CAMPR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMPR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.834.958

Publication

22/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

9. - Als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap zijn aangesteld:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de goedkeuring van een business plan voor de vennootschap, alsook elke wijziging aan een business plan ;

" het aangaan van overeenkomsten of transacties (i) met een duurtijd van meer dan 3 jaar, en/of (ii) voor een bedrag van meer dan tienduizend euro (¬ 10.000,00), waarbij deelverrichtingen samengeteld worden ;

" het aanwerven of ontslaan van personeel ;

" het vastleggen van arbeidsvoorwaarden, waaronder loon, voor het personeel en/of het vastleggen van een vergoeding en andere rechten voor een zaakvoerder of zelfstandige dienstverlener ;

" het verwerven, verkopen of bezitten, onder welke vorm dan ook, van effecten of andersoortige belangen in andere bedrijven ;

" het aangaan of verschaffen van leningen, onder welke vorm dan ook;

" het overdragen en/of bezwaren van belangrijke activa van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn of er een college is ingesteld, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Evenwel wordt de vennootschap voor de handelingen die de goedkeuring van de Zaakvoerder A vereisen, vertegenwoordigd door twee (2) zaakvoerders, waaronder de Zaakvoerder A, gezamenlijk optredend.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur, vanaf vijftien oktober tweeduizend veertien, met dien verstande, dat zij vanaf vijftien oktober tweeduizend veertien tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De bevoegdheid van de zaakvoerders gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

- als bijzondere gevolmachtigden aangesteld werden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270: de heer Luc Eberhardt, de heer Francis van der Haert en mejuffrouw Julie Schaerlaken.

10. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

" Als Zaakvoerder A :

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NIKEVENTURES, met zetel gevestigd te 2000 Antwerpen, Beeldhouwersstraat 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0896.565.456, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VERELLEN, Nicolas Philippe, wonende te 2000 Antwerpen, Beeldhouwersstraat 32 (rijksregisternummer 80.04.13-115.39).

" Als Zaakvoerders B:

- de heer Wim VANHORENBEECK, voornoemd;

- de heer Sebastiaan SCHILLEBEECKX, voornoemd.

De volgende beslissingen vereisen steeds het akkoord van de  Zaakvoerder A :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

 De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

A/ Het ontwikkelen van webapplicaties voor gebruik door bedrijven en consumenten, de design en development van softwaretoepassingen voor mobile devices, websites compatibel met internetbrowsers op mobile devices, consultancy met betrekking tot mobile devices en mobile software. Onder mobile devices dient te worden verstaan: handheld computers, personal digital assistants (PDA), entreprise digital assistants (EDA), smartphones, cell phones (GSM), tablets. B/ Dienstverlening op en rond ICT, het internet, het hosten, ontwikkelen, aanpassen, wijzigen van websites en webapplicaties, productontwikkeling, in de meest ruime zin van het woord. C/ Het ontwerpen, implementeren en beheren van websites voor o.a. KMO s, zelfstandigen en overheden, met inbegrip van het verlenen van technisch en organisatorisch advies inzake het internet en intranets, handel en communicatie via het internet en het aanbieden van totaaloplossingen.

D/ Het ontwerpen en beheren van websites in eigen exploitatie met als hoofddoel het genereren van reclame-inkomsten.

E/ Het hosten van webruimten voor het gebruik van websites en e-mailverkeer.

F/ De bewerking van digitale gegeven: verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op gegevensdragers.

G/ Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma voor de klant: invoeren van de gegevens en volledige afwerking van de gegevens. H/ De samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen.

I/ De opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat. J/ Ter beschikking stellen van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde online of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groepen van gebruikers door middel van listings, enzovoort.

K/ Conceptontwikkeling, productie, distributie en begeleiding van grafische producties en producten in de meest ruime zin van het woord.

L/ Het maken van illustraties in de meest ruime zin van het woord.

M/ Het verwerven, behouden en beheren van intellectuele rechten op alle geproduceerde werken. N/ Het voorbereiden van presentaties en voorstellingen inzake hoger gemeld doel.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 12. De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand mei om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2016.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

 Om tot de algemene vergadering van vennoten toegelaten te worden, moeten de vennoten, en in voorkomend de obligatiehouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens drie werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de vennoten en/of obligatiehouders en het aantal aandelen en/of obligaties dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere vennoot en/of obligatiehouder of zijn gemachtigde ondertekend.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

Coordonnées
CAMPR

Adresse
LANGE KLARENSTRAAT 19 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande