BUVOCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUVOCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 892.138.989

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 27.06.2014 14240-0339-011
29/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

_tom .4 ï ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0892.138.989 Benaming

(voluit)

BUVOCO

NEERGELEGD

- ~------

1g-0~-2013

GRIFFE REefIfileANK van

KOOPHANDElr t6 rvIccHELUI1

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Rijksweg 14 - 2880 BORNEM

Onderwerp akte : OMZETTING IN BVBA  KAPITAALSVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

HET JAAR TWEEDUIZEND DERTIEN

DE ZEVENENTWINTIGSTE MAART.

Voor mij, Meester Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, notaris te Bornem, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN", met zetel te 2880 Bornem, Bareiveldweg 78, ondernemingsnummer RPR Mechelen 0878.292.240, BTW nummer BE 878.292.240, in mijn kantoor, is ter studie bijeengekomen, de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "BUVOCO", met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Rijksweg 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0892.138.989.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op drie september tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig september tweeduizend en zeven onder nummer 07141150,

De statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op drie augustus tweeduizend en tien, inhoudende een wijziging doet, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig augustus tweeduizend en tien onder nummer 10125757.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Zijn aanwezig, de volgende vennoten die verklaren eigenaar te zijn van het bij elk van hen vermelde aantal aandelen:

1.De heer Wouter IVENS (identiteitskaartnummer 591-2282476-71), geboren te Bornem op zevenentwintig

oktober negentienhonderdtachtig, wonende te Bornem (Branst), Luipegem 118 bus B. 99

Eigenaar van negenennegentig (99) aandelen.

2.MevrouW Mieke Irma Bert ROTTIERS (identiteitskaartnummer 591-0300618-20), geboren te Bomem op vijfentwintig juni negentienhonderd negenenzeventig, wonende te Bomera (Branst), Luipegem 118 bus B. Eigenaar van één (1) aandeel.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris op zes december tweeduizend en vijf, tot op heden niet conventioneel gewijzigd naar zij

verklaren. 1

Hetzij in totaal twee vennoten, bezittende samen honderd (100) aandelen, zijnde de totaliteit van het

kapitaal. 100

Bureau

De vergadering wordt geopend om elf uur, onder voorzitterschap van de heer Wouter IVENS, voornoemd.

Gezien het gering aantal aanwezigen wordt er niet overgegaan tot de vorming van een bureau.

Uiteenzetting van de voorzitter

De voorzitter zet uiteen hetgeen volgt:

I. De huidige buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te

stemmen over de volgende agenda:

1. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van negentienduizend euro (19 000,00 EUR) om het te brengen van duizend euro (1 000,00 EUR) naar twintigduizend euro (20 000,00 EUR) door incorporatie van overgedragen winst, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

2. Verslag van de zaakvoerder met betrekking tot het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij welk verslag een staat van actief en passief wordt gevoegd afgesloten per éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap ERNST & YOUNG & PARTNERS met zetel te Sint-Niklaas, Bellestraat 30, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van

_Venno otschappen,_alter de_samenvattendaataat van .actief passief_van .de y_ennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge 3. Omzetting van de vennootschap onder firma in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met het feit dat de omzetting wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a) de omzetting gebeurt zonder bij- of uittreden van vennoten;

b) de naam, de zetel en het doel worden niet gewijzigd;

c) er worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap zoals die bestonden op éénendertig december tweeduizend en twaalf, behoudens voor wat betreft voormelde kapitaalverhoging.

4. Ontslag van de zaakvoerder.

5, Benoeming van de zaakvoerder.

6. Aanpassing van de statuten aan de hierboven voorgestelde wijzigingen, volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en vaststelling van een nieuwe tekst der statuten.

7, Volmacht BTW en ondernemingsloket.

Il, Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1 000,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op deze vergadering is het ganse kapitaal aanwezig zoals blijkt uit de bovenstaande melding der vennoten. De heer Wouter IVENS voornoemd, is hier tevens aanwezig in zijn hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Er werd in de vennootschap geen commissaris benoemd.

De vergadering is dus rechtsgeldig samengesteld en kan geldig beslissen over al de punten van de agenda. III, Deze uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering nagegaan en als juist erkend,

Daarna neemt de vergadering de agenda in behandeling en neemt zij, na beraadslaging, de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschappelijke kapitaal te verhogen met een bedrag van negentienduizend euro (19 000,00 EUR) om het te brengen van duizend euro (1 000,00 EUR) naar twintigduizend euro (20 000,00 EUR) door incorporatie van overgedragen winst, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ERNST&YOUNG&PARTNERS, voornoemd, aangewezen door de algemene vergadering, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werd samengevat, afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf met betrekking tot de omzetting en van het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de omzetting. Zij ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze verslagen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

" Tot besluit van de verrichte werkzaamheden verricht overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij het omzetten van de V.O.F. Buvoco Tri een BVBA met verwijzing naar de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm  Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met vestiging te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, met mandaatdrager Marleen Hoste, bedrijfsrevisor, dat:

-de werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief bestaat zoals dat blijkt uit de boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld;

-uit de verrichte werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, Het netto-actief volgens de boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2012 bedraagt ¬ 24.279,35 en is hoger dan het nominaal maatschappelijk kapitaal van ¬ 1.000,00.

Het huidig verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de vennootschap onder firma Buvoco in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

***

Aldus opgesteld te Sint-Niklaas op 13 maart 2013 door de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm Ernst & Young & Partners,

bedrijfsrevisorenkantoor, met als mandaatdrager

(gehandtekend)

Marleen Hoste

Bedrijfsrevisor

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar

rechtspersoonlijkheid, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder al de voorwaarden

zoals deze opgesomd onder punt drie van de agenda.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle activa en passiva, zo ook de afschrijvingen, waardeverminderingen en- vermeerderingen blijven

hetzelfde, ter uitzondering van het kapitaal zoals voormeld,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de

vennootschap onder firma werd gehouden voortzetten.

De omzetting van vennootschap onder firma naar besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

geschiedt op basis van een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten op éénendertig

december tweeduizend en twaalf, die opgenomen is in voornoemd verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma, worden

verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De honderd (100) aandelen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden toegekend

aan de comparanten in deze, overeenkomstig het aandelenbezit in de vennootschap onder firma.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering verleent eervol ontslag aan de zaakvoerder van de vennootschap onder firma aangezien de

omzetting tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid van rechtswege een einde stelt aan

zijn mandaat als zaakvoerder.

Kwijting voor het gevoerde beleid tijdens het lopende boekjaar zal hem verleend worden ter gelegenheid

van de eerstvolgende jaarvergadering.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de heer Wouter IVENS, voornoemd te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van

de vennootschap voor de duur van de vennootschap.

Op vraag van ondergetekende notaris verklaart hij zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door

enige wettelijke verbodsbepaling om zijn mandaat uit te oefenen.

Dit mandaat zal onbezoldigd zijn,

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en over te gaan

tot volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en vaststelling van een nieuwe tekst

der statuten rekening houdende met de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De nieuwe tekst luidt voortaan als volgt:

STATUTEN

Rechtsvorm van de vennootschap

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Naam van de vennootschap

"BUVOCO",

Zetel van de vennootschap

te Bornem, Rijksweg 14.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel;

1. Het verlenen van diensten en adviezen in de meeste ruime zin van het woord aan bedrijven en

ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie,

promotie en informatica  meer specifiek- en omvattende onder meer:

* projectcoördinatie met het maken van offertes, bestellen van materialen en voor- en nacalculatie;

* personeelsadministratie;

* het uitzetten van gebouwen, coördinatie van metsel- en betonwerken, alsmede rioleringswerken;

* administratieve opvolging van debiteuren en betalingen alsmede het opstellen van de werfplanning.

2. Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven, Verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen. Rioleringswerken, afvalwaterafvoer.

3_ Klinkerlegger: bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers. Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

4. Aannemer metsel- en betonwerken: optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur; optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien, ondememing voor het uitvoeren van metselwerk, onderneming voor het uitvoeren van voegwerken.

5. De controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen;

6. De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende waarden en onroerende goederen, onder meer als onroerende leasinggever of onroerende leasingnemer, zowel in volle eigendom, tijdelijk vruchtgebruik of blote eigendom en van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, aile mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van roerende en onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggingsadvies zoals bedoeld door de wet van vier december negentienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

7. De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie In aile mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen,

8. Import, export en handel van aile consumptiegoederen, grondstoffen, halffabrikaten en fabrikaten. Hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden opdrachtgevers.

9. Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borgstellen voor derden.Duur van de

vennootschap

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt twintigduizend euro (20 000,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde.

Bestuur

Ige vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun

opdracht bepaalt.

De opdracht van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Elk van de zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van

beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen.

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Elk van de zaakvoerders mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen

aan elke persoon die hij bekwaam zou achten.

Ingeval van een belangenconflict met de vennootschap zal een zaakvoerder handelen overeenkomstig de

van toepassing zijnde wettelijke bepalingen.

ln al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de

aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Jaarvergadering

Ieder jaar, de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur, moet een jaarvergadering gehouden

worden. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, vindt zij plaats op de eerstvolgende werkdag. Zij moet

doorgang vinden op de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Boekjaar

begint op één januari en wordt op éénendertig december van hetzelfde jaar afgesloten.

Winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van aile algemene kosten, de maatschappelijke

verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Op de winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het

wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het

Wetboek van vennootschappen.

Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, rekening houdend met de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Stemming

De statuten worden eerst artikel per artikel en daarna in hun geheel, goedgekeurd.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Boekhoudkantoor HAESMANS te Willebroek, Dendermondsesteenweg 66 met recht van

indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap, over te gaan tot de wijzigingen bij het

ondememingsloket en de BTW-administratie.

Stemming

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Daar de agenda is uitgeput wordt de vergadering beëindigd om elf uur veertig (11 u40).

VERKLARING PRO FISCO

De omzetting wordt gedaan onder het voordeel van artikel 121 van het Wetboek van Registratierechten, van

artikel 214 §1 en 212 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen, van artikel 775 van het Wetboek van

Vennootschappen en van artikel 11 van het Wetboek der Belasting over de Toegevoegde Waarde,

RECHT OP GESCHRIFTEN.

Recht van vijfennegentig euro (95,00 EUR) betaald op aangifte van notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN.

ORGANIEKE WET NOTARIAAT

De comparanten erkennen dat de notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9, § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris manifest tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van duidelijk onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet mededelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te Laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen manifeste tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De comparanten bevestigen tevens dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

1. De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben minstens vijf werkdagen vóór het verlijden dezer.

2. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea 9 en 2 van de Organieke Wet Notariaat, evenals de eventuele wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeeld ontwerp van de akte.

3, De gehele akte werd door mij, notaris, ten behoeve van de comparanten toegelicht,

WAARVAN VERSLAGSCHRIFT

Opgemaakt en gesloten op plaats en datum als voormeld,

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten, hier aanwezig, getekend met mij

notaris.

(volgen de handtekeningen)

Geboekt te Puurs, de 04 APR. 2013 Deel 487, blad 14, vak 20 zeven bladen en geen verzendingen

Ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25) Vr. De ontvanger, (getekend) CARINE VERGAUWEN FISCAAL

DESKUNDIGE

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte  gecoördineerde statuten  verslag van de zaakvoerder d.d. 11.03.2013 inzake omvorming met staat van activa en passiva  verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 13.03.2013 met staat van activa en passiva

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-1>

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0892.138.989

Benaming

(voluit) : BUVOCO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijksweg 14 - 2880 BORNEM

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING  STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUVOCO", met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Rijksweg 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Mechelen met cndernemingsnummer 0892.138.989, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op 30 maart 2015, nog te registreren, waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1 de instrumenterende notaris te ontslaan om voorlezing te geven van het bijzonder verslag cpgesteld door de zaakvoerder betreffende de hierna vermelde doelwijziging,

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gehecht van 31 december 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken.

Het verslag van de zaakvoerder de dato 20 maart 2015 met de staat van activa en passiva de dato 31 december 2014 zullen tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank.

De vergadering beslist het doel aan te passen en uit te breiden, in overeenstemming met voormeld verslag, door aanpassing van paragraaf 1, toevoeging van een nieuw puntje 5 en een stotbepaling, ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

(" )

5. Goederenvervoer over de weg.

(" )

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

maatschappelijk doel. "

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

Artikel drie van de statuten zal bijgevolg luiden als volgt:

"Artikel drie:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met

derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

1.1-let verlenen van diensten en adviezen in de meeste ruime zin van het woord aan bedrijven en

ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van

administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica  meer

specifiek- en omvattende onder meer:

" projectcoórdinatie met het maken van offertes, bestellen van materialen en voor en nacalculatie;

" personeelsadministratie;

" het uitzetten van gebouwen, coördinatie van metsel- en betonwerken, alsmede rioleringswerken;

" administratieve opvolging van debiteuren en betalingen alsmede het opstellen van de werfplanning,

2.Grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven. Verlaging van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen, Rioleringswerken, afvalwaterafvoer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

; ...r...~..-.-." _-" " --..

van KOOí" 't-tAltiDr afd. MECHEL- t..  se~irïle...

Mod Waad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1140 it` ._-7".1~

i

Y

i

5057969*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vóor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

3.Klinkerlegger: bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers. Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

4.Aaf nemer metsel- en betonwerken: optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur; optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien, onderneming voor het uitvoeren van metselwerk, onderneming voor het uitvoeren van voegwerken.

5.Goederenvervoer over de weg,

6.De controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen;

7.De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende waarden en onroerende goederen, onder meer als onroerende leasinggever of onroerende leasingnemer, zowel in voile eigendom, tijdelijk vruchtgebruik of blote eigendom en van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van roerende en onroerende goederen.

Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer en/of beleggings-

advies zoals bedoeld door de wet van vier december negéritienhonderd negentig en het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

8.De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen.

Import, export en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabrikaten en fabrikaten. Hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden opdrachtgevers.

9.Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borgstellen voor derden.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zeil niet aan deze bepalingen voldoet."

2. opdracht te geven aan notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN om tot coördinatie van de statuten van de vennootschap over te gaan overeenkomstig de genomen beslissingen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte -- verslag van de zaakvoerder de dato 20 maart 2015 met staat van activa en passiva - gecoördineerde statuten

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUVOCO

Adresse
RIJKSWEG 14 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande