CAPO-BOI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CAPO-BOI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.050.033

Publication

23/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII

+13199913*

Neergelegd ter griffie van de Rerhthank van Koophandel te Antwerpene o

12 SEP. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0415.050.033

Benaming

(voluit) : CAPO BOI

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Middelmolenlaan 1351137 - 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders - herbenoeming gedelegeerd bestuurder Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 27 mei 2013, blijkt het volgende:

De vergadering beslist met ingang vanaf heden de herbenoeming van de heer Philippe Schmid als bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar. Het mandaat neemt een einde op algemene vergadering te houden in 2019.

De vergadering beslist met ingang vanaf heden de herbenoeming van mevrouw Denis Reynaers als: bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar. Het mandaat neemt een einde op algemene; vergadering te houden in 2019.

De vergadering beslist met ingang vanaf heden de herbenoeming van mevrouw Viviane Laghuwitz als, bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar. Het mandaat neemt een einde op algemene: vergadering te houden in 2019.

De vergadering beslist met ingang vanaf heden de herbenoeming van de NV FIBER SPORT, mets ondernemingsnummer 0471.487.997, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard: Van Poelgeest, als bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar. Het mandaat neemt een, einde op algemene vergadering te houden in 2019.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 27 mei 2013, blijkt het volgende:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de NV FIBER SPORT met ondernemingsnummer 0471.487,997, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard, Van Poelgeest te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Het mandaat neemt een einde op de gewone algemene vergadering te houden in het jaar 2019.

NV FIBER SPORT met vaste vertegenwoordiger

Bernard Van Poelgeest

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/02/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4--~

Iu111i1 j1111,p11111

Nwergelecd kr gr! van de Rechtbank

van Koophodel te Antwerpen, op

Griffie 0 8 FEB, 2413

Ondernemingsnr : benaming (voluit) :

(verkort) : Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres) 0415.050.033

CAPO-BOI

naamloze vennootschap Middelmolenlaan 135/137 2100 Antwerpen (Deurne)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur bel

Onderwerp(en) al.te : WIJZIGING DOEL - EUROCONVERSIE - BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

Uittreksel afgeleverd váár registratie om neer te Ieggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 6 februari 2013, blijkt onder meer het volgende:

1. Na kennisname van het desbetreffende verslag van de raad van bestuur met staat van activa en passiva per 31 december 2012, werd het doel van de vennootschap gewijzigd en artikel 3 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 3: doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle activiteiten van een algemene bouwonderneming in de ruimste zin van het woord voor de uitvoering van alle aannemingen van werken, eventueel in coördinatie met onderaannemers.

2. Het aanleggen en uitbaten van terreinen voor alle sportdoeleinden, met inbegrip van het oprichten van sporthallen.

3. De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, tavernes, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen; alsook de bereiding van en de handel in en de import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten en (al dan niet alcoholische) dranken en alle toebehoren en aanverwante artikelen.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen

" en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

2. De nominale waarde der aandelen werd afgeschaft, zodat de aandelen voortaan een fractiewaarde -hebben.---

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voorbehouden 'aah het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3. Het kapitaal werd uitgedrukt in euro en door de vergadering vastgesteld op

honderdachtenveertigduizend zevenhonderdzesendertig euro elf cent (E 148.736,11).

Het kapitaal is volledig volgestort.

4. De statutaire aard van de aandelen werd gewijzigd en omgezet in die van aandelen op naam zodat de aandelen voortaan steeds en enkel nog op naam kunnen en zullen luiden.

Ook alle ander: effecten dan aandelen die door de vennootschap nog worden uitgegeven kunnen voortaan enkel nog op naam luiden.

De vergadering verklaarde dat alle aandelen reeds op naam zijn ingeschreven in het register van aandelen zodat er geen aandelen aan toonder meer zijn die nog zouden moeten worden omgezet en vernietigd, vermits deze werden omgezet in aandelen op naam bij beslissing van de raad van bestuur de dato 22 , december 2011.

5. De regeling inzake dagelijks bestuur werd gewijzigd en artikel 12 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Artikel 12: dageliiks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vennootschap mag worden opgedragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, , ontslag en bevoegdheid."

6. De regeling inzake externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en artikel 13 van de nieuwe tekst der , statuten luidt als volgt:

"Artikel 13: vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één afgevaardigde bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

7. De regeling inzake toelatingsvoorwaarden en voorwaarden uitoefening stemrecht in algemene vergaderingen werd gewijzigd en de eerste alinea van artikel 18 van de nieuwe tekst der statuten luidt als volgt:

"Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht."

8. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan ais enige vigerende tekst van de statuten zal gelden.

9. Er werd aan:

1/ de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957.779, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringtaan 33 bus 1, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

21 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONENCO", rechtspersonenregister Antwerpen 0444.998.881, met zetel te Kapellen, Ertbrandstraat 224, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat van activa en passiva, verslag raad van bestuur,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 02.07.2012 12248-0089-014
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 20.07.2011 11309-0106-015
05/07/2011
ÿþ Mud 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~ter griffe von de ~1bgr~

noe" 1-fe 14rfi'worpon op

Griffie 2 3 JUNI z0

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad 11





Ondernerningsnr : 0415050033 Benaming

(voluit) : CAPO BOI

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MIDELMOLENLAAN 1351137 - 2100 ANTWERPEN DEURNE

Onderwerp akte : HERBENOEMING EN BENOEMING BESTUURDERS

Uit de notulen van de algemene vergadering van 30 mei 2005 blijkt de herbenoeming van alle bestuurders en van de afgevaardigd bestuurder.

Het mandaat al bestuurder van de heer SCHMID Philippe, NN nr 550929-313-35, wonende te 2500 Koningshooikt, Misstraat 128 wordt verlengd tot na de algemene vergadering van 2009.

Het mandaat als bestuurder van mevrouw REYNAERS Denise, NN nr 550626-092-34, wonende te 2500 Koningshooikt, Misstraat 128 wordt verlengd tot na de algemene vergadering van 2009.

Het mandaat als bestuurder en afgevaardigd bestuurder van de NV FIBER SPORT, 0471.487.997, met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen Deurne, Middelmolenlaan 135/137, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard Van Poelgeest, wordt verlengd tot na de algemene vergadering van 2009.

Uit de notulen van de algemene vergadering van 25 mei 2009 blijkt de herbenomeing van alle bestuurders; en van de afgevaardigd bestuurder.

Het mandaat als bestuurder van de heer SCHMID Philippe, NN nr 550929-313-35, wonende te 2500; Koningshooikt, Misstraat 128 wordt verlengd tot na de algemene vergadering van 2013.

Het mandaat als bestuurder van mevrouw REYNAERS Denise, NN nr 550626-092-34, wonende te 2500, Koningshooikt, Misstraat 128 wordt verlengd tot na de algemene vergadering van 2013.

Het mandaat als bestuurder en afgevaardigd bestuurder van de NV FIBER SPORT, 0471.487.997, met: maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen Deurne, Middelmolenlaan 135/137, vertegenwoordigd door haar; vaste vertegenwoordiger, de heer Bernard Van Poelgeest, wordt verlengd tot na de algemene vergadering van: 2013.

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 20 december 2010 blijkt de benoeming tot' bestuurder van mevrouw LAGHUWITZ Viviane, NN nr 520220-356-95, wonende te 2520 Ranst,' Herentalsebaan 167. Haar mandaat neemt aanvang op 01/01/2011 (één januari tweeduizend en elf) en eindigt: na de algemene vergadering van 2013.

Antwerpen, 16 maart 2011

NV FIBER SPORT

afgevaardigd bestuurder

Bernard Van Poelgeest

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

04/10/2010 : AN202029
03/07/2009 : AN202029
22/07/2008 : AN202029
02/07/2007 : AN202029
29/08/2006 : AN202029
18/07/2005 : AN202029
16/07/2004 : AN202029
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 31.07.2015 15377-0253-015
24/06/2004 : AN202029
06/08/2003 : AN202029
23/08/2001 : AN202029
07/10/2000 : AN202029
21/03/2000 : AN202029
10/03/1993 : AN202029
01/01/1988 : AN202029
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 29.08.2016 16492-0093-015

Coordonnées
CAPO-BOI

Adresse
MIDDELMOLENLAAN 135 - 137 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande