BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE, AFGEKORT : B.T.C.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE, AFGEKORT : B.T.C.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 404.288.971

Publication

10/06/2014
ÿþMod Word 17.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II1I I1 Uh lUl hI 11

<14113860*

Ondernemingsnr : 0404288971

Benaming

(voluit) : BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE

(verkort) : BTC

i Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 8 MEI 2014

afdeiing Antwerpen

Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Santvoortbeeklaan 34-36 - 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS-REVISOR

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 16 mei 2014 :

Het mandaat van de commissaris-revisor dat wordt uitgeoefend door Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV ovv CVBA, vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker, van wie de kandidatuur aanvaard is door de Ondernemingsraad dd. 06.05.2014, vervalt na deze jaarvergadering.

Er wordt beslist het mandaat te verlengen voor een periode van 3 jaar tot aan de Algemene Vergadering van 19.05.2017, welke de jaarrekening over het boekjaar 2016 behandelt.

Voor eensluidend afschrift,

BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE NV

KATLEEN VAN LAER

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/12/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1J-

II

bec rc van da Rag van Koophandel ta Antwerpen, cp

2 7 h 2013

Griffie

11,1.1101,111111 8

Ondernemingsnr : 0404.288.971

Benaming

(voluit) : Bureau voor Technische Controle

(verkort) : B.T.C.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Santvoortbeeklaan 34-36, 2100 Antwerpen

(volledig adres)

Oir derwerp akte : Neerlegging in overeenstemming met artikels 556 en 629 W.Venn.

A. De schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van Bureau voor Technische Controle NV, genomen op 19 november 2013, waarop artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing is, werden in het dossier van de vennootschap ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen neergelegd.

Uittreksel uit voornoemde notulen:

De aandeelhouder machtigt hierbij iedere bestuurder van de Vennootschap, alsmede mevrouw Christine Berwaerts en de heer Philippe Leeman, en bovendien ook Erwin Destuyver, Sven Bogaerts, Erik Voets en Ward Van Rie (allen advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, alle advocaten van Eubelius CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en (ii) de publicatie ervan (integraal, bij uittreksel of bij verwijzing) in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

B. Het verslag van de raad van bestuur van Bureau voor Technische Controle NV van 19 november 2013, opgesteld in overeenstemming met artikel 629 W.Venn., werd in het dossier van de vennootschap ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen neergelegd,

De inhoud van dit verslag luidt als volgt:

"De Raad van Bestuur (de "Raad") van de Vennootschap legt hierbij aan de bijzondere algemeríe vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap die zal gehouden worden op of omstreeks 19 november 2013 (de "BAV") zijn verslag voor in overeenstemming met artikel 629 §1, 3° van het Wetboek van vennootschappen ("W.Venn.") (het "Verslag").

Overeenkomstig artikel 629 W.Venn. beschrijft de Raad in dit Verslag, onder meer, de redenen en het belang voor de Vennootschap bij het aangaan van de verrichting, evenals de voorwaarden en de risico's voor de liquiditeit en de solvabiliteit van de Vennootschap.

IREDENEN VOOR DE VERRICHTING

1.Begin 2013 heeft de voormalige aandeelhouder van Autoveiligheid NV ("AV"), A-Katsastus Oy, in het kader van een strategische heroriëntatie, beslist om zijn participatie in AV (en daarmee eveneens de Vennootschap, rechtstreekse dochtervennootschap van AV) te koop te stellen. Na een gestructureerd verkoopproces onder leiding van een zakenbank is de groep Touring weerhouden als uiteindelijke koper. Op 8 november 2013 is de overdracht van de aandelen in AV (en daarmee onrechtstreeks de Vennootschap) aan een nieuw opgerichte holdingvennootschap van de groep Touring, zijnde KBTC Holding NV ("KBTC Holding"), gefinaliseerd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.De overname van (de aandelen van) AV en (hierdoor ook indirect) de aandelen van de Vennootschap (samen, het "Project') kadert in het streven van de groep Touring om voortdurend nieuwe initiatieven te ontplooien ter bevordering van de verkeersveiligheid, Voor de Vennootschap (en AV) biedt het Project het voordeel dat er opnieuw een stabiele referentieaandeelhouder komt die zich bereid heeft getoond de verderzetting van de huidige activiteiten en plannen van de Vennootschap (en AV) te ondersteunen in een lange termijn perspectief.

3.De groep Touring beoogt na de verwerving van (de aandelen van) AV (en dus ook van de Vennootschap) het Project op groepsniveau optimaal financieel te structureren.

Meer bepaald zullen de acquisitieschulden die de groep Touring (Koninklijke Belgische Touring Club VZW, Touring NV en KBTC Holding) heeft aangegaan ten aanzien van BNP Panbas Fortis voor de verwerving van de aandelen van AV en de Vennootschap worden geherstructureerd en ten dele worden verschoven naar de overgenomen vennootschappen (inclusief de Vennootschap).

De doelstelling van deze schuldherstructurering bestaat erin om meer financiële stabiliteit te verzekeren aan BNP Panbas Fortis doordat de schulden beter worden gealigneerd op de terugbetalingscapaciteit van de vennootschappen die betrokken zijn in het Project.

4.Deze schuldherstructurering gebeurt in een aantal opeenvolgende stappen die als volgt kunnen worden samengevat:

KBTC Holding heeft de initiële acquisitie van de aandelen in AV (cf. randnr. 1) deels met eigen middelen, deels door middel van een overbruggingskrediet gefinancierd. Vervolgens zal KBTC Holding een (bijkomend) overbruggingskrediet aangegaan met als oogmerk de verwerving van AV van de aandelen in de Vennootschap (waardoor AV en de Vennootschap op dat ogenblik zustervennootschappen zijn, beide rechtstreeks gecontroleerd door KBTC Holding),

In de daarna volgende stappen zal KBTC Holding haar participatie in AV integraal verkopen/overdragen aan de Vennootschap en dit gedeeltelijk middels een inbreng in natura van een deel van de aandelen van AV in het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap, en voor de resterende aandelen van AV door middel van een verkoop (tegen betaling in cash) aan de Vennootschap. Om deze (cash-)ovemameprijs te financieren, zal de Vennootschap een banklening aangaan (waarvan een deel terugbetaalbaar is op twee weken, een deel terugbetaalbaar is op één jaar, en een deel terugbetaalbaar is op tien jaar). Het aangaan van deze banklening leidt tot een schuldpositie in de boeken van de Vennootschap die in de toekomst zal kunnen worden afgelost met de cash-flow gegenereerd door de operationele activiteiten van de Vennootschap (en AV, die op dat ogenblik haar dochtervennootschap zal zijn).

Tot zekerheid van deze kredietlijnen verzoekt de bank om volgende zekerheden van de Vennootschap te

ontvangen:

-een hypothecaire volmacht voor een totaalbedrag van maximum 4,6 miljoen EUR met betrekking tot

verschillende onroerende goederen in eigendom van de Vennootschap;

-de inpandgeving van alle aandelen die de Vennootschap zal houden in AV; en

-een volmacht tot het vestigen van een pand op de handelszaak van de Vennootschap voor een

totaalbedrag van maximum 3,3 miljoen EUR,

Met de opbrengst van de verkoop door KBTC Holding van de aandelen van AV aan de Vennootschap zal KBTC Holding onmiddellijk haar (twee) overbruggingskredieten aflossen waardoor op het niveau van KBTC Holding geen externe financiering meer zal zitten.

AV zal vervolgens beslissen tot de uitkering van een (bruto) interimdividend aan de Vennootschap, waarvan het netto bedrag onmiddellijk wordt uitgekeerd en het resterende bedrag (dat overeenstemt met de mogelijk verschuldigde roerende voorheffing) na één jaar (gelet op de geldende wetgeving inzake inhouding van roerende voorheffing),.

Het (gefaseerd) uitgekeerd interimdividend zal door de Vennootschap worden aangewend voor de (gefaseerde) aflossing van haar korte termijn (overbruggings)krediet (krediet op twee weken, en krediet op één jaar), Op het niveau van de Vennootschap blijft dan na één jaar enkel nog het langlopende krediet op 10 jaar openstaan.

5.Gelet op de manier waarop de financiering van het Project is gemoduleerd en gelet op de opeenvolging van de verschillende stappen, zijn er argumenten om te stellen dat de door de Vennootschap te verstrekken zekerheden beschouwd moeten worden als "financial assistance"-transacties geviseerd door artikel 629 W,Venn. Overeenkomstig artikel 629, §1 W.Venn. moet het stellen van zekerheden door een vennootschap met het oog op de verkrijging van haar eigen aandelen voldoen aan een aantal in artikel 629, §1 opgesomde voorwaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hoewel de zekerheden die de Vennootschap verstrekt, strekken tot zekerheid van kredietlijnen die worden

fi gebruikt om aandelen AV mee te verwerven, en niet tot zekerheid van kredietlijnen die worden aangewend om

aandelen van de Vennootschap te verwerven (en bijgevolg  in een strikte lezing  niet vallen onder de door artikel 629 W.Venn. geviseerde handelingen), moeten de opeenvolgende stappen en de bij de verschillende stappen horende kredietlijnen en te stellen zekerheden als één geheel in een breder economisch kader worden beoordeeld dat bestaat in de verwerving door de Touring groep (via KBTC Holding) van de aandelen van AV en van de Vennootschap. De kredietlijnen die hiervoor door KBTC Holding worden opgenomen, zullen middels de hierboven beschreven debt pushdown ten dele verschoven worden naar de Vennootschap en waarbij de bank aparte zekerheden vraagt van de Vennootschap. In een extensieve lezing zou het verstrekken van deze zekerheden door de Vennootschap mogelijk kunnen vallen binnen de door artikel 629 W.Venn, geviseerde handelingen. Teneinde elk risico uit te sluiten, heeft de Raad ervoor geopteerd om de voorschriften van artikel 629 W.Venn, toe te passen.

Krachtens artikel 629, §1 W.Venn.:

-moeten de verrichtingen gebeuren onder de verantwoordelijkheid van de Raad en tegen billijke marktvoorwaarden;

-zijn de verrichtingen onderworpen aan een (voorafgaand) besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging;

-moet de Raad onderhavig Verslag opstellen (dat zal worden bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad);

-moet het voor die verrichting uitgetrokken bedrag overeenkomstig artikel 617 W.Venn, voor uitkering vatbaar zijn, en moet de Vennootschap aan de passiefzijde ván haar balans een niet voor uitkering beschikbare reserve opnemen ten bedrage van de totale financiële bijstand.,

II.HET BELANG VAN DE VENNOOTSCHAP BIJ HET AANGAAN VAN DE VERRICHTING

6.De bedoeling van het globale Project bestaat erin om de Touring-groep verder te ontwikkelen door de uitbouw van een nieuwe (afgescheiden) pool aan activiteiten (in hoofdzaak autokeuringscentra) met een beperkt financieel risico-profiel. De financiële middelen die het Project in de toekomst zal genereren kunnen op hun beurt ingezet worden voor de verdere uitbouw van de groep Touring

Voor de Vennootschap (en AV) biedt het Project het voordeel om opnieuw te beschikken over een stabiele referentieaandeelhouder die bereid is om de ontwikkeling van de Vennootschap (en van haar toekomstige dochtervennootschap, AV) op lange termijn te ondersteunen.

Voor het overige kan worden vastgesteld dat het belang van de Vennootschap zeer nauw verweven is met het belang van de andere entiteiten van de Touring-groep en dat zonder deelname van de Vennootschap het Project niet kan worden gerealiseerd, wat de Touring groep bijgevolg de gelegenheid zou ontnemen om een nieuwe pool in haar activiteiten uit te bouwen (in hoofdzaak bestaande uit de autokeuring).

7.Voor de bank was het stellen van de betrokken zekerheden een vereiste voor het verlenen van de nodige financiering voor het Project. Het stellen van de zekerheden heeft eveneens een positieve impact op de financieringskost voor de Vennootschap en de globale financieringskost voor de Touring groep.

111.DE VOORWAARDEN WAARTEGEN DE VERRICHTING WORDT AANGEGAAN

8.De Vennootschap verbindt er zich toe bij ondertekening van de kredietovereenkomsten volgende drie zekerheden te stellen ten gunste van de bank:

-een hypothecaire volmacht voor een totaalbedrag van maximum 4,6 miljoen EUR met betrekking tot verschillende onroerende goederen in eigendom van de Vennootschap;

-de inpandgeving van alle aandelen die de Vennootschap zal houden in AV; en

-een volmacht tot het vestigen van een pand op de handelszaak van de Vennootschap voor een totaalbedrag van maximum 3,3 miljoen EtJR.

9.Deze zekerheden worden verstrekt met inachtname van de voorwaarden bepaald in artikel 629 W.Venn. Dit betekent onder meer dat het totaal bedrag waarvoor deze door de Vennootschap verstrekte zekerheden zouden kunnen worden uitgewonnen samen nooit meer kan bedragen dan de voor uitkering vatbare ruimte in overeenstemming met artikel 617 W.Venn.

Op vandaag zijn de beschikbare middelen van de Vennootschap in overeenstemming met artikel 617 W.Venn. (op basis van de jaarrekening over het boekjaar 2012) beperkt zijn tot (afgerond) 4.665.000 euro. De zekerheden verleend door de Vennootschap kunnen dan ook maximaal voor dat bedrag worden uitgewonnen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vook; behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10.De Vennootschap zal in overeenstemming met artikel 629 W.Venn. een onbeschikbare reserve aanleggen ten belope van voormeld bedrag.

11.Op vraag van de bank zal op de gewone algemene vergadering van de Vennootschap te houden in het jaar 2014, het maximale uitwisbare bedrag, in voorkomend geval, worden verhoogd tot het bedrag van de dan beschikbare middelen.

IV.DE AAN DE VERRICHTING VERBONDEN RISICO'S VOOR DE LIQUIDITEIT EN SOLVABILITEIT VAN DE VENNOOTSCHAP

12.De Raad is van mening dat aan de voorgestelde verrichting geen specifieke risico's zijn verbonden voor de liquiditeit en de solvabiliteit van de Vennootschap, o.m, omwille van het feit dat:

door de Vennootschap, in samenspraak met externe adviseurs, een financieringsplan werd opgemaakt, waaruit blijkt dat de terug betalingscapaciteit van de Vennootschap met betrekking tot de af te sluiten kredietlijnen niet in het gedrang zou mogen komen;

-het stellen van de zekerheden door de Vennootschap op dit moment geen cash-out betekent;

-behoudens de zekerheden gesteld door de Vennootschap ook door andere entiteiten van de Touring groep (met inbegrip van de Koninklijke Belgische Touring Club VZW) bijkomende zekerheden en borgen werden gesteld, waardoor het risico gespreid wordt over de gehele Touring groep;

-ingevolge het wettelijk kader toepasselijk op de auto keuringscentra, de resultaten van de de Vennootschap en van AV een stabiel en voorspelbaar karakter hebben, waardoor het risico op terugbetalingsmoeilijkheden, en derhalve het uitwinnen van de gestelde zekerheden beperkt is.

V.CE PRIJS WAARTEGEN DE DERDE GEACHT WORDT DE AANDELEN TE VERKRIJGEN

13,De Raad stelt vast dat de door artikel 629 W.Venn. gestelde voorwaarde om de prijs te vermelden "waartegen de derde geacht wordt de aandelen te verkrijgen" in casu niet relevant is, gezien de verrichting het stellen van zekerheden betreft. De maximum bedragen waarvoor deze zekerheden zullen warden gesteld, zijn opgenomen in dit Verslag.

á**

De Raad is van mening dat de voorgestelde verrichting voldoet aan de wettelijke voorwaarden en verzoekt hierbij aan de algemene vergadering om de verrichting goed te keuren"

Erik Voets

Bijzondere volmachthouder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van Bureau voor

Technische Controle NV genomen op 19 november 2013

- verslag van de raad van bestuur van Bureau voor Technische Controle NV van 19 november 2013,

opgesteld in overeenstemming met artikel 629 W.Venn,

05/12/2013
ÿþVa beha

aan Betc Staat

mod111

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechttian vin Knopt aedttt te Antwerpen

op 7i NOV ?013

De Griffer

Griffie

Ondernemingsnr : 0404.288.971

1III lul 1111111111111111 III III t1I'

+13182230

Benaming (voluit) : BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE

(verkort) : B.T.C.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Santoortbeeklaan, 34-36

2100 Deurne (Antwerpen)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN EEN AANDELENPARTICIPATIE MET VERSLAGGEVING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negentien november tweeduizend dertien, door Meester Tim CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE afgekort B.T,C., waarvan de zetel gevestigd is te 2100 Deurne (Antwerpen), Santvoortbeeklaan 34-36, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap door inbreng in natura (aandelen  welke uitvoerig staat beschreven in het verslag van de commissaris) met dertien miljoen driehonderd duizend euro (13.300.000,00 EUR) om het te brengen op dertien miljoen vierhonderd vierentwintig duizend euro (13.424.000,00 EUR), door uitgifte van duizend tweehonderd en acht (1.208) nieuwe aandelen.

De uitgifteprijs van de nieuwe aandelen zal 11.008,91 EUR per aandeel bedragen (volledig te boeken als maatschappelijk kapitaal), wat overeenstemt met de eigenvermogenswaarde van de bestaande aandelen van de Vennootschap. Deze nieuwe aandelen werden onmiddellijk volledig geplaatst en volgestort,

Ais vergoeding voor deze inbreng werden aan de naamloze vennootschap KBTC Holding, duizend tweehonderd en acht (1,208) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 19 november 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", te J. Englishstraat 52, 2140 Borgerhout (Antwerpen), vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker, luiden letterlijk als volgt:

'Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van Bureau voor Technische Controle NV voor een bedrag van ¬ 13.300.000,00 door uitgifte van 1.208 nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en van hetzelfde type en genietend van dezelfde rechten en voordelen van de thans bestaande aandelen, bestaat uit 1.532 aandelen van Autoveiligheid NV. Na het beëindigen van onze controles zijn wij van oordeel dat:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

' de door de partijen weerhouden methode van waardering van de in te brengen bestanddelen, zijnde de marktwaarde, welke bepaald werd op basis van de recente aankooptransactie van de aandelen tussen aan elkaar onafhankelijke partijen, als bedrijfseconomisch verantwoord kan worden beschouwd;

' de weerhouden waarderingsmethode leidt tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het

totaal van het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Dit verslag is enkel van toepassing in he't kader van deze voorgenomen inbreng in natura en mag niet voor

andere doeleinden tegenover derden worden weerhouden.

t'ij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de voorgestelde verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen

"faimess opinion" is.

Antwerpen, 19 november 2013

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

vertegenwoordigd door

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11 1

+'VOO behouden aan het Belgisch Staatsblad

Ronald Van den Ecker

Vennoot"

2° Vervanging van artikel 5, eerste en tweede alinea van de statuten door de volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt dertien miljoen vierhonderd vierentwintig duizend euro (¬

93.424.000,00).

Het is verdeeld in duizend zevenhonderd en acht (1.708) aandelen zonder vermelding van nominale waande,"

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(regelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, een volmacht, het verstag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten)

Tim CARNRWAL Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

03/12/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bah aar Belt Staal iH i i IN

efleergelegd ter cr1A?e ven de RechtbaNL' V117] Koophande! An>s.: erpet op

Griffie 2 1 NOV 2013

Ondernemingsvr :0404.288.971

Benaming (voluit) : BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE

(verkort) : B.T.C.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Santvoortbeeklaan 34-36

2100 Deurne (Antwerpen)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijftien november tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE afgekort B.T.C., waarvan de zetel gevestigd is te 2100 Deurne (Antwerpen), Santvoortbeeklaan 34-36, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Vervanging van artikel 16 van de statuten door de volgende tekst:

"Artikel 16: Benoeming en ontslag van de bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie (3) bestuurders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders.

Deze bestuurders zullen allemaal onafhankelijke bestuurders zijn. Onder "onafhankelijke bestuurders" wordt verstaan bestuurders die (i) zich niet bevinden in één van de gevallen van onverenigbaarheid vermeld in artikel 17 van het koninklijk besluit van 23 december 1994 tot vaststelling van de erkenningsvoorwaarden en de regeling van de administratieve controle van de instellingen belast met de controle van de in het verkeer gebrachte voertuigen en bovendien (ii) onafhankelijk zijn ten opzichte van de andere vennootschappen van de groep-Touring behoudens KBTC Holding NV en haar rechtstreekse en onrechtstreekse dochtervennootschappen (waarbij deze onafhankelijkheid zal getoetst worden aan de hand van de criteria vermeld in artikel 526ter van het Wetboek van vennootschappen). Een bestuurder die niet langer voldoet aan voormelde voorwaarden, zal van rechtswege geacht worden ontslagnemend te zijn. °

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder dient deze onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-bestuurder. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Alleen de algemene vergadering is bevoegd om het aantal bestuurders te bepalen.

De bestuurders warden benoemd door de algemene vergadering.

De duur van hun opdracht mag zes (6) jaren niet overschrijden.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de algemene vergadering of de raad van bestuur die in hun vervanging voorziet.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien, met dien verstande dat deze enkel kan vervangen worden door een andere onafhankelijke bestuurder. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt."

2° Vervanging van artikel 21 van de statuten door de volgende tekst:

"Artikel 21: Besluitvorming in de raad van bestuur

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts op voorwaarde dat tenminste de helft van zijn leden aanwezig of geldig vertegenwoordigd is op de vergadering.

Over de aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn kan de raad van bestuur slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer aile leden van de raad van bestuur op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen.

Dit akkoord wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4Vokr' 1ehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

leder bestuurder kan bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel, drager van een gedrukt document aan één van zijn collega's opdracht geven om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde vergadering van de raad van bestuur en om voor hem en in zijn plaats te stemmen. De opdrachtgever wordt in deze omstandigheden als aanwezige aangerekend. Een bestuurder kan slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

Behoudens indien anders voorzien in deze statuten worden de besluiten van de raad van bestuur genomen gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

In afwijking van het voorgaande beschikt ieder van de bestuurders met uitzondering van de gedelegeerd bestuurder over een vetorecht ten aanzien van alle beslissingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de naleving door de vennootschap van de onverenigbaarheidsregels zoals vermeld in artikel 17 van het koninklijk besluit van 23 december 1994 tot vaststelling van de erkenningsvoorwaarden en de regeling van de administratieve controle van de instellingen belast met de controle van de in het verkeer gebrachte voertuigen.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, een volmacht, de gecoördineerde

tekst van statuten)

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

26/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

-11rf ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tkt°ftyí'l8gd :7Iiffi$ van de

Rut;ittbatik Ko- u Ill~9'" ~~! teerpen

~ ~4N~11~~

' Dv keriftfer

Griffie

i IEI IIIIIRIIIIo IM

*13176839*

Vc

behc

aar

Belç

Staal

R



111

Ondernemingsnr : 0404.288.971

Benaming

(voluit) : Bureau voor Technische Controle

(verkort) : B.T.C.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Santvoortbeeklaan 34-36, 2100 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de beslissingen van de algemene vergadering van Bureau voor Technische Controle NV genomen op 8 november 2013 overeenkomstig de procedure van schriftelijke besluitvorming

1. De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag als bestuurder, met onmiddellijke ingang, van de heer Karl Kivikoski en mevrouw Terhi Vâhâhyyppá.

2. Vervolgens beslissen de aandeelhouders unaniem om de heer Luc Marie Leroy, wonende te Lenniksesteenweg 462 bus 6, 1600 Halle, en de heer Luc Jean Vanden Bussche, wonende te avenue des Chevaliers, Dion-Valmont 5, 1325 Chaumont-Gistoux, met onmiddellijke ingang te benoemen tot bestuurders van de Vennootschap.

Hun mandaat zal aflopen op de jaarvergadering van de Vennootschap van 2019, die zich zal dienen uit te spreken over de jaarrekening van de Vennootschap met betrekking tot het boekjaar eindigend op 31 december 2018, en zal onbezoldigd zijn.

3, Gelet op de eerste twee besluiten beslissen de aandeelhouders unaniem om volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in het Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en de bijwerking van de Kruispuntbank voor Ondernemingen daaromtrent.

Erik Voets

Bijzondere volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2013
ÿþ Mod Woid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIIl(Aeg111§1uu1ui

hÎeergelegd fer i7r;id1e vu do Rechtbank van Koophandel te Anfwerpenf op

9 SEP. 2013

Griffe

Ondernemingsnr : 0404288971

Benaming

(voluit) : BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE

(verkort) : B`I`C

Rechtsvorm : NV

Zetel : Santvoortbeeklaan 34-36 , 2100 DEURNE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mandaat gedelegeerd bestuurder - aanpassing termijn Unaniem schriftelijk besluit van de aandeelhouders de dato 30 augustus 2013 :

De aandeelhouders verwijzen naar de publicatie in het Belgisch Staatsblad dd. 18 januari 2012, referentie 2012-01-18/0016636, betreffende de benoeming van mevrouw Katleen Van Laer, van Belgische nationaliteit, wonende te Steenweg op Nieuwrode 44, 3111 Wezemaal, Belgie, als bestuurder van de Vennootschap. De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 22 december 2011, benoemde mevrouw Van Laer als bestuurder van de Vennootschap vanaf 1 januari 2012 tot de datum statutair voorzien voor de goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar eindigend op 31 december 2017. De duur van het mandaat zou 6 jaar overschrijden wat overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen niet mogelijk is. Rekening houdende met het voorafgaande besluiten de aandeelhouders dat het mandaat van mevrouw Van Laer zal lopen tot en met 31 december 2017. Het mandaat van mevrouw Van Laer is onbezoldigd,

Voor eensluidend afschrift;

BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE NV

KATLEEN VAN LAER

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlag en bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flecrge4ogd icr cr;ffie van (Io Rt,thtbank van Koophandel to Antwerpen, 0~

0 9 SEP. 2013

Griffie

IIIi ii ii1,1120

11

ir

Ondernemingsnr : 0404288971

Benaming

(voluit) : BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE

(verkort) : BTC

Rechtsvorm : NV

Zetel : Santvoortbeeklaan 34-36 , 2100 DEt1RNE

(volledig adres)

Onderwem akte : TOEKENNING BEVOEGDHEDEN

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur de dato 30 augustus 2013

Na beraadslaging, worden de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen:

(a)De bevoegdheden, zoals gepubliceerd in het Belgisch Staatsbiad dd. 17 maart 2009, referentie

2009-03-17!0039495, die werden toegekend aan de heer Willem Vanbroeckhoven, de heer

William Verwimp en mevrouw Katleen Van Laer worden ingetrokken. De toekenning van financiële,

fiscale, juridische en commerciële volmachten wordt heden door de raad van bestuur geannuleerd

inclusief enige andere volmachten die in het verleden werden toegekend,

(b)De raad van bestuur neemt nota van de beslissing van de aandeelhouders, dd. 22 december

2011, vervolgens gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad dd. 18 januari 2012, referentie

2012-01-18/0016636, betreffende de benoeming van mevrouw Katleen Van Laer als

gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap. Vermits deze benoeming dient te gebeuren door de

raad van bestuur en niet door de aandeelhouders bevestigt en ratificeert de raad van bestuur hierbij

de benoeming van mevrouw Katleen Van Laer, van Belgische nationaliteit, wonende te

Steenweg op Nieuwrode 44, 3111 Wezemaal, België, ais gedelegeerd bestuurder van de

Vennootschap met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2012 en dit voor de ganse duur van haar

mandaat als bestuurder en de eventuele verlengingen ervan. De raad van bestuur ratificeert bij deze

alle besluiten/handelingen die mevrouw Van Laer genomen/uitgevoerd heeft binnen haar mandaat

als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

De gedelegeerd bestuurder mag overeenkomstig de statuten de Vennootschap alleen vertegenwoordigen.

(c)Tot slot, besluit de raad van bestuur om de heer Jeroen Lambert, van Belgische nationaliteit, wonende

te 2400 Moi, Gompeldijk 70, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde en zijn bevoegdheden

inzake financiële, fiscale, juridische en commerciële aangelegenheden te bepalen ter uitvoering van

zijn arbeidsovereenkomst met de Vennootschap.

De raad van bestuur beslist eveneens om de heer Luc Van Gorp, van Belgische nationaliteit, wonende

te 3990 Peer, Maastrichterdijk 65, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde en zijn

bevoegdheden inzake financiële, fiscale, juridische en commerciële aangelegenheden te bepalen

ter uitvoering van de dienstverleningsovereenkomst tussen Autoveiligheid NV en de Vennootschap.

Tot een bedrag van 25.000 EUR mogen de bijzondere gevolmachtigden afzonderlijk optreden, voor

een bedrag tussen 25.000 EUR en 250.000 EUR dienen de gevolmachtigden gezamenlijk op te

treden binnen de perken van hun bevoegdheden die hieronder omschreven worden.

(i)Financiële aangelegenheden

Binnen de vermelde perken zijn de voornoemde personen inzake financiële aangelegenheden

gemachtigd voor het verstrekken van financiële waarborgen en garanties, voor aile betalingen

en beschikking over de fondsen (tekenen van overschrijvingen, kwitanties, en in het algemeen het

uitvoeren van aile verrichtingen op de geopende rekeningen).

(ii)Fiscale aangelegenheden

Binnen de vermelde perken zijn de voornoemde personen inzake fiscale aangelegenheden gemachtigd

voor de vertegenwoordiging van de Vennootschap bij de Belgische openbare overheden

(Staat, Gemeenschappen, Gewesten, Provincies en Gemeenten), met inbegrip van het indienen

van aangiften en bezwaarschriften, het afhandelen van geschillen, het sluiten van akkoorden en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

dadingen, het instellen van rechtsvorderingen,

(iii)Juridische aangelegenheden

Binnen de vermelde perken zijn de voomoernde personen inzake juridische aangelegenheden

gemachtigd voor alle gerechtelijke verklaringen, aangiften en volmachten met betrekking tot deze

zaken, alsmede alle overeenkomsten, documenten en briefwisseling in het kader van arbeidsrechtelijke

en sociale aangelegenheden.

(iv)Commerciëte aangelegenheden

Binnen de vermelde perken zijn de voornoemde personen inzake commerciële

aangelegenheden gemachtigd voor het ondertekenen van inschrijvingen, offertes,

offerteaanvragen, bestelbonnen verkoopcontracten en andere onderhandse overeenkomsten.

(v)Dagelijkse aangelegenheden

Binnen de vermelde perken en enkel in het kader van de dienst die hij of zij beheert, zijn de

voomoemde personen gemachtigd alle bewerkingen uit te voeren en alle verbintenissen aan te gaan

die betrekking hebben op de dagelijkse gang van zaken, alsmede alle hiermee gepaard

gaande briefwisseling en documenten te ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

A

oor-,ouden n het

Belgisch Staatsblad

Voor eensluidend afschrift,

BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE NV

KATLEEN VAN LAER

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 21.05.2013 13124-0353-042
01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 29.05.2012 12133-0545-040
18/01/2012
ÿþ Mol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechibani "'n Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 9 JAN. 2012

II 111111111111111111(1111111 11ffIII! 1111

" 12016636'

Vo: beho' aan Belg Staat: IIN

Ondernemingsnr : 0404.288.971

Benaming

(voluit) : BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE

Rechtsvorm : NV

Zetel : Santvoortbeekiaan 34-36 - 2100 Deurne

Onderwerp akte : ONTSLAG en BENOEMING BESTUURDER EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere Algemene Vergadering van 22 december 2011.

De vergadering besluit met unanimiteit het mandaat van bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de NV Brucho, geadresseerd Waaiburg 33D te 2440 Geel, met als vaste vertegenwoordiger W.Vanbroeckhoven vervroegd te beëindigen en dit met ingang vanaf 1 januari 2012.

De vergadering besluit met unanimiteit Katleen Van Laer, wonende Steenweg op Nieuwrode 44 te 3111 Wezemaal, aan te stellen als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 1 januari 2012. Het mandaat zal een einde nemen op de datum statutair voorzien voor de goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar eindigend op 31 december 2017.

Voor eensluitend uittreksel,

Karl Kivikoski

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/12/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr , 0404.288.971

Benaming

(voluit) : BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE

Rechtsvorm : NV

Zetel : Santvoortbeeklaan 34-36 - 2100 Deurne

Olada eue Êtte : ONTSLAG BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere Algemene Vergadering van 07 oktober 2011.

X11183170*

' serj elegd Per griffe van de Rechte Koophandel le Anfweiper , op

2 v. 2011

GyiiFrae

De vergadering besluit met unanimiteit het mandaat van bestuurder van Kim Willgren, van Finse nationaliteit, vervroegd te beëindigen en dit met ingang van 7 oktober 2011.

Voor eensluitend uittreksel,

BRUCHO NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Dhr.Willem Vanbroeckhoven

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 30.06.2011 11244-0426-039
06/06/2011
ÿþ Motl 2,,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" heteefieeteON ICS ~$ hâta* Vt2g, rxeofkà~~dui te tetyerpes

op 2LMF! 7t1

GReoriffier,

LIII(j11131* iu

r

Voc

behoL

aan

Belgi

Staats

h



Ondernemingsnr : 0404.288.971

Benaming

(voluit) : Bureau voor Technische Controle

Rechtsvorm : NV

Zetel : Santvoortbeeklaan 34-36, 2100 Deurne

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders en commissaris-revisor.

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 20 mei 2011

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Juha Tukiainen als bestuurder van de vennoot schap met ingang van 20 mei 2011.

De vergadering benoemt tot nieuwe bestuurders Terhi Vahâhyyppa, wonende te Laituritie 6,

02360 Espoo, Finland en Kari Kivikoski, wonende te Munkkiluodonkuja 3A5, 02160 Espoo, Finland. Het mandaat gaat in voege op 20 mei 2011 en zal een einde nemen op de datum statutair voorzien voor de goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar eindigend op 31 december 2013.

Het mandaat van de commissaris Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA met maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout, J.Englishstraat, vertegenwoordigd door de heer Ronald Van den Ecker, vervalt na de jaarvergadering van 20 mei 2011.

De vergadering beslist om het mandaat te verlengen voor een periode van 3 jaar. Het mandaat zal een einde nemen op de datum statutair voorzien voor de goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar eindigend op 31 december 2013.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

BRUCHO NV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door Dhr.Willem Vanbroeckhoven,

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

06/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 24.05.2011 11128-0386-030
31/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 25.05.2010 10129-0288-040
04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 25.05.2009 09174-0109-038
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 11.06.2008 08220-0200-033
20/07/2007 : AN082449
03/07/2007 : AN082449
07/07/2006 : AN082449
21/10/2005 : AN082449
26/09/2005 : AN082449
03/06/2005 : AN082449
19/07/2004 : AN082449
23/06/2004 : AN082449
13/06/2003 : AN082449
10/06/2003 : AN082449
06/06/2001 : AN082449
02/06/2001 : AN082449
01/06/2000 : AN082449
15/06/1999 : AN082449
01/01/1997 : AN82449
29/06/1996 : AN82449
09/06/1994 : AN82449
13/11/1993 : AN82449
01/01/1993 : AN82449
01/01/1992 : AN82449
05/06/1991 : AN82449
05/06/1991 : AN82449
03/08/1990 : AN82449
01/01/1989 : AN82449
01/01/1988 : AN82449
01/01/1986 : AN82449

Coordonnées
BUREAU VOOR TECHNISCHE CONTROLE, AFGEKORT : …

Adresse
SANTVOORTBEEKLAAN 34-36 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande