BUITINK, D'HONDT & VANSTIPHOUT WIJNHANDEL (VINOLIO)

Société en commandite simple


Dénomination : BUITINK, D'HONDT & VANSTIPHOUT WIJNHANDEL (VINOLIO)
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 829.778.976

Publication

06/08/2013
ÿþ312286

i

Mod word ss.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

26 'PIl7

Griffie

Ondernemingsnr : 0829.778.976

Benaming

(voluit) : Buitink, D'Hondt & Vanstiphout Wijnhandel (Vinolio) (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Kapelsesteenweg 641 - 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VEREFFENING

Uittreksel uit de bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering van 24 mei 2013 dewelke gehouden werd op de maatschappelijke zetel.

De zaakvoerder geeft uitleg aangaande de financiële toestand van de vennootschap,

Daar er geen activiteit meer is in de vennootschap, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen de vennootschap te ontbinden en In vereffening te stellen vanaf heden 24 mei 2013.

De vennoten verklaren dat aan de vier wettelijke voorwaarden voor de ééndagsvereffening voldaan is, te weten dat er geen vereffenaar werd aangeduid, dat er geen passiva Luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 zijn, dat alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig zijn (of geldig vertegenwoordigd) en besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen, en dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van rechtswege van de zaakvoerders, de heer Vanstiphout Bart en de heer Buitink Anton. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor het door hun tot op heden waargenomen bestuur.

De algemene vergadering stelt, in overeenstemming met het bepaalde in de voorafgaandelijke agendapunten, vast dat de vennootschap ophoudt te bestaan vanaf heden. De boeken en bescheiden van gemelde vennootschap onder firma zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden te 2950 Kapellen, Heidestraat-Noord 18,

De Vergadering verleent volmacht aan Ge-fibo BVBA, met kantoor gelegen te Bredabaan 675, 2930 Brasschaat om al het nodige te doen met het oog op de indiening van de vennootschapsbelastingaangifte en de afhandeling van enige aangelegenheid inzake directe en indirecte betastingen,

De Vergadering geeft volmacht aan Ge-fibo BVBA om alle formaliteiten te vervullen in verband met doorhaling van de inschrijving van de bovenvernoemde vennootschap in de registers van de Kruispuntbank der Ondernemingen, en te dien einde, al het nodige te doen.

Vanstiphout Bart

zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 26.11.2012 12646-0037-008

Coordonnées
VINOLIO

Adresse
KAPELSESTEENWEG 641 2180 EKEREN(ANTW)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande