CABRIMAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CABRIMAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.356.294

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.05.2014, NGL 18.08.2014 14423-0492-009
13/02/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

K

ta\

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0844.356.294 Benaming

(voluit) : Cabrimat

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Rietvelde 7, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

PROCES-VERBAAL VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 30 DECEMBER 2014 OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OM 15 UUR.

Op 30/12/2014 zijn op de maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Rietvelde 7, in bijzondere algemene vergadering bijeengekomen, de vennoten van Cabrimat BVBA.

De zitting wordt geopend om 15u00 onder voorzitterschap van dhr. Edvin Gogol. De voorzitter stelt vast dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn, zodat de vergadering geldig kan beslissen.

DAGORDE: Wijziging maatschappelijke zetel

VERSLAG: Er wordt beslist door de Bijzondere Algemene Vergadering dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt naar Beemdenstraat 16 te 2930 Brasschaat, en dit vanaf 31/12/2014.

Niets meer aan de orde zijnde, wordt de vergadering gesloten om 15u30. Voor echt en waar verklaard,

Edvin Gogol Carinne Aines Guido Michiels

Zaakvoerder Aandeelhouder Aandeelhouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad Wart 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vin de akle

GRIFFIE RECHT ANK VAN OOPHANDFI- GENT

ilummit

0 3 FEB. 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

r

23/03/2012
ÿþBijlagen bij fiét) élgiscTI Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wan111.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIU lllll IIIYIIII

*12061764*

be

a

SE Sta

111

GRIFFIE -:'iK

VAN KOOPHANDEL

1 3 MRT 2012

DEfVDEr-W ONDE

vrittte

Ondernemingsnr : ~(-~.0 , 3 S' - cX ALI

Benaming

(voluit) : CABRIMAT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Rietvelde 7

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Stefan VAN TRICHT, notaris met standplaats te Schoten, Paalstraat 110 op één maart tweeduizend en elf, DAT: er een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Vennoten:

1. GOGOL Edvin Gilbert Penny, geboren te Deurne (Ant-werpen) op 08/07/1960, met de Zweedse nationaliteit, wonend te 9100 Sint-Niklaas, Rietvelde 7.

2. JUNES Carinne Paul Simone, geboren te Usumbura Ru (Burundi) op 18/06/1963, met de Belgische nationaliteit, wonend te 9100 Sint-Niklaas, Rietvelde 7.

3. MICHIELS Guido Roger Lydia, geboren te Wilrijk op 24/07/1957, uit de echt gescheiden, wonend te 2930

Brasschaat, Beemdendstraat 16.

Naam: CABRIMAT

Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Rietvelde 7

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in

deelneming met derden:

- het aanbieden van diensten en producten welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de, diverse aspecten van het bedrijfsbeheer, ln het bijzonder zal de vennootschap actief zijn inzake het leveren van managementadvies in opdracht van ondernemingen;

- het deelnemen of zich op andere wijze interesseren in -, het financieren van -, het voeren van directie en beheer in - het verlenen van diensten en het behartigen van belangen van - vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstelling;

- het organiseren van - en deelnemen aan conferenties, meetings, seminaries, privaatcursussen, cursussen voor algemene, bedrijfsmatige, beroeps- en/of technische vorming, het organiseren van beurzen, evenementen, tentoonstellingen, demonstraties in alle sectoren;

- de aan- en verkoop, import- en export en productie van goederen en diensten;

- het bemiddelen en adviseren, overleg en communicatie op het vlak van indienstneming, uitwisseling, en uitdienst treding van personeel en medewerkers (in loondienst of als zelfstandigen), met inbegrip van het verspreiden en bestellen van alle publicaties, aankondigingen, en mailings hiertoe;

De vennootschap kan activiteiten ontwikkelen zowel in België als in het buitenland. Zij kan een patrimonium ver-werven van onroerende en roerende goederen, en dit beheren in de ruimste zin van het woord. Zij zal alle of een deel van haar onroerende of roerende goederen mogen vervreemden met het oog op wederbelegging in roerende of onroerende, vaste of materieel vaste activa.

Deze opsomming is aanduidend, doch niet beperkend.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden,

De vennootschap kan zich borgstellen voor verbintenissen van derden.

De vennootschap mag onder elke vorm belangen nemen in alle bestaande en/of nog op te richten vennootschappen. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van haar oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bestuur en vertegenwoordiging:

Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid.

Er werd geen statutair zaakvoerder benoemd.

indien een rechtspersoon wordt aangesteld tot zaakvoerder van de vennootschap, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast is met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bevoegdheid en vertegenwoordiging

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: GOGOL Edvin, voornoemd

Toezicht: Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Winstverdeling: Op de zuivere winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze voorafneming mag ophouden zodra het reservefonds ééntiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Over het overige zal beschikt worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

De vergadering mag echter niet beslissen tot uitkeren indien op datum van afsluiting van het boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of deze statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Boekjaar: Het boekjaar gaat In op één januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12) van ieder jaar. Ten uitzonderlijken titel loopt het eerste boekjaar van de datum van oprichting tot eenendertig december tweeduizend dertien (31/12/2013).

Jaarvergadering: De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede woensdag van de maand mei om drie uur 's middags (15.00u) in de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de oproepingen vermeld.

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan mevrouw VAN MULDERS Lieve, bediende, wonende te Westmalle, Oude Molenstraat 29 en/of haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling teneinde bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW-administratie en bij alle fiscale besturen heden en in de toekomst alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor wijziging hieraan en de doorhaling ervan.

Voor Ontledend Uittreksel.

afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Stefan Van Tricht

Gelijktijdig neergelegd

afschrift van de oprichtingsakte

Bijlagen bij liëtitèTgiïéliStaatib1ád - /3/6 72612 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behou:áen

aarliiet

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.12.2015, NGL 16.12.2015 15689-0151-009

Coordonnées
CABRIMAT

Adresse
BEEMDENSTRAAT 16 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande