BUS-IT CONNECTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUS-IT CONNECTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.979.865

Publication

26/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15305182*

Neergelegd

24-03-2015

Griffie

0607979865

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Bus-IT Connection

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor notaris Tine Landuydt te Mortsel, op 24 maart 2015, neergelegd ter griffie voor registratie, blijkt dat:

De heer TIMMERMAN Patrick Peter Pascal, geboren te Mortsel op 10 mei 1964, wonende te 2640 Mortsel, Kapellelei 16;

Intekenend op 100 aandelen;

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA) opgericht heeft onder de benaming Bus-IT Connection, met zetel te 2640 Mortsel, Kapellelei 16.

De aandelen werden volstort ten belope van twee/derde, door inbreng in geld. Een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) werd gedeponeerd op een afzonderlijk rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Uittreksel statuten:

Vorm  Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (BVBA)

Benaming  Bus-IT Connection

Zetel - De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest en zelfs naar een ander taalgebied. In dit laatste geval krijgt/krijgen de zaakvoerder(s) de bevoegdheid om een vertaling van de statuten op te stellen of te laten opstellen. Iedere verplaatsing van de zetel zal bekend gemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België als in het buitenland. Doel - De vennootschap heeft tot doel:

in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

I Computer consultancy en aanverwante activiteiten:

" Het verlenen van advies, helpen met ontwikkelen en implementeren van informatietechnologie, bedrijfsprocessen en automatisering. Deze activiteiten omvatten onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van project management functies, het beheren van ontwikkelingstrajecten, advies geven over de digitale strategie, advies geven over de informatietechnologie architectuur en het uitoefenen van consultingsfuncties op onafhankelijke wijze.

" Het doorlichten van de informatietechnologie diensten, het uitvoeren van markt- en bedrijf studies, advies geven en helpen met het opzetten en uitbesteden van de informatietechnologie diensten.

" Het uitoefenen van management-, consulting- en beheersactiviteiten over de informatietechnologie diensten in allerhande bedrijven.

" commercialisatie van de door de vennootschap ontwikkelde softwarepakketten, en verkoop van de kennis, installaties en toebehoren hiervoor;

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Kapellelei 16

2640 Mortsel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

" het uitvoeren van ondersteunen en adviseren bij het technische ontwerp van computersystemen;

" ontwerpen en programmeren van computer programma s.

" activiteiten van systeemintegrators.

" het verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software).

" de groothandel, kleinhandel, verhuring van informatieverwerkende systemen, te weten alle hardware-informatica-apparatuur en audio-visuele apparatuur evenals alle mogelijke bijbehorende programmatuur welke alle hardware-informatica-apparatuur, evenals alle mogelijke bijbehorende programmatuur welke als  software kan beschouwd worden;

" Advies, ontwerp en realisatie van Web-server op internet, en van alle multimedia en communicatie toepassingen.

" Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

" Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant: -invoeren van gegevens  verwerking van gegevens.

" Samenstelling van databanken door het samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen.

" Ter beschikking stellen van databanken.

" Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden.

II Management consultancy:

" Het uitoefenen van management-, consulting-, en beheersactiviteiten allerhande. Deze activiteiten omvatten onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in ondernemingen van allerlei aard, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze.

" Het verlenen van advies en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, alsook het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding en overheid.

" Het doorlichten en organiseren van bedrijfsstructuren, het uitvoeren van markt- en bedrijfsstudies, budgettering, planning en uitvoering van kantooradministratie en  organisatie.

" Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, ter uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen.

" Het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven en vennootschappen, zowel in eigen naam als in naam van derden, tussenpersoon in alle roerende en onroerende verhandelingen.

" Het waarnemen van bestuuropdrachten en  mandaten, de directie, en vereffening van vennootschappen, het uitoefenen van opdrachten en functies;

III Alle activiteiten van een onderneming voor aanneming van werken, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

" Het leveren van ingenieurs en aanverwante technische adviezen, exclusief landmeting.

" het aannemen en uitvoeren van alle private en openbare werken, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met de bouwnijverheid, zoals de werken van de algemene bouwondernemingen, residentiële en niet-residentiële bouwprojecten;

" het toezicht op bouwwerkzaamheden

" het aannemen van grond- en waterwerken, wegenbouw en asfaltwerken;

" uitwerken van projecten op het gebied van de burgerlijke en utiliteitsbouw, de weg- en waterbouw en het verkeer;

" het aannemen van zinkwerken evenals metaalwerken en metalen en niet-metalen dakbedekking;

" het aannemen van metsel-, beton- , chape-, timmer- en schrijnwerken, elektriciteitswerken, plafoneer-, cementeer- en alle pleister- en bezettingswerken;

" het bedekken van gebouwen, het waterdicht maken van gebouwen, het bedekken van gebouwen met asfalt en teer evenals lood- en zinkwerken en isolatiewerkzaamheden;

" sanitair- en loodgietwerken, installatie van sanitaire apparatuur, gasleidingen en aansluitingen voor waterleidingen en andere;

" de elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen, de installatie in gebouwen en in andere bouwwerken van apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling;

" het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van muren en vloeren, met inbegrip van het leggen van parketvloeren;

" restauratie- en sloopwerken;

" de in- en uitvoer van, de handelsbemiddeling in, de groot- en kleinhandel in en de fabricatie van alle bouwmaterialen en de verhuring van materieel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

" De uitbating van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisatie van projecten.

" Onder projectontwikkeling wordt onder meer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswer­ken door onderaannemers.

" Het bouwen, verbouwen, opwaarderen en renoveren van onroerende goederen voor eigen rekening. Het verkavelen, verdelen of splitsen van gronden en het splitsen of verdelen van gebouwen.

IV Diverse activiteiten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

" De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer, de commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen doen, in het kortoptreden als tussenpersoon in de handel;

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap niet zelf aan deze bepalingen voldoet. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving, participatie, of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Het beheer van een onroerend of roerende vermogen, de financiering, hypothekeren, verzekeren en promoveren van onroerende goederen aan derden en in eigen beheer, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als deelname of anders met andere woorden op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt acht.

Het doel van de vennootschap kan gewijzigd worden bij statutenwijziging overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Duur  Onbepaalde duur.

Kapitaal - Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op achttiendduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen die elk één/honderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur - Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering. Indien geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met

" Het huren en verhuren en ter beschikking stellen van diverse materieel inclusief pleziervaartuigen;

" Het organiseren en begeleiden van seminaries, congressen, symposia, studiedagen, voordrachten en beurzen en overige vormen van onderwijs;

" De coaching en training van allerhande trajecten en opleidingen. Deze trajecten en opleidingen situeren zich onder meer in volgende domeinen, zonder dat deze opsomming beperkend is: informatie technologie, bedrijfsbeheer, sport en recreatie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Algemene vergadering - De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde donderdag van de maand januari om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar - Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Bestemming van de winst - Reserve - De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Verdeling bij vereffening - Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

OVERGANGSBEPALINGEN

I. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

II. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 24 maart 2015 en eindigt op 30 september 2016.

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard:

- dat de huidige zetel gevestigd is te 2640 Mortsel, Kapellelei 16

- dat tot zaakvoerder wordt benoemd: De heer Timmerman Patrick Peter Pascal, geboren te Mortsel

op 10 mei 1964, wonende te 2640 Mortsel, Kapellelei 16.

Wiens mandaat bezoldigd zal zijn.

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der

Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te

vervullen en alle documenten te tekenen: Beerts & Co Accountants BV ovv BVBA, met

maatschappelijke zetel te Berchem, Koninklijkelaan 1A, met recht tot in de plaatsstelling.

Get. Notaris T. Landuydt

24 maart 2015

Neergelegd: afschrift van de akte van 24 maart 2015

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 26.01.2017, NGL 31.01.2017 17035-0221-011

Coordonnées
BUS-IT CONNECTION

Adresse
KAPELLELEI 16 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande