BUILDING TREATMENTS & APPLICATIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BUILDING TREATMENTS & APPLICATIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 408.281.809

Publication

16/11/2012
ÿþ Mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad I tutu 11111 ff11111111 tuit 1111f 1111! 1111111111111

*12185941*

van f;i3

Rechtbank vert ,

op 0 0 NOV 2012

G4;Iffi@riffi@r,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0408.281.809

Benaming (voluit) :BUILDING TREATMENS & APPLICATIONS

(verkort): B.T.A.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel :2610 Antwerpen Wilrijk, Fotografielaan 22

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Over te nemen vennootschappen:

FUSIE DOOR OVERNEMING -- PROCES-VERBAAL VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP Het blijkt uit een akte verleden op 27/09/2012 voor Meester Caroline De Cort, geassocieerd Notaris te Antwerpen-Wilrijk, geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 12/10/2012 boek 163 blad 96 vak 10, ontvangen vijfentwintig euro (25,00E), de ontvanger ai W.Wuytack, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BUILDING TREATMENTS & APPLICATIONS", in het kort B.T.A. gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Fotografielaan 22, volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit: Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, voormeld, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 29 juni 2012 door de raden van bestuur de naamloze vennootschap "ALGEMENE ONDERNEMINGEN E.G. VERSTRAETE & VANHECKE", gevestigd te 2610 Antwerpen Wilrijk, Fotografielaan 24, van de naamloze vennootschap "GLASWERKEN A. MORTELMANS", gevestigd te 2610 Antwerpen Wilrijk, Fotografielaan 28 en van de naamloze vennootschap "BUILDING TREATMENTS & APPLICATIONS" in het kort "B.T.A.", gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Fotografielaan 22, en werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 9 juli 2012 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 18 juli daarna onder nummer 12126687.

IL De enige aandeelhouder bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

- de fusievoorstellen;

- de jaarrekening over de laatste drie (3) boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn;

- de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste drie (3) boekjaren;

- tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld volgens dezelfde methoden en dezelfde opstelling als de laatste jaarrekening.

!II. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede besluit: Verrichting geliikgesteld met fusie door overneming - Ontbinding zonder vereffening - Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming door de naamloze vennootschap "ALGEMENE ONDERNEMINGEN E.G. VERSTRAETE & VANHECKE, gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilk, Fotografielaan 24 en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 29 juni 2012 door de raden van bestuur de naamloze vennootschap "ALGEMENE ONDERNEMINGEN E.G. VERSTRAETE & VANHECKE", gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Fotografielaan 24, van de naamloze vennootschap "GLASWERKEN A. MORTELMANS", gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Fotografielaan 28 en van de naamloze vennootschap "BUILDING TREATMENTS & APPLICATIONS" in het kort "B.T.A.", gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Fotografielaan 22, en dat werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 9 juli 2012 en bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 18 juli daarna onder nummer 12126687.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "ALGEMENE ONDERNEMINGEN E.G. VERSTRAETE & VANHECKE", gevestigd te 2610 Antwerpen Wilrijk, Fotografiefaan 24, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de naamloze vennootschap "BUILDING TREATMENTS & APPLICATIONS" in het kort "E.T.A.", gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Fotografielaan 28, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt, op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 april 2012 geacht

boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken

vennootschappen.

6. Bijzondere voordelen bestuurders.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

fuserende vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen

vennootschappen goed.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende

vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen,

en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de

overgenomen vennootschappen te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van hun bedrijfsorganisatie,

haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met de

algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge

welke titel ook (huurcontracten, leasingscontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titel. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de

overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle eventuele intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de

fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap, zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving terzake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aanggaan met de overheid, met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beho eden aanliet i~ Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap GEEN eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

De archieven van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren worden vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden,

$ De vergadering verklaart dat de overgenomen vennootschap geen handelsfonds bezit.

$ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7. Boekhoudkundige verwerking.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijke oontinuïteitsbeginsel (zoals vastgesteld door het KB van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

perde besluit

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Vierde besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer VEREECKEN Geert te 9240 Zele, Ommegangstraat 32, evenals haar aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, ondernemingsloket, sociale verzekeringskas en de directe belastingen. Vijfde besluit

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap om het register van aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

STEMMING

Alle voorgaande besluiten worden achtereenvolgens en met eenparigheid van stemmen genomen. Sluiting van de vergadering

Aangezien alle punten van de agenda zijn behandeld, wordt de vergadering geheven om 17 uur. Notariële wetteigheidsverklarinq

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de naamloze vennootschap `BUILDING TREATMENTS & APPLICATIONS" in het kort "B.T.A.", overgenomen vennootschap, gehouden is.

Verklaringen pro fisco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de fusie door overneming tussen de naamloze vennootschap "ALGEMENE ONDERNEMINGEN E.G. VERSTRAETE & VANHECKE", overnemende vennootschap en de naamloze vennootschap "BUILDING TREATMENTS & APPLICATIONS" in het kort "B.T.A.", overgenomen vennootschap, geschiedt met toepassing van:

- artikel 117, § 1 en 120, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen;

- artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen;

- artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,.

Geassocieerd Notaris Caroline De Gort

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoeden aan het beIgisch

Staatsblad

21/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 06.08.2012, NGL 14.08.2012 12413-0241-030
18/07/2012
ÿþ Med Word 11.1

i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~.~

Neergelegd qde! te Antwerpen, er griffie van de p Rechtbank Iran Koophandel

U 9 JUL 2012

Griffie

IA

*iaiassa~"

Vo beha ui

aan

Belt Staat

Ondernemingsnr : 0408.281.809

Benaming

(voluit) : Building Treatments & Applications

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Fotografielaan 22 - 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL INZAKE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "GLASWERKEN A. MORTELMANS" EN VAN DE NAAMLOZE' VENNOOTSCHAP "BUILDING TREATMENTS & APPLICATIONS" DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP, "ALGEMENE ONDERNEMINGEN E.G. VERSTRAETE & VANHECKE"

Zijn hier bijeengekomen:

1.De Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap Glaswerken A. Mortelmans met zetel te 2610 Witrijk; Fotografielaan 28. De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het. nummer 0418.099,494

Ze werd opgericht op 06/12/1967, bekendgemaakt in de bijlagen tot het BS van 22/12/1967. De

statuten werden nadien gewijzigd op 27/12/1989, bekendgemaakt in de bijlagen tot het BS van 10/01/1990,

Volgende bestuurders zijn aanwezig:

Dericon bvba met zetel te 2540 Hove, Leon Dumortierstraat 174, met als vaste vertegenwoordiger de heer

Dirk Vanhecke wonende te 2540 Hove, Leon Dumortierstraat 174.

Proconstruct nv met zetel te 2610 Wilrijk, Fotografielaan 26, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk

Vanhecke wonende te 2540 Hove, Leon Dumortierstraat 174.

Mevrouw Maria Govaerts wonende te 2020 Antwerpen, Onafhankelijkheidslaan 7.

Mevrouw Ann Vanhecke wonende te 2610 Wilrijk, Palmanhoevestraat 46.

Voornoemde naamloze vennootschap Glaswerken A. Mortelmans wordt hierna ook genoemd "over te.

nemen vennootschap 1".

2.De Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap Building Treatments & Applications met zetel te 2610 Wilrijk Fotografielaan 22. De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0408.281.809

Ze werd opgericht op 23/04/1971, bekendgemaakt in de bijlagen tot het BS van 0810511971, De

statuten werden nadien gewijzigd op 29/03/1991, bekendgemaakt in de bijlagen tot het BS van 24/04/1991.

Volgende bestuurders zijn aanwezig:

Dericon bvba met zetel te 2540 Hove, Leon Dumortierstraat 174, met als vaste vertegenwoordiger de heer

Dirk Vanhecke wonende te 2540 Hove, Leon Dumortierstraat 174.

Proconstruct nv met zetel te 2610 Witrijk, Fotografielaan 26, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk

Vanhecke wonende te 2540 Hove, Leon Dumortierstraat 174.

Probeja bvba met zetel te 2640 Mortsel, Pater Renaat de Vosstraat 18, met als vaste vertegenwoordiger de~

heer Dieter Jacobs wonende te 2640 Mortsel, Pater Renaat de Vosstraat 18.

Co.ve.bouw bvba met zetel te 9300 Aalst, Sinte-Apoloniastraat 78, met als vaste vertegenwoordiger de heer.

Joachim Uyttersprot wonende te 9300 Aalst, Sinte-Apoloniastraat 78.

Mevrouw Maria Govaerts wonende te 2020 Antwerpen, Onafhankelijkheidsiaan 7.

Mevrouw Ann Vanhecke wonende te 2610 Wilrijk, Palmanhoevestraat 46.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voornoemde naamloze vennootschap Building Treatments & Applications wordt hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap 2".

3.De raad van bestuur van de naamloze vennootschap Algemene ondernemingen E.G. Verstraete & Vanhecke, met zetel te 2610 Wilrijk Fotografielaan 24. De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0404.280.459

Ze werd opgericht op 09/0111950, bekendgemaakt in de bijlagen tot het BS van 10/01/1950. De statuten werden nadien verschillende keren gewijzigd en voor het laatst op 10/08/1984, bekendgemaakt in de bijlagen tot het BS van 21/08/1984

Volgende bestuurders zijn aanwezig:

Dericon bvba met zetel te 2540 Hove, Leon Dumortierstraat 174, met als vaste vertegenwoordiger de heer

Dirk Vanhecke wonende te 2540 Hove, Leon Dumortierstraat 174.

Proconstruct nv met zetel te 2610 Wilrijk, Fotografielaan 26, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk

Vanhecke wonende te 2540 Hove, Leon Dumortierstraat 174.

Building Treatments & Applications met zetel te 2610 Wilrijk, Fotografielaan 22, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Dirk Vanhecke wonende te 2540 Hove, Leon Dumortierstraat 174,

Mevrouw Maria Govaerts wonende te 2020 Antwerpen, Onafhankelijkheidslaan 7,

Mevrouw Ann Vanhecke wonende te 2610 Wilrijk, Palmanhoevestraat 46.

Voornoemde naamloze vennootschap Algemene ondernemingen E.G, Verstraete & Vanhecke wordt hierna

ook genoemd "overnemende vennootschap".

Comparanten verklaren een voorstel te doen met het oog op een fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de vennootschappen Glaswerken A. Mortelmans en Building Treatments & Applications, vermeld onder de nummers 1 en 2, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de vennootschap Algemene ondernemingen E.G. Verstraete & Vanhecke, vermeld onder nummer 3.

Om te voldoen aan artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, stellen ondergetekenden volgend FUSIEVOORSTEL vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen:

De overnemende vennootschap bezit reeds alle (100%) van de over te nemen vennootschappen. A. De rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1.De over te nemen vennootschap, vermeld onder nummer 1, zijnde de naamloze vennootschap Glaswerken A. Mortelmans met zetel te 2610 Wilrijk Fotografielaan 28 heeft ais doel:

De fabricage, groothandel, kleinhandel en het plaatsen en herstellen van alle soorten glas en ander doorschijnend en doorzichtig materiaal.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

2.De over te nemen vennootschap, vermeld onder nummer 2, zijnde de naamloze vennootschap Building Treatments & Applications met zetel te 2610 Wilrijk Fotografielaan 22 heeft als doel:

Het vertegenwoordigen van binnen- en buitenlandse ondernemingen, met name van die ondernemingen welke scheikundige produkten vervaardigen, ze verwerken of er handel in drijven. Het in eigen regie vervaardigen, bewerken en/of verwerken van scheikundige produkten, evenals handel drijven in chemikaliën en scheikundige produkten.

Het uitvoeren van werken die betrekking hebben op de bouwnijverheid.

Het deelnemen in vennootschappen en ondernemingen met soortgelijk of aanverwant doel, het overnemen van deze of het oprichten van dergelijke. Deze opsomming is niet limitatief en is slechts aanhalend.

Zij mag alle octrooien, licenties en merken, die met dit doel verband houden, verwerven, uitbaten en afstaan.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp van de vennootschap of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te bevorderen.

3.De overnemende vennootschap, vermeld onder nummer 3, zijnde de naamloze vennootschap Algemene ondernemingen E.G. Verstraete & Vanhecke met zetel te 2610 Wilrijk te Fotografielaan 24 heeft als doel:

De vennootschap heeft tot doel de onderneming van alle openbare en private werken, de uitvoering van studie en deskundig onderzoek, betreffende werken van architectuur en burgelijke bouwkunde; de nijverheid en

Voor-

b~ hotjde aan het Belgisch

Staatsblad

de handel, 'onder alle vormen,' inbegrepen in-.en uitvoer, vertegenwoordiging, commissiehandel en makelarij met betrekking tot bouwmaterieel en  materiaal, de onderneming van vervoer.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats, op om 't even welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt lijken.

Zij mag alle industriële, commerciële, financiële of burgelijke verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, en inzonderheid, zonder dat de hiernavolgende opsomming kan gelden als beperking, alle onroerende goederen en handelszaken huren, verhuren, verkrijgen of vervreemden, kopen en verkopen; alle octrooien, vergunningen, fabrieks- of handelsmerken, nijverheidstekeningen of modellen verkrijgen, doen ontstaan, concessioneren, ' overdragen of uitbaten; op gelijk welke wijze en plaats belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig, soortelijk of verwant is met het hare of de verwezenlijking hiervan kan vergemakkelijken,

B. De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig , geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Algemene ondernemingen E.G. Verstraete & Vanhecke wordt vastgesteld op: 1 april 2012.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstip door de over te nemen vennootschappen gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Beschrijving van de over te dragen onroerende goederen

De over te nemen vennootschappen bezitten geen onroerende goederen.

D. Diverse bepalingen

1. Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen aandeelhouders of vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

2. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

3.Daar de overnemende vennootschap reeds 100% van de aandelen bezit van de over te nemen vennootschappen dient er geen bijzonder verslag door de bestuursorganen te worden opgemaakt en evenmin een revisoraal verslag.

E.. Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door elke vennootschap die bij deze fusie betrokken is, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Opgemaakt in zes exemplaren te Wilrijk op 29 juni 2012.

Dericon bvba

gedelegeerd bestuuder

Dirk Vanhecke

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iusas3s!

Ondernemingsnr : 0408.281.809

Benaming

(voluit) : Building Treatments & Applications

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2610 Wilrijk, Fotografielaan 22

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris en kennisname vervanging vaste vertegenwoordiger commissaris

1. Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering d.d. 22/06/2009:

'Wordt herbenoemd tot commissaris: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DE DEKEN, SCHEFFER, VAN REUSEL & CO', met zetel te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat, 5 bus 2, en met als vaste vertegenwoordiger de heer Eric Van Reusel, wonende te 2970 Schilde, Hazendreef 28."

2. Kennisname van de vervanging van de vaste vertegenwoordiger van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DE DEKEN, SCHEFFER, VAN REUSEL & CO', met zetel te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat, 5 bus 2, zoals beslist door de raad van bestuur van voornoemde revisorenvennootschap dd. 25 november 2011, als volgt :

Vervanging van de Heer Eric Van Reusel, wonende te 2970 Schilde, Hazendreef, 28, als vaste vertegenwoordiger van onderhavige revisorenvennootschap door de Heer Maarten Lindemans, bedrijfsrevisor, wonende te 1785 Merchtem, Reedijk, 28 bus 2, in het kader van de uitoefening van het commissarismandaat in onderhavige vennootschap, overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van Vennootschappen, en dit met ingang van 1 december 2011.

Voor eensluidend uittreksel,

BVBA 'Dericon

Gedelegeerd bestuurder

Dirk Vanhecke

Vaste vertegenwoordiger

iu



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.05.2011, NGL 25.07.2011 11329-0394-020
11/05/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







j

b id II~~IWIAdII~NCdI~B

" 11070929*

' : f{bChibeià I~l keelageej t8 Ashram, op

2 9 AQR, 2011Grïffie

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0408281809

Benaming

(voluit) : Building Treatments & Applications

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Fotografielaan 22, 2610 Wilrijk

Onderwerp akte : Benoemingen

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 1 april 2011 werd beslist de BVBA Co.Ve.Bouw gevestigd te Aalst, Sinte-Apoloniastraat 78, vertegenwoordigd door haar zaakvoeder, de heer Joachim Uyttersprot, wonende te Aalst, Sinte-Apoloniastraat 78 te benoemen als bestuurder voor een mandaat eindigend met de jaarvergadering van 2016

BVBA Dericon

vertegenwoordigd door

Dirk Vanhecke

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 23.06.2010, NGL 23.08.2010 10437-0161-019
23/07/2009 : AN219130
22/07/2008 : AN219130
18/07/2008 : AN219130
25/07/2007 : AN219130
12/07/2006 : AN219130
29/06/2006 : AN219130
15/07/2005 : AN219130
14/06/2004 : AN219130
09/10/2003 : AN219130
07/10/2003 : AN219130
06/01/2003 : AN219130
15/10/2002 : AN219130
27/09/2002 : AN219130
27/10/2000 : AN219130
14/12/1999 : AN219130
09/10/1999 : AN219130
08/07/1997 : AN219130
12/08/1994 : AN219130
29/01/1992 : AN219130
24/04/1991 : AN219130
21/09/1988 : AN219130
01/01/1986 : AN219130

Coordonnées
BUILDING TREATMENTS & APPLICATIONS

Adresse
FOTOGRAFIELAAN 22 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande