BUZZISPACE GROUP, AFGEKORT : BSG

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BUZZISPACE GROUP, AFGEKORT : BSG
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 508.916.141

Publication

24/10/2013
ÿþ mod 11.1

14e e ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IHOIHIUhi i~iii iii1ji iii IV

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, OP

Griffie '5 61 ` ?,u



;, Ondememingsnr: 0508.916.141

Benaming (voluit) : BuzziSpace Group

(verkort) : BSG

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kemenergiestraat 65

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :ZETELVERPLAATSING

Door de bvba "SYMONS", gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, vertegenwoordigd door de heer Steve Symons, werd besloten om vanaf 15 juli 2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap tel verplaatsen van 2610 Antwerpen-Wilrijk, Kemenergiestraat 65 naar 2550 Kontich, Groeningenlei 141.

Symons bvba

Gedelegeerd bestuurder

Symons Steve

Vaste vertegenwoordiger

Op de leatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

;;

08/01/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13300143*

Neergelegd

04-01-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0508916141

Benaming (voluit): BuzziSpace Group

(verkort): BSG

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2610 Antwerpen, Kernenergiestraat 65

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  AANSTELLING BESTUURDERS

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op vier januari tweeduizend

dertien, neergelegd op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

l. De sub 4. nagemelde persoon die is opgetreden als oprichter een handelsvennootschap heeft opgericht in

de vorm van een naamloze vennootschap, met de naam:  BuzziSpace Group , in het kort  BSG .

2. De vennootschap is gevestigd te 2610 Antwerpen, Kernenergiestraat 65.

3. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

De vennootschap is beginnen te werken op vier januari tweeduizend dertien.

4. Is opgetreden als oprichter : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SYMONS", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Verbrande Hoevestraat 11, BTW BE466.765.978, rechtspersonenregister Antwerpen 0466.765.978.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap drieënzestigduizend euro (63.000 EUR) bedraagt. Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot

eenendertig december tweeduizend veertien.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat. De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de toepasselijke wettelijke bepalingen. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren. Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

In zoverre het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt, geven deze aandelen een preferent recht op de verdeling van het saldo dat overblijft na vereffening, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat toegewezen aan de houders van aandelen met stemrecht.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

9. - Als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SYMONS", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Verbrande Hoevestraat 11, BTW BE466.765.978, rechtspersonenregister Antwerpen 0466.765.978, met als vast vertegenwoordiger, de heer Steve Symons, wonende te 8670 Koksijde, Zeebermlaan 8, en

2. De heer SYMONS, Steve Yvonne Jan, wonende te 8670 Koksijde, Zeebermlaan 8.

Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend

namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De opdracht geldt voor de duur van zes

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

jaar, gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, en eindigt bij de jaarvergadering van het jaar tweeduizend achttien.

- Als individueel bevoegde bestuurder, die de titel zal voeren van 'gedelegeerd bestuurder' en aan wie, met toepassing van artikel 14 van de statuten de macht is gegeven om alleen handelend de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen, aangesteld werd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SYMONS", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Verbrande Hoevestraat 11, BTW BE466.765.978, rechtspersonenregister Antwerpen 0466.765.978, met als vast vertegenwoordiger, de heer Steve Symons, wonende te 8670 Koksijde, Zeebermlaan 8.

- Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  A&T Group , met maatschappelijke zetel te 2801 Heffen, Keramiekstraat 18, alsook haar aangestelden, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

10. - De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. - Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft tot doel:

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijke doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten deze te vergemakkelijken.

12. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand juni om achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda. Elk aandeel geeft recht op één stem onverminderd de wettelijke beperkingen van het stemrecht verbonden aan aandelen.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

FILIP HOLVOET  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/05/2015
ÿþmod 11.1

Le 11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

111111111,11d!it 1,J,1111111111

15 MEI 2015

afdeling Antwerpen

--" Gri¬ fie

Ondernemingsnr : 0508.916.141

Benaming (voluit) : BuzziSpace Group

(verkort) : eSCi

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Groeningenlei 141

2550 Kontich

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN -- KAPITAALVERHOGING IN NATURA COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op dertig december tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat:

- het kapitaal verhoogd werd met een miljoen zevenhonderdvijftigduizend euro (¬ 1 750 000,00) om het te brengen van drieënzestigduizend euro (¬ 63 000,00) op een miljoen achthonderddertienduizend euro (¬ ;1 813 000,00) door het bijmaken van een miljoen zevenhonderdvijftigduizend (1 750 000) aandelen zonder nominale waarde, gelijk aan de thans bestaande; deelnemend in de winst vanaf hun onderschrijving, en waarop a pari ingetekend werd in natura door inbreng van schuldvorderingen, waarvoor BDO Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door de heer Hennie Herijgers, bedrijfsrevisor, een verslag opgesteld heeft waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt:

"Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV BuzziSpace Group, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, door de vennootschap Sabemax BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Thomas Van Dessel, en de heer Steve Symons, voor een totale inbrengwaarde van 1.750.000, 00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het ,, herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

C) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de

l; inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.750.000 aandelen van de NV BuzziSpace Group,

zonder vermelding van nominale waande, i

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de NV BuzziSpace Group en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Antwerpen, 24 december 2014

HBDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Vertegenwoordigd door Hennie Herj gers"

;;

ANTON VAN BAEL-- GEASSOCIËERD NOTARIS.-

sl

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

- gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11 .1

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

lpor-`jehoucen aan het Belgisch Staatsblad

Io'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.06.2015, NGL 07.07.2015 15285-0466-027

Coordonnées
BUZZISPACE GROUP, AFGEKORT : BSG

Adresse
GROENINGENLEI 141 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande