C-ID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C-ID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.769.141

Publication

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 31.08.2012 12552-0126-009
25/04/2012
ÿþa Matl Word tf 1

In de bijlagen bij het Beigisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar 0833.769.141

Benaming

t } r C-ID

vi'r k oI1



NEERGELEGD

1 2 -0k- Zui2}

G~rlFÿ-l'_ ..~~rif,ÎJIE'i~i`S ~t';^. u" .ttl

!!p A i _ i i r` i,'" * '-1

du 2079 736*if iimiiueiiii~

*1

be a t3r Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvoren Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (Starter)

Zetei Boskant 7 - 2880 Bornem

(volledig d'i'es)

Onderwerp akte Ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 26/1/2012 neemt kennis en aanvaardt het ontslag van dhr. Croket Davy. Dit ontslag treedt in met onmiddellijke inwerkingtreding

Voor éénsluidend afschrift

Joye Gunter

Zaakvoerder

ae raarste btz van Luik h vc rmeiryrn Recto Naam en hoedan 3rern aa'. (le unstrumenterende notais hetze; van de persotoini en, bevoegd de recrtsperscon ren ar inzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtePenmg

07/09/2011
ÿþ2 6 " 08" 2O11

11111111!*111 G05lhl

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te,M" .CHELEN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de_akte

ERGELEGD

Orztiernelnrr>gsnr 0833.769.141

Benaminkl

echtsvor.n Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (Starter)

LLt~~ Boskant 7 - 2880 Bornem

Onderwerp akte . ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering dd 8/02/2011 welke is bijeengekomen onmiddellijk na het verlijden der oprichtingsakte, aanvaardt het ontslag van meur. Lenaerts lise woonachtig Boskant 7 - 2880 Bornem. Dit ontslag treedt in met onmiddellijke werking.

Vooréénsluidend afschrift

,loye Gunter

Zaakvoerder

op de (aatsfe blz vatt it.rsk B verrn" -loon : Recto : Nao,n e. ttcf d rnry ,, rc van Ja ,s" slrcrrnerrterenue no!,, : -er7ij vsr," ; 3: I

bevoeo<I ûe recIttsllersor}n v;, dertien tr ltg .,

Versv : Nnam e hard'ctkPnnq.

28/02/2011
ÿþ" Motl 2.0

Les o In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 11031966*

NEERGELEGD

16 -02- 2011

Griffie.

GRiEFrF PMCImiTC~/1

Ondernemingsnr 3 1(9 )4/1

Benaming

(voluit) : C-id

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter (S-BVBA)

Zetel : Boskant 7 te 2880 Bornem

Onderwerp akte : OPRICHTING.-

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op acht februari tweeduizend en elf dat door :

1° De heer CROKET Davy Alfons Philomene, geboren te Bornem op zeven december negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd, wonende te 2880 Bornem Frans Van Haelenstraat 37 GLVL (rijksregister nummer : 76.12.07-299.07).

2° De heer JOYE Gunter François Maria, geboren te Bornem op zestien december negentienhonderd negenenzestig, ongehuwd, wonende te 2880 Bornem Boskant 7 (rijksregister nummer : 69.12.16-243.34).

3° Mejuffrouw LENAERTS Ilse Leonard Madeleine, geboren te Bornem op veertien juni negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 2880 Bornem Boskant 7 (rijksregister nummer : 67.06.14-248.05).

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter (S-BVBA) werd opgericht onder de naam "C-id" met zetel te Bornem Boskant 7.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het bedenken, creëren en implementeren van unieke marketing-, reclame- en communicatieconcepten, al dan niet beperkt in de tijd, voor zowel private als publieke rechtspersonen als voor particulieren.

Het bedenken, creëren en implementeren van aile mogelijke vormen van communicatie en communicatiehefbomenin zowel print, audiovisuele, sociale als nieuwe media.

Creatieve, visuele en tekstuele invulling van deze communicatiehefbomen.

Het bedenken, creëren en implementeren van namen, logo's en bijhorende huisstijl.

Onderzoek naar de positionering van klanten binnen de markt e het gebruik en impact van de reeds gehanteerde marketing- en communicatietools.

Het ontwikkelen van nieuwe marktstrategieën en het aanreiken van de nodige middelen om zich te (her)posi-tioneren op de markt of bepaalde marktsegmenten.

De opvolging, analyse en rapportage van de uitgewerkte marketing- en communicatiestrategieën.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of buitenlandse onderneming.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op DRIEDUIZEND EURO (¬ 3.000).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig aandelen aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 751-2052008-13 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de maatschappij "Axa Bank" kantoor Berchem, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

i\1K vert

-KOOP H74M DE L-te- ME-C HE L E N

V

beh aa Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

ehOu" Ais er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem,

aan Mt

Belgisch toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Staatsblad Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de

algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser af als verweerder.

ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste maandag van de maand juni om twintig uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(t)(len) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij (zij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen en onverminderd de wettelijke voorschriften.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voórafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste maandag van de maand juni tweeduizend en twaalf om twintig uur.

Worden tot zaakvoerder benoemd :

- de heer CROKET Davy voornoemd

- de heer JOYE Gunter voornoemd

- mejuffrouw LENAERTS Ilse voornoemd

Deze opdrachten, die onbezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen, gelden voor

onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en nemen een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.Krachtens artikel elf der statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

Wordt als bijzondere lasthebber aangesteld de heer VERMEIREN Sven, geboren te Zoersel op zeventien juli negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2990 Wuustwezel Eyckhoflaan 12 (rijksregister nummer : 79.07.17-415.07), aan wie de macht wordt verleend om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle later akten.

Er wordt geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie der oprichtingsakte.

Notaris_Jao.Jansse ns

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 30.09.2015 15618-0248-011

Coordonnées
C-ID

Adresse
BOSKANT 7 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande