CAMPOS BURGOS & CO

Société en commandite simple


Dénomination : CAMPOS BURGOS & CO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.061.264

Publication

28/11/2011
ÿþMoi} 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderneniingsnr : 9 ÿa . 0 6 .r .

Benaming

(voluit) : CAMPOS BURGOS & Co

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kessel-Dorp, 19, B-2560 Kessel

Onderwerp akte : Oprichting

Titel 1 : OPRICHTING

Heden , op 31 juli 2011 zijn bijeengekomen :

1 . Wellens Carine, geboren te Lier op 5 augustus negentienhonderddrieënzestig en wonende Molenlei 62 te 2590 Berlaar.

2 Mariën Peter, geboren te Lier op 16 februari negentienhonderdvijfenzestig en wonende te Doelstraat 35 te 2590 Berlaar.

3. Claes Jozef August, geboren te Lier op 31 oktober negentienhonderdtweeënvijftig en wondende Essenstraat 9 te 2220 Heist op den Berg.

4. De Ceuleer Ann, geboren te Lier op 7 september negentienhonderdnegenenzestig en wondende Ristenstraat 44 te 2270 Herenthout

5. Rombouts Els, geboren te Lier op zestien januari negentienhonderdzesenzevetig en wondende A Cannaertstraat 37 te 2260 Westerlo

6. De Graef Christiane Louisa, geboren te Lier op drie maart negentienhonderdzestig en wonende te Daalstraat 37 te 2590 Berlaar

7. Broos Cindy, geboren te Mortsel op tweeëntwintig februari negentienhonderdvijfenzeventig en wondende Alexander Franchstraat 220 te 2560 Boechout.

8. Van Nuffel Kurt Ronald, geboren te Berlaar op drie augustus negentienhonderdvierenzestig en wondende Lentestraat 10 te 2590 Berlaar

9. Engelen Kathleen, geboren te Lier op vijftien maart negentienhonderddrieëntachtig en wondende Maanstraat 53 bus 2 te 2500 Lier

10. De Jonghe Bart, geboren te Lier op nengentien januari negentienhonderdéénentachtig en wondende Eugene Wouters 55 bus 4 te 2220 Heist op den Berg.

Op de 1áeStè blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

1

^11178745"

I I

NEER EL

16-11- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDE te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

11. Vertommen Sabine, geboren te Lier op zeventien juni negentienhonderdzesenzeventig en wondende Aarschotsebaan 53 bus 2 te 2590 Berlaar

12. Van Tendeloo Barbara Maria L, gebaren te Lier op negentien februari negentienhonderdnegenenzeventig en wondende Maanstraat 18 te 2500 Lier

13. Plaetinck Leon Charles, geboren te Antwerpen 26 maart negentienhonderdvijfenvijftig En wonende Zilverboslaan 52 te 2950 Kapellen

14 Weuts Martine Rose, geboren te Lier op zeventien februari nengentienhonderd vierenzestig en wonende Kapellebaan 29 te 2560 Nijlen

15 Ceulemans Joanna, geboren te Lier op 12 maart negentiehonderdéénenvijftig en wonende Bevelsesteenweg 156 te 2560 Nijlen.

16. Van Thielen Joanna, geboren te Bouwel op 14 maart negentienhonderdzesenveertig en Wonende Bevelsesteenweg 103 te 2560 Nijlen.

17. Roelans Rachel, geboren te Nijlen op 6 januari negentienhonderdéénenvijftig en wonende Nijlensesteenweg 114 te 2560 Nijlen.

18. Storms Cindy geboren te Herentals op 11 november negentienhonderdvierenzeventig en wonende Ateksander Frankstraat 220 te 2530 Boechout

De verschijners verklaren en erkennen dat een vermogen van 1 800 euro, vertegenwoordigd door 18 participatiebewijzen, in kontanten is ingebracht.

Op gezegde participatiebewijzen wordt als volgt ingeschreven door:

1. Verschijner sub 1 tot 18 op 18 participatiebewijzen.

Verschijners verklaren dat gezegd bedrag van 1.800 euro volgestort is.

Aanwijzing van de stille en gecommanditeerde vennoten.

De verschijner sub 1 tot 18 zijn gecommanditeerde vennoten. Zij zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De verschijner sub 2 is stille vennoot. Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng zoals hiervoor is vastgesteld.

Titel 2 : STATUTEN

De verschijners verklaren de statuten van de vennootschap als volgt samen te stellen:

Artikel 1 : Maatschappelijke naam  Vennoten

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een gewone commanditaire vennootschap, opgericht tussen :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Enerzijds : Verschijners onder sub 1 en 3 tot 18, als beherende vennoten; en anderzijds Mariën

Peter, als stille vennoot/kapitaalsverstrekker.

Als maatschappelijke naam wordt aangenomen : CAMPOS BURGOS & Co

Als commerciële benaming wordt aangenomen : DE KOOKCLUB

Artikel 2 : Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd Kessel-Dorp 19 te 2560 Kessel.

De zaakvoerders kunnen, zonder statutenwijziging, de zetel verplaatsen binnen het Vlaamse gewest. Daarbuiten kan de zetel slechts worden verplaatst bij éénparig besluit van alle vennoten en met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

de vennootschap heeft tot hoofddoel :

Het organiseren van kooklessen voor eigen rekening en het organiseren van evenementen bij

derden.

Het verlenen van algemene diensten aan derden.

Het aan- en verkopen van onroerende goederen voor eigen beheer. Alle verrichtingen in hoedanigheid van tussenpersoon of in hoedanigheid van van aanbrenger van zaken van derde makelaarskantoren. Alle leen-, financierings- en fiduciare en financiële verrichtingen voor eigen rekening of voor rekening van derden, mits naleving van de wettelijke voorschriften. Alle administratieve en boekhoudkundige verrichtingen voor eigen rekening.

De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het invoeren en uitvoeren van alle apparatuur en

goederen nodig om dienstig voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen, hen aval verlenen, voorschotten

toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Hij mag tevens handelen als tussenpersoon in de handel.

Het voeren van het management van andere vennootschappen

Artikel : Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De artikelen 1865, 3`, 4° en 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een algemene vergadering van vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 5 : Kapitaal

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1.800 euro en is verdeeld in 18 participatiebewijzen van elk 100 euro.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 : Overdracht van een participatie

Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten en met instemming van ten minste twee/derde meerderheid van de stille vennoten.

Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van tenminste één maand van een voorkooprecht genieten.

Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan naar een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of echtgenote of een erfgenaam in rechte lijn. In andere gevallen is de éénparige goedkeuring vereist van de beherende vennoten en gewone meerderheid van de stille vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 7 : Waarde van de participatiebewijzen en hun betaling

De verkoopprijs van een participatiebewijs is gelijk aan de werkelijke waarde ervan op de dag van de overdracht.

Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige in gemeen overleg aangewezen of, bij gebreke aan overeenstemming, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de zetel van de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen enkel rechtsmiddel open.

De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Artikel 8 : Intern bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die geen stille vennoot mogen zijn.

Tot zaakvoerders-beherende vennoten worden voor de duur van de vennootschap aangesteld: verschijners van sub 1 en 3 tot 18.

De zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Artikel 9 : Vertegenwoordigingsmacht.

De zaakvoerders vertegenwoordigen alleen de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerders mogen hun machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Aan de zaakvoerders kunnen, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 10 : Rechten en verplichtingen van de vennoten.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan in voor de schulden en verliezen van d vennootschap slechts tot het beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in de zaken van de vennootschap, evenwel hebben zij het recht op de maatschappelijke zetel kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uitoefenen op alle verrichtingen van de vennootschap onverminderd de toepassing van de Wet op de commissaris-revisor.

Artikel 11 : Algemene vergadering

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats op de tweede zaterdag van de maand juni.

De beherende vennoten, de zaakvoerders of de commissarissen-revisoren zullen de algemene vergadering op de maatschappelijke zetel of in elk andere plaats bepaald wij gemeenschappelijk akkoord, kunnen bijeenroepen telkens zij het nuttig oordelen voor de vennootschap.

De beherende vennoten en de zaakvoerders zijn verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de tien dagen na een daartoe strekkend verzoek van één of meerdere stille vennoten die alleen of gezamenlijk ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Gezegd verzoek dient te gebeuren bij aangetekend schrijven met opgave van de te behandelen onderwerpen gericht aan één van de beherende vennoten of zaakvoerders.

De vennoten worden uitgenodigd tot de algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres zoals dit in het vennotenregister is vermeld.

De oproeping vermeldt de datum, uur, plaats en agenda van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan niet geldig beraadslagen noch besluiten dan wanneer alle beherende vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en minstens de meerderheid der stille vennoten.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten evenwel alsook voor het aannemen van nieuwe vennoten, is een éénparig besluit van de beherende vennoten en een besluit genomen met drie/vierde meerderheid van de stille vennoten vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en besluiten te nemen over :

de vaststelling van de jaarrekening

de bestemming van de beschikbare winst

- de wijziging der statuten

- de benoeming, het ontslag, de decharge van de zaakvoerder

de vaststelling van de vergoeding van de zaakvoerder evenals het instellen van de

vennootschapsvordering tegen hem.

Artikel 12  Stemrecht

Elk vennoot heeft recht op één stem ongeacht het aantal participatiebewijzen dat hij heeft onderschreven in het vennotenregister.

Artikel 13  Boekjaar  jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van het volgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op alsmede de jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van het volgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op alsmede de jaarrekening.

Artikel 14 : Verdeling van het resultaat en het liquidatiesaldo

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De algemene vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van dit saldo aan de winst.

De winst- en liquidatiesaldo verdeling zal gebeuren in functie van de deelname in het vermogen van de vennootschap.

Artikel 15 : Woonstkeuze

Iedere vennoot en zaakvoerder die in het buitenland woont of wiens woonplaats onbekend is, wordt geacht voor gans de duur hiervan woonplaats te hebben gekozen in de zetel der vennootschap waar alle kennisgevingen en betekeningen betreffende de zaken van de vennootschap hem geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 16

Voor al wat niet uitdrukkelijk is geregeld in onderhavige statuten wordt verwezen naar de vennootschapswet.

Titel 3 : AANVULLENDE BEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar begint op 31 juli 2011 en eindigt op 31 december 2012. i 2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013,

3. De hogergenoemde zaakvoerders verklaren hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen de aanvaarding verzet,

4. Bijzondere volmacht

Bij deze wordt aan Mariën Peter, wonende Doelstraat 35 te 2590 Berlaar volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de administratie van het handelsregister teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Tegelijk neergelegd : oprichtingsakte dd. 31/07/2011

Carine Wellens Zaakvoerder

Voor-.behouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAMPOS BURGOS & CO

Adresse
KESSEL-DORP 19 2560 KESSEL

Code postal : 2560
Localité : Kessel
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande