CAERS-VAN OVERBEEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAERS-VAN OVERBEEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.906.559

Publication

14/04/2014
ÿþMod 11.1

iLii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RKFITBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

02 APR. 2014

afddingdme

Ondernemingsnr : .54 ao6 553 Benaming (voluit) :CAERS-VAN OVERBEEK

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Kerkhofstraat 7, 3970 Leopoldsburg, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte op 31 maart 2014 verleden voor Mia Willemsen, notaris met standplaats te Retie dat er tussen:

De heer Caers, Jef, geboren te Geel op 23 januari 1986, en zijn echtgenote Mevrouw van

Overbeek, Veronique, geboren te Mol op 21 maart 1986, wonende te 3970 Leopoldsburg,

Kerkhofstraat 7, vanaf 31 maart 2014 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht onder de naam "CAERS  VAN OVERBEEK', met zetel te 3970 Leopoldsburg, Kerkhofstraat 7, waarvan het kapitaal is vastgesteld op twintig duizend euro, vertegenwoordigd door 200 gelijke aandelen.

De oprichters hebben het kapitaal ieder onderschreven voor een bedrag van tienduizend euro, waarvoor zij ieder honderd kapitaalsaandefen krijgen toebedeeld zodat het gehele kapitaal geplaatst is. Aile aandelen waarop zij ingeschreven hebben zijn volgestort in geld, voor het totaal bedrag van 20.000 euro, De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening. Het bewijs van storting werd aan de notaris overhandigd.

STATUTEN:

A. Naam - zetel - doel - duur :

Artikel één:

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer

handelsactiviteiten tot doel heeft en neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in afkorting "BVBA" draagt de naam "CAERS  VAN OVERBEEK".

Artikel twee

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3970 Leopoldsburg, Kerkhofstraat 7.

Artikel drie:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen:

* holding, beheer, aankoop, verkoop, trading, verhuring van roerende goederen;

* managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grand van het bezit op controle over het maatschappelijk kapitaal en andere;

* patrimoniumvennootschap: beheer, aankoop, verkoop, verhuring van onroerende goederen;

* het beheren en administreren van eigen vermogensbestanddelen, waaronder onroerende en roerende goederen, het deelnemen in het kapitaal en het financieren van andere ondernemingen en het besturen, beheren en administreren van zodanige ondernemingen;

* de verkoop, de aankoop, de invoer, de uitvoer, de vertegenwoordiging, de bemiddeling, de handel op commissie, trading, groothandel zowel als kleinhandel van aile producten waarvan de markt niet gereglementeerd is;

* het beheer in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, verhuur, en de onderverhuur, de herstelling, de verbetering en de verbouwing, de verkaveling alsmede I te gelegener tijd de aankoop, de oprichting en elke andere verwerving van onroerende goederen; De vennootschap mag onroerende goederen aankopen, vervreemden en verkavelen voor eigen rekening;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

14/04/2014

Voor- Luik B - vervolg

behouden * algemene bouwwerkzaamheden bepe-rkt tot de cobrdinatie van de werken uttgevoerd doorl onderaannemers;

aan het * overige zakelijke dienstverlening;

Staatsblad * bouwpromotor en zelf bouwen van onroerende goederen.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, gelijklsopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden. De vennootschap zal alle industriële, onroerende, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating, derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende en onroerende goederen kopen, bouwen, verkopen, huren en verhuren.

Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in het binnen- als buitenland.

Daarnaast: alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijKaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijKaardige activiteit alsmede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen.

De vennootschap zal op aile wijzen belangen kunnen nemen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal aile industriële, onroerende, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen die rechtstrees of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Artikel vier

De venncctschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf 31 maart 2014.

B. Kapitaal - Aandelen

Artikel vijf

Het kapitaal is vastgesteld op twintig duizend euro (20.000 EUR), verdeeld in 200 gelijke aandelen

zcnder nominale waarde.

Artikel zes:

Het kapitaal is bij de oprichting volledig geplaatst en volgestort.

C. Bestuur vertegenwoordiging:

Artikel veertien:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen,

al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel vijftien Intern bestuur.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Artikel zestien: Externe vertegenwoordiaingsmacht.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De handtekening van de zaakvoerder of zaakvoerders alsook van deze van agenten van de vennootschap andere dan de zaakvoerder en eventueel zaakvoerders bij volmacht, moet worden voorafgegaan of gevolgd door de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerder of de zaakvoerders zullen evenwel voor alle akten van het dagelijks bestuur bijzondere machten mogen toekennen aan één of meerdere lasthebbers, die de vennootschap geldig zullen verbinden binnen de perken van de door de zaakvoerders verleende machten.

D. Algemene vergadering.:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

Artikel twintig:

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, haar beslissingen zijn bindend, zowel voor de afwezigen als voor degenen die er een andere mening op na houden.

Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber op voorwaarde dat deze zelf vennoot is.

De rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot is. Voor de minderjarigen en andere onbekwamen treden hun wettelijke vertegenwoordigers op, zelfs indien deze geen vennoten zijn.

Elk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing en door de wet voorziene beperkingen. De vergadering beslist met meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, onverminderd de strengere bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel éénentwintig

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, kan deze de algemene vergadering vormen, en oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de algemene vergadering, gevormd door de enige vennoot, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel tweeëntwintig

Ieder jaar moet tenminste één algemene vergadering gehouden worden.

Deze vergadering wordt gehouden op vijftien juni van ieder jaar om 20 uur in de gemeente Leopoldsburg in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds bijeengeroepen worden door één der zaakvoerders of een commissaris.

E. Inventaris - balans - winstverdeling

Artikel vierentwintig

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daaropvolgend.

Artikel vijfentwintig

Op 31 december van ieder jaar wordt door de zaakvoerders een inventaris alsook een jaarrekening

opgemaakt.

Artikel zesentwintig

Op de netto-winst zal er jaarlijks minimum vijf ten honderd vooraf genomen worden voor de

samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet vereist zodra dit fonds één/tiende

van het kapitaal heeft bereikt.

Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene vergadering te

worden gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

F. Ontbinding - vereffening

Artikel zevenentwintig

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Artikel achtentwintig

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden zelfs voor het verstrijken van haar duur, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder of één der zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist en één of meerdere vereffenaars aanduidt, wier machten en vergoedingen zij zal bepalen.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

OVERGANGSBEPALINGEN :

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekaar loost vanaf 31 maart 2014 tot 31 december 2014.

Voorbehouden aan het "Wérérs-c-h--- Staatsblad

 .....

Luik B - vervolg

Op 31 december 2014 wordt voor de eerste maal door de zaakvoerder een inventaris opgemaakt,

alsook een jaarrekening. s

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

2. Benoeming niet-statutair zaakvoerder

De oprichters beslisten éénparig aan 'e stgllen als niet-statutair zaakvoerder der vennootschap voor

onbepaalde duur en met een onbezoldigd mandaat;

A - De heer Caers, Jef, voornoemd; " .

B - Mevrouw van Overbeek, Veronique, voornoemd.

3. Overname verbintenissen

De oprichters verklaarden dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters, en deze voor zoveel ais nodig bij deze bekrachtigt en bevestigt.

4. Aanstelling bijzonder lasthebber

De oprichters beslisten aan BVBA Boekhoudkantoor Cuyvers-Smets, te Mol, Pater Van Henxthovenstraat 1 en haar aangestelden volmacht te verlenen om voor en in naam van de vennootschap:

bij de rechtbank vgn koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en het Ondernemingsloket elle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie van BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

5. Aanstelling commissaris:

De oprichters stelden vast op grond van ter goeder trouw verrichte schattingen dat de vennootschap voldoet aan de vrijstellingscriteria voor de controle op de jaarrekening en dienvolgens thans vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Mia VVillemsen, notaris.

Mededeling van neerlegging:

" Afschrift van de oprichtingsakte dd. 31 maart 2014

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

13/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 3 MRT 2015

Griffie

Ondernemingsar : 0549.906.559

Benaming

(voluit) ' CAERS - VAN OVERBEEK

(verkort)

Rechtsvorm ; BVBA

Zetel . KERKHOFSTRAAT 7, 3970 LEOPOLDSBURG

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit de bijzondere algemene vergadering dd 07/01/2015 gehouden op de maatschappelijke zetel te Kerkhofstraat 7 te 3970 Leopoldsburg, blijkt dat de maatschappelijke zetel gelegen te Kerkhofstraat 7 te 3970 Leopoldsburg verplaatst wordt naar Offerstraat 45 te 2300 Tumhout met ingang van 22/01/2015.

van Overbeek Veronique

zaakvoerder

" y ^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

OKT de faatete blz. van Luik E vermeiden Recto . Naan1 en hoedanigheid van de instrumente.rende Maris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien tan derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 16.06.2016 16186-0213-012

Coordonnées
CAERS-VAN OVERBEEK

Adresse
OTTERSTRAAT 45 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande