BUSINESS SYNERGIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUSINESS SYNERGIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.642.554

Publication

15/07/2011
ÿþ Moi 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de 'RechtbttnF «r-" ej ;..n' de! te Antwerpen, op

CzriffiFoe O 5 JULI 2011

I O II IOhII II 11fl II

" 11108160*

beh,

aai

Bel Staa

Ondemerningsnr : 0886.642.554

Benaming

(voluit) : BUSINESS SYNERGIES BVBA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Kipdorp 21, bus 23, 2000 Antwerpen

Onderwem akte : Sluîting vereffening

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD. 13 MEI 2011

De vergadering aanhoort het verslag van de vereffenaar met betrekking tot de vereffeningsrekeningen.

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies van voornoemd verslag en keurt de vereffeningsverrichtingen goed, met name de overdracht per 13 mei 2011 van het vereffeningssaldo ten bedrage van 720,79 euro aan de vennoten in verhouding tot hun participatie in het kapitaal en dit zoals voorgesteld in het verslag van de vereffenaar.

Voornoemd verslag van de vereffenaar, inclusief het verdelingsplan, werd goedgekeurd ingevolge vonnis van de rechtbank van koophandel te Antwerpen dd. 2210412011.

De vergadering besluit aan de gewezen zaakvoerders algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat, en dit zonder enig voorbehoud.

De vergadering besluit tevens aan de vereffenaar, de heer Erik Ryckalts, wonende te 3600 Genk, Mosselerlaan 12, algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat, onder voorbehoud van effectieve uitkering aan de vennoten van de sommen en waarden die hun toekomen ingevolge de sluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en' stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan. Bijgevolg is het mandaat van de vereffenaar, met name de heer Erik Ryckalts, voornoemd, beëindigd.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden op de woonplaats van de vereffenaar (3600 Genk, Mosselerlaan 12) die zich met de bewaring ervan gelast.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

De vennoten verklaren zich uitdrukkelijk akkoord met het voorstel van de vereffenaar om eventuele na de sluiting van de vereffening nog opduikende tegoeden evenals de enige op heden gekende schulden jegens de heer Bert Craeghs ten belope van 2.796,59 euro en de naamloze vennootschap Flexible Building Solutions, afgekort "F.B.S.", met zetel te 3600 Genk, Bosdel 54, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0870.701.494, gekend bij de BTW-administratie onder nummer BE 0870.701.494, gerechtelijk arrondissement Tongeren, ten bedrage van 1.500,00 euro, onder de vennoten te verdelen in verhouding tot hun. participatie in het kapitaal van de vennootschap.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 flasselt, Gouverneur Roppesingel 13

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtsperscon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijiagen Tiij Tiet Bëlgiscli Staatsblad =15701)/011- Annexes du Moniteur belge

1/ Marion DREESEN;

2/ Josien VAN AERSCHOT;

3/ Sofie LAMBEENS.

Voor eensluidend uittreksel

Erik Ryckalts

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/03/2011
ÿþ Mud S.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fluelogd Pet ObPmde

leddhe hifiredel lieswpeo

I» lriftier.

Griffie

111111111111011111111111

*11039622*

V beh

aa

Bel Sta"c

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr: 0886642554

Benaming

(voluit) : BUSINESS SYNERGIES -

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen - Kipdorp 21 bus 23

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op vierentwintig juni tweeduizend en tien,, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen :

ONTBINDING

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder waarbij de voorgestelde ontbinding van de: vennootschap wordt toegelicht.

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per: éénendertig maart tweeduizend en tien.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 3020 Herent, vertegenwoordigd door de heer BLOEMEN Frank, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2400 Mol, Hangarstraat 1, opgesteld op veertien; juni tweeduizend en tien, en waarvan de besluiten luiden als volgt:

"Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele: normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2010, opgesteld door het: bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «BUSINESS SYNERGIES», verklaart ondergetekende,: de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te B-2400 Mol, Hangarstraat 1 bus 1, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te B-3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

* De staat van activa en passiva per 31 maart 2010, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en. die een balanstotaal opgeeft van 8.298,90 EUR en afsluit met een negatief eigen vermogen van 4.586,76 EUR, d" e toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten. van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

* In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). B" ijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

* Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het, Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud v" an wat hiervoor is gemeld.

Volledigheidshalve wensen wij erop te wijzen dat de schulden de activa overtreffen. De vennootschap zal; haar betalingsverplichtingen maar kunnen nakomen door volstorting van het niet-opgevraagde kapitaal, door bijkomende inbrengen, of door overname of kwijtschelding van schulden.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Bijzondere Algemene' ' Vergadering van de BVBA «BUSINESS SYNERGIES» en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Mol, 14 juni 2010

BB&B Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank Bloemen"

BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering benoemt als vereffenaar, de heer RYCKALTS Erik, wonende te 3600 Genk, Mosselerlaan: 10, die aanvaardt.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle: handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van,', blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

KWIJTING ZAAKVOERDERS

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan de mandaten van de huidige zaakvoerders.

De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte.die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

1) Mevrouw DREESEN Marion;

2) Mejuffrouw VAN AERSCHOT Jolien.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guido Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- verslag van de bedrijfsrevisor

er

- verzoekschrift bevestiging benoeming vereffenenaar en machtiging rechtbank van koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behd tdera

aan het

Belgisch

Staatsblad

04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.09.2010, NGL 25.02.2011 11048-0373-010
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.09.2009, NGL 19.10.2009 09818-0115-013
03/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.09.2008, NGL 27.11.2008 08830-0382-013

Coordonnées
BUSINESS SYNERGIES

Adresse
KIPDORP 21, BUS 23 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande