CAJAMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAJAMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.302.387

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 31.07.2013 13369-0547-010
18/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306185*

Neergelegd

14-10-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): CAJAMAR

0840302387

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2060 Antwerpen, Geulincxstraat 7

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Anne-Mie Szabó, notaris te Turnhout op 13 oktober 2011, kortelings te registreren, blijkt dat een handelsvennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

DOOR:

1) De heer DIERCKX Geert Jozef Celine, wonende te 2350 Vosselaar, Lorkenlaan 2.

2) Mevrouw VRIENS Hilde Maria Henri, wonende te 2350 Vosselaar, Lorkenlaan 2.

NAAM:

CAJAMAR.

ZETEL: te 2060 Antwerpen, Geulincxstraat 7.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, onderneming in onroerende goederen, omvattende ondermeer:

* de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en verbouwen van onroerende goederen, de procuratie; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten;

* tussenhandelaar, de handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van een erkende vastgoedmakelaar; tenzij een aandeelhouder/zaakvoerder een erkenning heeft.

* het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen, alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

* het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de mede-eigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van welke aard ook, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of onder elke andere vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich borg stellen en alle persoonlijke of zakelijke waarborgen geven ten voordele van ieder persoon of vennootschap, gebonden of niet.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR: De vennootschap is aangegaan voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL : Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, allen met stemrecht en zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen. Op voormelde aandelen werd ingeschreven door de heer Geert Dierckx voornoemd op 90 aandelen en door mevrouw Hilde Vriens voornoemd op 10 aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

AFBETALING IN GELD: De comparanten stortten hun inschrijving ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200), zoals blijkt uit een bankattest dat werd overhandigd, uitgaande van de BNP Paribas Fortis te Turnhout en gedateerd op 11 oktober 2011, waaruit blijkt dat het bedrag werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening nummer 001-6536235-63.

In vergelding werden hen het aantal aandelen met stemrecht toegekend waarop zij hebben ingeschreven. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten. VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel van de vennootschap behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht.

Zo meerdere zaakvoerders worden aangesteld zullen ze echter samen moeten optreden om te beslissen over handelingen die het dagelijks bestuur van de vennootschap overschrijden.

Voorgaande beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis droegen of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die gelast wordt met de uitvoering van deze opdrachten.

In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in dit artikel, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2012.

JAARVERGADERING: De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van mei om 16.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in mei 2013.

RESERVES  VERDELING VAN DE WINST  VEREFFENING:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits in achtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt waarvan zij de macht en de bezoldiging vaststelt.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

ALGEMENE VERGADERING:

a) als gewone zaakvoerder wordt benoemd, de heer Geert Dierckx voornoemd, voor onbepaalde termijn op elk ogenblik herroepbaar;

b) er wordt thans geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Anne-Mie Szabó.

NOTARIS.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 06.08.2015 15402-0508-010

Coordonnées
CAJAMAR

Adresse
GEULINCXSTRAAT 7 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande