CAFE NOVA

Société en commandite simple


Dénomination : CAFE NOVA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 533.736.956

Publication

10/05/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 5~3 3 , 13 G ..3 5,6

Benaming

(voluit) : Café Nova

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Pastoor Mellaertsstraat 28 te 2220 Heist o/d Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Putte op 23 april 2013, geregistreerd te Heist o/d Berg op 23 april 2013, dat er een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht. Haar naam luidt: Café Nova .

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2220 Heist o/d Berg, Pastoor Mettaertsstraat 2B.

Het doel van de vennootschap luidt:

Het uitbaten van cafés, drankgelegenheden en café-restaurants. Het exploiteren van een biljartzaal.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap begint haar activiteit vanaf 23 april 2013 en is opgericht voor onbepaalde duur.

De onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijke vennoot is:

- Boeckxstaens Stefaan, Mechelbaan 507/0004, 2580 Putte, gescheiden en geboren te Lier op 21 augustus

1964.

Er is één stille vennoot, die beperkt aansprakelijk is tot zijn inbreng,

Er werd 2.400,00 euro kapitaal ingebracht. De inbreng is gebeurd in geld en is volledig volgestort.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, is verdeeld in 24 aandelen, met een fractiewaarde van éénlvierentwintigste van het kapitaal.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan begint het eerste boekjaar op 23 april 2013 om te eindigen op 31 december 2013.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken gesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan het resultaat, Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~á~~S e)

fl1111!~M~~n~gu~~~muu

1 0 1799

NEE

2 9 -0h- 2013

KOOPHANDEL

GRIFFIE te MECHELEN

r ' :º% .

. (///^v

4~1 \ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering wordt gehouden op 19 juni om 16 uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

elgisch

blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen' in de uitnodigingen.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals hierna bepaald.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen,

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Tot zaakvoerder wordt benoemd: Boeckxstaens Stefaan, Mechelbaan 507/0004 te 2580 Putte.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder alleen bestuurt de vennootschap en vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten,

Eenvormig verklaard.

Boeckxstaens Stefaan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CAFE NOVA

Adresse
PASTOOR MELLAERTSSTRAAT 28 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande