BUITENLANDT

Société en commandite simple


Dénomination : BUITENLANDT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 627.852.294

Publication

07/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tussen ondergetekenden :

Paul Roothooft, Liersesteenweg 80 b1 te 2640 Mortsel optredend als werkend vennoot en Annick Vranckx, Liersesteenweg 80 b1, 2640 Mortsel, optredend als stille vennoot.

Wordt overeengekomen wat volgt :

Ondergetekenden Komen overeen tot oprichting van een gewone commanditaire vennootschap volgens de volgende artikelen :

Volgens art. 15 e.v. van de vennootschapswet wordt een handelsvennootschap opgericht op 1 april 2015 onder de vorm van een comm. V. met als naam buitenlandt. De activiteiten nemen aanvang op deze datum.

De vennootschap heeft tot doel :

Vervaardiging van gebreide en gehaakte stoffen, vervaardiging van beddengoed, tafellinnen en textielwaren voor huishoudelijk gebruik, vervaardiging van overige geconfectioneerde artikelen van textiel, m.u.v. kleding, vervaardiging van geconfectioneerde stofferingsartikelen: gordijnen, bedgordijnen, rolgordijnen, meubelhoezen, enz., vervaardiging van confectie-artikelen voor stoffering: dekzeilen, tenten, zeilen voor pleziervaartuigen, luifels, losse hoezen voor auto's, machines of meubels, enz., Vervaardiging van vlaggen, vaandels, banieren, enz., vervaardiging van vloerkleden en tapijt, vervaardiging van koord, bindgaren, touw en netten, vervaardiging van gebonden textielvlies en van artikelen van gebonden textielvlies, exclusief kleding, vervaardiging van ander technisch en industrieel textiel, vervaardiging van andere textielproducten, n.e.g., Vervaardiging van werkkleding, vervaardiging van andere bovenkleding, vervaardiging van onderkleding, vervaardiging van hoeden en petten, vervaardiging van duplex-, triplex- en multiplexhout, meubelplaat, spaanderplaat, houtvezelplaat en andere dergelijke panelen en platen, vervaardiging van andere producten van kunststof, vervaardiging van sanitair aardewerk, vervaardiging van andere artikelen van beton, gips en cement, houwen, bewerken en afwerken van natuursteen, vervaardiging van kantoor- en winkelmeubelen, vervaardiging van speciale winkelmeubels, toonbanken, vitrines, rekken, enz., overwegend van metaal, vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, kantoormeubels, meubels voor restaurants, scholen, enz., overwegend van metaal, vervaardiging van speciale winkelmeubels, toonbanken, vitrines, rekken, enz., overwegend van andere materialen dan metaal, vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, kantoormeubels, meubels voor restaurants, scholen, enz. overwegend van andere materialen dan metaal, vervaardiging van stoelen en zitmeubels voor kantoren en werkplaatsen, vervaardiging van keukenmeubelen, vervaardiging van meubels en modulaire meubelelementen voor inbouwkeukens, vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen, vervaardiging van zitmeubels en onderdelen daarvan voor woningen: stoelen, fauteuils, zitbanken, canapés, taboeretten, enz., afwerken van stoelen en zitmeubels, zoals het stofferen, vervaardiging van tuin- en terrasmeubelen, vervaardiging van andere meubelen, n.e.g., vervaardiging van wandkasten, speciale TV-meubels, bijzetmeubels, enz., handelsbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, groothandel in bloemen en planten, groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk, groothandel in porselein en glaswerk, groothandel in vaat- en glaswerk, groothandel in huismeubilair, groothandel in tapijten, groothandel in verlichtingsapparatuur, groothandel in uurwerken en sieraden, groothandel

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : buitenlandt

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : buitenlandt

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Liersesteenweg 80 1

*15305982*

Luik B

2640

België

0627852294

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mortsel

Griffie

Neergelegd

02-04-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

in kantoormeubelen, groothandel in ijzerwaren, groothandel in hang- en sluitwerk voor meubels en gebouwen, detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels, kleinhandel in kantoormaterieel en  meubelen, detailhandel in tapijten en andere vloerbedekking en wandbekleding in gespecialiseerde winkels, detailhandel in huismeubilair in gespecialiseerde winkels, detailhandel in meubels, detailhandel in glas-, porselein- en aardewerk en in niet-elektrische huishoudelijke artikelen in gespecialiseerde winkels, gespecialiseerde detailhandel in geschenken m.b.t. de woninginrichting, detailhandel in kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels, detailhandel in schoeisel in gespecialiseerde winkels, kleinhandel in schoeisel, detailhandel in uurwerken en sieraden in gespecialiseerde winkels, detailhandel in babyartikelen (algemeen assortiment), detailhandel in andere tweedehandsgoederen in winkels, m.u.v. tweedehandskleding, kleinhandel in tweedehandsboeken, kleinhandel in overige tweedehandsgoederen zoals meubels, afbraakmateriaal, detailhandel in allerlei producten via het internet (e-commerce), interieurarchitecten, activiteiten van interieurdecorateurs, diverse ondersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen, landschapsverzorging, reparatie van meubelen en stoffering, renovatie en restauratie van meubels.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar best geschikt lijken.

Zij mag alle commerciële en industriële of burgerlijke verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, en inzonderheid zonder de volgende opsomming kan gelden als beperking; alle onroerende goederen en handelszaken huren, verhuren of verkrijgen of vervreemden, alle octrooien, vergunningen, fabrieksmerken of handelsmerken verkrijgen, doen ontstaan, concessioneren, overdragen, of uitbaten op gelijk welke wijze, alsmede belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel gelijk of verwant is met het hare. De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag beleggen in onroerende en roerende waarden, en bezittingen en deze waarden en bezittingen beheren, uitbaten of verhuren. Voor de verwerving van deze waarden en bezittingen mag de vennootschap leningen aangaan.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Mortsel, Liersesteenweg 80 b1, 2640 MORTSEL.Deze kan worden overgebracht naar een andere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Door geen van de vennoten kan de vennootschap in de eerste 5 boekjaren worden ontbonden, tenzij bij onderhandse geregistreerde acte met wederzijdse toestemming. Er zijn 2 soorten vennoten: beherende en stille vennoten.Treden toe tot de vennootschap: Paul Roothooft als hoofdelijk aansprakelijk werkend vennoot die een bedrag stort van 500 EUR en hiervoor10 aandelen ontvangt, en Annick Vranckx als stille vennoot, die een bedrag van 500 EUR stort en hiervoor 10 aandelen ontvangt.Het kapitaal van de vennootschap bedraagt in totaal 1000,00 EUR en is bij oprichting volledig volstort. In geval van overlijden of wettelijke onbekwaamheid van de zaakvoerder hebbend e overblijvende vennoten het recht om bij eenvoudige meerderheid in zijn vervanging te voorzien.

Paul Roothooft wordt als beherende vennoot eveneens tot zaakvoerder benoemd.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. De zaakvoerder heeft het recht om in naam van de vennootschap daden van beheer te stellen en beschikt overde maatschappelijke handtekening van de vennootschap.

Het boekjaar begint op 01/01 om te eindigen op 31/12.Het eerste boekjaar loopt bij wijze van overgangsmaatregel van de oprichtingsdatum tot 31/12/2016.

Op de laatste vrijdag van de maand juni zal een statutaire vergadering der vennootschap worden gehouden ter goedkeuring van de resultaten van het afgelopen boekjaar en om gezamenlijk belangrijke beslissingen te nemen. Dipecount bv bvba, met zetel te Antwerpen, Kielsevest 12, is aangewezen om als lasthebber ad hocvan de vennootschap, dit met de mogelijkheid tot in de plaats stelling,alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie BTW & Vennootschappen, en alle formaliteiten met het oog op inschrijvingbij de Kruispuntbank voor ondernemingen.Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc, de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen, en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van zijn mandaat waarmee hij belast is.Deze volmacht is geldig tot schriftelijke herroeping door de zaakvoerder van de vennootschap.

In drievoud opgemaakt te Mortsel op 1 april 2015 bij onderhandse akte ,

Paul Roothooft, zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BUITENLANDT

Adresse
LIERSESTEENWEG 80, BUS 1 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande