BURSKY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BURSKY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.850.505

Publication

28/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-04-2015

Griffie

*15307136*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628850505

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Bursky

Rechtsvorm :

Zetel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Hoek 119 2850 Boom

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel, op drieëntwintig april tweeduizend vijftien, neergelegd ter griffie voor registratie, blijkt dat:

1° De heer DE WINTER Bruno Walter Modest Maria, geboren te Mortsel op twaalf september negentienhonderd zesenvijftig, (Rijksregister nummer 56.09.12-349.45), wonend te 2850 Boom, Hoek 119

Intekenend op 25 aandelen; en

2° mevrouw ZYNDA Joanna, geboren te Chojnice in Polen op veertien juni negentienhonderd eenenzeventig, (Rijksregister nummer 71.06.14-432.02), wonend te 2850 Boom, Hoek 119 Intekenend op 25 aandelen;

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) opgericht hebben onder de benaming  Bursky , met zetel te 2850 Boom, Hoek 119.

De aandelen werden volstort ten belope van één/derde, door inbreng in geld. Een bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) werd gedeponeerd op een afzonderlijk rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Record Bank.

Uittreksel statuten:

Vorm  Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (BVBA)

Benaming - Bursky

Zetel - De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest en zelfs naar een ander taalgebied. In dit laatste geval krijgt/krijgen de zaakvoerder(s) de bevoegdheid om een vertaling van de statuten op te stellen of te laten opstellen. Iedere verplaatsing van de zetel zal bekend gemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België als in het buitenland. Doel - De vennootschap heeft tot doel:

" alle mogelijke activiteiten te ontplooien op het vlak van de dienstverlening, de adviesverstrekking, de opleiding en de bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks voor ondernemingen;

" het uitvoeren van opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, audits, analyses, doorlichtingen, technische handelingen en raadgevingen of andere op datzelfde vlak;

" de commercialisatie en exploitatie van vennootschappen;

" het bestuur van vennootschappen;

" het voeren van management, het verlenen van advies en bijstand aan ondernemingen of organisaties;

" zij mag alle brevetten, vergunningen die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren of afstaan;

" adviesverlening bedrijfsbeheer;

" adviesverlening PR en communicatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiele, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële en financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen in eigen naam als voor rekening van derden. Zij mag leningen van gelijk welke duur aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst als waarborggever of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland en waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen of in functie is van het vermogensbeheer van de vennootschap. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

Duur  Onbepaalde duur.

Kapitaal - Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) vertegenwoordigd door 50 aandelen die elk één/vijftigdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur - Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat bezoldigd zal zijn. Indien geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder: De heer DE WINTER Bruno Walter Modest Maria, geboren te Mortsel op twaalf september negentienhonderd zesenvijftig, (Rijksregister nummer 56.09.12-349.45), en zijn echtgenote mevrouw ZYNDA Joanna, geboren te Chojnice in Polen op veertien juni negentienhonderd eenenzeventig, (Rijksregister nummer 71.06.14-432.02), wonend te 2850 Boom, Hoek 119.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Algemene vergadering - De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni om 17.00 uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Bestemming van de winst - Reserve - De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Verdeling bij vereffening - Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

OVERGANGSBEPALINGEN

I. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

II. Eerste boekjaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard: - dat de huidige zetel gevestigd is te 2850 Boom, Hoek 119

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen: de heer Deleau Daniel en mevrouw Hilde De Weirdt, van Adfisco Accountants BVBA, te 2000 Antwerpen, Guldenberg 1 bus 2-4, evenals diens bedienden of aangestelden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Get. Notaris F. Leconte

23/04/2015

Neergelegd: afschrift van de akte van 23/04/2015

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 31.08.2016 16549-0187-011

Coordonnées
BURSKY

Adresse
HOEK 119 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande