CAPITAL CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAPITAL CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.095.214

Publication

23/04/2014
ÿþMod POF 11.1

~l

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

Voor-behouda aan hei BelgIsci Staatsbit

111101

Griffie

t4 :;;sgefce q,jffiE van de .Ro chtban~

van Koophandel Antwerpen ~,., ,n

J1~ er1Ï ilf i:.ISV

r~ ~nr~. zot~

Ondernemingen' : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :wijziging maatschappelijke zetel Tekst:

0895.095.214 Capita! Consulting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Borgerhoutsestraat 22 bus 2, 2018 Antwerpen 1, België

De buitengewone algemene vergadering van 1 december 2013 heeft met éénparigheid van stemmen beslist de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar 2000 Antwerpen, Verschansingstraat 48.

Hans Crombez zaakvoerder

Op de laatste bl: variTt3ik-8 vermetaen Recto :Tlàënï en hóëdsnighëiciVân déinstnlmenterende notaris, Fëtzij viin dë përsë(ó}ri{èn) ~

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.10.2013, NGL 13.02.2014 14039-0263-012
19/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III iii iuiriiuiu

'13044519*

i ~I

i

IN

1 f .~ç" ~'" rr,ra~'Y" ~,; ~~3

{

~.if}i.l~~~~'fJ ~~~~ f~~lf~r ! l ~ i,-

,,, "

~ -

0s MRT zo13

Griffie

Ondernemingsnr : 0895.095.214

Benaming

(voluit): CAPITAL CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2018 ANTWERPEN, BORGERHOUTSESTRAAT 22/02

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - JAARVERGADERING - DOELWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 30 januari 2013, geregistreerd te Leuven, tweede registratiekantoor op 8 februari 2013, boek 1.374 blad 82 vak 17, dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid het voorstel goedkeurt om:

1) het tijdstip van de jaarvergadering te bepalen op de tweede maandag van de maand december om achttien uur en dienovereenkomstig het eerste lid van artikel veertien van de statuten aan te passen.

2) het doel van de vennootschap te wijzigen door de schrapping van de volgende zin uit artikel 3 van de statuten: "Het uitvoeren van alle activiteiten van verzekeringsagent, verzekeringsmakelaar, verzekeringstussenpersoon en verzekeringssubagent." en dienovereenkomstig artikel drie van de statuten aan te passen.

Voor analytisch uittreksel

Joz Werckx

notaris

Tevens neergelegd: een uitgifte van de akte, historiek en tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/12/2012
ÿþ~ Mai 2.0

I1-11 lil I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bi

H

St " iai9ssas*

re4usge

Griffie

Ondersteuning, verlenen van adviezen en opleidingen bieden aan andere makelaars, financiële planners,' financiële instellingen, financiële tussenpersonen en institutionelen bij ontwikkeling en commercialisering van financiële producten of diensten.

Het optreden als tussenpersoon, commissionaris, concessionaris, promotor en bemiddelaar inzake alle

mogelijk handelsverrichtingen en-dienstprestaties-ten algemene titel. - -

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke'

goederen, in het kort tussenpersoon in de handel en aanbrengen van cliënten. Het uitvoeren van verkoop  ;

marketing en/of agentuufactiviteiten voor derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0895.095.214

Benaming

(voluit) : GEMS

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3090 Overijse, Gemslaan 14

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - NAAMWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - DOELWIJZIGING - ONTSLAG en BENOEMING van ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 15 november 2012 dat de' buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GEMS:

a) met eenparigheid het voorstel goedkeurt om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Capital Consulting" en dienovereenkomstige de tweede zin van artikel één van de statuten aan te passen.

b) met eenparigheid het voorstel goedkeurt om de zetel van de vennootschap te verplaatsen vanaf 15 november 2012 naar het adres 2018 Antwerpen, Borgerhoutsestraat 22 bus 2 en de eerste zin van artikel 2 van de statuten in die zin aan te passen,

c) met eenparigheid het voorstel tot doeluitbreiding en de dienovereenkomstige aanpassing van artikel drie van de statuten goedkeurt, als volgt;

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,. voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- het uitvoeren van aile activiteiten inzake verzekeringsbemiddeling in directe of herverzekeringen. Het; uitvoeren van alle activiteiten van verzekeringsagent, verzekeringsmakelaar, verzekeringstussenpersoon en: verzekeringssubagent.

- het verlenen van adviezen en diensten aan derden  zowel consultancy als implementatie- op het vlak van persoonlijke financiële planning en vemmogensanalyse.

Hieronder dient begrepen analytische studies van de inhoudelijke samenstelling van het patrimonium of vermogen of een onderdeel ervan en de verdeling ervan over de diverse componenten, nadien vergeleken met; het gedetecteerde of gekozen risicoprofiel en/of de persoonlijke en financiële doelstellingen.

De componenten van het vermogen en de vermogensstructurering die hiervoor in aanmerking komen, zijn'

onder meer (niet-limitatieve opsomming): "

1) onroerende goederen en overeenstemmende kredieten en waarborgen onder andere beheer en: rentabiliteit;

2) roerende bezittingen zoals spaarinstrumenten (bv. spaarboekjes, termijnrekeningen) en' effectenportefeuilles (waaronder aandelen, obligaties en vastrentende waardepapieren, grondstoffen, edele metalen, vastgoed, afgeleide en alternatieve beleggingen) inclusief overeenstemmende beleggingsfondsen, gevestigd in om het even welke jurisdictie, nationaal of internationaal;

3) alternatieve beleggingen, waaronder kunst in al zijn verschijningsvormen, wijn en verzamelobjecten;

4) roerend of onroerend vermogen ondergebracht in beleggingsverzekeringen van type tak 21, tak 23 of tak 26.

Het opbouwen, optimaliseren, beschermen en beheren van pensioenvermogens in overeenstemming met het behoud en de groei van de gewenste levensstandaard.

De organisatie en de juridisch, fiscale en economische structurering van vermogensopbouw, vermogensbescherming en de vermogensoverdracht.

De dienstverlening richt zich zowel tot natuurlijke personen als tot rechtspersonen,

Het verlenen van adviezen op het vlak van de ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging en dienstverlening inzake financiële planning.

Voor- .1-behouden P--An het Belgiscth Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap k n eveneens prestaties verrichten begrepen onder de naam "famiiy office", met name het centraliseren en afhandelen van diverse administratieve aangelegenheden ten gunste van zowel natuurlijke

personen als rechtspersonen. "

Het uitvoeren van alle activiteiten inzake bankbemiddeling en het optreden als bemiddelaar in bank- en beleggingsdiensten zoals in de zin van de wet van 28/04/2006, onder opschortende voorwaarde van het vervullen van aile voorwaarden om de activiteit uit te oefenen,

De vennootschap heeft eveneens tot doel het kopen, verkopen, huren, verhuren, beheren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, oprichten, verkavelen, bemiddelen in en zoeken van gebouwde en . ongebouwde onroerende goederen, kortom alle activiteiten die vallen onder de nomenclatuur' "immobiliënmakelaar", onder opschortende voorwaarde van het vervullen van aile voorwaarden om de activiteit uit te oefenen.

Het vestigen, uitbaten, verwerven, afstaan, kopen, verkopen of beheren van alle intellectuele rechten zoals' merken, patenten, octrooien, licenties, brevetten, know-how, tekeningen en modellen in verband met hoger genoemde activiteiten, studies en analyses. "

Het verrichten van alle activiteiten die het doel ondersteunen en helpen te verwezenlijken zoals inrichten van seminaries, consultancyopdrachten, publicaties, lesopdrachten, ontwerpen en commercialiseren van software, ' het verrichten van marktstudies, het geven van marketingadvies.

Opmaak persberichten, persconferenties, ondersteuning van nationale en internationale beurzen, website communicatie, telemarketing, direct mailing activiteiten, copywriting en lay-out van brochures en ander documentatiemateriaal.

Het geven en organiseren van sales en marketing opleidingen, congressen, collquia, conferenties, seminaries, cursussen en opleidingen, werkvergaderingen en causerieën in binnen- en buitenland.

Het organiseren van e-marketing en callcenter. Het verzorgen van elektronische en telefonische enquêtes, marktonderzoeken voor organisaties in binnen- en buitenland. Het ten diensten stellen aan derden van de organisatie en know-how inzake telefonische en elektronische marktstudies.

De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van aile werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

Het uitgeven van boeken, tijdschriften en allerhande publicaties, studies, analyses en rapporten in gedrukte en elektronische vorm of op het internet.

Het opzetten van een organisatie die aile bovenvermelde activiteiten uitvoert (of laat uitvoeren) onder eigen toezicht of door het inzetten van een netwerk van zelfstandigen (onder een samenwerkingscontract, franchise, handelsagentuur of welke passende samenwerkingsvorm dan ook),

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste attesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  reohtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard.

De term consultancy of raadgeving in deze statuten vermeld, is een andere activiteit dan deze vermeld in de artikelen 46, 117 en 119 van de wet van zes april 1995 inzake het statuut en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handeling, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken en waar nodig een beroep doen op gespecialiseerde en erkende professionals.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies naar particulieren doen als bedoeld in de wet van 4/12/1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het KB van vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5/8/1991, tenzij zij hiervoor de nodige vergunningen heeft behaald bij het FSNL

d) met eenparigheid het voorstel goedkeurt om het boekjaar van de vennootschap te laten lopen van 1 juli ; van het ene kalenderjaar tot 30 juni van het onmiddellijk erop volgende kalenderjaar, en om bij wijze van overgangsmaatregel het lopende boekjaar te verlengen tot en met 30 juni 2013, zodat het huidige boekjaar loopt van 1 januari 2012 tot en met 30 juni 2013. De algemene vergadering keurt met eenparigheid het voorstel goed tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 13 van de statuten.

e) na kennisname van het ontslag als zaakvoerder van de vennootschap van Michel van Roozendaal, en van diens verzoek zijn mandaat met onmiddellijke ingang te beëindigen, met eenparigheid het voorstel goedkeurt om diens mandaat met ingang op 15 november 2012 te beëindigen en hem décharge te verlenen voor het door hem gevoerde bestuur mee op basis van de voorgelegde staat van activa en passiva.

f) met eenparigheid het voorstel goedkeurt om Hans André Felix CROMBEZ, geboren in Leuven op 27 januari 1977, wonende in 2018 Antwerpen, 13orgerhoutsestraat 22/02, vanaf 15 november 2012 te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap met een niet bezoldigd en individueel bevoegd mandaat.

Voor analytisch uittreksel

Joz Werckx

notaris

Tevens neergelegd: uitgifte van de akte, historiek en tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 09.07.2012 12267-0248-011
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 29.08.2011 11448-0406-011
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 04.06.2010 10163-0376-010
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 01.07.2009 09325-0080-010

Coordonnées
CAPITAL CONSULTING

Adresse
BORGERHOUTSESTRAAT 22, BUS 2 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande