BUILDING 4U

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILDING 4U
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.905.636

Publication

29/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

27-04-2015

*15307182*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628905636

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BUILDING 4U

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Jelle Van Hove, Notaris te Antwerpen op 17 april 2015, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

" De commanditaire vennootschap op aandelen "MELCO", maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Van De Wervelaan 90/5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0428.167.995, die heeft ingeschreven op vijfenzestig (65) aandelen,

" De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RES CONSULT", maatschappelijke zetel te Duffel, Berthoutstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Mechelen onder nummer 0845196434, die heeft ingeschreven op vijfendertig (35) aandelen, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam  BUILDING 4U .

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2160 Wommelgem, Uilenbaan 90/2B.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde, die ieder één / honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volgestort, zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00). Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal bij ING NV  s Gravenwezele.

Rechtsvorm :

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

(verkort) :

Uilenbaan 90 Bus 2B 2160 Wommelgem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het

daaropvolgende jaar.

RESERVES EN VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

2. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, afbreken, verhuren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder en zijn gezin en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin ......

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van de maand maart om 19 uur, in de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben de eerstvolgende werkdag.

De vergadering wordt bijeengeroepen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Werden tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RES CONSULT, maatschappelijke zetel te Duffel, Berthoutstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Mechelen onder nummer 0845196434.

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Chake, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Vogelsanck 10, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0554.691.134, RPR Antwerpen.

Overeenkomstig artikel 61 tweede paragraaf van het Wetboek van vennootschappen, hebben de oprichters kennis genomen van de aanstelling van:

1) de heer VAN DEN BRANDE Kristof, geboren te Leuven op 11 maart 1979, wonende te 2570 Duffel, Berthoutstraat 12, als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-zaakvoerder RES CONSULT

2) de heer MEERS Michel, geboren te Elsene op 22 februari 1963, wonende te 2970 Schilde, Vogelsanck 10, als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-zaakvoerder Chake.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan de de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B@Veri, met zetel te 2980 Zoersel, Kapellei 250 bus 4, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30

september 2016.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde vrijdag van de maand maart 2017.

voor ontledend uittreksel.

(get.) Jelle Van Hove, notaris.

tegelijk neergelegd : Afschrift akte.

09/06/2015
ÿþ mod 11.1





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*15081 02

Ondememingsnr: 0628.905.636

Benaming (voluit) : Building 4U (verkort) :

Voor-behoude,

aan het

Belgisch Staatsbla

hfbarik vah-keepkiorf&de!

Antwerpen

29 MEI 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Uilenbaan 90/2B

2160 Wommelgem

'1 Onderwerp akte : Verbeterende akte



Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Jelle Van Hove, Notaris te Antwerpen op 26 mei 2015, vôér registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd

op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

Ingevolge de voormelde verbeterende akte verleden voor notaris Jelle Van Hove,

blijkt dat het oorspronkelijk gepubliceerde uittreksel uit de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUILDING 4U" dienen gelezen te

worden als volgt :

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2160 Wommelgem, Uilenbaan 9012B.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde, die ieder één 1 honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volgestort, zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal bij ING NV 's Gravenwezele.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig

september van het daaropvolgende jaar.

RESERVES EN VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Het sido wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit,

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, ïs deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten

rechte.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1, Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

Op de laatste biz. van Luik F vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

3. Alle onroerende verrichtingen, namelijk: huren, verhuren, aan- en verkopen van alle onroerende goederen, zowel in binnen- als in buitenland, het uitvoeren van verkavelingen en bouwwerken, alle beheer van onroerende goederen,

Het optreden als tussenpersoon in verhandelingen van onroerende goederen, handels- en dienstenactiviteiten door onder meer voor hen contracterende partijen - die de vennootschap daarom verzoeken of opdracht geven - te bemiddelen, onderhandelen, als lasthebber of gevolmachtigde op te treden teneinde het sluiten van overeenkomsten en contra ten tussen deze opdrachtgever en derde-contracterende partijen te bevorderen en na te streven, alsook dergelijke overeenkomsten en contracten te redigeren, op te stellen en af te sluiten.

4. De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen of (zakelijke) rechten daarop als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van de activiteiten. Zo kan de vennootschap onroerende goederen verwerven, beheren, verkopen, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, afbreken, verhuren, gratis ter beschikking stellen aan de bestuurder en zijn gezin, onderverhuren, huren, doch niet met het oog op koop en wederverkoop. Zij mag echter onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

- Projectontwikkeling voor nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken

- Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen

- Ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten

- Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van : commerciële, en industriële

centra, hotels, industriezones en markten, jachthaven, wintersportcentra,

enzovoorts

- Projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken

- Algemene bouw van residentiële gebouwen

- Bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur"

- Bouw van appartementen volgens de formule sleutel op de deur"

- Toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoorts)

- Uitwerken van projecten op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw en het verkeer

Ruimen van bouwterreinen

Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: - thermische isolatiemateriaal -isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen

lsolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen

Algemene bouwinstallatie

- Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g

- Onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen

constructiewerken

Ontwerpen van tuinen en parken, enzovoorts

Optrekken van de ruwbouw van individuele huizen

- Optrekken van de ruwbouw van gebouwen

Algemene coördinatiewerkzaamheden bouwwerf

Slopen van gebouwen en andere bouwwerken

- Grondverzet : graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van

_explosieven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts in hout of kunststof

- Schilderen van metalen constructies Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoorts Berekenen van de kosten en baten van voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoorts

- Innen van de huur (residentiële gebouwen)

Verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen (residentiële gebouw)

Beheer van residentieel onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis

- Schatten en evalueren van onroerend goed voor en vast bedrag of op

contractbasis

Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor

een vast bedrag of op contractbasis

Grondverkavelingen

Ruilverkavelingen

Industriële vormgeving

- Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren...

Managementsactiviteiten van holding : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enzovoorts

Optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur (appartementsgebouwen, enzovoorts)

Bouwrijp maken van terreinen

Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen

Onderneming van het bouwen van funderingen, inclusief heien

- Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten

Ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten

Beheersvennootschappen van gemeenschappelijke beleggingsfondsen

Handel in eigen onroerend goed : flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond

Verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld e(overname)

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen

- Verhuur en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen

- Verhuur en exploitatie van terreinen

- Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering

Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoorts

Uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van pollutie, akoestiek, enzovoorts

Uitwerking van projecten op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw,

de wgen waterbouw n. het verkeer

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk

- Onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens Aanleg van waterdistributienetten en rioleringen

Aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoorts

Aanleg van leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie

- Geschikt maken van terreinen voor mijnbouw : verwijderen van deklagen en overige werkzaamheden in verband met de ontsluiting van delfstoffen en de voorbereiding van de ontginning

- Ruimen van bouwterreinen

Geodetisch onderzoek : hydrografisch onderzoek, onderzoek van de bodemstructuur, grensonderzoek, catrografie en informatie over de ruimtelijke ordening, inclusief luchtfotografie, enzovoorts.

- Verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid

- Alle aannemingen van werken, algemene bouwonderneming eventueel in coördinatie met onderaannemers, met inbegrip van afbraak- en restauratiewerken en monumentenzorg, fabricage, levering, plaatsing, onderhoud en herstelling van diverse structuren en materialen in alle mogelijke constructies. Studie en advies inzake diverse bedrijfsaangelegenheden, inclusief veiligheidscoördinator, nazicht en vervanging van brandstoftanks, afstellen van branders.

Verhuur en exploitatie van eigen of geleasde roerend goederen

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen In onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Daartoe mag zij aile onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, afbreken, verhuren, gratis ter beschikking steilen aan de zaakvoerder en zijn gezin en alle mogelijke

onroerende handelingen in de meest brede zin

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van

aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van de maand maart om 19 uur, in de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben de eerstvolgende werkdag.

De vergadering wordt bijeengeroepen overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4 .1 t mod 11.1

a



BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER S

Werden tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RES CONSULT,

maatschappelijke zetel te Duffel, Berthoutstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen afdeling Mechelen onder nummer 0845196434.

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Chake, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Vogelsanck 10, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0554.691.134, RPR Antwerpen.

Overeenkomstig artikel 61 tweede paragraaf van het Wetboek van vennootschappen, hebben de oprichters kennis genomen van de aanstelling van:

1) de heer VAN DEN BRANDE Kristof, geboren te Leuven op 11 maart 1979, wonende te 2570 Duffel, Berthoutstraat 12, als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-zaakvoerder RES CONSULT.

2) de heer MEERS Michel, geboren te Elsene op 22 februari 1963, wonende te 2970 Schilde, Vogelsanck 10, als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-zaakvoerder Chake.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden

afgesloten op 30 september 2016.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde vrijdag van de maand

maart 2017.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan de de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B@Verf, met zetel te 2980 Zoersel, Kapellei 250 bus 4, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

voor ontledend uittreksel.

(get.) Jelle Van Hove, notaris.

tegelijk neergelegd : Afschrift akte oprichting en afschrift verbeterende akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUILDING 4U

Adresse
UILENBAAN 90, BUS 2B 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande