CAPRILLI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAPRILLI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.220.420

Publication

14/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/03/2013
ÿþd

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e TiSíIÓ van {h3

Rechtbank van l';u,si,me ,. >i:, Antwerpen

op fl 5 p4nT 71111

Ograifiair,

RIBLilijil

bet

a~

Be Sta

u

Ondernemingsnr : 0475.220.420

Benaming

(voluit) : CAPRILLI

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Diksmuidelaan 173, 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING  EINDE MANDAAT BESTUURDERS  BENOEMING VEREFFENAAR & BEPALING MACHTEN VAN VEREFFENAAR -- LASTGEVING AD HOC - VOLMACHT FORMALITEITEN

Dat blijkt uit een proces-verbaal verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, Notaris te" De Panne de dato NEGENENTWINTIG DECEMBER TWEEDUIZEND EN ELF, "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, 4 bladen, één renvooi op 5 januari 2012, Reg:5, boek 4.41, blad 52, vak 14. Ontvangen : vijfentwintig euro (25EUR). De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) Luc De Bergh.;" en uit een verbeterende akte eveneens verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, notaris te De Panne de dato ACHT FEBRUARI TWEEDUIZEND EN DERTIEN, "Geboekt te Veume, Registratiekantoor, 2 bladen, geen renvooien op 19 februari 2013, Reg:5 boek 443 blad 65 vak 6. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De Eerstaanwezend Inspecteur a,i. (getekend) Desaever. W.", dat werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CAPRILLI", met maatschappelijke zetel te Diksmuidelaan 173, 2600 Berchem

Ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0475.220.420

Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van Notaris Serge Van Damme te Panne op 6 juli 2001, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 1 augustus daarna, onder het nummer 2001.08.01-007

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd krachtens de besluiten van de Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten, gehouden en afgesloten voor het ambt van ondergetekende Notaris Serge Van Damme te De Panne op éénentwintig april tweeduizend en zes, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien mei daarna, onder nummer 2006.05.15/0082379;

Waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd

De Buitengewone Algemene Vergadering heeft volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT:

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8670 Koksijde-Oostduinkerke, Ammanswallestraat, 20A.

Artikel 2, eerste lid van de statuten, wordt gewijzigd als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8670 Koksijde-Oostduinkerke, Ammanswallestraat, 20A.

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de aandeelhouders werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen :

- verslag der zaakvoerder de dato zevenentwintig december tweeduizend elf;

- verslag der Bedrijfsrevisor, de Heer Jacqy Godefroidt, voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisoren Buyck, Godefroidt & C°" te 8580 Avelge, Burchthof, 8, de dato éénentwintig december tweeduizend elf.

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, namelijk met refertedatum vijftien december tweeduizend elf.

b) bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van: vennootschappen gehouden is.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

ü

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

c) besluit

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling.

De besluiten van het verslag der Bedrijfsrevisor, Jacqy Godefroidt, voor rekening van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisoren Buyck, Godefroidt & C°" te 8580 Avelge, Burchthof, 8, de dato éénentwintig december tweeduizend elf, luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA "Caprilli" een tussentijdse staat per 15 december 2011 opgesteld. Deze tussentijdse staat wordt afgesloten met een balanstotaal van ¬ 0,00 en een actief van ¬ 0,00.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heb ik de staat van activa en passiva per 15 december 2011 van de BVBA "CAPRILLI" , met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Diksmuidelaan, 173 nagezien, met het oog op de vervroegde vrijwillige ontbinding.

De zaakvoerster van de BVBA "CAPRILLI" heeft gepoogd om een staat van activa en passiva van de BVBA "CAPRILLI" per 15 december 2011, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, op te stellen die zo volledig, getrouw en juist mogelijk de toestand van de vennootschap op die datum weergeeft. De kosten verbonden aan het vereffenen van de vennootschap werden op voorhand betaald. Wel wensen we voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale geschillen die naar aanleiding van een fiscale controle aan het licht zouden komen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten onontbeerlijk acht,

Opgemaakt te Avelgem op 21 december 2011.

13.V. o.v.v.e. BVBA "Bedrijfsrevisoren Buyck, Godefroidt & C°, vertegenwoordigd door Jacky Goedefroid" Deze verslagen blijven niet aan deze akte gehecht, doch zullen samen met een afschrift van deze akte worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel

DERDE BESLUIT  EINDE MANDAAT ZAAKVOERDER-KWIJTING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, zijnde mevrouw SOCQUET Arlette, wonende te 8670 Koksijde-Oostduinkerke, Ammanswallestraat, 20A.

De vergadering besluit om kwijting te verlenen aan voormelde zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat."

VIERDE BESLUIT BENOEMING VEREFFENAAR & BEPALING VAN DIENS BEVOEGDHEDEN

De vergadering benoemt als vereffenaar, Mevrouw SOCQUET Arlette, wonende te 8670 Koksijde-Oostduinkerke, Ammanswallestraat, 20A, die aanvaardt.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

VIJFDE BESLUIT MACHTIGING BEVESTIGING BENOEMING

De vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging van de benoeming tot vereffenaar.

(in diens hoedanigheid van lasthebber ad hoc).

ZESDE BESLUIT -- VOLMACHT FORMALITEITEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar(s) tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van de Fiduciaire Vander Paelt te 8700 Tielt, Meulbeeksesteenweg, 65.

Bij beschikking, gewezen en uitgesproken door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen de dato achttien februari tweeduizend dertien werd de benoeming van de vereffenaar, zijnde mevrouw SOCQUET Arlette, niet bevestigd, maar werd Meester Paul VAN SANT, advocaat te Antwerpen, er kantoorhoudend te 2018 Antwerpen, Justitiestraat 27 aangesteld als vereffenaar van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Caprilli, met maatschappelijke zetel, voorheen te 2600 Antwerpen, Diksmuidelaan 173 en thans te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Ammanswallestraat 20A, ingeschreven in het register der rechtspersonen onder nummer 0475.220.420.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Meester Serge Van Damme, notaris te De Panne.

Worden tegelijk hiermee neergelegd

* Expeditie van de akten dd 29/12/2011en 08/02/2013

u r i * Verslag van de zaakvoerder dd 27.12.2011

Voor-

behouden

""aan et

Belgisch * Controleverslag van de Bedrijfsrevisor dd.21.12.2011

Staatsblad * staat van actief en passief de dato 15/12/2011

* Beschikking van de rechtbank van koophandel te Antwerpen dd. 18/02/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 24.08.2011 11420-0142-013
14/04/2011 : VEA019583
20/01/2011 : VEA019583
27/08/2010 : VEA019583
27/08/2009 : VEA019583
12/06/2008 : VEA019583
14/06/2007 : VEA019583
26/09/2005 : VEA019583
15/10/2004 : VEA019583
12/09/2003 : VEA019583
01/08/2001 : VEA019583
04/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CAPRILLI

Adresse
DIKSMUIDELAAN 173 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande