CADOCOM

Société en commandite simple


Dénomination : CADOCOM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.055.155

Publication

08/12/2011
ÿþMoC 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grftfle van de Rechtbank Von Koophandel fie Antwerpen op

Griffie 7 ' P!?',1. 2011

Ondernemingsnr : 0838.055.155

Benaming

(voluit) : Cadocom

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Frankrijklei 94 bus 2 te 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

De zaakvoerder Caroline Van Doninck, wonende te Doornstraat 10 in 2530 Boechout, en vennoot Steve Leemans, wonende te Doornstraat 10 in 2530 Boechout, hebben beslist de maatschappelijke zetel vanaf 21 november 2011 te verplaatsen naar Hoge Aardstraat 54 te 2610 Wilrijk.

llo

*1118g650"

Boechout, 25 november 2011.

Ccs13-cc)U.(" e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/08/2011
ÿþMotl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel z

StE

Illti11111)111111,q111311Jiiiil

Ncerrdltrd ter ~~`'ie vox de Rechtbed r,+~ geapdieriabl A.eitxerpen, M

2 2 AIL' 2011

GPcUnFRE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernsmingsrir : 0 8 3g. r

Benarnén2

(voluit) : Cadocom

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Frankrijklei 94 bus 2 te 2000 Antwerpen

Onole veTIc e.Uts : OPRICHTING

Er blijkt uit de onderhandse akte opgemaakt op 10 juli 2011, dat door 1) mevrouw Caroline Van Doninck

wonende te Frankrijklei 94 b2 in 2000 Antwerpen en 2) de heer, wonende te Frankrijklei 94 b2 in 2000

Antwerpen,

een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht als volgt :

1.Benaming : Cadocom

2.Duur : Onbepaald. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes (6)

maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

3.Zetel : De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 94 b2. De zetel kan

slechts overgebracht worden naar een andere plaats bij eenvoudige beslissing van alle vennoten.

4.Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- het ontwikkelen van activiteiten op het gebied van management, beheersadvies, administratieve en

commerciële dienstverlening aan alle bestaande en nog op te richten commerciële en diensverlenende

ondernemingen;

- het beheer, bestuur, evenals verlenen van diensten en adviezen van financiële, commerciële en administratieve aard aan zelfstandigen, bedrijven en vennootschappen;

- het verlenen van gezondheids- en voedingsadvies aan personen in het kader van een activiteit als voedings, gezondheids en levenswijze consulent;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze. Tevens mag zij in zelfde vennootschappen de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar waarnemen en uitoefenen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan verder alle onroerende goederen verwerven.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in haar uitgebreidste zin. 5.Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd euro (¬ 100) en wordt vertegenwoordigd door

honderd aandelen, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. 6.Samenstelling: Het kapitaal wordt ingebracht als volgt:

- door mevrouw Caroline Van Doninck: tachtig euro;

- door de heer Steve Leemans: twintig euro;

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend: -aan mevrouw Caroline Van Doninck: tachtig aandelen;

-aan de heer Steve Leemans: twintig aandelen;

7.Aansprakelijkheid: Mevrouw Caroline Van Doninck is een hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd. De heer Steve Leemans is een stille vennoot. Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De machten van de stille vennoten bestaan in: de controle van de vennootschap; het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s); het stemrecht in de algemene vergadering.

B.Begin en einde boekjaar: Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

9.Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en de reservevorming zal beslist worden

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lloar-beh arde;n ~ heça Belgisch Staatsblad

door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist. De vennoten mogen bij gewone meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten.

Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk, zal warden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, hun bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan de vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten of hun rechtsopvolgers hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

10.Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke beherende vennoten zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, bij eenparigheid van stemmen, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, ten alle tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

11. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand juni om achttien uur. ledere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij alle medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door een voorzitter, en zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Aile beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van aile vennoten, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten.

12.Benoeming zaakvoerder: Beslist werd aan te stellen als zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid : Caroline Van Doninck, voornoemd, die aanvaardt. De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13.Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering: Het eerste boekjaar loopt vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid tot en met éénendertig december tweeduizendentwaalf (31/12/2012). De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Caroline Van Doninck

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CADOCOM

Adresse
FRANKRIJKLEI 94, BUS 2 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande