CAPETON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAPETON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.799.262

Publication

05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.03.2013, NGL 31.05.2013 13143-0601-010
26/11/2012
ÿþ Mod Word 11 9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*1219068]"

0ndernemingsnr : 0808.799.262

Benaming

(voluit) : Capeton

(verkort) :

Neergelegd Ier ,"_rf lfiank

vars Koophrindal .

Griffie 1 2f 2

Voorbehoud( aan he Belgisc Staatsbi

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Marie-Josélaan 76 2600 Antwerpen (Berchem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 9 oktober 2012 blijkt dat met ingang vanaf 1 november 2012 de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Marie-Josélaan 59 te 2600 Antwerpen

(Berchem).

Johan van Mol

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.02.2012, NGL 30.03.2012 12081-0091-011
02/04/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernerningsnr : BE0808.799.262 Benaming (voluit) : BUCKMINSTER

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Marie-Josêlaan 76

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :NAAMSWIJZIGING  DOELSWIJZIGING  VERPLAATSING

JAARVERGADERING - AANPASSING VERTEGENWOORDIGING  NIEUWE STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 8 maart 2012, "Geregistreerd negen bladen één verzending, te Kontich 13 maart 2012, Boek 541 blad 25 vak 7. Ontv: vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur (getekend) Eeckeleers" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten volgende; besluiten heeft genomen.

1. De naam van de vennootschap is gewijzigd in: "CAPETON".

2. Het doel van de vennootschap is uitgebreid en volledig geherformuleerd als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

De productie, de creatie, de adviesverlening en het geven van management en; van opleidingen en workshops op het gebied van e-marketing, communicatie, i reclame en technologie allerhande zowel aan bedrijven als individuen.

Het ontwerpen, bedenken, concipiëren en verspreiden van alle mogelijke; informatiedragers, reclame- en promotiecampagnes gebruik makende van alle informatiekanalen en via de verschillende media.

Het ontwerpen en programmeren van software.

Het schrijven van teksten.

Het promoten en ontwikkelen van allerlei projecten, omvattende de promotie, public relations businessconsultancy.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of, administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Consultancy op het gebied van management van bedrijven, zowel juridisch,; financieel, operationeel en op het gebied van algemene strategie.

Consultancy op het vlak van "Executive Search" en recrutering en selectie.

Het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen,; herstructureringen van vennootschappen.

Het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Het uitoefenen van managements-, consultings-, beheers- en beleggingsactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van; managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van; consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op. onafhankelijke wijze.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 i ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

ni

*12066816*

Neergelegd fur grtli3 vo de Rechtbank von Koophandel le Aniverp4o, op

19 HAM Zin

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het adviseren van derde partijen inzake beleggings-projecten, het zelf opstellen van beleggingsprojecten, de aan- en verkoop van beleggingsgoederen en waardepapieren, het beheer van haar roerend patrimonium.

Innoveren voor alle handelingen van haar doel en voor derden (innovatie omvat het geheel van menselijke handelingen gericht op vernieuwing van producten, diensten, productieprocessen, etc.).

Het verlenen van aile diensten, zo aan private personen, bedrijven, als aan de overheid.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties,kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn,' spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

e) het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

f) het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere. verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met, haar matschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie,

onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of

ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard, haar maatschappelijk doel te bevorderen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

xbehouden

aan liet

Belgisch

Staatsblad

a mat 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 3. De heer Joris Van Droogenbroeck, wonende te 2547 Lint, Molenveld 18, werd tot bijkomend niet-statutaire zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde duur.

4. De jaarvergadering is verplaatst naar de tweede maandag van de maand maart om achttien uur.

5. De vergadering besluit de externe vertegenwoordiging van de vennootschap voortaan in de statuten op te nemen als volgt:

"Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan moeten zij beiden akkoord gaan om geldig te

kunnen besluiten voor alle handelingen waarvan de waarde tienduizend euro (C

10.000) te boven gaat."

6. De bestaande statuten zijn vervangen door nieuwe, aangepast aan de genomen besluiten, aan de huidige vennootschapswet, en volledig geherformuleerd, maar met behoud van de inhoud van de oude statuten (ter uitzondering van de thans formeel gewijzigde punten).

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv, lijst publicatie data, verslag zaakvoerder, staat actief/passief.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 15 maart 2012.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I11flIIflIlVIV1e11N11VtlIIIW

t'?'::en^8rmingsn" . 7$Sna.rP!!"í;OJ

(voaü; Re~'^tsvorm : Zetel : Cr:d;ertr,rero e,zke

BUCKMINSTER

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

BOSSCHAERT DE BOUWELLEI 35, 2100 DEURNE

: ZETELVERPLAATSING - VOLMACHT

0808.799.262

NeetQelegd ter elle von de Rechtbtug van koophandel An?t.'arj;r^,dió Q~

GPlnsa i e: ,~P ~ ,C1~~

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder d.d. 24 oktober 2011

De zaakvoerder bevestigt dat de maatschappelijke zetel, met ingang van 1 januari 2011, verplaatst werd naar Marie-Josélaan 76, 2600 Berchem.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Walkiers & Co, Eglantieriaan 5, 2020 Antwerpen, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige)

en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

Johan van Mol,

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van l_Uik B verrr.-atden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 12.09.2011 11545-0367-011
06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 30.09.2010 10562-0101-011
20/04/2015
ÿþa t

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

10

*15056920*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 8 APR. 2015

Griafdeling Antwerpen



Ondernemingsnr : 0808.799.262

Benaming

(voluit) : Capeton

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marie-Josélaan 59 - 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 24 februari 2015 blijkt het ontslag ais zaakvoerder van de heer Joris Van Droogenbroeck, wonende te 2547 Lint, Molenveld 18. Hij krijgt kwijting voor zijn', uitgevoerd mandaat.

Johan Van Mol

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CAPETON

Adresse
MARIE-JOSELAAN 59 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande