den Eynde Baelus

De Veuster

Voor gelijkvormig uittreksel.

Oç, de arste i`,iz. vóll venneiden , Reci2 : Nacrnn en hoedanigheid van de is:,t.¬ uneir,er e r{ue noie« s, tis:si var d ~rsv(ojnierr;

bevoegd .ir nichisiaersoon toi aer%ieri =rti:r sl= Iden te treitsegen:roorrhg;:ri

Verso ; Naam en tiarxlieskenIn;t

09/02/2012
ÿþ Mali 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~VINNIIWIVI~IIVIIMI~VII

" iao3asaa"

NEERGELEGD-1

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 7 JAN. 2012

K.00PHAWWË TURNHOUT

-E- :rc.

Ondernemingsnr : 0413.484.769

Benaming

(voluit) : BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2250 Olen, Hoogbuul 17

OncIerwer a akte : Statutaire benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 16/01/2012

De vergadering neemt akte van het ontslag van de heren Hans-Dieter Behrens, Olaf Karrass en Carsten Lange in hun functies van bestuurders van de vennootschap, en dit met ingang vanaf 16 januari 2012.

De vergadering bedankt de heren voor hun steun aan de vennootschap.

Op voorstel van de Voorzitter, wordt de vergadering uitgenodigd zich uit te spreken over de benoeming in de functie van bestuurders van de heren Jórch Kirchvogel, Jürgen Lennertz en Matthias Ebach met ingang vanaf 16 januari 2012.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen,

de heer Jiirch Kirchvogel, wonende In der Konde 11, te 51107 Keln (Duitsland),

de heer Jürgen Lennertz, wonende Escheln 9, te 47906 Kempen (Duitsland), en

de heer Matthias Ebach, wonende Ringstrasse 27, te 57589 Pracht (Duitsland)

tot nieuwe bestuurders te benoemen, voor een termijn van jaar die na afloop van de gewone algemene

vergadering van 2015 zal vervallen.

Hun mandaat zal ten kosteloze titel uitgeoefend worden.

Voor gelijkvormig uittreksel.

Op de 4aatste blz. van Luik B vermelden 41eeto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persn(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzEen van derden fe vertegenwoordigen

Vers@ : Naam en handtekening-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/05/2011
ÿþ31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.6

-6-

)5- 2011

BELGISCH

BE

STAAT STUUR

MONITEJn C._I_

DIREGTION

-NEERGELEGD

-GRIFFIE RECHTBANK VAN

111

be

a

B

st

Ondernemingsar : 0413.484.769

Benaming

(voluit) : BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2250 Olen, Hoogbuul 17

Onderwerp akte : Vervanging van de vertegenwoordiger van de commissaris

I II HI 1I 1II I1 1 110 I I1i

*11072643*

iHAIpf TURNHOUT

De griffier

0 3 M E i 2009

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 28.04.2010 :

De vergadering beslist in te stemmen met het voorstel van haar commissaris PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren om haar vertegenwoordiger, de heer Johan Ravijts te vervangen door de heer Pascal, Depraeter. En dit vanaf boekjaar 2009.

Voor gelijkvormig uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.04.2011, NGL 29.04.2011 11098-0187-039
17/01/2011
ÿþMod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akfe

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

Voo behou aan t Betgl. Staats

*11008199

Ondernemíngsnr : 0413.484.769

Benaming

(voluit) : BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2250 Olen, Hoogbuul 17

Onderwerp akte : Afvaardiging van bevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 15.11.2010 :

De Bestuurders stellen een nieuwe Afvaardiging van Bevoegdheden op met ingang op 15/11/2010.

Alle vorige afvaardigingen van bevoegdheden vervallen hierbij.

1.ALGEMENE VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Overeenkomstig artikel 23 van de statuten, wordt de vennootschap in al haar akten, met inbegrip van die waaraan een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn medewerking verleent, en in rechte, vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders.

2.DAGELIJKS BESTUUR

Overeenkomstig artikel 22 van de_ statuten, worden het dagelijks bestuur, alsmede de vertegenwoordiging van de vennootschap in de akten en in rechte in verband met dit bestuur, gedelegeerd aan :

*de bestuurders;

* de General Managers;

handelingsbevoegd twee aan twee.

3. BIJZONDERE EN BEPERKTE BEVOEGDHEDEN

Overeenkomstig artikel 22 van de statuten en zonder afbreuk te doen aan de hierboven vermelde dagelijkse vertegenwoordiging van de vennootschap, delegeert de raad van bestuur welbepaalde specifieke bevoegdheden:

A.BESTELLINGEN AAN LEVERANCIERS

A.1.Voor de bestellingen van investeringsgoederen : Algemeen :

Bestellingen voor investeringsgoederen mogen enkel geplaatst worden indien zij zijn opgenomen in het gedetailleerd investeringsbudget dat wordt goedgekeurd door de Raad van Bestuur, hetzij indien er een goedkeuring is door de Raad van Bestuur en mits inachtneming van de procedures vastgelegd op het niveau van de groep.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n;en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

0 5 JAN. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

A.1.1.Voor investeringen waarvan de waarde 25.000 ¬ niet overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager, een Operadons Manager, een Technical Manager en een Purchaser, samen handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is.

A.1.2.Voor investeringen waarvan de waarde 25.000 ¬ overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager, een Operations Manager en een Technical Manager, samen handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is. Indien een General Manager samen met een andere General Manager of samen met een Deputy General Manager, een Operations Manager of een Technical Manager tekent kan dit enkel na goedkeuring van een bestuurder.

A.2.Voor de bestellingen van exploitatiematerialen, wisselstukken, onderdelen, verbruiksgoederen en diensten andere dan afvalverwerking :

A.2.1. waarvan de waarde 10.000 ¬ niet overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager, een Operations Manager, een Technical Manager en een Purchaser, samen handelend twee aan twee.

A.2.2.waarvan de waarde 25.000 ¬ niet overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager, een Operations Manager, een Technical Manager en een Purchaser, samen handelend twee aan twee, een waarvan minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur of een Deputy General Manager is.

A.2.3.waarvan de waarde 25.000 ¬ overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager en een Operations Manager, samen handelend twee aan twee.

A.3.Voor de bestellingen" van afvalverwerking :

A.3.1. waarvan de waarde 10.000 ¬ niet overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Deputy General Manager, de Operations Manager, de Technical Manager en de Waste Manager, samen handelend twee aan twee.

A.3.2.waarvan de waarde 25.000 ¬ niet overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager, een Operations Manager, een Technical Manager en een Waste Manager, samen handelend twee aan twee, en waarvan minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager of een Operations Manager is.

A.3.3.waarvan de waarde 25.000 ¬ overschrijdt :

Deze bestellingen mogen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager, een Operations Manager en een Waste Manager, samen handelend twee aan twee en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur of een Deputy General Manager is.

B. COMMERCIËLE ACTIVITEITEN

B.1. Offertes en verkoopovereenkomsten

6.1.1.waarvan de waarde 125.000 ¬ per jaar niet overschrijdt :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager, een Operations Manager en een Project Manager, samen handelend twee aan twee, en

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur of een Deputy General Manager is.

8.1.2.waarvan de waarde 500.000 ¬ per jaar niet overschrijdt :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Deputy General Manager en de Operations Manager, samen handelend twee aan twee.

B.1.3.waarvan de waarde 1.000.000 ¬ per jaar niet overschrijdt :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager en een Operations Manager, samen handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is. Alleszins dient de ondertekening door minstens één bestuurder goedgekeurd te worden.

B.1.4.waarvan de waarde 1.000.000 ¬ per jaar overschrijdt :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Deputy General Manager, samen handelend twee aan twee. Indien een General Manager samen met een andere General Manager of met een Deputy General Manager tekent kan dit enkel na goedkeuring van een bestuurder.

B.2.Kredietnota's en annulaties

Deze moeten geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager en een Operations Manager, samen handelend twee aan twee.

C. PERSONEELSDIENST

C.1.Bedienden met een bruto jaarsalaris van ten hoogste 50.000 ¬ en arbeiders :

Alle verrichtingen betreffende de personeelsdienst van deze bedienden en van de arbeiders, met inbegrip van het in dienst nemen en het ontslaan van personeelsleden, kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager en een H.R. Responsible , samen optredend twee aan twee, en waarbij minstens een van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur is.

Nochtans zullen de afdankingen wegens een zware fout slechts geldig kunnen ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Deputy General Manager, samen handelend twee aan twee.

C.2.Bedienden met een bruto jaarsalaris van meer dan 50.000 ¬

Alle verrichtingen betreffende de personeelsdienst van deze bedienden, met inbegrip van het in dienst nemen en het ontslaan van personeelsleden, kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Deputy General Manager, samen optredend twee aan twee.

Indien een General Manager samen met een andere General Manager of met een Deputy General Manager tekent, kan dit enkel na goedkeuring van een bestuurder.

Nochtans zullen de afdankingen wegens een zware fout slechts geldig kunnen ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, samen handelend twee aan twee.

D. VERZEKERINGEN

Alle verrichtingen in verband met verzekeringspolissen worden geldig ondertekend door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager en een Controller, samen optredend twee aan twee en na voorafgaandelijk overleg met het Legal-Insurance Department van de groep.

E. JURIDISCHE DIENST

Alle verrichtingen in verband met juridische vragen worden geldig uitgevoerd met de handtekening van de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager en een Controller, samen optredend twee aan twee.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

F. ARBEIDSVEILIGHEID, KWALITEIT, MILIEU EN ANDERE VEILIGHEIDSASPECTEN

Zonder afbreuk te doen aan de wettelijke en overheidsbepalingen terzake, gebeurt de vertegenwoordiging van de vennootschap inzake arbeidsveiligheid, kwaliteit, milieu en andere veiligheidsaspecten door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager en een OSHE Manager, samen handelend twee aan twee en na voorafgaandelijk overleg met het OSGU Department van de groep.

Indien het feiten betreft die losstaan van de operationele activiteiten van de vennootschap, gebeurt de vertegenwoordiging van de vennootschap door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Deputy General Manager, samen handelend twee aan twee.

G. FISCALE VERRICHTINGEN

De maandelijkse en jaarlijkse BTW-aangiften van de vennootschap, alsook de aangiften voor lokale belastingen geheven door gemeenten, provincies of gewesten en de aangiften betreffende kadastraal inkomen en onroerende voorheffing, worden geldig ondertekend door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager en een controller, samen handelend twee aan twee.

Inzake bedrijfsvoorheffing en RSZ wordt de vennootschap geldig verbonden door de handtekening van de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager en een N.R. Responsible, samen handelend twee aan twee.

In alle andere fiscale aangelegenheden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee gedelegeerden aan het dagelijks bestuur of een Deputy General Manager.

H. FINANCIËLE VERRICHTINGEN

Het financieel beleid van de onderneming wordt opgezet in samenspraak met het Accounting Department van de groep.

-L1.Verrichtingen tot een bedrag van 500.000 ¬ :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager, een Controller en een Financial Delegate, gezamenlijk handelend twee aan twee.

H.2.Verrichtingen tot een bedrag van 1.000.000 ¬ :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager, een Controller en een Financial Delegate, gezamenlijk handelend twee aan twee, waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur of een Deputy General Manager moet zijn.

H.3.Verrichtingen tot een bedrag van 2.500.000 ¬ :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur en een Deputy General Manager, gezamenlijk handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een bestuurder moet zijn.

H.4.Betalingen van bezoldigingen, sociale lasten, bedrijfsvoorheffing of andere personeelsgerelateerde uitgaven, ongeacht het bedrag :

Deze kunnen geldig ondertekend worden door de gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, een Deputy General Manager, een Controller en een H.R. Responsibie, gezamenlijk handelend twee aan twee, en waarbij minstens één van de twee een gedelegeerde aan het dagelijks bestuur of een Deputy General Manager moet zijn.

I. ANDERE VERRICHTINGEN

De gedelegeerden aan het dagelijks bestuur, de Deputy General Manager, de Operations Managers, de Technical Managers, de Purchasers, de Project Managers, de H.R. Responsibles, de OSHE Managers, de Controllers, de Financial Delegates en de administratieve medewerkers worden gevolmachtigd :

4

op de post alle briefwisseling af te halen, postwissels, postassignaties, effecten, kwijtschriften en andere

waarden te ontvangen en aangetekende zendingen in ontvangst te nemen;

processen-verbaal betekend aan de vennootschap in ontvangst te nemen;

alle administratieve correspondentie in ontvangst te nemen.

Onderhavige volmachten zullen vanaf 15 november 2010 in werking treden en zullen alle andere vorige gegeven volmachten vernietigen en vervangen.Voor gelijkvormig uittreksel.

~

*or-behouden aan het Belgisen Staatsblad

Functie

Bestuurder

Bestuurder

Bestuurder

General Manager

General Manager

Deputy General Manager

Operations Manager

Project Manager

Project Manager

Project Manager

Project Manager

Purchaser

Purchaser

Technical Manager

H.R. Responsible

QSHE Manager

Controller

Financial Delegate

Waste Manager

Administratieve medewerker

Administratieve medewerker

Administratieve medewerker

Administratieve medewerker

Naam

Behrens

Karras Lange Kerfs Oorteil Spaenhoven Wens Van Lommel Sonneveld Wouters

Van den Eynde Milis

Braine Dequeecker Mertens Segers Caliber Baelus Segers Nelson Van den Eynde Goffin Van Boxel

Voornaam Hans-Dieter Olaf Carsten Jean-Pierre Jean-Marc Jurgen

Eddy

Jan

Jan

Dries

Raf Mieke Lionel Dominique Natasha Jan Pascale Sarah

Jan

Gisèle

Marc " Elly

Greet

Op de laatste blz. van Luik t3 vem eiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.04.2010, NGL 18.08.2010 10421-0098-040
30/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.04.2009, NGL 24.04.2009 09120-0186-035
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.04.2008, NGL 30.05.2008 08182-0316-040
14/11/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.05.2007, NGL 09.11.2007 07792-0202-004
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.05.2007, NGL 19.07.2007 07422-0046-039
31/10/2006 : AN039076
31/10/2006 : AN039076
31/10/2006 : AN039076
14/04/2006 : AN039076
28/03/2006 : AN039076
05/01/2006 : AN039076
08/11/2005 : AN039076
24/10/2005 : AN039076
07/07/2005 : AN039076
10/02/2005 : AN039076
10/01/2005 : TU039076
01/12/2004 : TU039076
28/07/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

ft. RI'tLfi

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPk1ANue

111111M1511111

16 MU 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

Griffie

IV

Y

Ondernemingsnr : 0413.484.769

Benaming

(voluit) : BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2250 Olen, Hoogbuul 17

Onderwerp akte : Afvaardiging van bevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 01.09.2014 :

De raad van bestuurd neemt kennis van het ontslag van de heer Jean-Marc Corteil als General Manager van de vennootschap op 31/08/2014.

De bestuurders aanvaarden dit ontslag.

Zij danken de heer Corteil voor zijn bijdrage aan de onderneming in de voorbije jaren en wensen hem een voorspoedige verdere carrière.

De bestuurders besluiten de heer Gert Laureijs als General Manager te benoemen en stellen een nieuwe Afvaardiging van Bevoegdheden op met ingang op 01/09/2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2015
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

eergelegd tsx g[l±zyfie van de

111111,1q1,111,11111111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16 JULI 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Griffier

Q: ;lt~v

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge









1



Ondernemingsar : 0413.484.769

Benaming

(voluit) : BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2250 Olen, Hoogbuu 117

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 22.05.2015

Op voorstel van de Voorzitter, wordt de vergadering uitgenodigd zich uit te spreken over de benoeming ln de functie van bestuurders van de heren Jórch Kirchvogel, Jürgen Lennertz en Matthias Ebach met ingang vanaf 2210412015, datum waarop hun vorige mandaat verviel.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen,

de heer Jôrch Kirchvogel, wonende Gladiolenweg 11, te 50769 Küln (Duitsland), de heer JOrgen Lennartz, wonende Escheln 9, te 47906 Kempen (Duitsland), en de heer Matthias Ebach, wonende Ringstrasse 27, te 57589 Pracht (Duitsland)

tot nieuwe bestuurders te benoemen, voor een termijn van 3 jaar die na afloop van de gewone algemene vergadering van 2018 zal vervallen.

Hun mandaat zal ten kosteloze titel uitgeoefend warden.

Voor gelijkvormig uittreksel.

Qp de laatste blo. van Lui 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2015
ÿþ n+oa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van cl e

eergelegd ter griffie van de

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbiac

Ondernemingsnr : 0413.484.769

Benaming

(voluit) : BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2250 Olen, Hoogbuul 17

Onderwerp akte : Afvaardiging van bevoegdheden

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 02.01.2015 :

De bestuurders beslissen de volmacht van de heer Jean-Marc CORTEIL om de vervoersactiviteiten van de onderneming daadwerkelijk en permanent te leiden te schrappen.

De bestuurders geven een permanente volmacht aan de heer Jürgen LENNERTZ om de vervoersactiviteiten van de onderneming daadwerkelijk en permanent te leiden vanaf 0110112015.

Voor gelijkvormig ulttreksel.

u

" 15108660+

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

i 6 JULI 1015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

De Geffier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/08/2004 : TU039076
23/02/2004 : TU039076
17/07/2003 : TU039076
16/09/2002 : TU039076
22/04/2002 : TU039076
09/09/2000 : TU039076
15/01/2000 : TG086005
17/12/1998 : TU39076
02/04/1998 : TU39076
02/04/1998 : TU39076
18/02/1997 : TU39076
31/10/1995 : TU39076
22/06/1995 : TU39076
27/10/1994 : TU39076
06/08/1994 : TU39076
28/01/1994 : TU39076
01/01/1993 : TU39076
16/04/1992 : TU39076
16/04/1992 : TU39076
01/01/1992 : TU39076
15/04/1989 : TU39076
01/01/1989 : TU39076
01/01/1989 : TU39076
07/01/1988 : TU39076
01/01/1988 : TU39076
09/04/1986 : TU39076
01/01/1986 : TU39076

Coordonnées
BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

Adresse
HOOGBUUL 17 2250 OLEN

Code postal : 2250
Localité : OLEN
Commune : OLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande