BUSINESS EXCELLENCE CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUSINESS EXCELLENCE CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.480.866

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 19.06.2014 14196-0380-010
06/02/2014
ÿþVo beho aail Bele steel

Mcd Woi'd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111313111 Keergelegd ter reie ver de Retheant van Keophandet ta Antwerpen, op

Griffie 28 MI 2014

Ondernemingsnr : 0838 480 866

Benaming

(voluit) : Business Excellence Consulting

(verkort):

Rechtsvorm : BVBA

Zetel Zonstraat 33 te 2140 Antwerpen

(voltedig adres)

Onderwerp akte : wijziging van maatschappelijke zetel

BESLUITEN

Heden 13 december 2013 op de maatschappelijke wordt de Raad van Bestuur geopend om 18.00 u onder het voorzitterschap van de Heer Jeroen Daems wonende te Zonstraat 33 te 2140 Antwerpen.

Overeenkomstig de statuten heeft het bestuursorgaan beslist om vanaf 23 december 2013 de maatschappelijke zetel over te brengen naar volgend adres:

Hoge Aardstraat 98 te 2610 Wilrijk

Daar de dagorde afgehandeld is, wordt de vergadering geheven om 18 u 30, na voorlezing en goedkeuring van deze notulen.

Antwerpen, 13 december 2013

De zaakvoerder,

Jeroen Daems

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.04.2013, NGL 14.06.2013 13179-0458-010
24/08/2011
ÿþ4,*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

1 i i 1 II I

*11129609*

C,1eergelegd ter griffie van de RechlbS* Cu) Koophandel te Antwerpen op

M. 2011

Griffie

-,

Ondernemingsnr : *

Benaming :

(voluit): Business Excellence Consulting

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : te 2140 Borgerhout, Zonstraat, 33

Onderwerp akte : OPRICHTING- BENOEMING

Uit een akte verleden op vier augustus twee duizend en elf, door Meester Guy SOINNE, Notaris, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, genaamd "Guy SOINNE, Notaris", met maatschappelijke zetel gevestigd te 1130 Brussel, Haachtsesteenweg 1788 bus 3, ondernemingsnummer 861-405-629 blijkt dat De Heer DAEMS Jeroen

(Rijksregisternummer 72112701783), geboren te Herentals, op zevenentwintig

november negentienhonderd twééenzeventig, gehuwd, wonende te 2140

Borgerhout, Zonstraat, 33 en Mevrouw van RIET Marleen,

~I((Rijksregisternummer 70020930437), geboren te Wilrijk, op negen februari

negentienhonderd zeventig, gehuwd, wonende te 2140 Borgerhout, Zonstraat,

33 , een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht hebben onder de benaming "Business Excellence Consulting", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2140

Borgerhout, Zonstraat, 33, en waarvan het kapitaal ACHTIENDUIZEND

ZESHONDERD EURO (18.600,00 C) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elke één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

De oprichters verklaren dat op het kapitaal volledig in geld wordt ingeschreven en dat het volstort wordt, achttienduizend zeshonderd euro x(18.600,00 e) als volgt:

- door de Heer DAEMS Jeroen, voornoemd, ten beloop van honderd vijfentachtig (185) aandelen, hetzij de som van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500 E)

- door Mevrouw van RIET Marleen, voornoemd, ten beloop van één (1) aandeel, hetzij de som van honderd zesentachtig euro (186 E).

Het kapitaal is volstort ten beloop van een derde hetzij een bedrag van }zesduizend tweehonderd euro (6.200 E).

Aldus beschikt de vennootschap vanaf heden over een bedrag van ZESDUIZEND !TWEEHONDERD EURO (6.200 E).

Dit bedrag is véér het verlijden van onderhavige authentieke akte bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 001-6482868-46 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank, Fortis.

Het bewijs van deponering, afgeleverd door voormelde instelling, is aan ons, ondergetekende notaris, overhandigd.

Als vergoeding wordt aan de inschrijvers het aantal aandelen toegekend zoals hiervoor aangegeven.

LE! _statuten luiden als volgt

®83 8.480. 866

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dé perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Luik B - vervolg

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt: "Business Excellence Consulting".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2140 Borgerhout, Zonstraat,

33

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder overgebracht worden naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening : het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet :uitsluitend op het vlak van consulting, management, marketing, expertise, ;geven van opleidingen, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap heeft tot doel, in Belgïe en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening alle diensten en leveringen nationaal en internationaal te verrichten in het kader van wijn-en drankhandel zowel als :klein-en of groothandel.

De vennootschap heeft tot doel, in Belgïe en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening alle diensten en leveringen te verrichten als juweelontwerper en edelsmeedkunde zowel als klein-en of groothandel.

De vennootschap heeft tot doel, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het uitoefenen van activiteiten als bouwpromotor, beheer, uitbreiding en transformaties van onroerend patrimonium, de coordinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerken, en alle inrichtingen en alle domeinen waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Aan en verkoop van onroerende goederen.

Het doel van de vennootschap zal rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden

zijn met de bouwwereld en/of immobilïenwereld in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten

verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze

diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgeer of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken, met, deelnemen in, of op gelijk

welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen

verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Voor-

behouden

aan het

Belçpsch

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

$et isclï -

Staatsbldd

Luik B - vervolg

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 e) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, vertegenwoordigend elke één/honderd zesentachtigste van het kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders of statutaire zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wordt als statutaire zaakvoerder benoemd : de heer Daems Jeroen.

De duurtijd van het mandaat van de zaakvoerder is onbeperkt, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 257 van de Wetboek van de Vennootschappen na te komen.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts getroffen worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als tegenover derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.



Voorbehouden aan het ûelgiset Staatsbikd Luik B - vervolg

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de tweede zaterdag van de maand juni om tien (10) uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats ;op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze. De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder en door de vennoten die erom verzoeken.

Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

IDe besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar De boeken worden dan afgesloten, inventaris en jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting) worden opgemaakt; deze bescheiden worden vijftien dagen na de algemene vergadering neergelegd ten zetel waar ze ter beschikking blijven van de vennoten.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

(OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

Een algemene vergadering gehouden zonder oproeping onmiddellijk na de oprichting, heeft volgende beslissingen genomen:

1. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden.

2. Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december twee duizend en twaalf.

3. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in twee duizend dertien.

4. Er wordt geen commissaris benoemd.

5. Volmachten





















Voorbehouden aan het ---Bëfg i sc h Staatsbleld

Luik B - vervolg

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Fiduciaire du Coq, met maatschappelijke

zetel gevestigd te 8421 DE HAAN, (VLISSEGEM), August Vermeylenlaan, 9,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Dino Baillière, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Overname van de verbintenissen:

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende

verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds één juli twee duizend en elf, worden, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel

IDENTITEIT

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van opzoekingen in het rijksregister en van hun identiteitskaarten. De rijksregisternummers werden vermeld met uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen.

De comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE TEN EINDE NEERLEGGING OP DE GRIFFIE VAN RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BEKOMEN.

GUY SOINNE - NOTARIS.

Een expeditie tegelijk hiermede neergelegd.

Coordonnées
BUSINESS EXCELLENCE CONSULTING

Adresse
HOGE AARDSTRAAT 98 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande