BURO IIII - ARCHITECTUUR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BURO IIII - ARCHITECTUUR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.480.037

Publication

12/06/2014
ÿþ~ t

riz ,~~~,~.~,,,à

,~}~

Nod 44'on111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte__---. ;

Rechtbank van kocpnandel 1

A..twe nel

k.....

g 2 RUel 2011

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondeirnemingsnr : 0508.480.037

Benaming

(voluit) : BURO 1111- ARCHITECTUUR

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoevensebaan 187 bus 1 - 2950 KAPELLEN

(volledig adres)

, Onderwerp akte : Verplaatsing zetel

Uittreksel uit de notulen uit de Bijzondere Algemene Vergadering van 01/06/2014

Hierbij beslissen de zaakvoerders om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Hoevensebaan 187/AO01 te 2950 Kapellen.

VAN EYNDE Koen

zaakvoerder

VERBOVEN Toon

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van ijlli. vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) hevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vg so : Naam en handtekening.

28/12/2012
ÿþMod Woed 11.1

1

man

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4+Ieergel*Itattlere.eAS ~

goflt~~~hiLwerp~g

g~4rjrtk van ~~~(,

r.

G~ériffie

1208023*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : $ d LO Q 03.-

Benaming

(voluit) : BURO IIII - ARCHITECTUUR

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanpsrakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Hoevensebaan 187 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit de akte verleden voor geassocieerde notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1 op 6 december 2012, geregistreerd zes bladen, één renvooi, te Antwerpen, Registratie 5, op 12 DEC. 2012, Boek 204 blad 63 vak 15, Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 E), Getekend: de ontvanger ai. R. Wechuysen, blijkt hetgeen volgt:

Zijn verschenen:

1. De heer VAN EYNDE Koen, architect, wonende te 2180 Antwerpen-Ekeren, Klein Heiken 196, en

2. De heer VERBOVEN Taon, wonende te 2321 Meer, Terbeeksestraat 5,

die verklaard hebben te zijn overgegaan tot de oprichting van volgende vennootschap:

NAAM: 'BURO IIII  ARCHITECTUUR"

l ECHTSVORM: burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL: 2950 Kapellen, Hoevensebaan 187 bus 1.

DUUR: De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteren.

KAPITAAL EN AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.550,00 E. Het is vertegenwoordigd door 720 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

A. Wanneer het een rechtshandeling betreft die de vennootschap verbindt voor een bedrag lager dan duizend euro (1.000,00 ¬ ), volstaat de handtekening van één zaakvoerder, die de vennootschap alleen vertegenwoordigt.

B. Wanneer het een rechtshandeling betreft die de vennootschap verbindt voor een bedrag hoger dan duizend euro (1.000,00 ¬ ) of wanneer het een rechtshandeling betreft die niet behoort tot de dagdagelijkse activiteiten van de vennootschap, ongeacht het bedrag, wordt de vennootschap slechts geldig verbonden door de handtekening van twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand september om negentien uur.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het volgende kalenderjaar. Elk jaar, op eenendertig maart, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet.

SCHORSING EN SCHRAPPING VAN DE ARCHITECT-RECHTSPERSOON ALS ARCHITECT

In geval van schorsing van de architect-rechtspersoon zal, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aangewezen worden die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

In geval van schrapping van de architect-rechtspersoon zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon ln de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

ONTBINDING EN VEREFFENING

- Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake de lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid,

In geval van ontbinding worden door de vereffenaars, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen getroffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuur-opdrachten in uitvoering.

Bij ontbinding van de vennootschap za! voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de [opende opdrachten.

- Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan wordt/worden de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is / zijn beschouwd als vereffenaar(s).

De vereffenaar(s) treedt 1 treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn /hun benoeming.

Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden als vereffenaar van de vennootschap.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot eenendertig maart tweeduizend veertien.

- De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

- Wordt tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid :

1. De heer VAN EYNDE Koen, architect voomoemd, die verklaart te aanvaarden.

2. De heer VERBOVEN Toon, architect voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

- De oprichters besluiten dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en zij wensen ook geen commissaris te benoemen.

- De comparanten erkennen dat tot op het ogenblik van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel de door hen ge'atelde handelingen of de handelingen die vanaf heden zullen worden gesteld door de zaakvoerders handelingen zijn die werden gesteld namens een vennootschap in oprichting.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOLMACHT: Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de' diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid mevrouw VAN DOREN Martine, wonende te 2890 Sint-Amands, Winkelstraat 67, met recht van indeplaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel (Get.)





Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 6 december 2012



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 24.09.2015 15595-0244-011

Coordonnées
BURO IIII - ARCHITECTUUR

Adresse
HOEVENSEBAAN 187, BUS A001 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande