CAFE DE LELIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAFE DE LELIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.625.810

Publication

20/11/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/09/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/05/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 21.12.2012 12671-0200-012
30/03/2011
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Plensi ter Oh vo de Patilkfik~~deite ketwerel

Griffie

Do erlftfer,

UII ffII 11111 IIll IIIJ IJI 11111111111111 IIIi

*11098130"

be a B. SG

Ondernemingsnr : 0 8 3 4, 6 2 5, 8 0

Benaming

(voluit) : Café De Lelie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 2660 Antwerpen, district Hoboken, Kioskplaats 84 Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Peter Timmermans te Antwerpen op vijftien maart tweeduizend en elf en aangeboden ter registratie;

BLIJKT DAT :

1/ Mevrouw VANDER HEYDEN Vanessa, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Antwerpsesteenweg 294; 2/ De heer WENSELAERS David Juliaan Maria, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Antwerpsesteenweg 294;

3/ De heer DE WISPELEIR Pierre Elza Raymond, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Antwerpsesteenweg 294;

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: "Café De Lelie".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven alsvolgt :

"De vennootschap heeft tot doel:

Het uitbaten en inrichten van één of meerdere hotels, motels, logementshuizen, restaurants, spijshuizen, snack-bars, verbruikerssalons, tea-rooms, milk-bars, café, bars, bodega's en taveme's evenals alle drankgelegenheden allerhande met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbar, dancings en discotheken, night-clubs, feestzalen, sport- en fitnesscentrum, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantásieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen.

De aan- en verkoop, in- en export, groot- en kleinhandel, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, onderhoud, installatie en uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en bijbehoren.

Het inrichten van schouwspelen van om het even welke aard zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen en mode-shows.

Het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten. De uitbating van speel- en sportterreinen, de uitbating. van een fitnesscenter, zwembad, sauna en massage-salon.

Alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren.

De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken.

Het begeleiden van en adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende. goederen.

De vennootschap mag overgaan tot het aan- en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht

geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van onroerende en roerende: goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant. doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

t Voor-

- behouden

aann het

leeigiscti

Staatsblad

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen,' hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin."

De vennootschap is gevestigd te 2660 Antwerpen, district Hoboken, Kioskplaats 84.

De vennootschap is opgericht op vijftien maart tweeduizend en elf voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffe, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert één januari tweeduizend en elf namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

Het is volgestort in speciën ten belope van één/derde en wel aisvolgt:

- door mevrouw Vander Heyden Vanessa, voormelde comparant sub 1/, die ingetekend heeft op zestig (60) aandelen, hetzij tot beloop van elfduizend honderd zestig (11.160,00) euro, volgestort voor drieduizend zevenhonderd twintig (3.720,00) euro;

- door de heer Wenselaers David, voormeld comparant sub 21, die ingetekend heeft op twintig (20) aandelen, hetzij tot beloop van drieduizend zevenhonderd twintig (3.720,00) euro, volgestort voor duizend tweehonderd veertig (1.240,00) euro;

- door de heer De Wispeleir Pierre, voormelde comparant sub 31, die ingetekend heeft op twintig (20) aandelen, hetzij tot beloop van drieduizend zevenhonderd twintig (3.720,00) euro tweeduizend zevenhonderd negentig (2.790,00) euro, volgestort voor duizend tweehonderd veertig (1.240,00) euro.

Totaal: honderd (100) aandelen en achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, waarvan zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro volgestort.

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot éénendertig december tweeduizend en elf.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De netto winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming

van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het

voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Als zaakvoerder is aangesteld : mevrouw VANDER HEYDEN Vanessa, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Er geen commissaris werd aangesteld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte + 1 volmacht aangehecht



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAFE DE LELIE

Adresse
KIOSKPLAATS 84 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande