CALEANCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CALEANCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.985.088

Publication

31/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/09/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van c cielite_

rgelegd ter griffie van de

emt4teasi e-Atr1t-e0PFIANDETL

1 8 SEP. 2014

ANTWEHPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

*14177228*

V; beh, aai Bel Staa

Griffie

OndernemIngsnr : 0534.985.088

Benaming

(voluit) : CaleAnco

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Westerlosesteenweg 99 - 2230 Herselt

(volledig adres)

Onderwerp akte: wijziging adres maatschappelijke zetel

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 08.092014 werd er volgende beslissing genomen:

het adres van de maatschappelijke zetel is vanaf 08.09.2014 gewijzigd naar Grote Steenweg 52, 2431

Veerle-Laakdal.

Coertjens Leen

zaakvoerster

. .. _

Op de 1:,-..atste biz, van Luit; B vermelden Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

17/06/2013
ÿþAA Mal Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

quo

Neergelegd ter griffie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 ô JUNI 2013

dik NHOUT

De Griffier

Ondernemingsnr : O 5-3 y .

Benaming

(voluit) : CaleAnco

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westerlosesteenweg 99, te 2230 Herselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting dd. 03/06/2013

Uit een akte ontvangen door Meester Marc CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg,

ondergetekend, op 3 juni 2013,

Blijkt er dat

I. 1. de heer CALEPET Kris Jozef [Rijksregisternummer 71.03.03-065.96], geboren te Watermaal-

Bosvoorde op drie maart negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 2230 Herselt, Westerlosesteenweg 99,

ongehuwd.

2. juffrouw COERTJENS Leen Maria Francisca [Rijksregisternummer 73.02.13-110.77], geboren te Turnhout

op dertien februari negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 2230 Herselt, Westerlosesteenweg 99,

ongehuwd.

onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

IL De vennootschap als naam heeft : CaleAnco.

III. De zetel gevestigd is te 2230 Herselt, Westerlosesteenweg 99. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder,

IV. De vennootschap als doel heeft

Aile verrichtingen, die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks verband houden met aankoop, verkoop, verhuring van onroerende en roerende goederen/gebouwen. Beheer van immobiliën. Patrimoniumvennootschap. Geen activiteiten als vastgoedmakelaar.

Dienstverlening,

Marketingadvies.

Publiciteitsadvies

Handels- en investeringsmaatschappij

Managementvennootschap

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies; het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden; het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen op het vlak van consultancy, management, directie, organisatie en informatica;

-commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel

De vennootschap zal alle industriële commerciële, financiële (inbegrepen de financiering), onroerende en roerende verrichtingen, kunnen uitvoeren, die van dien aard zijn om haar maatschappelijk doel te bereiken, uit te breiden of te vergemakkelijken. Ze zal rechtstreeks of onrechtstreeks haar belangstelling kunnen tonen voor elke onderneming, die een gelijkaardig of verknocht doel nastreeft. De vennootschap kan haar doel bereiken volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken, op welke manier dan ook en dit zowel in België als in het buitenland.

Verder is de vennootschap gerechtigd,zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels ,financiële,roerende en onroerende handelingen te verrichten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

.f f. ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V, Met kapitaal word# -vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

VI. De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op alle aandelen is ingeschreven als volgt:

- door de heer Kris Jozef CALEPET, ten belope van eenenvijftig (51) aandelen, hetzij: negenduizend vierhonderd zesentachtig euro (¬ 9.486,00).

- door mevrouw Leen Maria Francisca COERTJENS, ten belope van negenenveertig (49) aandelen, hetzij negenduizend honderd veertien euro (¬ 9.114,00).

Tesamen : 100 aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk bezit en kapitaal van de vennootschap.

De aandelen werden volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging,

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet ,f vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het i Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

IX. leder boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december, met dien verstande dat het' eerste boekjaar begint te lopen op heden en zal eindigen op 31 december 2014.

X, De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de eerste dinsdag van de maand juni om 20.00 uur van ieder jaar, en voor de eerste maa! in juni 2015.

XI. Benoeming zaakvoerder.

Bij eenparigheid beslist de buitengewone algemene vergadering als niet statutaire zaakvoerder voor' onbepaalde duur aan te stellen en te benoemen:

t de heer CALEPET Kris Jozef [Rijksregistemummer 71.03.03-065.96], geboren te Watermaal-Bosvoorde op drie maart negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 2230 Herselt, Westerlosesteenweg 99, ongehuwd,

2. juffrouw COERTJENS Leen Maria Francisca [Rijksregistemummer 73.02.13-110.77], geboren te Tumhout op dertien februari negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 2230 Herselt, Westerlosesteenweg 99, ongehuwd.

Die verklaren hun functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet,

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan GORRIS Accountants B.V.B.A., Boudewijnlaan 34 te 2220 Heist-op-den-Berg, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in de Kruispuntenbank en het Ondernemingsloket en aile documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om inschrijving als "B.T.W."-belastingplichtige te bekomen,

.C.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 03/06/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CALEANCO

Adresse
WESTERLOSESTEENWEG 99 2230 HERSELT

Code postal : 2230
Localité : HERSELT
Commune : HERSELT
Province : Anvers
Région : Région flamande