BUILDING DIAMONDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUILDING DIAMONDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.691.531

Publication

09/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

05-02-2015

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*15302441*

0597691531

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BUILDING DIAMONDS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 4 februari 2015, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

1. De heer DUCKAERT Geert Alois Maria Clement, geboren te Merksem op 4 oktober 1972, wonende te 2980 Zoersel, St. Antoniusbaan 163.

2. De heer BLAGA Daniel Dumitru, geboren te Mun. Beius Jud. Bihor (Roemenië) op 29 januari 1991, wonend te Roemenië, Sat. Hidisel (Com. Dobrest) Jud. Bihor nr 127.

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  BUILDING DIAMONDS .

Zetel.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 2980 Zoersel, St. Antoniusbaan 163.

" Alle aannemingen van werken, algemene bouwonderneming eventueel in coördinatie met onderaannemers, met inbegrip van restauratiewerken en monumentenzorg, fabricage, levering, plaatsing, onderhoud en herstelling van diverse structuren, en materialen en alle mogelijke constructies. Studie en advies inzake diverse bedrijfsaangelegenheden, inclusief veiligheidscoördinator, nazicht en vervanging van brandstoftanks, afstellen van branders.

" Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

" Het ontwikkelen van bouwprojecten in al hun vormen, zo onder meer voor de oprichting, verbouwing of renovatie-restauratie van appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, woonwijken, villa s, landhuizen, sociale woningen, parkeergarages, supermarkten, enzovoort.

" Het optreden als bouwpromotor in het kader van projecten als bedoeld in de voorgaande paragraaf.

" De import en export van alle goederen en de verhandeling ervan;

" aankoop en verkoop, import en export, verhuring, leasing, verdeling, vertegenwoordiging en handelsbemiddeling van allerhande containers, kranen, vrachtwagens, portaalwagens en hefportalen, machines en installaties voor de bouwnijverheid, in de meest ruime zin.

" de uitbreiding en de verhuur van opslagplaatsen, loodsen en parkings.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen

rekening, als in naam en voor rekening van derden:

Rechtsvorm :

(verkort) :

St. Antoniusbaan 163 2980 Zoersel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

" het onderhoud, de controle en de herstelling van allerhande containers, kranen, vrachtwagens, machines en installaties voor de bouwnijverheid.

Zij kan alle hoe genaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België of in het buitenland waarvan het doel verwant in met het hare of van aard is bij te dragen tot de verwezenlijking van haar doel; de vennootschap kan deze participatie beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook onder meer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of een deelneming heeft.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen, of hen aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen en hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook de functie van bestuurder of van vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op alle kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

" door de heer DUCKAERT, ten belope van negentig(90) aandelen, voor een bedrag van zestienduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 16.740,00);

" door de heer BLAGA, ten belope van tien (10) aandelen, voor een bedrag van duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00).

Het gehele kapitaal is geplaatst en is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de aandelen van een vennoot overgedragen onder de levenden of wegens overlijden overeenkomstig de voorschriften terzake van het Wetboek van Vennootschappen.

Reserves, verdeling van de winst:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bestuur en de vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen. De oprichters stellen aan tot niet-statutair zaakvoerder: de heer DUCKAERT Geert, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op derde maandag van de maand mei te 18.00 uur.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op maandag 16 mei 2016.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Niet-benoeming commissaris

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere

commissarissen verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de cvba ACCOUNT, met zetel te 2000 Antwerpen, Jan Van Gentstraat 7 bus 301, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 5 januari 2015. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

voor ontledend uittreksel. (get.) Dick Van Laere, notaris.

tegelijk neergelegd : afschrift akte.

Coordonnées
BUILDING DIAMONDS

Adresse
ST. ANTONIUSBAAN 163 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande