BY QTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BY QTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 600.954.887

Publication

25/03/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad Wort! 11.1

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111191111 Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13MART 2015

ardelinehttiêrpen

Ondememingsnr : 0 6 0 0.954.887

Benaming

(voluit) : by QTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Tulpenlaan 41, 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

TITEL. I: OPRICHTING

Een vennootschap onder firma met een handelsactiviteit wordt opgericht, in datum van 11 maart 2015, tussen de hiernagenoemde vennoten, die het maatschappelijk kapitaal volstorten als volgt:

1.de Heer Edwin Beyers, wonende te 2920 Kalmthout, Tulpenlaan 41, onderschrijft en volstort het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van vijfhonderd (500,00) EURO.

2.Mevrouw Tamara Beyers, wonende te 2920 Kalmthout, Tulpenlaan 41, onderschrijft en volstort het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van vijfhonderd (500,00) EURO,

Het onderschreven kapitaal bedraagt aldus duizend (1.000,00) EURO dat volstort wordt op de financiële, rekening van de vennootschap,

De statuten worden vastgesteld als volgt:

TITEL Il: STATUTEN

Artikel 1 : Rechtsvorm  naam

Bij deze wordt, tussen de verschijners, een vennootschap onder firma opgericht, onder de maatschappelijke. benaming: by QTS.

Artikel 2 : Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2920 KAL.MTHOUT, Tulpenlaan 41,

Het bestuur kan de zetel binnen het Vlaams Gewest en het Brussel Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en waar dan ook bijkantoren en andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 3 : Doel



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, uitsluitend voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland:

Het uitbaten van een koerierbedrijf. Dit omhelst het vervoer van goederen in welke vorm of hoedanigheid ook, voor eigen rekening of in opdracht van derden.

Tevens zal de vennootschap alle activiteiten mogen uitoefenen die verband houden met de metaalverwerkende nijverheid. Dit betekent zowel het verkopen van materialen en machines als dienstverlening in de ruimste zin waaronder dient te worden begrepen maar niet exha ustief werkzaamheden op het vlak van boren, draaien, frezen, enz, de organisatie van dergelijke werkzaamheden, het geven en volgen van opleidingen, bestellingen van gereedschappen en machines, de controle van werkstukken en programmatie van computergestuurde machines, het uitoefenen van een controlefunctie in de metaalsector, enz, .

De vennootschap zal elke vorm van dienstverlening mogen uitvoeren die aan het statuut van een preventie adviseur is voorbehouden.

Het uitvoeren van alle werkzaamheden van administratieve aard, zoals secretariaatswerk, facturatie, boekhoudkundige ondersteuning, werkzaamheden als receptionist(e), enz,

Het verrichten van diensten als binnenhuisarchitect waaronder dient te worden verstaan elke mogelijke dienstverlening bij het inrichten van gebouwen, het optimaliseren van ruimtes binnen onroerende goederen, consultancy m.b.t, decoratie, het gebruik en ontwerp van meubelen en diverse decoratieve attributen, het eventueel ontwikkelen en produceren van dergelijke meubelen en attributen, enz.

Het ontwerp van logo's, diverse sjablonen, het ontwikkelen van administratieve huisstijlen, alle mogelijke bewerkingen met Photoshop, enz.

Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld.

Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks optreden bij de oprichting van vennootschappen of participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en doen verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan,

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten of door de wet op de vennootschappen zijn gesteld.

Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend (1.000,00) EURO, vertegenwoordigd door 100 aandelen/participatiebewijzen, wordt volstort en ingeschreven in de boeken ten name van:

 de heer Edwin Beyers, voor vijfhonderd (500,00) EURO -- 50 aandelen

 mevrouw Tamara Beyers, voor vijfhonderd (500,00) EURO  50 aandelen

Artikel 6 : Overdracht van aandelen/participatiebewijzen

De vennoten kunnen hun participatie, op staffe van nietigheid, niet afstaan onder levenden noch overdragen wegens overlijden, noch in zijn geheel noch ten dele, dan met uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen.

De erfgenamen en legatarissen die in de onmogelijkheid verkeren om vennoot te worden, hebben recht op de waarde van de participatiebewijzen zoals deze wordt vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in artikel 7 van deze statuten.

Een participatie moet eerst aangeboden worden aan de bestaande vennoten die, gedurende een termijn van één maand, een verkooprecht genieten. Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan zijn echtgenoot of erfgenamen in rechte lijn. In andere gevallen is de instemming van ten minste twee/derden van de vennoten vereist, Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek, Het is eveneens verboden iemand deelgenoot te maken van een maatschappelijk participatiebewijs.

Artikel 7 : Waarde van de participatiebewijzen

De prijs van een participatiebewijs is gelijk aan de werkelijke waarde ervan op de dag van de verkoop.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige in gemeen overleg aangewezen of, bij gebreke aan overeenstemming door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de zetel van de vennootschap is gevestigd, welke de waardering zal dienen te doen going-concern. Tegen de beslissing van de deskundige is geen verhaal mogelijk.

De afkoop moet in ieder geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief werd vastgesteld.

Artikel 8 : Intern Bestuur

a. Aantal, benoeming en duur

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder al dan niet statutaire zaakvoerder of door een raad

van zaakvoerders ingeval meerdere zaakvoerders zijn benoemd.

Worden tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als niet-statutaire

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Comparant 1: zijnde de heer Edwin Beyers. Het mandaat kan niet zonder wettige reden worden herroepen zolang de vennootschap duurt.

Comparant 2: zijnde mevrouw Tamara beyers. Het mandaat kan niet zonder wettige reden worden herroepen zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen om wettige reden door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de regels geldend voor een statutenwijziging.

b. Bevoegdheid

De zaakvoerders of een raad van zaakvoerders  in geval meerdere zaakvoerders -- beslissen met éénparigheid van stemmen.

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering is bevoegd.

c. Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

d. Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 9 : Vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerders nemen het beheer van de lopende zaken en het bestuur van de vennootschap waar. Zij vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, de vennootschap in en buiten rechte en zijn bevoegd alle daden van bestuur en beschikking te verrichten binnen het kader van het doet van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.

Artikel 10 : Rechten en verplichtingen van vennoten

De vennoten kunnen niet persoonlijk veroordeeld worden op grond van verbintenissen van de vennootschap, zolang deze zelf niet is veroordeeld.

Artikel 11 : Controle

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe beslist door één of meer commissarissen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 12 : Algemene vergadering

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede woensdag van de maand juni om 20.00 uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

ledere vennoot kan, per aangetekend schrijven gericht aan alle vennoten, de algemene vergadering bijeenroepen op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats bepaald in de oproeping, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke bijeenroeping geschiedt minstens vijftien dagen vooraf en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan niet geldig beraadslagen noch besluiten nemen dan wanneer alle beherende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en minstens de meerderheid van de stille vennoten.

Alle besluiten worden genomen met éénparigheid van stemmen.

De algemene vergadering is bevoegd om de beraadslaging en besluiten te nemen over:

1.Eventueel vaststelling van de jaarrekening,

2.Bestemmíng van het resultaat.

3.Wijziging van de statuten,

4.Benoeming, ontslag, vaststelling bevoegdheden en décharge aan de venno(o)t(en) en zaakvoerder(s).

5.Vaststelling bezoldiging beherende venno(o)t(en) en zaakvoerder(s).

6.Instelling van de vennootschapsvordering.

7.Goedkeuring overdracht van participatie.

Artikel 13 : Stemrecht

Elk participatiebewijs geeft recht op één stem.

Artikel 14 : Boekjaar

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 15 : Winstverdeling

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van de winst.

Artikel 16 : Ontbinding - Vereffening

De ontbinding van de vennootschap kan slechts gevorderd worden door een vennoot indien de geleden verliezen de helft van het maatschappelijk vermogen bedragen. De andere vennoten bezitten evenwel de mogelijkheid de ontbinding van de vennootschap te vermijden mits afkoop, binnen de maand te rekenen vanaf de betekening door de vennoot die de ontbinding vraagt, van de participatiebewijzen van de vennoot in kwestie, dit in naleving van de betalingsmodaliteiten voorzien in artikel 7 van deze statuten en van de vastlegging van de waarde van het participatiebewijs, bepaald bij hetzelfde artikel.

In geval van overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement, kennelijk onvermogen of ontslag van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch verdergezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, mits zij als vennoot worden toegelaten door de algemene vergadering.

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de venno(o)t(en) en de zaakvoerder(s) alsdan in functie, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt,

Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten als voorzien in de artikelen 186,187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elk participatiebewijs geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening, rekening houdend met hun volstorting.

Artikel 17 t Woonstkeuze

De vennoten, zaakvoerders en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur.

Artikel 18 t.

Voor al wat in onderhavige statuten niet duidelijk wordt geregeld, wordt verwezen naar de bepalingen van de wet.

t.

b r

n

TITEL Ill: OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en verstrijkt op 31 december 2015.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

3. De voornoemde vennoten verklaart hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Aldus opgesteld 11 maart 2015 in zoveel exemplaren als nodig en waarvan iedere partij erkent een exemplaar ontvangen te hebben.

De heer Edwin Beyers, mevrouw Tamara Beyers,

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BY QTS

Adresse
TULPENLAAN 41 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande