C & M PROJECTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : C & M PROJECTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.847.477

Publication

14/03/2014
ÿþmod 71.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

\;11

""-y.

I 1111 lt II 111

X1906213

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antivetpan; op

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr; BE0451.847.477

Benaming (voluit): C & M PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm < N<V.

Zetel : Zuidweg 10

2660 Antwerpen (Hoboken)

Onderwerp akte :NV: kapitaalverhoging

Tekst : Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Wim De Smedt, te Wommelgem op 21 februari 2014, te registreren, blijkt dat de NV "C & M PROJECTS", te 2660 Hoboken, Zuidweg 10, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

1. Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 30 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van driehonderdduizend euro (E 300.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij dertigduizend euro (¬ 30.000,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves,

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op 30 december 2013, door boeking op rekening-courant van de respectieve aandeelhouders,

2. Het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Parmentier Guy, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, de dato 20 februari 2014.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt : BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 602 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Naamloze Vennootschap C & M PROJECTS door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen en onder voorbehoud van de waarde van de deelnemingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat :

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd

door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature t.b.v. 270.000,00 EUR bestaat in 8.709 aandelen van de vennootschap Naamloze Vennootschap C & M PROJECTS, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

3. De vergadering besloot om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd zeventigduizend euro (ê 270.000,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (tri 62.000,00) op driehonderd tweeëndertigduizend euro (E 332.000,00), door inbreng in nature van één of meerdere rekeningcouranten gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van driehonderdduizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehoud behouden

an het Belgisch Staatsblad

euro (¬ 300,0(30,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van dertigduizend euro (¬ 30.000,00), hetzij aldus netto tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270.000,00), en dit in twee fases

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 270,000,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op driehonderd tweeëndertigduizend euro (¬ 332.000,00), door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van 8.709 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Als vergoeding voor inbreng in natura worden 8.709 nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

4. De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot driehonderd tweeëndertigduizend euro (¬ 332.000,00),

5, aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de genomen beslissing.

6, De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

7.De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van. de genomen beslissingen.

8.Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan de heer Gert Asselberghs, Accountant-Belastingconsulent, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Juribel Partners, Ankerrui 20-3e V, 2000 Antwerpen, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving, de wijzigingen en de eventuele latere schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, en bij de bevoegde diensten van de Belasting van de Toegevoegde Waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd

- uitgifte;

- coördinatie der statuten;

- verslag van de raad van bestuur;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

Wim DE SMEDT

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 26.07.2013 13371-0006-013
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 31.08.2012 12512-0012-013
26/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter Flrifwe peReoht~

~tba

van Koophandel te

Griffie

1 Li Yàüitt 2012.

IIV I lUI Iz IIIaeaaI III IVI III

*iaa*

v bel

as

Be Stat

1111

Ondernemingsnr : 0451.847.477

Benaming

(voluit) : C & M PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootshap

Zetel : te 2660 Hoboken, Zuidweg 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER

Tekst : Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 22 december 2011, geregistreerd,

blijkt dat de NV C & M PROJECTS, te Hoboken, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

genomen heeft

"1. AFSCHAFFING AANDELEN AAN TOONDER

De vergadering beslist de aandelen aan toonder af te schaffen en te vervangen door aandelen op naam of

gedematerialiseerde effecten.

1.1. De vergadering beslist daarom HUIDIG ARTIKEL 10 DER STATUTEN, in verband met de VORM VAN

DE AANDELEN te wijzigen, zodat het zal luiden als volgt:

"Artikel 10

A. Aard der aandelen.

1, De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de

aandeelhouder.

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in een register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden, Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling. Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die ais zodanig optreedt.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge s De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, in het register van aandelen de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven, B. Overdracht en overgang van aandelen op naam en gedematerialiseerde aandelen.

1. De aandelen op naam worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de r

overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van effectieve levering, ondertekend door de overdrager, de overnemer of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de

overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen en door de overschrijving van rekening van de overdrager op rekening van de overnemer.

2. De aandelen op naam gaan over door overlijden op de erfopvolgers volgens het mcment dat zij er het bezit van bekomen, De levering geschiedt door de verklaring van overgang, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van de effectieve levering, ondertekend door de erfgenamen of legatarissen die instaan voor de levering, door de erfgerechtigde of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen gaan over door overlijden door de overschrijving van rekening van de erflater op rekening van de erfgerechtigde."

1.2. De vergadering beslist vervolgens HUIDIG ARTIKEL 23 DER STATUTEN omtrent de BIJEENROEPING EN AGENDA VAN DE ALGEMENE VERGADERING te wijzigen, zodat dit artikel vocrtaan zal luiden als volgt "Artikel 23.  Bijeenroeping en agenda van de algemene vergadering.

De raad van bestuur of eventueel de commissarissen kunnen zowel een gewone als een bijzondere of een

buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de door de statuten vastgestelde dag,

De raad van bestuur is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Het verzcek daartoe dient te gebeuren bij aangetekende brief, met vermelding van de te behandelen onderwerpen, en dit minstens één maand op voorhand.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten cp naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten."

1.3. De vergadering beslist eveneens HUIDIG ARTIKEL 22 DER STATUTEN omtrent de TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING te wijzigen, zodat het artikel voortaan zal luiden als volgt

"Artikel 22. -- Toelating tot de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen

- de eigenaars van aandelen op naam, tenminste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering,

de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghcuder of dcor de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld."

1.4. De vergadering beslist ten slotte aan het HUIDIG ARTIKEL 16 DER STATUTEN omtrent de

BEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR te wijzigen, achteraan een nieuw lid te toe te voegen, luidend als volgt

"Artikel 16.  Bevoegdheid van de raad van bestuur,

(...)

Aan de raad van bestuur wordt eveneens de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd

door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd en om omwisselingen praktisch te realiseren,"

BEVESTIGING VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDELEN OP NAAM

Hoewel de statuten voor heden voorzagen dat de aard van de aandelen aan toonder is, bevestigen alle aandeelhouders in hun hoedanigheid van de algemene vergadering dat de hun toebehorende aandelen nooit effectief gedrukt zijn geweest.

De aandeelhouders leggen het aandelenregister voor aan ondergetekende notaris, die het bestaan van alle aandelen op naam bevestigt.

VOLMACHTEN

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Beleac nv, gevestigd te 2000 Antwerpen, Verbindingsdok Westkaai 26 B4, teneinde alle formaliteiten te vervullen voor de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondernemingsloket en bij de Administratie van de B.T.W., zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande en latere inschrijvingen, wijzigingen en/of schrappingen.

STEMMING

Alle voorgaande beslissingen werden achtereenvolgens en met eenparigheid van stemmen genomen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hiermee samen neergelegd

uitgifte;

- coördinatie van de statuten.

Wim DE SMEDT

Notaris

Voor-

behoudep aan het Belgisch

Staatsblad

Bijtagen bij 11etBelgis lï Stá ts ildd'= Z670312ÜE2 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Lurk f3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 26.08.2011 11464-0286-014
20/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 17.08.2010 10417-0411-014
21/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 14.09.2009 09759-0274-015
22/04/2015
ÿþ Mod Wod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0451847477

Benaming

(voluit) : CM PROJETS

(verkoré)

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

10 APR, 2015

afdeling Antwerpen

J

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ZU1DWEG 10 - 2660 HOBOKEN (ANTWERPEN)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 24 maart 2015 heeft unaniem beslist om

- het ontslag te aanvaarden van de heer Philippe Van den Buick met ingang van 24 maart 2015. Er wordt

hem kwijting gegeven voor zijn daden van beheer tot datum van het ontslag.

- de benoeming als bestuurder te aanvaarden van de heer Luc Van den Buick wonende Antwerpse:

steenweg 63 - 2620 Hemiksem, voor een periode van zes jaar, aldus vervallend op de algemene vergadering:

van 2021 en dit met ingang van 24 maart 2015.

Zijn mandaat als bestuurder is onbezoldigd.

Get. Van den Buick François

Gedelegeerd Bestuurder

Gp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; blaam en hoedcmgheiid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse ; Naam en handtekening.

15/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 09.09.2008 08726-0019-014
03/09/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 28.08.2007 07634-0258-013
14/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 07.06.2007 07202-0354-014
18/09/2006 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.06.2006, NGL 07.09.2006 06778-4473-013
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.06.2006, NGL 23.06.2006 06325-3820-013
20/06/2005 : AN301148
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 31.07.2015 15378-0331-013
02/07/2004 : AN301148
17/08/2015
ÿþ--~ " .....;~

lel'

-- ~~

1

*15118 9*

m

Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antweroen

0 5 AUG, 2015

afttieântwerpen

F

Ondernemirtgsrrr : 0451847477

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm ; NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ZUIDWEG 10 - 2660 HOBOKEN (ANTWERPEN) (volledig adres)

Onderwerp akte r HERBENOEMING BESTUURDER - GEDELEGEERD BESTUURDER

CM PROJETS

Uittreksel uit het proces verbaal van de statutaire vergadering van aandeelhouders gehouden op de; maatschappelijke zetel op 22 juni 2015.

De vergadering beslist om de heer François van den Bulck te herbenoemen als bestuurders voor een nieuwe periode van zes jaar, tot de jaarvergadering van 2021.

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuurder dd 22 juni 2015.

De raad van bestuur beslist om de heer François Van den Bulck te herbenoemen als gedelegeerd

bestuurder voor een priode van 6 jaar tot de jaarvergadering van 2021.

Gei. Van den Bulck François

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2003 : AN301148
27/06/2003 : AN301148
13/06/2002 : AN301148
14/07/2001 : AN301148
18/08/1998 : AN301148
22/01/1994 : AN301148

Coordonnées
C & M PROJECTS

Adresse
ZUIDWEG 10 2660 ANTWERPEN (HOBOKEN)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande