C.GEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : C.GEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 865.250.094

Publication

13/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 31) APR. 2014

Griffie

UI] III II II Ulil I

*14098145*

II

Ondernemingsnr : 0865.250.094

Benaming

(voluit): C.GEN

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Sneeuwbeslaan 14, 2610 Wilrijk (volledig adres)

Onderwerp akte ontslag en benoeming

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd 6 maart 2014:

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het mandaat van de heer Frank VAN BELUNGEN als bestuurder met ingang vanaf heden te beëindigen.

Vervolgens beslist de Bijzondere Algemene Vergadering met eenparigheid van stemmen om de vennootschap naar Luxemburgs recht PRIVEQ SA, met vaste vertegenwoordiger Frank VAN BELLINGEN, te , benoemen tot bestuurder met ingang vanaf heden voor een termijn van 6 jaar, tot aan de Algemene Vergadering die zef gehouden worden in 2019.

De bestuurders zijn dus met ingang vanaf heden:

- Christian CIGRANG

- PRIVEQ SA, met vaste vertegenwoordiger Frank VAN BELLINGEN

ADHELYS NV, met vaste vertegenwoordiger Wim HEYSELBERGHS

- Florent MAES

Voor eensluidend uittreksel:

- Christian CIGRANG, bestuurder

- Florent MAES, bestuurder

..... ......... Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2014
ÿþ mod11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II II

*14118665*



Rechtbank van koophandel

., Antwerpen

.. 0 6 JUNI 20%

afdtifflwerpen

1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : BE0865.250.094

Benaming (voluit) : C.GEN

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Sneeuwbeslaan 14

2610 Antwerpen (VVilrijk)

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - Kapitaalvermindering - Statutenwijziging

Vit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 26 mei 2014 blijkt dat de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen

KapitaaIverhoging door inbreng van geld

De vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van één miljoen vijfhonderd vijftigduizend euro nul eurocent (6 1.550.000,00), om het te brengen van twee miljoenij achthonderd tweeënzestigduizend euro nul eurocent (e 2.862.000,00) op vier miljoen vierhonderd en twaalfduizend euro nul eurocent (¬ 4.412.000,00), door een inbreng in geld en zonder uitgifte van nieuwei aandelen maar door een proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle negenenveertigduizend, driehonderd zevenentachtig (49.387) bestaande aandelen.

INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

Vervolgens verklaren alle aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals gezegd, in te schrijven op de kapitaalverhoging in verhouding tot het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, te weten:

e) ten belope van negenenveertigduizend driehonderd zesentachtig/ negenenveertigduizend driehonderd

zevenentachtigsten (49.386/49.387sten) van een bedrag van één miljoen vijfhonderd vijftigduizend euro nul eurocent (6 1.550.000,00), hetzij één miljoen vijfhonderd negenenveertigduizend negenhonderd achtenzestig euro tweeënzestig eurocent (E 1.549.968,62), door de vennootschap naar Luxemburgs recht "C.GEN S.A.", met maatschappelijke zetel te Luxembourg, Rue Schiller 3;

ten belope van één/negenenveertigduizend driehonderd zevenentachtigste (1/49.387'le) van een bedrag van één miljoen vijfhonderd vijftigduizend euro nul eurocent (£ 1.550.000,00), hetzij eenendertig euro achtendertig eurocent (¬ 31,38) door de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "BOISCLAIR S.A.", met maatschappelijke zetel te Luxembourg, Rue Schiller 3.

ledere aandeelhouder verklaart dat het deel van de kapitaalverhoging waarop aldus door hem werd ingeschreven volledig werd volgestort, zodat vanaf heden een som van één miljoen vijfhonderd vijftigduizend ' euro nul eurocent (E 1.550.000,00) ter beschikking staat van de vennootschap.

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen vast gesteld dat de kapitaalverhoging integraal werd onderschreven en dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig werd volgestort. Zij heeft ondergetekende notaris verzocht te alcteren dat het kapitaal van de vennootschap voortaan VIER MILJOEN VIERHONDERD EN TWAALFDUIZEND EURO NUL EUROCENT (e 4.412.000,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door negenenveertigduizend driehonderd zevenentachtig (49.387) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Kapitaalvermindering ter aanzuivering van geleden verliezen

De vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van twee miljoen negenhonderd tweeënzestigduizend euro nul eurocent (¬ 2.962.000,00), om het te brengen van vier miljoen vierhonderd en twaalfduizend euro nul eurocent (6 4.412.000,00) op één miljoen vierhonderd vijftigduizend euro nul eurocent (e 1.450.000,00).

kapitaalvermindering gebeurt ter aanzuivering van geleden verliezen en zonder enlge: terugbetaling aan de aandeelhouders of gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de aandeelhouders

Op de laatste btz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

van hun verplichting tot volstorting, zodat artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen toepassing vindt.

De geleden verliezen bedragen twee miljoen negenhonderd achtenzestigduizend negenhonderd achtenzeventig euro zeventien cent (¬ 2.968.978,17), zoals blijkt uit de jaarrekening van de vennootschap vastgesteld per eenendertig december tweeduizend dertien, goedgekeurd door de jaarvergadering van achtentwintig april tweeduizend veertien, zodat het over te dragen verlies na de kapitaalvermindering gereduceerd wordt tot zesduizend negenhonderd achtenzeventig euro zeventien cent (¬ 6.978,17).

Statutenwijziging

De vergadering heeft besloten om artikel vijf (5) van de statuten in zijn geheel te vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ÉÉN MILJOEN VIERHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO NUL EUROCENT (e1.450.000,00) en wordt vertegenwoordigd door negenenveertigduizend driehonderd zevenentachtig (49.387) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het.kapitaal vertegenwoordigen. Aan alle aandelen wordt een volgnummer toegekend."

Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen:

a) worden gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indepIaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen en haar registratie bij de BTW aan te passen, na eventueel de nodige aanpassingen aan en/of verbeteringen van de bestaande inschrijving respectievelijk registratie te hebben doorgevoerd : 1) de heer Dirk HOOYBERGS, wonende te 9190 Stelcene, Frans Van Brusselstraat 88, 2) mevrouw Eis COLANS, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Oxdonlcstraat 65, 3) mevrouw Caroline AMEIINCKX, wonende te 2070 Zwijndrecht, Dorp West 145B en 4) de heer Erik ANTHONIS, wonende te 9100 Sint-Niklaas, J. Lonckestraat 49;

b) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coördineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 27 mei 2014.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlage : volledig afschrift -I- gecoördineerde statuten









Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

29/01/2014
ÿþ- Mad Waid iLi

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



j~~ryW {~ (~ y ~t~~r~jtà~L~~ )V~

vnnlooFhnndel to Aniwerpen, op

'2.0 JO. 2D14

Griffie

Ondememingsnr: 0865.250.094

Benaming

(voluit) : C.GEN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sneeuwbeslaan 14, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd 31 december; 2013:

Met eenparigheid van stemmen beslist de Bijzondere Algemene Vergadering om de heer Florent Maes, wonende te Sint-Baafskouterstraat 47  9040 Sint Amandsberg, te benoemen tot bestuurder van de' vennootschap vanaf 1 januari 2014 tot aan de Algemene Vergadering van 2019 met betrekking tot boekjaar 2018.

De bestuurders zijn dus met ingang vanaf 1 januari 2014:

- Christian CIGRANG

- Frank VAN BELLENGEN

- ADHELYS NV, met vaste vertegenwoordiger Wim HEYSELBERGHS

- Florent MAES

Voor eensluidend uittreksel:

- Frank VAN BELLINGEN, bestuurder

- ADHELYS NV, bestuurder, Wim HEYSELBERGHS, vaste vertegenwoordiger

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.04.2013, NGL 29.05.2013 13148-0563-027
07/06/2013
ÿþ Motl Wotti 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iljj*ill iieerr;eleyd Jrii11e van d;) fleChlbaASi

*130860 i" ~n hophandel te Antwerpen, op



Griffie 2 9 MEI 2211

Ondememingsnr : 0865.250.094

Benaming

(voluit) : G.GEN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sneeuwbeslaan 14, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

° Onderwerp akte : ontslag bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering der aandeelhouders dd 29 april 2013:

De algemene vergadering neemt per brief kennis van het ontslag van de heer Guido Janssen als bestuurder van de vennootschap. Het ontslag zal ingaan op 1 mei 2013. Er wordt geen vervanging voorzien.

De bestuurders zijn dus met ingang vanaf heden:

- Christian CIGRANG

- Frank VAN BELLINGEN

- ADHELYS NV, met vaste vertegenwoordiger Wim HEYSELBERGHS

Voor eensluidend uittreksel:

- Frank van BELLINGEN, bestuurder

- Christian CIGRANG, bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 30.05.2012 12143-0491-024
20/02/2015
ÿþ Mal wam 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sneeuwbestaan 14, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : beëindiging mandaat bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere vergadering der aandeelhouders dd 19 januari 2015:

Ingevolge notariële akte dd 24.09.2014 Is de naamloze vennootschap ADHELYS ontbonden en onmiddellijk vereffend, waardoor de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

De bijzondere algemene vergadering bevestigt dat het mandaat als bestuurder van ADHELYS NV, met vaste vertegenwoordiger Wim HEYSELBERGHS, ten gevolge van de ontbinding en onmiddellijke vereffening van rechtswege een einde nam op 24.09.2014.

De bestuurders zijn dus met ingang vanaf 24.09.2014:

- Christian CIGRANG

- PRIVEQ SA, met vaste vertegenwoordiger Frank VAN BELLINGEN

- Florent MAES

Voor eensluidend uittreksel:

- Christian CIGRANG, bestuurder

- Florent MAES, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

i

V

ecntbank van b ,. G ~def

Antwerr

10 FEB. 20i5

afdeling Ant " ~n

eriffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch staatsblad

1

*1502833A*

0865.250.094

C.GEN

lijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

14/11/2011
ÿþ Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111111101111111111 u

*11171098*

Vc behc aar Belt Staal

thergef egd ter grífre von de

Iteditbank van Koopbondel te ARiwerpen

op .1 BIST 7811

De Griffier,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0865.250.094

Benaming

(voluit) : C.GEN

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sneeuwbestaan 14, B-2610 Wilrijk

Onderwerp akte : ontslag/benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de statutaire Jaarvergadering der Aandeelhouders dd 16 mei 2011:

Op datum van de algemene vergadering wordt beslist om alle bestuurdersmandaten te bdigen:

- Adhelys NV, vertegenwoordigd door Wim Heyselberghs

- Camille Cigrang

- Freddy Bracke

- Christian Cigrang

- Guido Janssen

- Frank van Bellingen

Worden opnieuw aangesteld als bestuurder van de vennootschap voor een periode van zes jaar tot aan de algemene vergadering in 2017:

- Adhelys NV, Rechtstraat 97, 2570 Duffel, vertegenwoordigd door dhr. Wim Heyselberghs.

- Christian Cigrang, Arthur Goemaerelei 24, 2018 Antwerpen

- Frank van Bellingen, Sint-Amandsstraat 95, 1853 Strombeek-Bever

- Guido Janssen, Bazinstraat 4, 2627 Schelle

Er geen andere benoemingen of ontslagen te melden.

Voor eensluidend uittreksel:

- Christian Cigrang, Bestuurder

- Adhelys NV, Bestuurder, Wim Heyselberghs

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 30.08.2011 11514-0469-014
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 23.08.2010 10473-0265-028
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 18.06.2009 09272-0116-025
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.05.2008, NGL 10.06.2008 08232-0147-025
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 11.06.2007 07214-0062-023
27/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.05.2006, NGL 25.07.2006 06527-2292-018
17/08/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

Rechtbank van koophandel

AntwcFFees

0 5 Ali6, 2015

afdeling Antwerpen Griffie

11811 31*

i

i

Ondernemingsnr : 0865.250.094

Benaming

(voluit) : C.GEN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sneeuwbeslaan 14, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders dd 10 juli 2015:

De vergadering neemt kennis van de brief waarin PRIVEQ SA, vertegenwoordigd door de heer Frank VAN

BELLINGEN, haar ontslag m.i.v. heden meedeelt.

De vergadering aanvaardt met eenparigheid van stemmen het ontslag van genoemde bestuurder.

De bestuurders zijn dus met ingang vanaf 10.07.2015:

- Christian CIGRANG

- Florent MAES

Voor eensluidend uittreksel:

- Christian CIGRANG, bestuurder

- Florent MAES, bestuurder

Coordonnées
C.GEN

Adresse
SNEEUWBESLAAN 14 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande