CAPSULE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAPSULE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.738.756

Publication

22/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

20-04-2015

Griffie

*15306844*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628738756

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

CAPSULE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor Domien DE LELIE , notaris, zaakvoerder van de burgerlijke

vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Notaris Domien DE LELIE", met zetel te Antwerpen-Borgerhout, Stenenbrug 105, ondernemingsnummer 0874.419.960, rechtspersonenregister Antwerpen op 20 april 2015 BLIJKT: Door

1/ De heer BILSEN Dieter Frederic Els, geboren te Wilrijk op 9 maart 1975, rijksregister nummer 75.03.09-257.02, ongehuwd, wonende te 2060 Antwerpen, Viaduct-Dam 68 bus 70.

2/ Mevrouw MOENS Charlotte Elisabeth, geboren te Jette op 17 maart 1989, rijksregis-ter nummer 89.03.17-436.71, ongehuwd, wonende te 2018 Antwerpen, Oostenstraat 50 bus 9.

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZEST & Co, met zetel te 2018 Antwerpen, Oostenstraat 50/9. Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 2 juli 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 juli nadien onder nummer 2012-07-04/0303604.

werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht voor onbe-paalde duur, onder de benaming CAPSULE met zetel te 2570 Duffel, Nijverheidsstraat 15, met een kapitaal van 18.600 EURO, volgestort door de oprichters.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld.

De inbreng in geld werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de ven-nootschap in oprichting geopend bij KBC Bank onder nummer BE46 7350 4010 4636. Het bewijs van deponering, is aan mij, notaris, overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

" Vervaardiging van consumptie-ijs

" Niet-gespecialiseerde groothandel in diepgevroren voedingsmiddelen

" Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels in diepvriesproducten

" Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclu-sief sociale woningen

" Verhuur en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, ex-clusief terreinen

" Verhuur en exploitatie van terreinen

" Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie

" Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het ge-bied van bedrijfsvoering

" Bijstand, onderzoek, uitvoering, advies inzake management, rapportering, organi-satie, bedrijfsvoering, informatica en rekrutering, opleiding en selectie van perso-neel

" Het verlenen van alle mogelijke diensten en producten inzake management, mar-keting, bedrijfsbeheer, informatica, administratie en personeelsbeheer.

" Zowel in binnenland als buitenland: het beheer en de uitbreiding van een patrimo-nium bestaande uit roerende en onroerende goederen, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te

Onderwerp akte :

Nijverheidsstraat 15 2570 Duffel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

bevorderen, zoals de aankoop, de verkoop, de ruiling, leasen, zakelijke rechten aanschaffen of verlenen, of in het algemeen de verwerving of overdracht van goederen, zowel roerende als onroerende; het on-derhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen.

" Zij zal zich eveneens borg mogen stellen voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen en aan personen leningen toe te staan.

Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord.

De vennootschap mag eveneens, hetzij door middel van inbreng, afstand, volledige of

gedeeltelijke samensmelting, onderschrijving, financiële tussenkomst onder om het even

welke vorm en voor zover de wet zulks toestaat, zich interesseren in alle bedrijven

waarvan het doel gelijkaardig is of die van aard zijn de uitbreiding van haar doel te

verwezenlijken. Zij zal ondermeer mogen deelnemen in hun bestuur en alle bijstand

verlenen om op het even welke wijze, onder andere technische, commerciële,

administratieve en financiële aangelegenheden, hierin begrepen, onder vorm van

borgstelling, avalverlening, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire en/of andere

waarborgen verstrekken, dit alles voor zover de wet zulks toelaat. Het participeren in en het financieren van andere vennootschappen. De uitoefening van bestuurders- of vereffe-ningsmandaten in andere vennootschappen; die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel. Het participeren in en het financieren van andere vennootschappen. In het algemeen zal de vennootschap in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroe-rende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden.

De vennootschap wordt be¬stuurd door alle voornoemde oprichters, zaak¬voerders aan wie volle¬dige individuele vertegen¬woordigingsbevoegd¬heid is toegekend om alleen ¬handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. De opdracht, die onbezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur. Er werd geen commissaris benoemd.

Voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZEST & Co, zal voor-noemde mevrouw Moens optreden als vaste vertegenwoordiger..

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindi¬gen op 31 de-cember 2016. De jaar¬lijkse algemene vergade¬ring wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aange¬duid in de oproeping, p de 3de woensdag van juni om 20.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aande¬len zolang de behoorlijk opge¬vraagde en eisbare stor¬tingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vóór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koop-handel, Samen hiermee neergelegd, uitgifte.

DE NOTARIS,

Coordonnées
CAPSULE

Adresse
NIJVERHEIDSSTRAAT 15 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande