CAPITAL-E II

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAPITAL-E II
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 849.280.926

Publication

27/11/2013
ÿþ Modwmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIili~iium~iw~~~Wnimuu

*1317 68*

Noorrrawnrtrl tnr rtri9tie van n%

Rechtbank van ftoo ~,,~1,; Antwerpen.,~aAntwerpenap i5~OV7013

De Grif¬ IAr

Griffie

Ondernemingsnr : 0849.280.926

Benaming

(voluit) : Capital- E Il

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Karel Oomsstraat 4 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 22 oktober 2013 Na overleg wordt volgende beslissing getroffen:

Wordt benoemd als commissaris van de vennootschap: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren".. Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Guy De Vooght, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat. Dit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in 2016.

Marc Wachsmuth

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/03/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0849.280.926

Benaming

(voluit) : Capital-E Il

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Karel Oomsstraat 4 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING DIRECTIECOMITE - ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

Uit de notulen van de Raad van bestuur van 6 november 2012 blijkt dat de raad van bestuur volgende besluiten heeft genomen:

1. Overeenkomstig artikel 18 van de statuten van de Vennootschap een Directiecomité op te richten. He Directiecomité bestaat uit minimum drie (3) leden, al dan niet bestuurders van de Vennootschap.

De leden van het Directiecomité worden voor een (hernieuwbaar) mandaat van zes (6) jaar aangesteld door de raad van bestuur. De leden van het Directiecomité kunnen worden ontslagen middels een beslissing met absolute meerderheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur beslist met onmiddellijke ingang vanaf heden de volgende personen aan te stellen tot leden van het Directiecomité:

-de heer Marc Wachsmuth;

-de heer Pascal Vanluchene; en

-mevrouw Sofie Baeten,

De raad van bestuur draagt zijn bestuursbevoegdheden over aan het Directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op (i) het algemeen beleid van de Vennootschap, (ii) handelingen die op grond van andere wettelijke bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden, en (iii) de volgende beslissingen die uitdrukkelijk aan de raad van bestuur voorbehouden worden:

'de beslissing waarnaar wordt verwezen in artikel 11.4.2 van de statuten;

-alle beslissingen waarnaar wordt verwezen in artikel 15 van de statuten;

.het toezicht op het Directiecomité;

.de goedkeuring van en wijziging aan het intern reglement (behalve voor die zaken die behoren tot de

exclusieve bevoegdheid van de aandeelhouders);

" de benoeming en het ontslag van een lid van het Directiecomité;

" de goedkeuring van een investering of het aangaan van verbintenissen ingevolge een investeringsvoorstel waarbij het maximaal bedrag per investering, zoals voorzien in het intern reglement van de Vennootschap, te boven gaan;

.de goedkeuring van investeringen na het negende jaar vanaf oprichting van de Vennootschap, welke investeringen enkel follow-up investeringen in bestaande participaties kunnen omvatten;

'de goedkeuring van een investering door de Vennootschap zonder dat de Vennootschap een bestuursmandaat in de doelvennootschap opneemt;

" de goedkeuring van een investering in een vennootschap waarin !MEC VZW of Fidimec NV rechtstreeks of onrechtstreeks historisch reeds heeft geïnvesteerd;

" de herinvestering van middelen die vrijgekomen zijn na een exit (binnen de beperkingen daartoe voorzien in artikel 37 van de statuten);

.de goedkeuring van co-investeringovereenkomsten met aandeelhouders van de Vennootschap of andere partijen; en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. andeRecht~~n~ ~ te~ ~tiifi(i~ ~ ~`~~ ~riláSl'1 op

~~n~~s~,,,,~ l~ 14 t~A~li! ZC~13 va

Griffie

1

IRA IVIIIIIIII~ IIII i

*13097319*



B1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

` Y

r3 " c

-voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

" alle beslissingen waarbij een werkelijk of potentieel belangenconflict bestaat in de zin van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen tussen de leden van het Directiecomité en de Vennootschap.

De Vennootschap is voor wat betreft de bevoegdheden van het Directiecomité in al haar daden geldig vertegenwoordigd door twee (2) leden van het Directiecomité, gezamenlijk optredend, na voorafgaande besluitvorming binnen het Directiecomité.

2. Een bijzondere volmacht te verlenen aan de hiernavolgende personen om, ieder afzonderlijk handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen om de besluiten van de raad van bestuur vermeld In deze notulen openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij ieder ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat, en om in naam en voor rekening van de Vennootschap alle noodzakelijke of nuttige documenten te ondertekenen, alle inschrijvingen uit te voeren en alle verklaringen af te leggen en, in het algemeen, om alles te doen wat nodig of nuttig is voor het uitvoeren van deze volmacht:

-De heer Pieter Bert Louisa CAPIAU, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27A, B-2018 Antwerpen; en

-De heer Yannick Josephine Normann VERRYCKE, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27A, B-2018 Antwerpen.

3. De Raad van bestuur neemt kennis van het ter zitting aangeboden ontslag van de heer Tom Aerts als bestuurder van de Vennootschap met ingang vanaf 2 oktober 2012,

De Raad van bestuur besluit vervolgens in zijn vervanging te voorzien bij wijze van coöptatie en benoemt, voor een termijn ingaande op 2 oktober 2012 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2018 als nieuwe bestuurder van de vennootschap:

De naamloze vennootschap LIMBURGSE RECONVERSIE MAATSCHAPPIJ, afgekort LRM, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0452.138.972 en gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BE 0452.138.972, gerechtelijk arrondissement Hasselt, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de heer Tom Aerts.

Voor eensluidend uittreksel,

Yannick Verrycke

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luilr BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111,11,1Filli0

u 111

.~

Rechtbank van koopnandel Antwerpen

16 JAN, 2015

ientwerpen

Ondernemingsnr : 0849.280.926

Benaming

(voluit) : CAPITAL-E Il

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Karel Oomsstraat 4, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL Neerlegging fusievoorstel

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van Capital-E 11 NV (RPR 0849.280.926) op 15 januari 2015 een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en kan geraadpleegd worden op de website van de onderneming via http://www.capital-e.com/downloads/capital-E-Fusievoorstel.pdf.

Neergelegd te Antwerpen op 16 januari 2015:

fusievoorstel van 15 januari 2015; en

- voor eensluidend verklaarde eenparige besluiten van de raad van bestuur.

Lukas Decoster

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/10/2012
ÿþmod 11.1

[i_gffb w I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RI

E St

161

Reetgsl$gd ter trr=ffie vu de Rechtbank van Koophandei ïe Antwerpen, op

q 4 G}ST, 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

il

i Qnderneniingsnr: 0 8 4 9' 2 8 0 " 9 2 6

Benaming (voluit) : CAPITAL-E II

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

,Zetel : Karel Oomsstraat 4

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

;

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael geassocieerd notaris te Antwerpen op twee oktober tweeduizend;;

;i en twaalf, neergelegd ter registratie op het negende registratiekantoor te Antwerpen;

BLIJKT dat

I. De sub 4. nagemelde personen die zijn opgetreden als oprichters een private privak naar Belgisch recht,

hebben opgericht onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, met de naam: "CAPITAL-E I!", i

2. De vennootschap gevestigd is te Karel Oomsstraat 4, 2018 Antwerpen.

3. De vennootschap bestaat voor een termijn van tien jaar, met ingang vanaf datum van oprichting, twee,; ,; oktober tweeduizend en twaalf. De duur van de vennootschap kan tweemaal verlengd worden telkens voor een;; periode van één jaar, overeenkomstig de wettelijke en statutaire regels inzake statutenwijzigingen, alsook het:

ii Reglement van Inwendige Orde.

il 4. Zijn opgetreden als oprichters :

1. De naamloze vennootschap Capital-E Il Partners, met maatschappelijke zetel te Karel Oomsstraat 4, 2018 Antwerpen, rechtspersonenregister Antwerpen 0849.111.571;

2. De naamloze vennootschap FIDIMEC, met maatschappelijke zetel te Kapeldreef 75, 3001 Leuven, i! rechtspersonenregister Leuven 0471.513.733;

3. De naamloze vennootschap Mijnen, met maatschappelijke zetel te Kempische Steenweg 555, 3500:! Hasselt, rechtspersonenregister Hasselt 0406.218.182;

4. De naamloze vennootschap Belfius Bank, met maatschappelijke zetel te Pachecolaan 44, 1000;, Brussel, rechtspersonenregister Brussel 0403.201.185;

5. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Parana Management Corp, met;, maatschappelijke zetel te Zuylenveld 10, 9830 Sint-Martens-Latem, rechtspersonenregister Gent;; 0862.414.528;

,i 6. De naamloze vennootschap Next Invest, met maatschappelijke zetel te Winterkeer 16, 1570,, Galmaarden, rechtspersonenregister Brussel 0444.892.181;

7. De burgerlijke maatschap Creon, met maatschappelijke zetel te Hazendonk 42, 2500 Lier,

8.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Holding Biloba, met zetel te Kerkstraat;

33A, 9971 Lembeke, rechtspersonenregister Gent 0808.584.575;

9. De heer POLLET, Jacques Noel, wonende te 8680 Koekelare, Provinciebaan 25 B;

10. De heer VANDOORNE-FEYS, Jean-Marc Maurice Denis, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk,;i Dennenlaan 82 .

11. De heer DE NEEF, Jozef lsidoor Lodewijk Julius, wonende te 2630 Aartselaar, Kontichsesteenweg;; 91;

12. De heer GOOSSENS, Christian Jan Alain, wonende te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 18;

13. De heer AUDENAERT, Filip Maurice Gregoire en zijn echtgenote mevrouw STEVENS, Nele Annette! Jo, beiden wonende te 2960 Brecht, Zwaluwlaan 9 .

14. De heer DE GROOTE, Frank, wonende te 9620 Zottegem, Vijfstraat 20 .

15. De naamloze vennootschap R.V.D -Securities, met maatschappelijke zetel te Hooimanstraat 124,'i 9112 Sinaai, rechtspersonenregister Dendermonde 0441,352.176;

16. De heer STRAGIER, Paul Marcel, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Sint-Annastraat 15 .

17. Mevrouw DECRUYENAERE, Josephine Gabrielle Richard Marie, wonende te 8510 Kortrijk-Marke,: Sint-Annastraat 15 .

i,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-:bc(houc4en aan het Belgisch Staatsblad

5, Het geplaatste kapitaal van de vennootschap vijftien miljoen en duizend Euro (15.001.000 EUR) bedraagt.

Het kapitaal is volgestort ten belope van drie miljoen zevenhonderd vijftigduizend tweehonderd vijftig Euro (3.750.250 EUR).

Voormelde inschrijvers sub 1 tot en met sub 17 hebben verklaard en erkend dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort werd ten belope van vijfentwintig ten honderd (25%).

De aandeelhouders, waarvan de identiteit hierboven weergegeven sub 1 tot en met sub 17, hebben zich verbonden op de door hen verrichte inbrengen nog vijfenzeventig ten honderd (75 %) bij te storten,

6, Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van twee oktober tweeduizend en twaalf tot eenendertig december

tweeduizend dertien.

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten

"Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid (zijnde een quorum van de helft van de aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd op de aandeelhoudersvergadering en een beslissing genomen door 75% van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders) over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Behoudens wettelijke beperkingen, kan indien tot een uitkering wordt besloten (zij het via dividend, zij het via Kapitaalvermindering of anderszins) echter niet worden afgeweken van de volgende verdelings- en toekenningsregels:

i. in eerste orde dienen de Aandeelhouders, ongeacht de klasse van Aandelen die ze bezitten,

elk in verhouding tot het aantal Aandelen dat elk van hen aanhoudt, alle bedragen, die in aanmerking komen voor uitkering, te ontvangen totdat via dergelijke uitkeringen een totaal bedrag is bereikt dat gelijk is aan de som van (a) het door hen sinds de oprichting van de Vennootschap effectief volgestort kapitaal en (b) een aangroei gelijk aan de Hurdle Rate. Bij elke uitkering dient nagegaan of dat totaal bedrag bereikt is;

ii. in tweede orde zal, indien en nadat het in (I) voornoemd totaal bedrag bereikt is op het

ogenblik van de uitkering, het eventueel resterend saldo dat voor uitkering in aanmerking komt, worden verdeeld als volgt: (a) 20% van dit eventueel resterend saldo (hierna de Carried Interest) komt toe aan de Beneficiaries of the Carried Interest, met in achtneming van het hierna bepaalde en (b) 80% van dit eventueel resterend saldo wordt uitgekeerd aan de Aandeelhouders in verhouding tot het aantal Aandelen dat elk van hen aanhoudt in het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap,

De Carried Interest die desgevallend zou worden uitgekeerd, heeft het karakter van een voorschot en zal op een rekening op naam van en voor rekening van de Beneficiaries of the Carried Interest (de Carried Interest Rekening) gestort worden waarover de Beneficiaries of the Carried Interest vrij kunnen beschikken indien en wanneer de som van de volgende bedragen het op het ogenblik van de uitkering volstort maatschappelijk kapitaal, verhoogd met een gekapitaliseerde interest aan een interestvoet die overeenstemt niet de Hurdle Rate overschrijdt: (i) het bedrag uitgekeerd aan elke aandeelhouder, en (ii) de netto actief waarde van de overblijvende investeringsportfolio van de Vennootschap berekend overeenkomstig het Reglement van inwendige Orde.

De Carried interest die van tijd tot tijd gestort wordt op de Carried Interest Rekening overeenkomstig artikel 37.4 heeft het karakter van een voorschot op de definitieve Carried Interest. Indien op enig tijdstip het onder artikel 37.4 vermelde bedrag niet langer bereikt is, zal het op de Carried Interest Rekening gestorte bedrag terugbetaald worden en beschikbaar zijn voor uitkering aan alle aandeelhouders ten bedrage en in de mate nodig om het bedrag te bereiken waarop ze op dat ogenblik recht hebben onder artikel 37.3 (de Claw-Back)

Indien op enig tijdstip, uit een certificaat uitgegeven door de commissaris van de Vennootschap, blijkt dat de Vennootschap het onder artikel 37.3 verschuldigde bedrag betaald heeft aan elke aandeelhouder verhoogd met een bedrag gelijk aan het niet opgevraagd kapitaal verschuldigd door elke aandeelhouder (de som van beide bedragen wordt hierna aangeduid als Volledige Terugbetaling), dan zullen de op de Carried Interest Rekening gestorte bedragen worden beschouwd als zijnde definitief verworven door de Beneficiaries of the Carried Interest, doch alleen voor zover de commissaris de te storten bedragen heeft bevestigd.

Indien de som van de bedragen effectief uitgekeerd aan alle aandeelhouders de Volledige Terugbetaling overschrijdt, dart zal het bedrag dat teveel werd uitgekeerd aan de aandeelhouders terugbetaald worden en beschikbaar zijn voor uitkering aan de Beneficiaries of the Carried Interest en in de mate nodig om het bedrag te bereiken waarop ze op dat ogenblik recht hebben.

Bij de sluiting van de vereffening van de Vennootschap zal, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten, het resterend netto-actief in cash of in natura (met dien verstande dat de uitkering in natura louter betrekking kan hebben op aandelen van genoteerde vennootschappen) verdeeld worden volgens de hierboven bepaalde verdelings- en toekenningsregels. Rekening houdend met een eventuele reeds gebeurde Volledige Terugbetaling overeenkomstig artikel 37, zullen op dat ogenblik de definitieve bedragen (met inbegrip van het definitieve bedrag van de Carried Interest) waarop elkeen recht heeft volgens de in artikel 37.3. bepaalde verdelings- en toekenningsregels berekend worden en zal desgevallend de Claw Back worden toegepast.

De raad van bestuur kan, mits eerbiediging van voorgaande verdeling s- en toekenningsregels,

interimdividenden uitkeren op het resultaat van het boekjaar voor zover de regels van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen gerespecteerd worden.

De raad van bestuur kan evenwel beslissen tot een herinvestering van bedragen die vrijgekomen zijn uit

.desinvesteringen. gedaan.u6ôr.2 oktober20.1.7,.met_dien. verstande. dat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

het maximum bedrag van investeringen, door de vennootschap gelijk is aan het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap;

ii) het opvolgingsinvesteringen in bestaande portefeuille-bedrijven betreft;

iii) de herinvestering beperkt wordt tot de verwervingskost (acquisition colt) van het actief waaruit de desinvesteringsopbrengsten zijn vrijgekomen; en

iv) het investment committee in de schoot van de vennootschap omtrent de herinvestering specifiek ingelicht wordt en daarmee instemt;

met dien verstande dat, indien bedragen, vrijgekomen uit dergelijke desinvesteringen, onderhevig dienen te blijven aan deze mogelijkheid van herinvestering, enige uitkering van deze bedragen aan de aandeelhouders een kennisgeving houdende deze mogelijkheid dient te bevatten.

Indien wordt beslist tot uitkering van een dividend in overeenstemming met artikel 37 zal de uitbetaling van de dividenden gebeuren op het tijdstip en op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld.

Niet geinde dividenden uitgekeerd aan aandelen op naam verjaren ten gunste van de vennootschap door verloop van vijf jaar vanaf de datum van inbetalingstelling.

De raad van bestuur mag voorschotten op het resultaat van het boekjaar uitkeren onder de vorm van interim-dividenden overeenkomstig de regels van het Wetboek van vennootschappen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt verdeeld volgens dezelfde sleutel als vermeld in artikel 37, met dien verstande dat indien bij de finale afrekening naar aanleiding van de vereffening blijkt dat de houders van aandelen klasse A en B via uitkeringen tijdens de duur van de vennootschap een deel van de winst ontvangen hebben dat gezamelijk meer is dan twintig (20) procent van de gecumuleerde winst bovenop de "hurdle rate" van de vennootschap sinds haar oprichting, de houders van aandelen klasse A en B het te veel ontvangen bedrag zullen terugstorten aan de vennootschap.

Indien, bij de sluiting van de vereffening, de Vennootschap uitkeringen in natura dient te organiseren, dan zullen de vereffenaars de waarde van de uit te betalen aandelen bepalen met toepassing van de EVCA guidelines ("European Venture Capital Association"), zoals van tijd tot tijd toepasselijk. Voorafgaand aan elke beslissing tot uitkering in natura, zullen de vereffenaars de aandeelhouders informeren omtrent de voorgestelde verdeling, waarbij hij ook melding zal maken van het type, het bedrag en de evaluatie van de verdeelde aandelen (de Eerste Kennisgeving). De aandeelhouders worden geacht dit voorstel te aanvaarden, tenzij minstens één aandeelhouder de vereffenaars binnen vijftien kalenderdagen volgend op de ontvangst van de Eerste Kennisgeving informeert dit voorstel niet te aanvaarden. De vereffenaars zullen trachten een minnelijke overeenkomst te bewerkstelligen tussen alle vennoten, Indien geen overeenkomst wordt bereikt voor de dertigste (30 ) kalenderdag na ontvangst van de Eerste Kennisgeving, zullen de vereffenaars een onafhankelijke corporate finance expert aanduiden met een goede reputatie (de Expert). De Expert zal door middel van een bindende derdenbeslissing, beslissen omtrent de definitieve toekenning van de opbrengst binnen de termijn van negentig (90) dagen na ontvangst door de aandeelhouders van de Eerste Kennisgeving. De vereffenaars zullen de bindende beslissing van de Expert overmaken aan de algemene vergadering die beslist over de vereffening,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. Vervolgens wordt de nettowinst proportioneel over alle aandelen verdeeld."

9. - Als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

- tot A bestuurder: de naamloze vennootschap Capital-E Il Partners, voornoemd, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen : de heer WACHSMUTH, Marc, wonende te 2018 Antwerpen, Lemméstraat 9,;

- tot B bestuurder : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gerard Van Acker, met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Kokerlaan 27, rechtspersonenregister Brussel 0474.402.353, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen de heer VAN ACKER, Gerard, wonende te 8310 Brugge-Assebroek, Rapaertstraat 20;

tot C bestuurder : de heer AERTS, Tom, wonende te 3980 Tessenderlo, Waterstraat 43 A.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend achttien.

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten van de vennootschap wordt de vennootschap in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee (2) bestuurders, waarvan één (1) A bestuurder, gezamenlijk optredend, of door drie (3) bestuurders, gezamenlijk optredend, die geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren.

Ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de oprichtingsakte,

- bijzondere volmacht gegeven werd aan David Dessers, Pieter Capiau, Yannick Verrycke en Mieke Trombetta, kantoorhoudende te Ambos Advocaten, Generaal Lemanstraat 27, 2018 Antwerpen, allen

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-lbéhourien aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie, desgevallend via een ondememingsloket, te verzekeren.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

"De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam en voor eigen rekening, op rechtstreekse of onrechtstreekse

(via een dochtervennootschap) wijze:

" het nemen van participaties in bedrijven die actief zijn in de micro-elektronica of nano-technologie sector of materiaal sector;

" het financieren van bedrijven, actief in bovenvermelde sectoren door middel van het inschrijven op effecten, al dan niet met stemrecht, het toestaan, onderschrijven, overnemen en verhandelen van leningen, obligaties, kredietopeningen, andere vormen van schuldfinanciering en zekerheden;

" het beleggen van liquiditeiten in roerende waarden in het kader van het cash management van de

" vennootschap, met dien verstande dat betreffende liquiditeiten louter in vastrentende niet-speculatieve waarden belegd zullen worden;

" het opnemen van allerlei bestuurder, beheers- en andere mandaten en het verlenen van management advies en consultancy diensten.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België, op onrechtstreekse wijze via een dochtervennootschap, risicokapitaal via kapitaal en/of financieringen aan ondernemingen te verschaffen in het kader van en conform aan de voorwaarden en modaliteiten van de ARKimedes-regeling zoals bepaald door het Decreet van 19 december 2003 betreffende het activeren van risicokapitaal in Vlaanderen (het ARK-Decreet) en het Besluit van de Vlaamse Regering van 3 december 2004 houdende uitvoering van het Decreet van 19 december 2003 betreffende het activeren van risicokapitaal in Vlaanderen (het ARK-Besluit) (samen de. ARKimedes-regeling) en aile mogelijke latere regelgevingen betreffende deze ARKimedes-regeling.

De vennootschap zal de bepalingen van de Wet van 20 juli 2004 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles, en alle gebeurlijke wijzigingen daarvan, alsmede de bepalingen van het Koninklijk Besluit van 23 mei 2007 met betrekking tot de private privak en alle gebeurlijke wijzigingen daarvan, naleven.

De vennootschap zal in het bijzonder de bepalingen van artikel 143 van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten die slaan op het statuut van de private privak alsmede de bepalingen van de Wet van 20 juli 2004 die slaan op de in artikel 119, eerste lid, van die wet, bedoelde instellingen voor collectieve belegging en alle gebeurlijke wijzigingen daarvan, alsmede de bepalingen van het Koninklijk Besluit van 23 mei 2007 met betrekking tot de private privak en alle gebeurlijke wijzigingen daarvan, naleven.

De vennootschap mag alle Industriële, handels- en financiële verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag aile roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

11. De jaarvergadering wordt gehouden op de derde woensdag van de maand mei om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien, overeenkomstig de statuten.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten

"Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moeten de eigenaars van aandelen op naam minstens vijf volle kalenderdagen voor de vergadering aan de raad van bestuur hun inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen, indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist.

De houders van obligaties, warrants of certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap mogen de algemene vergadering bijwonen indien zij hun effecten neerleggen op de plaats en binnen de termijn bepaald door de raad van bestuur in de oproeping. Deze termijn mag echter vijf voile kalenderdagen niet overschrijden.

Iedere aandeelhouder kan per brief, telegram, telex, telefax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen.

De raad van bestuur mag ln de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens vier volle kalenderdagen voor de algemene vergadering op de in oproeping aangeduide plaats worden neergelegd. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De houders van obligaties, warrants of certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte + en zestien volmachten aangehecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

c.r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Vehoucn

aan het

Belgisch Staatsblad

16/03/2015
ÿþ mod 11.1

3r~ -------------



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-prhrhank van koophandel



111111111111.111111111111111 Antwerpen

0 4 tIAMT 2015

afdeling Antwerpen





Ondernemingsnr : 0849.280.926

Benaming (voluit) : CAPITAL-E Il

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel Karel Oomsstraat 4

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNAME - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit twee akten verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen op zevenentwintig februari tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; DAT :

- de naamloze vennootschap "CAPITAL-E II" gevestigd te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 4, ondernemingsnummer (rechtspersonenregister Antwerpen) 0849.280.926, overnemende vennootschap, bij wijze van fusie, de naamloze vennootschap "CAPíTAL-E 11 ARK1V" gevestigd te 2018 Antwerpen, Karel Oomstraat 4, ondernemingsnummer (rechtspersonenregister Antwerpen) 0849.843.724, overgenomen vennootschap, heeft overgenomen;

- het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap, waarvan het kapitaal gebracht werd van vijftien miljoen duizend euro (E 15.001.000,00) op twintig miljoen zesduizend euro (E 20.006.000,00);

- vanaf een januari tweeduizend vijftien de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap;

- de besluiten van het verslag van de burgerlijke vennootschap over de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren" te Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Guy De Vooght, commissaris, met betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura en op de toegepaste methoden van waardering luiden letterlijk als volgt:

"8. Besluiten

De kapitaalverhoging door inbreng in natura tot kapitaalverhoging van CAPITAL-E II NV ingevolge de fusie door overneming door de naamloze vennootschap CAPITAL-E il van de naamloze vennootschap CAPITA!-E il ARK1V werd door de raad van bestuur vastgesteld op 5.005.000 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen verantwoordelijk zijn voorde waardering van de ingebrachte bestanddelen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de ingebrachte activa- en passiva bestanddelen zullen in de boekhouding van CAPITAL-E II NV opgenomen worden op basis van de huidige fractiewaarden van de aandelen van CAPITAL-E 1! ARK!V NV en CAPITAL-E Il NV, Hierbij dient er op gewezen te worden dat de vennootschap aanzienlijke verliezen heeft geleden ten belope van 1.647.464, 93 EUR die het maatschappelijk kapitaal en eigen vermogen hebben aangetast. Er is met andere woorden een onmiddellijke verwatering in hoofde van de overnemende vennootschap. Daarnaast werd er ook geen rekening gehouden met eventuele goodwill die aanwezig is of andere elementen die de waarde van de vennootschap (kunnen) be nvloeden, Zoals opgenomen in het ontwerp van het bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het wetboek van vennootschappen, zullen de aandeelhouders naar aanleiding van de geplande buitengewone algemene vergadering van CAPITAL-E 1! NV verzocht worden in te stemmen met de voorgestelde één-op-één ruilverhouding van de aandelen, die gebaseerd is op de huidige fractiewaarden van de aandelen van de overgenomen vennootschap en de vennootschap. Hiervoor dienen wij een voorbehoud te maken dat de instemming niet nog schriftelijk bevestigd werd.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 5.005 aandelen van de vennootschap CAPITAL-E Il NV zonder vermelding van nominale waarde;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

ti

Deze aandelen:

 hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van CAPITAL-E 11 NV;

 zullen deelnemen in de resultaten van CAPITAL-E Il NV vanaf 1 januari 2015;

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen `faimess opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in nature ingevolgde fusie door overneming door CAPITAL-E Il NV van CAPITAL-E 11 ARKIV NV en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Antwerpen op 11 februari 2015

VGD Bedrijfsrevisoren BV CVBA

vertegenwoordigd door

Guy De Vooght

Commissaris"

- de rechtsvorm van de overnemende vennootschap omgezet werd van naamloze vennootschap in een commanditaire vennootschap op aandelen met behoud van de rechtspersoonlijkheid, zonder dat activiteit en doel van de vennootschap gewijzigd worden, uitgezonderd hetgeen hieromtrent hierna gemeld wordt. Onverminderd de hierna vermelde kapitaalverhogingen blijven kapitaal en reserves dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de commanditaire vennootschap op aandelen de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden zal voortzetten. De commanditaire vennootschap op aandelen behoudt het inschrijvingsnummer in de Kruispuntbank voor Ondernemingen van de naamloze vennootschap en zo mogelijk dit van de BTW;.

- de naamloze vennootschap "Capital-E Il Partners"met zetel te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 4, ondernemingsnummer (rechtspersonenregister Antwerpen) 0849.111.571, is beherende vennoot die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk is voor de verbintenissen van de vennootschap;

- vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien warden alle verrichtingen sedertdien door de naamloze vennootschap gesteld geacht te zijn gedaan namens de commanditaire vennootschap op aandelen die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt;

- de besluiten van het verslag van de burgerlijke vennootschap over de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren" te Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Guy De Vooght, commissaris, aangaande de staat van activa en passiva van de Vennootschap per 31 december 2014, in het kader van de omzetting van de rechtsvorm in een commanditaire vennootschap op aandelen, luiden letterlijk als volgt:

"8. Besluiten

ln uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij, in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het Instituut der Bedrfjfsrevisoren, de voorgenomen omzetting van de naamloze vennootschap CAPITAL-E Il tot de commanditaire vennootschap op aandelen CAPITAL-E Il onderzocht. Uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014 blijkt een netto-actief van 3.739.865, 44 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie; aldus werden voornamelijk substantiële controles van de staat van activa en passiva per 39 december 2014 uitgevoerd.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva

per 31 december 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

In overeenstemming met de controlenomen van het Instituut van Bedrijfsrevisoren die toepasbaar zijn op deze omzetting, zijn onze controlewerkzaamheden niet van deze aard dat zij een volledige controle inhouden. Deze controle houdt geen certificatie van onzentwege ln.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de omzetting van de vennootschap NV CAPITAL-E 11 en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Antwerpen op 11 februari 2015

VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door

Guy De Vooght

Commissaris"

- het ontslag als bestuurders aanvaard werd van:

* de naamloze vennootschap "CAPITAL-E Il PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen,

Karel Oomsstraat 4, ondernemingsnummer (rechtspersonenregister Antwerpen) 0849.111.571, vast vertegenwoordigd door de heer WACHSMUTH, Marc Herman, wonende te 2018 Antwerpen, Lemméstraat 9; * de eerrmans besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GERARD VAN ACKER", met

maatschappelijke zetel te 8310 Brugge, Rapaertstraat 20, BTW BE0474.402.353, ondernemingsnummer (Gent

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

tielgisch

Staatsblad

mod 11.1

"

(a de-ring Brugge)) 0474.402.353, vast vertegenwoordigd door de heer Van Acker, Gerard Gustaaf Julien,

wonende te 8310 Brugge, Rapaertstraat 20;

* de naamloze vennootschap "LIMBURGSE RECONVERSIE MAATSCHAPPIJ" met maatschappelijke zetel

te 3500 Hasselt, Kempische steenweg 555, BTW BE0452.138.972, ondernemingsnummer

(rechtspersonenregister Limburg (afdeling Hasselt) 0452.138.972, vast vertegenwoordigd door de heer Tom

Aerts, wonende te 3980 Tessenderlo, Waterstraat 43 A.

- als nieuwe statutaire zaakvoerder benoemd werd: de naamloze vennootschap "CAPiTAL-E II

PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 4, ondernemingsnummer

(rechtspersonenregister Antwerpen) 0849.111.571, in de uitoefening van deze functie vast vertegenwoordigd

door de heer WACHSMUTH, Marc Herman, wonende te 2018 Antwerpen, Lemméstraat 9.

Haar opdracht gaat in op zevenentwintig februari tweeduizend vijftien en geldt voor onbepaalde duur.

Aan de statutaire zaakvoerder is volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend om

namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte,

Zij kan individueel handelend de vennootschap verbinden.

- uit de akte blijkt verder dat:

1. de aandeelhouders de personen zijn vermeld op de aanwezigheidslijst die mee wordt neergelegd ter

griffie.

2, de naam van de vennootschap ongewijzigd werd.

3. het doel van de vennootschap gewijzigd werd in de zin zoals hierna gemeld;

"De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam en voor eigen rekening, op rechtstreekse of onrechtstreekse

(via een dochtervennootschap) wijze:

" het nemen van participaties in groeibedrijven die actief zijn in de semi-conductor en materiaal-gerelateerde sector;

" het financieren van bedrijven, actief in bovenvermelde sectoren door middel van het inschrijven op effecten, al dan niet met stemrecht, het toestaan, onderschrijven, overnemen en verhandelen van leningen, obligaties, kredietopeningen, andere vormen van schuldfinanciering en zekerheden;

" het beleggen van liquiditeiten in roerende goederen in het kader van het cash management van de vennootschap, met dien verstande dat betreffende liquiditeiten louter in vastrentende niet-speculatieve goederen belegd zal worden; en

" het opnemen van diverse bestuurs, beheers- en andere mandaten en het verlenen van managementadvies en consultancy diensten.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in eigen naam en voor eigen rekening, in België, risicokapitaal en/of risicofinanciering aan ondernemingen te verschaffen in het kader van en overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten van de ARKimedes-regeling zoals bepaald door het Decreet van 19 december 2003 betreffende het activeren van risicokapitaal in Vlaanderen (het "ARK-Decreet') en het Besluit van de Vlaamse Regering van 3 december 2004 houdende uitvoering van het Decreet van 19 december 2003 betreffende het activeren van risicokapitaal in Vlaanderen (het "ARK-Besluit") (samen de "ARKimedes-regeling) en aile mogelijke latere regelgevingen betreffende deze ARKimedes-regeling.

De vennootschap zal de bepalingen van de Wet van 20 juli 2004 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles, en alle gebeurlijke wijzigingen daarvan, alsmede de bepalingen van het Koninklijk Besluit van 23 mei 2007 met betrekking tot de private privak en alle gebeurlijke wijzigingen daarvan, naleven.

De vennootschap zal in het bijzonder de bepalingen van artikel 143 van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten die slaan op het statuut van de private privak alsmede de bepalingen van de Wet van 20 juli 2004 die slaan op dein artikel 119, eerste lid, van die wet, bedoelde instellingen voor collectieve belegging en alle gebeurlijke wijzigingen daarvan, alsmede de bepalingen van het Koninklijk Besluit van 23 mei 2007 met betrekking tot de private privak en aile gebeurlijke wijzigingen daarvan, naleven.

De vennootschap mag aile industriële, handels- en financiële verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag aile roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, mits zij bijdragen tot de realisatie van het doel van de vennootschap. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

4, de zetel van de vennootschap gevestigd blijft te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 4.

5. zij bestaat voor onbepaalde duur,

6. het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

7, De jaarvergadering wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand mei om tien (10:00) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

8. het kapitaal verhoogd werd met een bedrag van tien miljoen euro (¬ 10.000.000,00) om het te brengen van twintig miljoen zesduizend euro (¬ 20.006.000,00) op dertig miljoen zesduizend euro (¬ 30.006.000,00), door uitgifte van tienduizend (10.000) Klasse C Aandelen zonder nominale waarde, deelnemend in de winst vanaf hun onderschrijving, en waarop a pari ingetekend werd door inbreng in speciën voor een totaal bedrag van tien miljoen euro (¬ 10.000.000,00), welke aandelen voor vijfentwintig procent (25%) volstort werden.

- de intekenaars zich verbonden hebben de resterende vijfenzeventig procent (75 %) bij te storten.

het kapitaal verhoogd werd met een bedrag van vijfentwintig miljoen vierhonderddrieënvijftigduizend euro (¬ 25.453.000,00) om het te brengen van dertig miljoen zesduizend euro (¬ 30.006.000,00) op vijfenvijftig miljoen vierhonderdnegenenvijftigduizend euro (¬ 55.459.000,00) door uitgifte van vijfentwintigduizend vierhonderddrieënvijftig (25.453) Klasse C Aandelen zonder nominale waarde, deelnemend in de winst vanaf hun onderschrijving, en waarop boven pari ingetekend werd door inbreng in speciën voor een totaal bedrag van

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vijfentwintig miljoen zeshonderdzeventigduizend vijfhonderdachtenveertig euro komma vijf zeven twee zeven eurocent (¬ 25.670.548,5727), zijnde een uitgifteprijs van afgerond duizend en acht komma vijf vier zeven nul zeven euro (¬ 1.008,54707) per Klasse C Aandeel waarvan duizend euro (¬ 1.000,00) geboekt werd als kapitaal en het saldo ten bedrage van afgerond acht komma vijf vier zeven nul zeven euro (¬ 8,54707) per Klasse C Aandeel geboekt werd als uitgiftepremie, welke aandelen voor het gedeelte kapitaal voor vijfentwintig procent (25%) volstort werden en voor het gedeelte uitgiftepremie voor honderd procent (100%) volstort werden.

- de totale uitgiftepremie ten bedrage van tweehonderdzeventienduizend vijfhonderdachtenveertig komma vijf zeven twee zeven euro (¬ 217.548,5727) geboekt werd op de onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts zal kunnen worden over be'sçhikt overeenkomstig de voorwaarden door het W. Venn. gesteld voor een statutenwijziging.

iedere aandeelhouder, individueel, heeft zijn/haar instemming gegeven met het gegeven dat toekomstige volstortingen van kapitaal zullen gebeuren op alle uitstaande aandelen van de vennootschap -- met uitzondering van de vijfduizend (5.000) Klasse C Aandelen uitgegeven aan de naamloze vennootschap "ARKimedes Fonds Il", in het kader van de fusie door overname (die reeds ten belope van vijfenveertig procçnt (45%) volstort zijn), maar met inbegrip van de Klasse C Aandelen uitgegeven aan de inschrijvers op de kapitaalverhogingen in speciën tot op het ogenblik dat het opvragingspercentage op deze aandelen eveneens vijfenveertig procent (45%) bedraagt, met dien verstande dat vanaf het ogenblik dat het volstortingspercentage van alle aandelen gelijk zal zijn getrokken op vijfenveertig procent (45%), opvragingen van kapitaal opnieuw zullen gebeuren op pro rata basis met betrekking tot aile aandelen van de vennootschap, inclusief de vijfduizend (5.000) Klasse C Aandelen aangehouden door de naamloze vennootschap "ARKimedes Fonds Il", (die werden uitgegeven in het kader van de fusie door overname.

als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen aangesteld werden; iedere advocaat werkzaam bij het advocatenkantoor CRESCO (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de heer Pieter Capiau, de heer Yannick Verrycke, de heer Wim Van Berendoncks of de heer Lukas Decoster, advocaten, allen kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 118-120), aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen, o.a. ten aanzien van ieder ondernemingsloket, ten einde de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL--GEASSOCIEERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

expeditie van de akte met de tekst van de statuten erin vervat met een aanwezigheidslijst en eenentwintig

volmachten aangehecht

verslag van de raad van bestuur aangaande wijziging van het maatschappelijk doel

verslag van de raad van bestuur aangaande de inbreng in natura

- verslag van de raad van bestuur aangaande de omzetting van de rechtsvorm

verslag van de commissaris aangaande wijziging van het maatschappelijk doel

verslag van de commissaris aangaande de inbreng in natura

verslag van de commissaris aangaande de omzetting van de rechtsvorm

lijst van de oprichtings- en wijzigende akten



s Voorbehouden

~ aan het °Belgisch

Staatsblad

4\7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.05.2015, NGL 16.06.2015 15182-0359-022

Coordonnées
CAPITAL-E II

Adresse
KAREL OOMSSTRAAT 4 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande