BULK ARCHITECTEN

BV CVBA


Dénomination : BULK ARCHITECTEN
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 861.583.197

Publication

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.11.2013, NGL 06.02.2014 14026-0373-013
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.11.2012, NGL 14.02.2013 13034-0248-013
20/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.02.2012, NGL 15.02.2012 12037-0203-010
07/01/2011
ÿþOndernemingsnr : 0861.583.197

Benaming

(voluit) BULK ARCHITECTEN

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Belpairestraat 85 te 2600 Antwerpen-Berchem

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder - doelswijzing - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 13 december 2010, "Geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 16 december 2010, boek 148 blad 90 vak 17. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger ai (getekend) J. Martens", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BULK ARCHITECTEN" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Benoeming derde bestuurder:

De vergadering besluit om met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur aan te stellen als derde bestuurder van de vennootschap: de heer VERMEYLEN Tom, architect, wonende te 2100 Antwerpen-Deume, Frans Erlingerstraat 9. Het mandaat van de heer Vermeylen wordt bezoldigd.

2) Doelswijziging:

Na lezing en onderzoek van het verslag van de bestuurders, inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 29 november 2010, stelt de vergadering vast dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Vervolgens besluit de vergadering de voorgestelde doelswijziging goed te keuren en besluit zij bijgevolg om de tekst van artikel drie (3) van de statuten te vervangen door de onder punt drie (3) van de in de agenda'. voorziene tekst, zodat de integrale tekst van het maatschappelijk doel thans luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

-het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die; gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

-het uitoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van': architect.

-het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar_

maatschappelijk doek.

-het uitvoeren van expertisen

De vennootschap is bevoegd op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende

handelingen te verrichten welke haar doel dienen en welke hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn, dit volgens

het beheer van een goede huisvader.

De vennootschap mag tevens doch uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle: verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken,; van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Met betrekking tot voormelde punten 1) en 2) van het doel dient de vennootschap er steeds op te letten dat deze activiteiten op een niet commerciële wijze en dit volgens het beheer van een goede huisvader in dienst van het doel van de vennootschap worden uitgeoefend. De genoemde activiteiten dienen ondergeschikt en bijkomstig te zijn aan het burgerlijk doel van de vennootschap, bestaande uit het verlenen van diensten die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl 2.0

me ó

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behoué aan hi Belgisi Staatsb

*11003918*

thergelegd ter griffie van de ffechthanit >~nn bophortde! le Antwerpen, op

Griffie 2 9 BEC. 2010

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

behoren tot de uitoefening van het beroep van architect. Er dient door de vennootschap steeds zeer strikt te worden op toegezien op de correcte naleving van deze voorwaarden.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect. Er dient door de vennootschap steeds zeer strikt te worden op toegezien op de correcte naleving van deze voorwaarde."

3) Statutenwijziging:

De vergadering besluit om de oude tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de wet van 15 februari 2006 betreffende de uitoefening van het beroep van architect in het kader van een rechtspersoon en met het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe test van de statuten vast, dewelke onder meer luidt als volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "BULK ARCHITECTEN".

-Zetel: gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Belpairestraat 85.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: De integrale tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap luidt als voormeld.

-Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is deels vast en deels veranderlijk. Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd. Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan achttienduizend zeshonderd euro (18.600).

Tot beloop van dit minimum bedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een college van bestuurders, bestaande uit tenminste drie leden, die allen natuurlijke persoon en tevens vennoot moeten zijn en die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap.

De bestuurders kunnen volmacht verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op de architectuur.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten, overeenkomstig artikel 35 van de statuten, voor een termijn die ze vrij vaststelt; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering. De bestuurders zijn herbenoembaar. Het college van bestuurders kan onder zijn leden een voorzitter en een of meer ondervoorzitters verkiezen. Als één of meerdere plaatsen van bestuurder openvallen, kunnen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature(s) voorzien. De volgende algemene vergadering der vennoten zal de nieuwe bestuurder benoemen. Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht niet was voltooid, beëindigt deze opdracht.

a) algemeen:

Het college van bestuurders is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) dagelijks bestuur

Het college van bestuurders kan aan een of meer personen, al dan niet lid van het college, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door het college van bestuurders. Het college van bestuurders beperkt desgevallend hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Zodanige beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen. De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

c) bevoegdheidsdelegatie

Het college van bestuurders, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen eveneens in het kader van dit bestuur bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks van bepaalde handelingen verlenen aan één of meerdere mandatarissen naar hun keuze. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Bij wijze van uitzondering kan het college van bestuurders volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht. De volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect en zij zullen zich ten overstaan van de vennootschappen gedragen volgens de regels van de Orde van Architecten. Uitsluitend architecten zullen

I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

beslissingen nemen en handelingen stellen in verband met alles wat tot de uitoefening van het beroep van architect behoort.

Het college van bestuurders vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van bestuurders als college wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

-- hetzij door drie bestuurders, die samen optreden;

-- hetzij door slechts één bestuurder, ingeval het een contract betreft met een bedrag van niet hoger dan drieduizend euro (3.000 EUR);

-- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van het college van bestuurders voor te leggen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht en gelet op de statuten van de vennootschap.

-Jaarvergadering: Ieder jaar wordt deze gehouden op de tweede maandag van de maand november om vijftien (15.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun lasthebbers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen, met de aanduiding van de naam, voornamen, het beroep, de woonplaats of de naam en zetel van de vennoten en van het aantal aandelen, dat zij vertegenwoordigen.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

-Verdeling van de winst: Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt in de jaarrekening, vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het bestuur kan in de loop van het boekjaar interimdividenden uitkeren. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het college van bestuurders.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het saldo vooreerst worden aangewend om de op de aandelen gedane volstortingen uit te voeren. Het saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden. Ingeval van ontbinding moeten, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen worden getroffen, ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuuropdrachten in uitvoering, De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

-Commissaris: Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 13 december 2010

-gecoördineerde versie van de statuten

-verslag van de bestuurders

-staat van actief en passief dd. 29 november 2010

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.12.2010, NGL 23.12.2010 10643-0103-010
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.12.2009, NGL 01.01.2010 10003-0047-010
07/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.11.2008, NGL 31.12.2008 08881-0101-012
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.11.2007, NGL 18.02.2008 08048-0087-011
02/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 03.01.2007, NGL 27.02.2007 07061-0061-014
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 30.12.2005, NGL 25.01.2006 06027-0807-014
02/05/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 23.12.2004, NGL 29.04.2005 05136-1990-014
20/08/2015
ÿþ Mod Wort 11.1

14_ Spil;; 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



t

Voorbeha den aan hot Belgiscl" Staatsbic

i Itl141111111I IIIAO ItlN

*15120503*







Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 t MIS, 2015

Griffie

afdeling Antwerpen

Bijt ij het Belgisch StaatsbT

Dl)

1.

e

e

b

r~4

ûoorbehou

titpp-,-9an hPt

^'~Belgisch ntaatsblad

~

Ondernemingsnr : 0861583197

Benaming

(voluit) : BULK ARCHITECTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Belpairestraat 85 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 3 augustus 2015 wordt de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang overgebracht naar de Joseph Deckerslaan 2A te 2100 Deume.

Voor de BV CVBA Bulk architecten

Johan Peeters

Zaakvoerder

Qp de Saaiste lz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
BULK ARCHITECTEN

Adresse
BELPAIRSTRAAT 85 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande