CADA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CADA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.711.130

Publication

10/01/2014
ÿþmod 11,1

"

'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V ce. oehoicder,

aan hNi

Belgisch $taat5tal aS1

>Tem.' f"" -etc "K de ROChfbITAk

," Akrr9L'rp~°.~e.~i~~

1 Griffie

Ondememingsnr: S ~ ~ _ ~ H. 120

Benaming (voluit) ; CADA

(verkort)

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid- STARTER Zetel : Doelhaagstraat 31

2840 Rumst

Onderwerp akte ;S-BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Bernard n'HOORE te Beemem op 26 december 2013, die ter registratie is

aangeboden, blijkt dat:

de Heer CALLEBAUT Davv Arthur Nelly, geboren te Dendermonde op 25 september 1978, wonende te 2840

Rumst, Doelhaagstraat 31, ongehuwd,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid-Starter heeft opgericht, waarvan de oprichtings-

akte en de statuten ondermeer volgende bepalingen bevatten:

RECHTSVORM EN NAAM  De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid-Starter, met als benaming "CADA".

ZETEL - De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2840 Rumst, Doelhaagstraat 31.

DOEL - De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en

voor eigen rekening :

- het uitoefenen van commerciële activiteiten voor derden , in opdracht van derden en in eigen beheer;

- het vertegenwoordigen van binnen- en buitenlandse industriële en commerciële vennootschappen als agent of commissionair of handelaar;

- het fungeren als bestuurder , zaakvoerder of gewoon het waarnemen van het management in andere vennootschappen, zowel tijdelijk als op permanente basis.

- creatie, verkoop en aankoop, beheer van onroerende goederen;

- participatie jn andere vennootschappen in binnen- en buitenland;

- in-uitvoer, aankoop en verkoop en productie van alle producten die te maken hebben met de bouwnijverheid in de breedste zin.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks te vergemakkelijken.

DUUR - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting, maar kan ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, handelend zoals voor een statutenwijziging.

Zij vangt haar activiteiten aan op 15 januari 2014; zij verkrijgt pas rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift en een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

In geval van overlijden van de enige vennoot, worden, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - Het kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd euro (¬ 500,00), vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Het is volstort tot beloop van vijfhonderd euro (ê 500,00), en onderschreven ln geld als volgt de Heer Davy Callebaut, voornoemd, heeft ingeschreven op alle vijftig (50) aandelen; hij heeft daarop vijfhonderd euro (¬ 500,00) gestort.

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

~N



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- I Voor-

behouden

aan het

Belgrsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de eraan verbonden rechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BESTUUR - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen, wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerd ers zijn vormen deze een college.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; elke zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Elke zaakvoerder kan bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

De Heer Daw CALLEBAUT voornoemd is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder.

BOEKJAAR - Het boekjaar vangt aan op éénendertig december van het ene jaar en eindig op dertig december van het volgend jaar; het eerste boekjaar loopt van 15 januari 2014 en eindigt op 30 december 2015; het tweede boekjaar loopt dan van 31 december 2015.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE - Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks één/vierde (1/4) voorafgenomen voor de oprichting van de wettelijke reserve, Deze verplichting tot afname bestaat tot het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen ¬ 18.550,00 en het geplaatst kapitaal van de S-BVBA.

Het overblijvend saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die beslist over de bestemming.

Elke kapitaalvermindering is verboden zolang de vennootschap het statuut van starter heeft.

ONTBINDING EN VEREFFENING - Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen verleid in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Wijze van vereffening

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

JAARVERGADERING - De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste juni om 11.00 uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats wordt vermeld, ongeacht dit een zondag of wettelijke feestdag is.

VOLMACHT - Bijzondere volmacht met macht van substitutie wordt verleend aan Accountantskantoor ACCOUNT+CONSULT BVBA OW BV te 2018 Antwerpen, Plantin en Moretuslei 1214 2018 en haar aangestelden, die elk afzonderlijk en alleen kunnen optreden, om het nodige te doen voor:

- inschrijving en latere wijzigingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen (KBO); - inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde (BTW).

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

Bernard D'hoore

Notaris te Beernem

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CADA

Adresse
DOELHAAGSTRAAT 31 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande