BUSINESSVINK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUSINESSVINK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.431.253

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 28.04.2014 14108-0105-010
09/10/2014
ÿþmod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

30 SEP. 2014

a3efinent.werpen

1111111,11111,1,111111111

Ondernemingsnr : 0873431253

Benaming (voluit): BUSINESS VINK

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Putlei 1

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :Statutenwijzigingen

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 25/09/2014, gehouden voor notaris

i; Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

11 EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de aard van de vennootschap, thans een-handelsvennootschap, om te zetten naar

een burgerlijke vennootschap,

2/ TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in 'FISCMAN".

3/ DERDE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder, vermits de:

vennoten erkennen er een afschrift van te hebben ontvangen, met als bijlage de staat van activa en passiva der:`

vennootschap afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

De vergadering beslist het doel te wijzigen.

4/ VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist van de thans bestaande aandelen veertig (40) aandelen om te zetten in aandeleni:

zonder stemrecht. De vergadering beslist dat de aandelen genummerd van één en tachtig (81) tot en met!

honderd twintig (120) geen stemrecht meer zullen hebben vanaf heden; voor het overige wordt er aan

rechten van deze aandelen niet geraakt,

5/ VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de actuele tekst van de statuten te vervangen om deze in overeenstemming te!

brengen met de voorschriften van het Instituut van de Accountants en Berastingconsulenten,

6/ Volmacht

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: AB Taxand, met zetel te 2018:

Antwerpen, Van Putlei 1, en/of één van haar aangestelden, aan wie de macht wordt gegeven om aile:,

formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de

inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register en bij de BTW-administratie.

1)De burgerlijke vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: 0F1SCMAN "

2) Het doel van de vennootschap is in de statuten letterlijk omschreven als volgt "

°De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent uit te oefenen,

EE omschreven in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende del

boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige: en fiscale beroepen, uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die hoedanigheid hebben van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van;: de Accountants en de Belastingconsulenten, zoals gewijzigd door het koninklijk besluit van 16 oktober 2010.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3 het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoren onder meer tot de verenigbare activiteiten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 19.1

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen erg beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2. van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van, de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

3) De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Van Putlei 1.

4) De vennootschap is opgericht op 15/04/2005 voor onbepaalde duur.

5) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder éénhonderd twintigste (1/12O5te) van het kapitaal vertegenwoordigen. Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar.

Het betreft tachtig (80) aandelen met stemrecht genummerd van '1' tot en met '80' en veertig (40) aandelen zonder stemrecht genummerd van '81' tot en met '120

De vennootschap heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap. Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht.

Het is verboden de aandelen van de vennootschap in pand te geven zonder schriftelijke, voorafgaandelijke toestemming van het bestuursorgaan.

De rechten van elke vennoot in de vennootschap vloeien enkel voort uit onderhavige akte, latere statutenwijzigingen en later goedgekeurde overdrachten.

In het kader van deze statuten staat "stemrechten" gelijk met aandelen en alle gelijkaardige effecten van tijd tot tijd uitgegeven door de vennootschap overeenkomstig de wet en waaraan direct of indirect stemrechten verbonden zijn.

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven. De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, wel haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 242 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. be emittent van de certificaten, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister.

De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten.

6) Het boekjaar begint op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vomit een geheel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgg ch

Staati>;bled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ h

mod 11.1

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts wonden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en- eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van maart om 14 uur dertig minuten op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. ijs deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag,

Voorbehouden aan het Belg'~~ssch Staa lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS,

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2013
ÿþMOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRjftF Rf=r.~~TBA~tK

*131 OS*

DENDERMONDE



VAN KOOPHANDEL 1

19 AUG. 2013

Griffie



Ondernemingsnr : 0873431253 Benaming

(voluit) : Businessvink (verkort) :





Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Philippe Savereyslaan 4, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zaakvoerder, verplaatsing maatschappelijke zetel

PROCES-VERBAAL VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 1 AUGUSTUS 2013

Het jaar tweeduizendendertien op 1 augustus, wordt ten maatschappelijke zetel van de vennootschap een Bijzondere Algemene Vergadering gehouden.

De zitting wordt geopend te 15 uur onder het voorzitterschap van de heer Luc Jouk in zijn hoedanigheid van Zaakvoerder. Hij zal eveneens het mandaat van stemopnemer en secretaris waarnemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge





EERSTE BESLISSING



Het ontslag vanaf 1 augustus 2013 van de heer Jean-Pierre ROELANTS afs zaakvoerder wordt op heden bevestigd. Er wordt hem tevens décharge verleend voor het gevoerde zaakvoerderschap, wat ook zal worden bevestigd door de Algemene Vergadering bij de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar,





TWEEDE BESLISSING

De heer Luc Jouk wordt vanaf 1 augustus 2013 aangesteld als Zaakvoerder.

DERDE BESLISSING



De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt vanaf 1 augustus 2013 verplaats van de Philippe; Saveryslaan 4, 9140 Temse naar de Van Putlei 1, 2018 Antwerpen.

Luc Jouk Zaakvoerder













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 25.04.2013 13100-0234-010
12/01/2012
ÿþ Îi ' r ró`

I~ ~-, t ~ i ~~~~ ~

flhlIQIIV20 III IIIIIIIIIIIIIII

" 110199*

MOtl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t~" ~I S i+lf 1-1.n\1`'11_1E:

3 0. 12. 2011

DrMGERi'v1ONDE

(.irittié

Ondernemingsnr : 0873.431.253

Benaming

(voluit) : BUSINESSVINK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Temse, Philippe Saveryslaan 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op 21 december 2011, nog niet: geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte'

" aansprakelijkheid "BUSINESSVINK", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Philippe Saveryslaan 4

' ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0873.431.253, BTW

nummer BE 873.431.253, onder andere de volgende beslissingen heeft genomen:

WIJZIGING BOEKJAAR

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het boekjaar van de vennootschap te

" wijzigen van een boekjaar van één januari tot en niet eenendertig december in een boekjaar van één oktober; van ieder jaar tot en met dertig september van elk daaropvolgend kalenderjaar.

WIJZIGING JAARVERGADERING

De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, als gevolg van de voorgaande, beslissing, de datum van de algemene vergadering te wijzigen van de vierde zaterdag van de maand juni om. veertien uur dertig in de laatste vrijdag van de maand maart om veertien uur dertig.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het huidige boekjaar zal dus lopen tot en met dertig september tweeduizend en twaalf (30/09/2012).

De eerstvolgende algemene vergadering zal dus plaats hebben op de laatste vrijdag van de maand maart! van het jaar tweeduizend dertien om veertien uur dertig.

Voor gelijkvormig uittreksel, opgemaakt voor registratie, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de. Rechtbank van koophandel en ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Getekend notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel.

Gelijktijdig neergelegd:

* uitgifte van de statutenwijziging, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op 21

december 2011;

* gecoordineerde tekst van de statuten, opgemaakt na 21 december 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 27.06.2011 11208-0164-008
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 30.06.2010 10246-0430-008
11/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 31.08.2009 09746-0181-009
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 29.08.2008 08721-0281-008
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.06.2007, NGL 31.08.2007 07667-0206-009

Coordonnées
BUSINESSVINK

Adresse
VAN PUTLEI 1 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande