C BERGS CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : C BERGS CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 545.998.548

Publication

21/02/2014
ÿþMod WoN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D i tll

*1404825

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 Z FEB, 2U14

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffue griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming es-4C 9q8. sy8

(voluit) : (verkort) : C BERGS CONSULT

Rechtsvoren : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 2288 Grobbendonk (Bouwel), Putrand 30

(volledig adres)



Onderwerp akte : Oprichting

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Martien Grauls te Aarschot, op 11 februari 2014, voor registratie neergelegd, werd de gewone commanditaire vennootschap "C BERGS CONSULT"", met zetel te 2288 Grobbendonk (Bouwel), Putrand 30, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door:

1. De Heer BERGS Chris Paul Frans Martha, geboren te Berchem, op 5 augustus 1965, wonende te 2288 Grobbendonk (Bouwel), Putrand 30.

2. Mevrouw BELLON Karin Henri Louisa, geboren te Merksem op 20 februari 1966, wonende te 2288 Grobbendonk (Bouwel), Putrand 30.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend vijfhonderd euro (1.500,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 150 aandelen, elk met een fractiewaarde van 11150ste van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

-Het organiseren en promoten van sportevenementen en cultuuractiviteiten, seminaries en festiviteiten en dit in de meest ruime zin en het maken van publiciteit als tussenpersoon en rechtstreeks voor derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven;

-De vennootschap mag alle mogelijke soorten muziekactiviteiten, muziekfestivals en muziekfeesten organiseren, evenals het maken van publiciteit hiervoor;

-Het leveren van gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken;

-Het inrichten van seminaries, verhuur van dienstenpakketten; -Praktische organisatie en coördinatie van opleidingsprojecten; -Training en advies voor individuen en organisaties;

-Verhuur van vergader- en feestzalen;

-Het uitbaten van een advies- en raadgevend bureau inzake handels- , financiële en commerciële

verrichtingen;

-Organisatie van beurzen.

-De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden kopen, verkopen, huren, verhuren, beheren en onderhouden van alle onroerende goederen, zonder de functie van makelaar uit te oefenen

Dit alles in de meest ruime zin en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande, of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan leningen en kredieten toestaan en kan persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, inclusief haar onroerende goederen in hypotheek geven en haar roerende goederen met inbegrip van haar handelsfonds in pand geven, alsmede zich borgstellen vcor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te Vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vermelde activiteiten zijn en niet limitatief en moeten verstaan worden in de meest ruime zin.

De Heer BERGS Chris, voornoemd, is hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder, de Heer Bergs Chris, voornoemd. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle mach-ten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdin-'gen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van aile vennoten vereist.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke of derden, of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden be-noemd door de stille vennoten, bij eenparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap is echter het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar. Mits akkoord van alle aandeelhouders mag de jaarlijkse algemene vergadering vervroegd samenkomen.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur,

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de 'vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris. Indien alle vennoten aanwezig zijn worden de oproepingsformaliteiten geacht nageleefd te zijn.De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend vijftien om achttien uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op 31 december 2015.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte met volmacht en bankattest.

Getekend Martien Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot.

a --i

s

Voor- ç

behouden aan het Belgis`Lh

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
C BERGS CONSULT

Adresse
PUTRAND 30 2288 BOUWEL

Code postal : 2288
Localité : Bouwel
Commune : GROBBENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande