BURBO INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BURBO INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 441.238.152

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 02.09.2014 14569-0477-012
20/02/2014
ÿþ Mad Word 11.1

MEC In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ICI Neergelegd ter griffie van de Rechtban(( van Koophandel te Antwerpen, op

l i FEB. MIE

Griffie

*1909 94

iIIi







Ondernemingsnr : 0441.238.152

Benaming :

(voluit) : BURBO INVEST

(verkort) ;

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2070 Zwijndrecht, Zwijndrechtsestraat 99

(volledig adres)

Onderwerp akte : rechtzetting maatschappelijke zetel - kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurre op 20 januari 2014,"Geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 24 januari 2014, boek 180 blad 42 vak 10. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger (getekend) I. Michielsen Adviseur", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BURBO INVEST' onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Rechtzetting maatschappelijke zetel : De vergadering besluit bij deze om de materiële vergissing in de eerder gemelde maatschappelijke zetel hierbij recht te zetten. Het correcte adres van de maatschappelijke zetel luidt als volgt : Zwijndrecht (B, 2070), Zwijndrechtsestraat 99, Alle eerdere meldingen en publicaties met de benamingen Zwijndrechtsesteenweg 99 dienen dan ook gelezen te worden ais Zwijndrechtsestraat 99.

2) KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een nettobedrag van in totaal zeshonderd negenentwintigduizend negenhonderd zevenendertig euro (¬ 629.937,00), zijnde het hierboven gemelde bruto bedrag van het uitgekeerde tussentijds dividend na afhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op zeshonderd ëënennegentigduizend negenhonderd zevenendertig euro (¬ 691.937,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

De inbrengers, te weten: de heer Peter De Beukelaer en Conny Janssens alhier aanwezig als gezegd, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap en van de aard, de omvang en de gevolgen van onderhavige kapitaalverhoging door inbreng in geld en zij verklaren dienaangaande geen verdere uitleg te wensen en in te tekenen op onderhavige kapitaalverhoging à rato van hun respectievelijk aandelenbezit

Zij verklaren onderhavige kapitaalverhoging volledig te volstorten door middel van een storting in geld van een totale som van zeshonderd negenentwintigduizend negenhonderd zevenendertig euro (¬ 629.937,00), op een bijzonder rekeningnummer 8E90 0017 1760 1632 naam van onderhavige vennootschap "BURBO INVEST" overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen bij BNP Paribas Fortis bank NV.

De inbrengers bevestigen dat deze ingebrachte gelden integraal voortkomen uit de hen respectievelijk toegekende dividendera ingevolge hierboven genomen beslissing van de algemene vergadering gehouden buiten aanwezigheid van ondergetekende notaris op 20 november 2013.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, bij akte vast te leggen dat het kapitaal van de vennootschap ingevolge hiervoor gemelde inbreng werd verhoogd tot in totaal zeshonderd eenennegentigduizend negenhonderd zevenendertig euro (¬ 691.937,00), verdeeld over honderd zesentwintig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. Bijgevolg is de kapitaalverhoging verwezenlijkt.

3) STATUTENWIJZIGING

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een

volledig nieuwe tekst teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en aan het Wetboek van

vennootschappen. De vergadering stelt vervolgens de nieuwe tekst van de statuten vast en waarvan het

uittreksel luidt als volgt

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap onder de naam

"BURBO INVEST".

-Maatschappelijke zetel: gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Zwijndrechtsestraat 99.

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: De vennootschap heeft tot doel :

1.Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en

instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, doen bouwen en verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

2,Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook aile investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen, of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft: zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 691.937 EUR en wordt vertegenwoordigd door 126 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

-Bestuur - vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar. De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

De raad van bestuur, net ais degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens In het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronderbegrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd door hetzij enerzijds twee bestuurders die samen optreden, hetzij anderzijds, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen. Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebb ers binnen de grenzen van hun opdracht.

-Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om negen (9.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats, zoals aangeduid in de oproepingen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien ze niet is vermeld in de oproeping tot de vergadering.

-Boekjaar; Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar

-Verdeling van de winst Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsatdo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening,' worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

4) Machten:

De vergadering verleent elke machtiging aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Fiduciaire", met zetel te 9100 Sint. Nikiaas, E3ellestraat 30, om via haar aangestelden, en met bevoegdheid tot in de plaats stelling, betreffende de vennootschap, alle nodige formaliteiten en latere aanpassingen te vervullen bij het Ondememingsloket en bij de Kruispuntbank voor ondernemingen alsook bij de administratie van B.T,W., R.S.Z en andere administraties.

Voor ontledend uitreksel

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 20 januari 2014

-gecoördineerde versie van de statuten

, - %.0

7.'



~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/01/2014
ÿþÀ

Moa Word 11.1

'411 .;:_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Y

i

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 14H0925"

Ne4~rC,,rn

Li: t {1i1.i,

3 0 D EG 14b

Griffie

Ondernemingsnr : 0441.238.152

Benaming

(voluit) : BURBO INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Pastoor Coplaan 140, 2070 Burcht

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER(S) EN GEDELEGEERD BESTUURDER(S)

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 4 december 2013, blijkt het ontslag als bestuurder van mevrouw Ingrid Melis met ingang van 4 december 2013,

In haar vervanging wordt voorzien door de benoeming als bestuurder van de heer Conny Janssens, wonende te 2070 Zwijndrecht, Zwijndrechtsesteenweg 99. Zijn mandaat gaat in op 4 december 2013 en loopt ten einde op de statutaire vergadering van 2019.

Gelet op het feit dat het mandaat als bestuurder van de heer Peter De Beukelaer afloopt op de

statutaire vergadering van 2014, wordt nu reeds in zijn herbenoeming voorzien tot de statutaire algemene

vergadering van 2019.

Uit het proces-verbaal van de raad van bestuur van dezelfde datum blijkt dat de heer Peter De Beukelaer, voornoemd, en de heer Conny Janssens, voornoemd, worden benoemd tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit tot de statutaire vergadering van 2019.

Er wordt eveneens beslist om de maatschappelijke zetel over te brengen naar 2070 Zwijndrecht, Zwijndrechtsesteenweg 99 en dit met ingang van 4 december 2013,

Peter De Beukelaer Conny Janssens

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 22.07.2013 13332-0577-012
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 19.07.2012 12337-0135-012
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11508-0351-012
27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 20.07.2010 10327-0583-012
29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 23.07.2009 09468-0265-012
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 17.07.2008 08433-0009-012
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 20.07.2007 07454-0243-012
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.06.2005, NGL 15.07.2005 05498-1934-013
07/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 18.06.2004, NGL 02.07.2004 04388-2264-013
29/07/2003 : SN051094
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.08.2015, NGL 28.08.2015 15551-0268-011
01/08/2002 : SN051094
23/07/2002 : SN051094
01/07/2000 : SN051094
03/07/1999 : SN051094
01/05/1997 : SN51094
01/01/1995 : SN51094
06/11/1992 : SN51094
18/07/1990 : AN277727
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 21.06.2016 16205-0586-011

Coordonnées
BURBO INVEST

Adresse
ZWIJNDRECHTSESTRAAT 99 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande