BURO 14

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BURO 14
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.612.058

Publication

06/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-06-2014

Griffie

*14305172*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0553612058

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BURO 14

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op vier juni tweeduizend veertien, blijkt dat:

1. Mevrouw BEYENS Sophie, geboren te Duffel op 14 december 1979, wonende te 3870 Vechmaal, gemeente Heers, Heurnestraat 80;

2. Mevrouw VERBOVEN José Carolina, geboren te Nijlen op 10 februari 1951, wonende te 2560 Nijlen, Elsendonkstraat 6 D;

3. De heer VAN LOON Philip Anna Christiaan, geboren te Turnhout op 21 juni 1969, wonende te

2800 Mechelen, Lekkernijstraatje 8;

een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met als naam  BURO 14 .

De zetel is gevestigd te 2800 Mechelen, Korenmarkt 14.

De vennootschap heeft tot doel:

1) Vastgoedmakelaar, waaronder ondermeer wordt vervat:

a) activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

b) activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor:

* ofwel het beheer van onroerende goederen of onroerende rechten;

* ofwel het syndicischap van onroerende goederen in mede-eigendom;

2) Het kopen, verkopen, huren en verhuren, beheren, onderhouden, makelen van alle onroerende

goederen.

Evenals het bemiddelen bij die bewerkingen voor rekening van derden.

3) Projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening en voor rekening van

derden.

Handel in onroerend goed voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Verhuur van eigen onroerend goed.

Bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden.

Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.

Schatten en evalueren van onroerend goed.

Het verlenen, in opdracht van de eigenaar of de mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk

zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen waarvan het beheer wordt waargenomen.

Het innen van de huur voor eigen rekening en voor rekening van derden.

4) Studie-, organisatie- raadgevend- en adviesbureau inzake de bouwsector in de meest ruime zin, aan bedrijven en particulieren, het uitvoeren van studies, het verlenen van technische- en bouwkundige bijstand en advies alsook van industrieel, commercieel of administratief advies. Het verlenen van bijstand en advies aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties

Onderwerp akte :

Korenmarkt 14 2800 Mechelen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief dit van vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden. Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt.

5) het verlenen van adviezen en diensten voor het ontwikkelen van veiligheids- en kwaliteitssystemen in ondernemingen of ten behoeve van particulieren, alsook het optreden als externe preventieadviseur en/of veiligheidscoördinator.

6) het uitvoeren van algemene aannemingswerken die nader kunnen omschreven worden als: waterbouwkundige werken, bijzondere grondwerken, draineringswerken, andere grondwerken, wegenwerken en bouw van niet metalen kunstwerken, leggen van kabels en diverse leidingen, aanleg en onderhoud van diverse terreinen, ruwbouw, algemene bouwwerkzaamheden, schoorsteen- en ovenbouw, slopingswerken, voegwerken, dakdekken en isolatie, vloerbedekking en muurbekleding, chapewerken, stukadoorswerken, arduin- en marmerwerken, restauratiewerken, timmer- en schrijnwerk, warmte- en geluidsisolering, metaalconstructie en metalen kunstwerken, schilders- en behangwerk, centrale verwarming, glaswerken, industriële pijpleidingen en kanalisatie, elektrotechnische installaties, industriële schilderwerken, speciale installatie en diverse aanverwante werkzaamheden en eveneens de in- en uitvoerhandel van diverse goederen in verband met bovenvermelde werkzaamheden.

7) het optrekken van nieuwe gebouwen en/of woningen alsook vernieuwbouw (restauratie).

8) Algemene bouwonderneming beperkte tot de coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers.

9) het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin.

10) de uitoefening van de activiteiten van energiedeskundige type A.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 Euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen met een fractiewaarde van 1/186ste van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van één/derde in geld: Blijft nog te volstorten door ieder van de oprichters 4.133,33 euro.

De notaris heeft verklaard dat het bedrag van 6.200,00 Euro werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening bij BNP Paribas Fortis bank.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De jaarvergadering heeft plaats de eerste van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag een zon- of wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

aangesteld:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  SOBETO , met ondernemingsnummer 0823.501.393 RPR Tongeren, opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Luyten te Mechelen op 11 februari 2010, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 maart daarna onder nummer 10036263, met zetel te 3870 Vechmaal, Heurnestraat 80, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw BEYENS Sophie voornoemd;

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ANNE & ANTHONY , met zetel te 2240 Zandhoven, Parochiestraat 29 bus 6, BTW BE0872.046.826 RPR Antwerpen, opgericht bij akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven op 18 februari 2005, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 maart daarna onder nummer 05034999, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw RAETS Anne Alberta Augusta, geboren te Lier op 9 juni 1971, wonende te 2240 Zandhoven, Parochiestraat 29 bus 6;

3) De heer VAN LOON Philip Anna Christiaan, voornoemd;

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden alle verbintenissen bekrachtigd en overgenomen door één der comparanten aangegaan op naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien werden overgenomen onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Werden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, met recht van in de plaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap  AC S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en do¬cumenten te ondertekenen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het Ondernemingsloket en bij de BTW zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

Coordonnées
BURO 14

Adresse
KORENMARKT 14 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande