CAFE RAPIDO

Société en commandite simple


Dénomination : CAFE RAPIDO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 564.885.141

Publication

31/10/2014
ÿþbs,

*14200228*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK V! IcooPHATOEL

21 ÇÇ, Va%

ANTWERPEN a,:kb5w.ew TURNHOUT

bOtrifflier

Ondernemingsnr : c)56,

Benaming

(voluit) : CAFE RAPIDO

(verkort) :

Rechtsvorm: GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: HERENTALSSTRAAT 36 - 2300 TURNHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een onderlinge overeenkomst opgemaakt te Turnhout op 01 oktober 2014, geregistreerd op het registratiekantoor te Turnhout dd, 17 oktober 2014, blijkt dat:

1. VENNOTEN

de volgende personen een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht

1. Ohr. Bouzian Nabil wonende Steenweg Op Gierle 231 bus 1 te 2300 Turnhout.

2. Mevr. Bouzian Anissa wonende Steenweg Op Gierle 231 bus 1 te 2300 Turnhout,

2. RECHTSVORM EN NAAM

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming Café Rapido.

3. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Herentalsstraat 36 te 2300 Turnhout.

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

-Pe uitbating en inrichting van drank- en eetgelegenheden, herbergen, cafés, tavernes, restaurants,

eethuizen, frituren, coffee- en milkbars, tearooms, dancings en nightclubs;

-Het aannemen van feesten, het organiseren van shows en feestelijkheden;

-Het inrichten of doen inrichten van feesten en vermakelijkheden, dansavonden, party's, bals, veilingen, vergaderingen, meetings, clubbijeenkomsten, wedstrijden en schouwspelen van allerlei aard zoals concerten, zangoptredens, ballet-, dans-, toneel en- kleinkunstvoorstellingen, tentoonstellingen, modeshows;

-Het verwerven, inrichten en ter beschikking stellen van zalen, ruimten en gelegenheden waarin bovenvermelde organisatorische toepassingen geheel of gedeeltelijk kunnen uitgevoerd worden.

-Pe handel in het algemeen van bieren, waters, limonades, fruitsappen en alle dranken alsook allerhande eetwaren,

-Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van aile voormelde producten, materialen of niaterieel.-

IDe handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger. De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij kan in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die in de ruimste zin van het woord nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden EL o: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

5. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. ledere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigd.

6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 500,00 euh:), Het kapitaal werd bij de oprichting volstort in speciën waarvan door dhr. Bouzian Nabil 475,00 euro en door mevr. Nabil Anissa 25,00 euro werd ingebracht.

Als vergoeding voor hun inbreng wordt aan de vennoten respectievelijk 95 aandelen aan dhr. Bouzian Nabil en 5 aandelen aan mevr. Bouzian Anissa toegekend volgens dezelfde verhouding als hun inbreng in het kapitaal.

De maatschappelijke delen luiden op naam. Op de maatschappelijke zetel wordt een register gehouden van de delen op naam. De eigendom van een deel op naam wordt vastgesteld door een inschrijving in het register. ledere deelgenoot mag kennis nemen van dat register.

7. BESTUUR - BENOEMING - BEZOLDIGING

Dhr. Bouzian Nabil is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt beherend vennoot genoemd.

Meur. Bouzian Anissa is stille vennoot. Zij draagt niet bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen. De machten van de stille vennoot bestaat uit de controle van de vennootschap en stemrecht in de algemene vergadering.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Worden in die hoedanigheid benoemd, dhr. Bouzian Nabil.De zaakvoerders beschikken over aile machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, alsook het vervreemden van financiële activa van de vennootschap.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder bezoldigd.

OVERDRACHT VAN AANDELEN

Een vennoot kan slechts zijn aandeel in de vennootschap overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan derden, na vooraf alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke aan akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waaronder de vennootschap resorteert.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze vooraf aanvaard wordt door de minderheid van twee/derden van de andere vennoten. De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen bij art. 1690 van het burgerlijk wetboek.

9. OVERLIJDEN

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De afstammelingen en de echtgenoot van de overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van rechtswege vennoot en vervullen de plaats van de overledene als aandeelhouder van de vennootschap. Andere rechthebbende van de overleden vennoot worden slechts vennoot, wanneer zij als dusdanig aanvaard worden door alle andere aandeelhouders. Indien zij niet als vennoten werden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel in de waarde op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans. De erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een inventaris invorderen, noch de normale gang van zaken van de vennootschap verstoren.

. L.

;" "

bi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

10. PLAATS - DAG EN UUR JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op laatste zaterdag van de maand juni om 20u0D ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij aile medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post moet afgegeven zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal voorgezeten worden door één of meerdere zaakvoerders (bij afwezigheid door één van de aandeelhouders). Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Alle beslissingen van de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de aandelen die elke vennoot bezit in het kapitaal van de vennootschap..

11. BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op 01 oktober 2014 en zal afgesloten worden op 31 december 2015. leder jaar

zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt.

12. WINSIVERDELING

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zef beslist worden door de algemene vergadering.

13. VERLIEZEN

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld warden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

14. ONTBINDING - VEREFFENING

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaald hun aantal, bevoegdheden en bezoldigingen, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Hij heeft de bevoegdheden die de vennootschapswet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

15. VOLMACHT

Bijzondere volmacht KBO - BTW

Bij deze wordt als bijzondere gevolmachtigde van de vennootschap aangesteld:

de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkt aansprakelijkheid

"Jansen en Partners", met zetel te 2300 Turnhout, Baron Frans du Fourstraat 2 bus 8, BTW BE

0460.131.079 RPR Turnhout, aan wie de macht wordt verleend tot:

- het nemen van een inschrijving en het nodige te doen voor aile latere wijzigingen aan de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen;

- de registratie als BTW-plichtige en het doorvoeren van aile latere wijzigingen ervan, voor zover de vennootschap BTW plichtig is;

- het verzorgen van alle contacten met betrekking tot het ondernemingsloket;

- het vervullen van aile overige formaliteiten met betrekking tot de vestiging van de vennootschap jegens alle andere administraties. De lasthebber zal te dien einde aile formulieren mogen invullen, alle documenten . mogen ondertekenen, en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is, zelfs indien hierin niet voorzien, en met recht om derden in zijn plaats te stellen.

Samen hiermee neergelegd: geregistreerde onderlinge overeenkomst.

Voor uittreksel,

De zaakvoerder

`Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-

Bouzian Nabil

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/02/2015
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van « #I ,,

Nf?Ar'~4a~Fr+ ^+,k° tT'V'.f£?,

C.-



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 1 FEB, 2015



*150 9389* ANTWERPEN ELfG.eling TURNHOUT

,,De griffier

r~P







Ondernemingsnr : 0564.885.141

Benaming

(voluit) : CAFE RAPIDO

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HERENTALSSTRAAT 36 - 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming medezaakvoerder

Tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering van 16/01/2015 werd er beslist om dhr Bouzian Said , wonende te 2300 Turnhout te benoemen als medezaakvoerder. Zijn mandaat gaat in op 0110212015.

Samen hierbij neergelegd: aanwezigheidslijst en notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering.

Voor uittreksel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CAFE RAPIDO

Adresse
HERENTALSSTRAAT 36 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande