CABLES & CONNECTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CABLES & CONNECTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.884.237

Publication

17/07/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

i4 ' ; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0878.884.237

Benaming

(voluit) : Audio & Coax Connections

(verkort) : ACC

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kerkhoflei 23 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING  OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP

MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  NAAMSWIJZIGING - VASTSTELLING STATUTEN  BENOEMING ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit notulen opgesteld door notaris Daniel Van Bockrijck te Lint op 24 juni 2013, "Geregistreerd negen bladen twee verzendingen te Kontich, de 27 juni 2013. Boekdeel 543 blad 99 vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) EECKELEERS", dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap onder firma "Audio & Coax Connections", afgekort "ACC", gevestigd te 2800 Mechelen, Kerkhoflei 23 (vennootschap opgericht krachtens onderhandse akte van 6 januari 2006, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 6 februari daarna, onder het nummer 06027610, waarvan de statuten werden gewijzigd krachtens onderhandse akte van 1 maart 2011, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 19 april daarna, onder het nummer 11059460) volgende beslissingen heeft genomen :

I VOORAFGAAND BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS

De voorzitter leest het voorafgaand bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 10 juni 2013 voor en de vennoten, aanwezig zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen.

Het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 10 juni 2013, wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om in het vennootschapsdossier te worden bewaard.

iI KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met ACHTTIENDUIZEND HONDERD EURO (¬ 18.100,00), om het te brengen van VIJFHONDERD EURO (¬ 500,00) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt warden door inbreng in natura van de lopende rekening van de heer HAMAIDE Alain voormeid, ten belope van achttienduizend honderd euro (¬ 18.100,00) en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van drieduizend zeshonderdtwintig (3.620) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf de eerstvolgende algemene vergadering. Deze nieuwe aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Ill.- VERWEZENLIJKING VAN DE INBRENG

Vervolgens heeft de heer HAMAIDE Alain voormeld, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "Audio & Coax Connections", en zijn lopende rekening ten belope van achttienduizend honderd euro (¬ 18.100,00) in te brengen.

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van drieduizend zeshonderdtwintig (3.620) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf de eerstvolgende algemene vergadering.

VASTSTELLING VAN DE DAADWERKELIJKE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging werd doorgevoerd zoals gezegd en dat het maatschappelijk kapitaal zodoende werkelijk op ACHTTIENDUI-ZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) werd gebracht; het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderdtwintig (3.720) aandelen met een nominale waarde van vijf euro (¬ 5,00) per aandeel,

Waarna de vergadering wordt voortgezet met toevoeging van de drieduizend zeshonderdtwintig (3.620) nieuwe aandelen,

V.- WIJZIGING ARTIKEL 5

1113111!(111171.111 I11

A

111

N EERG EL EG D-

- 5 "Qi - 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOP 1 4rAEC12 EL. EN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perdo(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

1"

Teneinde dit in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, besluit de vergadering artikel 5 der

statuten te wijzigen en te vervangen door volgende tekst

"Artikel 5 : Vermogen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en wordt

vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderdtwintig (3.720) aandelen van elk vijf euro (¬ 5,00)."

VI.- ONTSLAG ZAAKVOERDERS VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

De vergadering aanvaardt met ingang van heden het ontslag van de zaakvoerders van de vennootschap

onder firma, te weten

1) De heer HAMAIDE Alain Yvonne Edmond, geboren te Duffel op 31 mei 1984, wonende te 2800 Mechelen, Kerkhoflei 23;

2) Mevrouw HENDRICKX Marijke Joanna, geboren te Duffel op 2 juli 1984, wonende te 2800 Mechelen, Kerkhoflei 23.

Zij verkrijgen allen kwijting over hun mandaat.

VII: VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Roover & C° bedrijfsrevisoren", met zetel te 3150 Naacht, Rijmenamsesteenweg 290, vertegenwoordigd door de heer Guy De Roover, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 maart 2013.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze verslagen.

Het verslag van de zaakvoerders, de staat van actief en passief (afgesloten per 31 maart 2013) en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor worden aan ondergetekende notaris overhandigd om in het vennootschapsdossier te worden bewaard.

VIII.- VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De besluiten van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Roover & C° bedrijfsrevisoren", met zetel te 3150 Haacht, Rijme-namsesteenweg 290, vertegenwoordigd door de heer Guy De Roover, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

8. Besluit.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige over-waardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de door het bestuursorgaan opgestelde staat van activa en passiva per 31 maart 2013 van de Vennootschap onder Firma "AUDIO & COAX CONNECTIONS, Kerkhoflei 23, 2800 MECHELEN", heeft plaatsgehad.

Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werden geen overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt -441,08 ¬ en is 941,08 ¬ lager dan het maatschappelijk kapitaal van 500,00 Euro.

Voorafgaand aan de omzetting hebben de vennoten een inbreng in natura gedaan ten belope van 18.100,00 ¬ van de lopende rekening. Deze inbreng van de lopende rekening heeft het kapitaal verhoogd met 18.100,00 ¬ om zo het kapitaal van de vennootschap te brengen van 500,00 ¬ op 18.600,00 ¬ , en hiermede voldoet het kapitaal aan het vereiste minimumkapitaal van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Gedaan te goeder trouw,

Haacht, 10 juni 2013.,

De Roover & C° bedrijfsrevisoren B.V,B.A

Vertegenwoordigd door

de heer Guy De Roover, bedrijfsrevisor.

IX.- OMZETTING

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en --vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0878.884.237 waaronder de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister Mechelen.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

X.-WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE NAAM

De vergadering besluit de maatschappelijke naam te wijzigen in "CABLES & CONNECTIONS",

XI: VASTSTELLING STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist de tekst van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen als volgt, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

HOOFDSTUK I : RECHTSVORM -NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid,

Zij draagt de naam "CABLES & CONNECTIONS".

ARTIKEL 2 : Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Kerkhoflei 23.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders worden overgebracht naar elke andere plaats

in België, binnen de grenzen van hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bekend te

maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van haar bestuursorgaan, in België of in het buitenland

bijkomende administratieve zetels, bijhuizen, filialen en werkplaatsen oprichten.

ARTIKEL 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-De groot- en kleinhandel in audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals radio- en

televisietoestellen, videoweerga-vetoestellen, videocamera's, hitimateriaal, enzovoort;

-De reparatie van audio- en videoapparatuur;

-Rechtsdeskundige dienstverlening;

-Alle werkzaamheden van burgerlijke en openbare bouwkunde, in het bijzonder graafwerken en

grondwerken, waterbouw en wegenwerken, metsel- en betonwerken, dakwerken, invoegen en reinigen van

elektriciteit en verwarming, sanitaire installaties, schilderwerken, zowel voor private woningen, appartementen

als bedrijfsgebouwen, het oprichten van geprefabriceerde gebouwen;

-Diensten in verband met beveiligingssystemen;

-Verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid;

-De vervaardiging van elektrische en elektronische kabels, kabels van optische vezels;

-Het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen;

-Het plaatsen van afsluitingen, opritten, terrassen en stellingen;

-Binneninrichting van bedrijfsgebouwen, woningen en appartementen;

-De aan- en verkoop van machines, materialen, goederen, producten en grondstoffen, het aan- en verkopen van aile materieel en voorwerpen die voorgaand doel dienstig kunnen zijn, evenals het huren of verhuren ervan;

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel aanwijzend. De vennootschap mag aile industriële, commerciële, burgerlijke en financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doel alleen, of in samenwerking met andere verwezenlijken. Zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog is of in verband staat met het hare.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar orgaan van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 4 : Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il ; KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 6 : Kapitaal

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is volledig afbetaald.

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderdtwintig (3.720) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénldrieduizend zevenhonderdtwintigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 11 : Aandelenregister

Het bezit van de aandelen blijkt uit de inschrijving in het register van aandelen dat op de zetel wordt gehouden,

ln het register van aandelen wordt aangetekend:

1) de nauwkeurige gegevens (naam, voornamen en adres) van elke vennoot alsmede het aantal van de hem/haar toebehorende aandelen;

2) de gedane stortingen;

3) de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door inschrijving in het register van aandelen. Van die

inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van

derden eerst vanaf de datum van in-schrijving in het register van aandelen.

HOOFDSTUK III - ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

AFDELING 1 : ALGEMENE VERGADERING

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de hierna volgende regels.

ARTIKEL 12 : Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

a , 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden warden op de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 13 : Oproepingen

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangete-kende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met vermelding van de agenda alsmede dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

Een oproeping via elektronische weg (e-mail) wordt eveneens aanvaard op voorwaarde dat de aflevering werd bevestigd met een leesbericht of met een door de bestemmeling verzonden antwoord met bevestiging van ontvangst.

ARTIKEL 14 : Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s) een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetbcek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

ARTIKEL 15 : Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

AFDELING 2 : BESTUUR

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IV van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels.

ARTIKEL 21 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt bencemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van der rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 22 : Bestuursbevoegdheid - Bevoegdheden van de zaakvoerders

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat intern beslissingen neemt bij gewone meerderheid en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht,

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ARTIKEL 23 ; Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder.

ledere zaakvoerder afzonderlijk mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

AFDELING 3 : CONTROLE

ARTIKEL 26 : Commissaris-revisor

Indien de vennootschap de criteria overschrijdt die in de wet op de handelsvennootschappen bepaald worden voor de verplichte benoeming van een commissaris, zal de algemene vergadering bij gewone meerderheid een commissaris-revisor benoemen die ook een rechtspersoon mag zijn. Die benoeming geldt dan voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wanneer geen commissaris-revisor benoemd wordt, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en mag daartoe op de zetel inzage nemen van alle boeken, briefwisseling en geschriften van de vennootschap. Hij mag zich laten bijstaan door een accountant. De algemene vergadering kan ook beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, één enkele accountant aan te stellen wiens vergoeding ten laste van de vennootschap zal vallen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Is er slechts één vennoot die tevens zaakvoerder is, dan bestaat er geen controle in de vennootschap. In een eenpersoonsvennootschap waarin een derde, niet-vennoot, zaakvoerder is, oefent de enige vennoot de bevoegdheid van een commissaris uit.

HOOFDSTUK IV : BOEKJAAR

ARTIKEL 27 : Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap Icopt van één januari tot en met eenendertig december van ieder jaar. HOOFDSTUK V : ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 29 : Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden, De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten betope van zijn inbreng.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen váár de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten van de vennootschap voort te zetten, heeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld, Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénlvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ARTIKEL 30 : Ontbinding en vereffening

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die ze ten allen tijde kan ontslaan of vervangen.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in de wet op de handelsvennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

Indien er geen vereffenaars benoemd worden, zijn de zaakvoerders of de enige zaakvoerder, in functie bij de ontbinding, van rechtswege vereffenaars.

ARTIKEL 31 : Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

HOOFDSTUK Vil : ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 38 : Keuze van woonplaats

Voor de uitvoering van de statuten en voor aile zaken van de vennootschap, wordt iedere vennoot, zaakvoerder, commissaris of volmachtdrager, die in het buitenland verblijft of van wie de woonplaats onbekend is, en die aan de vennootschap geen keuze van woonplaats in België heeft betekend, geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap waar hem alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen geldig kunnen gedaan worden.

XII.- BENOEMING ZAAKVOERDERS BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist met ingang van heden tot zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid te benoemen :

1)De heer HAMAIDE Alain voormeld;

2)Mevrouw HENDRICKX Marijke voormeld;

beiden hier aanwezig en die uitdrukkelijk verklaren hun benoeming van zaakvoerder te aanvaarden en die

tevens verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

XIII.- BIJZONDERE MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDERS

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Voor- ''~

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Daniel VAN BOCKRIJCK





Terzelfder tijd neergelegd

- afschrift akte dd. 24.06.2013

- verslag van de zaakvoerders

- staat van activa en passiva per 31.03.2013

- verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/02/2015
ÿþMod Word 11.1

I`r' i ~" ~~r~< < ~~ ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONlTEuK

NEERGEL;.

3 0

ISCH STAATSBL4D Griffie

RECHTBANK vat, KOOR ANTWERPEN, alti. MECh.

2 6 -01- 2015

CABLES & CONNECTIONS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : KERKHOFLEI 23 TE 2800 MECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 24 december 2014 werd beslist mevr. Hendrickx; Marijke, Kerkhotlei 23 te 2800 Mechelen te ontslaan als zaakvoerder vanaf 30/11/2014. Aan haar wordt kwijting verleend voor de door haar in de loop van het afgesloten boekjaar vervulde opdracht. Met unanimiteit van stemmen wordt dit ontslag aanvaard.

HAMAIDE Alain, Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Onderriemingsnr : 0878.884.237 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

r

II~nwiu~~uuiu~wi~ui

15 1769

IIN

BE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

19/04/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111111111111101111111111

`11059460*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

d

Ondernemingsnr : 0878.884.237

Benaming

(voluit) : AUDIO & COAX CONNECTIONS

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : HOOG HEIBOS 11 TE 2547 LINT

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL-ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER-DOELSUITBREIDING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van dd. 1 maart 2011 werd beslist :

1) De maatschappelijke zetel te verplaatsen van Hoog Heibos 11 te 2547 Lint naar Kerkhoflei 23 te 2800' Mechelen.

2) Hamaide Alain, Kerkhoflei 23 te 2800 Mechelen te ontslaan als onbezoldigd zaakvoerder en te benoemen tot zaakvoerder vanaf heden.

3) Hendrickx Marijke, Kerkhoflei 23 te 2800 Mechelen te benoemen tot zaakvoerder vanaf heden.

4) Jeurissen Daniëlla, Hoog Heibos 11 te 2547 Lint te ontslaan als zaakvoerder vanaf heden.

5) het doel uit te breiden als volgt :

- alle werkzaamheden van burgerlijke en openbare bouwkunde, in het bijzonder graafwerken en grondwerken, waterbouw en wegenwerken, metsel-en betonwerken, dakwerken, invoegen en reinigen van gevels, schrijnwerk, vloeren, ramen en deuren, chapes, industriële vloeren, plafonner-en pleisterwerken, elektriciteit en verwarming, sanitaire installaties, schilderwerken, zowel voor private woningen, appartementen: als bedrijfsgebouwen, het oprichten van geprefabriceerde gebouwen;

- diensten in verband met beveiligingssystemen; "

- verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid;

- de vervaardiging van elektrische en elektronische kabels, kabels van optische vezels;

- het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen;

het plaatsen van afsluitingen, opritten, terrassen en stellingen;

binneninrichting van bedrijfsgebouwen, woningen en appartementen;

- de aan- en verkoop van machines, materialen, goederen, producten en grondstoffen, het aan-en verkopen;

van alle materieel en voorwerpen die voorgaand doel dienstig kunnen zijn, evenals het huren of verhuren ervan;

HAMAIDE Alain,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 22.07.2015 15332-0344-014

Coordonnées
CABLES & CONNECTIONS

Adresse
KERKHOFLEI 23 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande