CANTECROY EXPLOITATIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CANTECROY EXPLOITATIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.882.506

Publication

03/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

01-09-2014

Griffie

*14307712*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0560882506

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Cantecroy exploitatie

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Bleekstraat 19 2480 Dessel

Onderwerp akte :

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Ann-Sophie Van Roosbroeck te Mol op 1 september 2014 dat er door :

1. De naamloze vennootschap "DOCKX HOLDING", met zetel te 2480 Dessel, Bleekstraat 19, gekend onder ondernemingsnummer 0894.451.153, RPR Turnhout en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 894.451.153.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 21 december 2007, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2008 onder nummer 08002887.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 7 van de statuten, door haar gedelegeerd bestuurder:

- de heer DOCKX Marc Constant, gekend onder rijksregisternummer 62.06.10-189.79, wonende te 2470 Retie, Zanddijkdreef 45, aangesteld als bestuurder door de algemene vergadering en aangesteld als gedelegeerd bestuurder door de raad van bestuur, beiden gehouden op 26 juni 2013, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 10 juli 2013 onder nummer

13106066.

2. De heer DOCKX Marc Constant Johan, geboren te Turnhout op 10 juni 1962, houder van identiteitskaart met nummer 591-6082512-35, gekend onder rijksregisternummer 62.06.10-189.79 echtgenoot van mevrouw PEETERS Anita Hendrika Jozef, geboren te Mol op 12 september 1963, gekend onder rijksregisternummer 63.09.12-212.38, wonende te 2470 Retie, Zanddijkdreef 45.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan de statuten bij uittreksel luiden als volgt :

Op de aandelen wordt ingetekend aan pari, zegge voor een waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

De comparanten tekenen in op het volledig kapitaal door middel van contanten, als volgt:

a) de vennootschap Dockx Holding tekent in op een bedrag van negenennegentigduizend achthonderd euro (¬ 99.800,00), hetzij voor negenhonderd achtennegentig (998) aandelen;

b) de heer Marc Dockx tekent in op een bedrag van tweehonderd euro (¬ 200,00), hetzij voor twee (2) aandelen.

Het kapitaal werd volledig volgestort.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 69,14° van het Wetboek van Vennootschappen, werd het volledig bedrag van de volstorting in contanten gedeponeerd op rekening nummer BE08 3631 3846 4813 bij de vennootschap ING geopend op naam van de vennootschap in oprichting. Hieruit blijkt dat vanaf heden het volledig bedrag van het volgestorte kapitaal in contanten ter beschikking staat van de vennootschap. Het bankattest wordt aan de instrumenterende notaris overhandigd, met het oog op de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

Artikel 1.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam  Cantecroy exploitatie .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in het Vlaams Gewest, met name te 2480 Dessel,

Bleekstraat 19.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer­der(s) naar om het even welke andere

plaats binnen het Vlaams Gewest worden overgebracht, mits hiervan behoorlijke publiciteit wordt

gemaakt volgens de wettelijke voorschriften.

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of

agentschappen vestigen, waar ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, bij akte verleden voor

geassocieerd notaris Ann-Sophie Van Roosbroeck te Mol op 1 september 2014.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

" exploitatie van serviceflats voor senioren;

" het oprichten en beheren van diensten en instellingen voor senioren;

" de uitbating van hotels en drankgelegenheden, spijshuizen en verbruikssalons;

" de terbeschikkingstelling van gemeubelde kamers voor logies;

" het uitbaten en aanbieden van verblijfsaccomodatie voor ouderzorg, woonzorgcentra, jeugdzorg

en ziekenhuiszorg;

" het uitbaten en aanbieden van kinderdagverblijven, studentenverblijven, recreatieve verblijven, residentiële kort- en langdurige verblijven;

" het uitbaten en aanbieden van hotel, restaurant en drankgelegenheid, kortom, horeca;

" het uitbaten en aanbieden van sport, recreatie, feesten, congressen, tentoonstellingen, beurzen en evenementen allerhande;

" dit alles inclusief het aanbod van aanverwante dienstverlening zoals animatie, verzorging, hotelservices, maaltijdverdeling, onderhoud, huishoudhulp, en andere dienstverlening.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden. De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en borg staan voor derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderdduizend euro (¬ 100.000,00) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel één/duizendste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigt.

Bij de oprichting werd het maatschappelijk kapitaal volledig volstort.

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering die de duur van zijn mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan het mandaat van niet-statutaire zaakvoerders.

De machten van een statutaire zaakvoerder kunnen slechts om ernstige redenen herroepen worden.

Artikel 12.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering of het college van zaakvoerders indien dit voorhanden is, kunnen steeds een reglement van inwendige orde opstellen waarbij hun respectieve bevoegdheden worden vastgelegd. Dergelijk reglement heeft uitsluitend kracht binnen de vennootschap.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

De zaakvoerder(s) moet(en) alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en de belangen van de vennootschap.

In principe worden zij niet vergoed voor de uitoefening van hun mandaat, tenzij de algemene vergadering daartoe uitdrukkelijk anders beslist. Zij hebben uiteraard recht op vertegen­woordigings- , reis- en verblijfkosten.

Artikel 16.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de maatschappelijke zetel op de vierde vrijdag van de maand mei om achttien uur.

Indien deze dag een feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag in buitengewone algemene zitting bijeengeroepen worden door de zaakvoerders of commissarissen indien dergelijk orgaan in de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van vennoten die tezamen minstens een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 20.

Het maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een jaarrekening opgemaakt. Deze houdt onder meer in, een inventaris, een balans en een rekening van winst of verlies, alsmede een nota omtrent belangrijke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan tijdens het lopend boekjaar.

Artikel 21.

Het resultaat van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering kan op voorstel van de zaakvoerders het saldo geheel of ten dele aanwenden voor uitzonderlijke afschrijvingen, het overbrengen op een bijzondere reserve- of voorzieningsfonds of voor overdracht naar het volgend boekjaar.

Er wordt aan de vennoten geen enkele vergoeding gewaarborgd voor het door hen belegd

1. Eerste maatschappelijk boekjaar.

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal lopen vanaf de neerlegging van de statuten ter

griffie van de Rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

De volgende boekjaren lopen samen met het burgerlijk jaar.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering vindt plaats in mei tweeduizend zestien.

2. Aanstelling zaakvoerder.

Worden tot zaakvoerders benoemd, voor de duur van de vennootschap :

a) de heer DOCKX Marc Constant Johan, geboren te Turnhout op 10 juni 1962, houder van identiteitskaart met nummer 591-6082512-35, gekend onder rijksregisternummer 62.06.10-189.79, wonende te 2470 Retie, Zanddijkdreef 45.

b) mevrouw PEETERS Anita Hendrika Jozef, geboren te Mol op 12 september 1963, houder van identiteitskaart met nummer 590-7546770-02, gekend onder rijksregisternummer 63.09.12212.38, wonende te 2470 Retie, Zanddijkdreef 45.

c) mevrouw DOCKX Jolien, geboren te Turnhout op 1 maart 1990, gekend onder rijksregisternummer 90.03.01-418.08, ongehuwd, wonende te 2470 Retie, Zanddijkdreef 45.

Allen hier aanwezig en bevestigen hierbij uitdrukkelijk de aanvaarding van hun mandaat.

De zaakvoerders beslissen onmiddellijk hieraan aansluitend om aan te stellen als vaste vertegenwoordiger in de besloten vennootschap  Cantecroy exploitatie indien de huidige vennootschap wordt aangesteld als zaakvoerder of bestuurder:

- De heer Marc Constant Johan Dockx, voornoemd.

3. Vaststelling maatschappelijke zetel.

De zaakvoerder stelt het adres van de maatschappelijke zetel vast te 2480 Dessel,

Bleekstraat 19.

4. Bekrachtiging daden gesteld voor de vennootschap in oprichting.

De heer Marc Dockx, mevrouw Anita Peeters en mevrouw Jolien Dockx, allen voornoemd en handelend als zaakvoerder, verklaren alle daden welke werden gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, te bekrachtigen.

Het deel van de netto-winst dat eventueel door de algemene vergadering tot uitkering van de vennoten zal worden bestemd, zal onder hen verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen.

kapitaal.

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

5. Volmacht.

Aan het boekhoudkantoor Geubbelmans BVBA, Accountants en Belastingconsulenten te Balen,

Kerkstraat 26 wordt volmacht verleend om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van de directe

belastingen, BTW en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, zowel inschrijving, wijziging als

doorhaling. Deze volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling voor wat betreft de

formaliteiten voor de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Voor ontledend uittreksel

Get. Geassocieerd notaris Ann-Sophie Van Roosbroeck

Wordt hiermee neergelegd: Afschrift van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16536-0057-015

Coordonnées
CANTECROY EXPLOITATIE

Adresse
BLEEKSTRAAT 19 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande