CAPITA DATA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAPITA DATA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.243.433

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.07.2014, NGL 20.08.2014 14438-0214-010
05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.07.2013, NGL 30.08.2013 13504-0344-011
25/05/2011
ÿþ Maf 2,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vol III 111111 11BI9 1111111111111 Néiggald Fer gitif#c vu de

beho :ecigek keplieijel te tewelpeR

aan OP

Belg Griffie De " dffiei,

Staat





Ondernemingsnr : Benaming 0836 , 2 4 3. 4 3 3

(voluit : CAPITA DATA

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkplein 6 te 2650 Edegem

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de akte verleden door Meester Ludo Gielen, notaris met standplaats te Edegem-Elsdonk, op vier mei tweeduizend en elf, afgeleverd vôôr registratie.

"De heer METSU, Koen Martha Alfred, geboren te Mortsel op drieëntwintig juli negentienhonderd éénentachtig, wettelijk samenwonend met mevrouw Van de Poel, Jasmien Jeanne Lucien, wonende te 2650: Edegem, Kerkplein 6/002, en

De heer VAN NECK, Guy Philip Marc, geboren te Antwerpen op zes maart negentienhonderd eenentachtig,; ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 25330! Boechout, Binnensteenweg 240 B bus 023,

hebben een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht, met maatschappelijke zetel! te 2650 Edegem, Kerkplein 6, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Naam :"CAPITA DATA"

Doel: :

De vennootschap heeft tot doel: :

De aan- en verkoop, als groot- of als kleinhandel, de import en export, het installeren, onderhouden en herstellen van of advizeren inzake:

Apparaten voor het opnemen, het overbrengen en het weergeven van geluid of beeld; magnetische: gegevensdragers, schijfvormige geluidsdragers; gegevensverwerkende apparatuur en computers; software;! webgebaseerde toepassingen; elektronische publicaties, audiovisuele producties;

Reclame; beheer van commerciële zaken; zakelijke administratie; administratieve diensten; bedrijfseconomische en  organisatorische advisering; boekhouding; diensten van databanken bevattendel zakelijke informatie; het verstrekken van commerciële-zakelijke bedrijfsinformatie onder andere langs' computemetwerken, via internet en intranet; advisering, voorlichting en informatie inzake voornoemde diensten tevens te verlenen via elektronische netwerken zoals het internet.

Wetenschappelijke en technologische diensten, alsmede bijbehorende onderzoeks- en ontwerpdiensten; dienstverlening op het gebied van industriële analyse en industrieel onderzoek; het via websites ter beschikking: stellen van softwaretoepassingen en programmatuur voor interactie met andere computergebruikers: (zogenaamde 'portal site'); ontwerpen, ontwikkelen, schrijven, updaten, installeren, onderhouden van software;; verhuur van software; computerprogrammering en andere informatietechnologische diensten (zogenaamde 'IT-diensten'); advisering, voorlichting en informatie inzake voornoemde diensten, tevens te verlenen via! elektronische netwerken zoals het internet.

Evenals alle activiteiten welke hiermee in verband staan.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het; handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere: verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende' handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, alsmede: bestuursmandaten in rechtspersonen met een aanverwant of gelijkaardig doel waarnemen.

Kapitaal:

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één;_ duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn op naam.

De aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën, als volgt : "

- de heer METSU, voornoemd, schrijft in op vijfhonderd (500) aandelen en verricht tot volstorting van zijn:

deel, een betaling groot, VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00); "

- de heer VAN NECK, voornoemd, schrijft in op vijfhonderd (500) aandelen en verricht tot volstorting van zijn; deel, een betaling groot, VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00);

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volstort zijn ten belope van honderd/honderd zesentachtigsten (100/186sten). De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00).

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen, toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Bevoegdheden

Het bestuursorgaan heeft de bevoegdheid om alle handelingen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Beslissingen

Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders.

Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Indien er twee zaakvoerders zijn worden de beslissingen met eenparigheid genomen.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Externe vertegenwoordiging

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal de vennootschap in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd worden door elke zaakvoerder alleen handelend.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Nettowinst:

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand juni om twintig (20) uur.lndien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. Deze mededeling geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met of op hetzelfde tijdstip als voormelde mededeling, toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Voor-

behouden De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de m deelneemt ...W.-i_.. _-.

aan hef vergadering of er zich doet

Belgisch vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris

Staatsblad kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde, aan verzaken

zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Overgangsbepalingen:

Eerste boekjaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerders gedurende de

tussentijd.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar vôôr het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal

maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Worden benoemd tot gewone zaakvoerder:

1. De heer Koen METSU, voornoemd. "

2. BLUE-G, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 2530 Boechout, Binnensteenweg 240 B bus 23, met btw-nummer 0819.300.503, rechtspersonenregister Antwerpen.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar zaakvoerder, de heer Guy VAN NECK, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd en van onbepaalde duur." Volmacht.

Als bijzondere lasthebber wordt aangesteld met recht van indeplaatsstelling, mevrouw Godelieve Janssens, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15, om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving  van de vennootschap via de ondernemingsloketten in de kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als btw-belastingplichtige."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE

DE NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAPITA DATA

Adresse
KERKPLEIN 6 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande