CAPZ & CANDY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAPZ & CANDY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.272.410

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.09.2014, NGL 29.09.2014 14618-0099-015
20/10/2014
ÿþ Mod Woni 11.$

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr 0871.272.410 Benaming

(voluit) SOS CAN DY

(verkort)

rechtbank van koophandel Brussel

11111111*MM11,111

be a

st

St

" " " neergelegd/ontvangen op

" . "

"

0 9 OKT. 2014

Griffie

ter griffie vi-1 de NederlandstiJiac

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 1860 Meise, Nieuwelaan 90-Bus 5, België

(volledig adres)

Onderwerp akte: Zetelverplaatsing

Uit het besluit van de zaakvoerders de dato 16 september 2014 blijkt de verplaatsing van de zetel van de vennootschap van 1860 Meise, Nieuwelaan 90-Bus 5 naar 2630 Aartselaar, Oeyvaersbosch 14-24, en dit met ingang van 16 september 2014,

Johan PEETERS

Statutair zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

. .

Op de laatste blz. van Luik El vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzy van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa . Naam en handtekening

04/11/2014
ÿþ mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet 111111

aa

Be

Sta'

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 4 QU. 2034

Griffie

Ondernemingsnr : 0871.272,410

Benaming (voluit) ; SOS CANDY

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oeyvaersbosch 14 - 24

2630 Aartselaar

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jan Verstraeten, te Assenede op 21 oktober,: ii 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de vennoten vani'; de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SOS CANDY", gevestigd te 2630: Aartselaar, Oeyvaersbosch 14 -- 24, volgende beslissingen heeft genomen:

1.- Wijziging van de naam in "CAPZ & CANDY" en artikel 1 van de statuten bijgevolg aan te:',

passen, als volgt:

"Artikel 1,- Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Î? Zij draagt de benaming "CAPZ & CANDY'."

2.- Aanpassing van oud artikel 9 van de statuten en te vervangen door een nieuw artikel 11, ais, volgt:

"Artikel 11,- Definities

In de artikels 11 tot en met 11 septies zullen de hierna volgende begrippen de volgende betekenissen hebben:

- "aandelen": De aandelen, winstbewijzen al dan niet met stemrecht, rechten tot verwerving van: of inschrijving op aandelen en/of winstbewijzen zoals uitgegeven en/of nog uit te geven door dei= Vennootschap, alsmede alle andere effecten die al dan niet een stemrecht inhouden.

- "overdrachr: Elke verrichting die tot deel of als gevolg heeft dat één of meerdere volkomen ofi onvolkomen (zakelijke rechten op) aandelen wordtiworden overgedragen, hetzij direct of indirect,`: onmiddellijk of toekomstig, definitief of voorwaardelijk, onder bezwarende of ten kosteloze titel, vr~willig of gedwongen, onder levenden of bij overlijden (met inbegrip van doch niet beperkt tot een verkoop, een;; ruil, een gift, een legaat, inbreng in het kapitaal, het toestaan of de overdracht van een optie, hete bezwaren met een zakelijk of persoonlijk zekerheidsrecht, inbreng in vennootschap, een overdracht als:, gevolg van een fusie, splitsing of vereffening, inbreng in een huwgemeenschap en toebedelingen ingevolge vereffening-verdeling van een huwgemeenschap) en alle andere vormen van overdracht

Het bezwaren met een zakelijk of persoonlijk zekerheidsrecht, ontbindingen/vereffeningen,', fusies, splitsingen, inbreng in een huwgemeenschap en toebedelingen ingevolge vereffening-verdeling van een huwgemeenschap worden voor de interpretatie van onderhavige artikels steeds gelijkgesteld: met een "overdracht ten kosteloze titel".

- "gelieerde vennootschappen": een verbonden vennootschap of in voorkomend geval verbonden persoon zoals gedefinieerd in artikel 11 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 11 bis: Voorkoopregeling

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle vennoten, mogen de aandelen niet aan;. om het even wie, noch geheel, noch gedeeltelijk ten bezwarende titel overdragen worden, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan alle medevennoten.

Voor toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen;' te zijn de derde werkdag na postdatum.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

" aan hdt

fielgisch

staatsblad

A. Eerste ronde

De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna genoemd: de kandidaat-overdrager), brengt hiervan bij aangetekend schrijven de zaakvoerder(s) en alle mede-vennoten gelijktijdig op de hoogte. Deze kennisgeving dient volgende informatie te bevatten:

- de identiteit van de kandidaat-overnemer (naam, adres of maatschappelijke zetel en nationaliteit),

- de bevestiging dat de kandidaat-ovememer op de hoogte is van de geldende regels van voorkooprecht, goedkeuring, claw back en volgrecht, en in voorkomend geval bereid is de aandelen van de andere vennoten over te nemen tegen de prijs en voorwaarden zoals voorzien bij het volgrecht hierna,

- de voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht, inclusief de prijs.

Wanneer de hiervoor gemelde kennisgeving alle voormelde gegevens niet bevat, wordt zij als niet geschreven gehouden.

Dit aangetekend schrijven moet mee ondertekend worden door de kandidaat-ovememer(s) en geldt gedurende de ganse voorkoopperiode als een onherroepelijk verkoopaanbod van de kandidaat-overdrager aan de voorgestelde prijs in voordeel van de medevennoten..

De vennoten hebben een recht van voorkoop pro rata hun aandelenbezit om de aangeboden aandelen aan te kopen.

De medevennoten beschikken over een termijn van twee maanden, die ingaat op datum van het aangetekend schrijven waardoor zij door de kandidaat-overdrager verwittigd worden, om bij aangetekend schrijven aan deze laatste mede te delen of zij hun recht van voorkoop al dan niet wensen uit te oefenen, met opgave van het maximaal aantal aandelen dat zij wensen te verwerven.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medevennoot geacht zijn recht van voorkoop niet uit te oefenen.

B. Tweede ronde

Indien één of meerdere van de vennoten hun voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend hebben, komt het voorkooprecht op de resterende aandelen toe aan de vennoten die reeds van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt, en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten, hetzij in eender welke andere verhouding te bepalen tussen deze vennoten.

Daartoe zal de kandidaat-overdrager de vennoten die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben op de hoogte brengen per aangetekend schrijven binnen een periode van acht dagen na het verstrijken van de eerste ronde.

Het voorkooprecht in de tweede ronde kan uitgeoefend worden gedurende een termijn van één maand na deze kennisgeving.

C. Resultaat uitoefening voorkooprecht

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de tweede ronde, zal de kandidaat-overdrager de zaakvoerder(s) en aile vennoten aangetekend op de hoogte brengen van het uiteindelijke resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht.

D. Verkoop en betaling

Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend op de totaliteit van de aangeboden aandelen, ontstaat een verkoopovereenkomst tussen de betrokken partijen op de derde dag na de postdatum van de aangetekende bevestiging met het resultaat van het voorkooprecht,

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de partijen, zal de betaling van de prijs dienen te gebeuren uiterlijk binnen de maand na het tot stand komen van deze verkoopovereenkomst.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek,

E. Verzaking voorkooprecht

Indien het voorkooprecht uitgeoefend werd op minder dan de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen warden de vennoten geacht integraal aan hun voorkooprecht te verzaken en zal de goedkeuringsclausule, voorzien hierna, in werking treden, behoudens andersluidende overeenkomst tussen aile vennoten,

Artikel 11 ter: Aandelenoverdrachten onder levenden - goedkeuringsregeling

I. NIET UITOEFENING VOORKOOPRECHT

Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend werd, of vervalt ingevolge de niet uitoefening op het totaal aantal aangeboden aandelen, is de overdracht van aandelen onder levenden enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke toestemming van de andere vennoten, overeenkomstig de procedure hierna uiteengezet.

A, Procedure-goedkeuringsregeling

blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

food 11.1

Voor-

behouden aan hdt Belgisch

Staatsblad

De kandidaat-overnemer en de kandidaat-overdrager verzoeken bij aangetekend schrijven de medevennoten om de overdracht van de aandelen en, in voorkomend geval, de aanvaarding van de overnemer als vennoot goed te keuren.

Twee vennoten

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke, voorafgaande en geschreven toestemming van de andere vennoot.

De beslissing van deze laatste moet aan de kandidaat-overdrager meegedeeld worden per aangetekende brief, binnen de maand na ontvangst van voormeld aangetekend schrijven uitgaande van de kandidaat-overnemer en de kandidaat-overdrager inzake goedkeuring overdracht/aanvaarding overnemer.

In geval van toestemming van de andere vennoot met de overdracht aan de kandidaat-overnemer, zal de kandidaat-overdrager gerechtigd zijn om binnen de drie maanden na mededeling van deze beslissing per aangetekend brief, zijn aandelen over te dragen aan de kandidaat-overnemer. De zaakvoerder(s) zal/zullen de andere vennoot onverwijld kennis geven van het feit dat de overdracht heeft plaatsgevonden, zodra hij/zij hiervan kennis heeft/hebben ingevolge inschrijving ervan in het aandelenregister van de vennootschap, Indien de kandidaat-overdrager de overdracht niet verwezenlijkt . heeft binnen de vermelde tijdsperiode van drie maanden, moet de verkoopsprocedure zoals beschreven in artikel 11 en volgende van onderhavige statuten opnieuw gevolgd worden voor de overdracht van aandelen.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken vennoot geacht niet met de overdracht in te stemmen.

Bij weigering dient de weigerende vennoot de betrokken aandelen over te nemen, behoudens de mogelijkheid voor de weigerende vennoot, om váár het verstrijken van de termijn waarbinnen de weigering moet meegedeeld worden, zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, aan de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan de weigerende vennoot of deze derde-overnemer te verkopen.

Meer dan twee vennoten

Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen alieen toegelaten mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De algemene vergadering die over de overdracht van de aandelen en, in voorkomend geval, over de aanvaarding van de kandidaat-overnemer als vennoot moet beraadslagen, wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en zal gehouden worden binnen de maand na ontvangst van voormeld aangetekend schrijven uitgaande van de kandidaat-overnemer en de kandidaat-overdrager inzake goedkeuring overdracht/aanvaarding overnemer,

De beslissing moet per aangetekende brief aan de kandidaat-overdrager meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

In geval van instemming zoals voormeld met de overdracht aan de kandidaat-overnemer, zal de kandidaat-overdrager gerechtigd zijn om binnen de drie maanden na mededeling van deze beslissing per aangetekende brief, zijn aandelen over te dragen aan de kandidaat-overnemer. De zaakvoerder(s) zalizullen de andere vennoten onverwijld kennis geven van het feit dat de overdracht heeft plaatsgevonden, zodra hij/zij hiervan kennis heeft/hebben ingevolge inschrijving ervan in het aandelenregister van de vennootschap. Indien de kandidaat-overdrager de overdracht niet verwezenlijkt heeft binnen de vermelde tesperiode van drie maanden, moet de verkoopsprocedure zoals beschreven in artikel 11 en volgende van onderhavige statuten opnieuw gevolgd worden voor de overdracht van aandelen.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij weigering dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen aan de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten.

De vennoten die zich moeten uitspreken over de aandelenoverdracht en, in voorkomend geval, over de aanvaarding als vennoot, hebben het recht om váár het verstrijken van de termijn waarbinnen de beslissing moet meegedeeld worden, gezamenlijk zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, die gehouden is de aandelen over te nemen aan de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan de mede vennoten of deze

-derde-overnemer-te-verkopen.

Op de laatste biz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan hdt

Belgisch

Staatsblad

B. Betaling  eigendomsoverdracht

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient:

1° in geval van twee vennoten: de prijs door de vennoot of de door hem aangebrachte koper, betaald te worden binnen de maand na de melding van de beslissing tot weigering of in geval van gebrek aan antwoord binnen de hiervoor vermelde termijn voor instemming/weigering, binnen de maand na het verstrijken van de gestelde termijn.

2° in geval van meerdere vennoten: de prijs door de vennoten of de door hen aangebrachte koper, betaald te worden binnen de maand na ontvangst van de beslissing van de algemene vergadering houdende weigering van de voorgestelde aandelenoverdracht.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling.

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

Il. OVERDRACHTEN ONDER LEVENDEN TEN KOSTELOZE TITEL

Bij aandelenoverdrachten onder levenden ten kosteloze titel is volgende procedure van toepassing.

A. Procedure goedkeuringsregeling

De kandidaat-overnemer en de kandidaat-overdrager verzoeken bij aangetekend schrijven de medevennoten om de overdracht van de aandelen en, in voorkomend geval, de aanvaarding van de overnemer ais vennoot goed te keuren.

Waardebepaling

Behoudens unanieme instemming met de aandelenoverdracht en, in voorkomend geval, met de aanvaarding van de ovememer als vennoot binnen de maand na ontvangst van dit aangetekend schrijven, wordt een deskundige aangeduid in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de overige vennoten, met ais opdracht het bepalen van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen aangaande de aanduiding van deze deskundige binnen dezelfde termijn van één maand, zal deze aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap, zetelend zoals in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij.

Bij de waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstverwachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie. '

Bij de waardebepaling mag de deskundige geen rekening houden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie.

In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn, dient de deskundige deze commissaris(sen) te aanhoren teneinde tot een correcte waardering te komen,

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan de zaakvoerder(s) en aile vennoten aangetekend te verzenden binnen de twee maanden na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, en in voorkomend geval de aanstellingskosten, worden gedragen door de kandidaat-overdrager voor de helft en door de overige vennoten, pro rata hun aandelenbezit, voor de andere helft.

Twee vennoten

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke, voorafgaande en geschreven toestemming van de andere vennoot,

De beslissing van deze laatste moet aan de kandidaat-overdrager meegedeeld worden per aangetekende brief, binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

In geval van toestemming van de andere vennoot met de overdracht aan de kandidaat-overnemer, zal de kandidaat-overdrager gerechtigd zijn om binnen de drie maanden na mededeling van deze beslissing per aangetekend brief, zijn aandelen over te dragen aan de kandidaat-overnemer. De zaakvoerder(s) zal/zullen de andere vennoot onverwijld kennis geven van het feit dat de overdracht heeft plaatsgevonden, zodra hij/zij hiervan kennis heeft/hebben ingevolge inschrijving ervan in het

aandelenregister van de vennootschap. Indien de kandidaat-overdrager de overdracht niet verwezenlijkt heeft binnen de vermelde tijdsperiode van drie maanden, moet de verkoopsprocedure zoals beschreven in artikel 11 en volgende van onderhavige statuten opnieuw gevolgd worden voor de overdracht van aandelen.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan hét Belgisch

Staatsblad

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken vennoot geacht niet met de overdracht in te stemmen.

Bij weigering dient de weigerende vennoot de betrokken aandelen over te nemen, behoudens de mogelijkheid voor de weigerende vennoot, om vóár het verstrijken van de termijn waarbinnen de weigering moet meegedeeld worden, zelf een kandidaat-ovememer voor te stellen, aan de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan de weigerende vennoot of deze derde-overnemer te verkopen.

Meer dan twee vennoten

Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen alleen toegelaten mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De algemene vergadering die over de overdracht van de aandelen en, in voorkomend geval, over de aanvaarding van de kandidaat-overnemer als vennoot moet beraadslagen, wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en zal gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

De beslissing moet per aangetekende brief aan de kandidaat-overdrager meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

In geval van instemming zoals voormeld met de overdracht aan de kandidaat-overnemer, zal de kandidaat-overdrager gerechtigd zijn om binnen de drie maanden na mededeling van deze beslissing per aangetekende brief, zijn aandelen over te dragen aan de kandidaat-overnemer. De zaakvoerder(s) zal/zullen de andere vennoten onverwijld kennis geven van het feit dat de overdracht heeft plaatsgevonden, zodra hij/zij hiervan kennis heeft/hebben ingevolge inschrijving ervan in het

aandelenregister van de vennootschap, Indien de kandidaat-overdrager de overdracht niet

verwezenlijkt heeft binnen de vermelde tijdsperiode van drie maanden, moet de verkoopsprocedure zoals beschreven in artikel 11 en volgende van onderhavige statuten opnieuw gevolgd worden voor de overdracht van aandelen.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij weigering dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen aan de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten.

De vennoten die zich moeten uitspreken over de aandelenoverdracht en, in voorkomend geval, over de aanvaarding als vennoot, hebben het recht om vóôr het verstrijken van de termijn waarbinnen de beslissing moet meegedeeld worden, gezamenlijk zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, die gehouden is de aandelen over te nemen aan de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan de mede-vennoten of deze derde-overnemer te verkopen.

B. Betaling -- eigendomsoverdracht

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient;

1° in geval van twee vennoten: de prijs door de vennoot of de door hem aangebrachte koper, betaald te worden binnen de maand na de melding van de beslissing tot weigering of in geval van gebrek aan antwoord binnen de hiervoor vermelde termijn voor instemminglweigering, binnen de maand na het verstrijken van de gestelde termijn.

2° in geval van meerdere vennoten: de prijs door de vennoten of de door hen aangebrachte koper, betaald te worden binnen de maand na ontvangst van de beslissing van de algemene vergadering houdende weigering van de voorgestelde aandelenoverdracht.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling.

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

Artikel 11 quater: Claw back

Wanneer de vennoten vennootschappen zijn en wanneer in deze vennootschap de controle, zoals gedefinieerd in artikel vijf en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, wijzigt, en dit in de mate dat deze andere vennoten niet vallen onder de toegelaten aandelenoverdrachten zoals -omschreven- h iernardient -deze" controlewijziging -meegedeeld- te -worden -aan- de-zaakvoerder(s)-en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan hêt Belgisch Staatsblad

medevennoten en dit binnen de drie werkdagen na de wijziging van controle. Onder controlewijziging zoals toegepast in dit artikel wordt tevens verstaan de wijziging van het aandeelhouderschap in de vennoot-vennootschap waardoor meer dan twintig procent (20%) van de aandelen van de vennoot- vennootschap in het bezit komt van anderen.

De controlewijziging geldt als aanbod tot verkoop door de rechtspersoon waarin de controlewijziging zich voordoet aan de medevennoten. Reeds nu voor alsdan verleent iedere rechtspersoon-vennoot, in de mate deze controlewijziging zich voordoet, een optie tot aankoop in voordeel van de andere vennoten op alle in haar bezit zijnde aandelen van de vennootschap, en dit in verhouding tot het aandelenbezit van de medevennoten, of in de verhouding tussen hen overeen te komen.

De optie dient gelicht te worden op de totaliteit van de aandelen en dit binnen de tien werkdagen na mededeling van de controlewijziging of bij gebreke aan mededeling van de controlewijziging zoals voorzegd, binnen de tien werkdagen na vaststelling door de medevennoten van de controlewijziging.

Alsdan wordt de prijs vastgesteld door een deskundige aan te stellen in gemeen overleg, of bij gebreke daaraan binnen de maand na kennisgeving van de controlewijziging - of zo geen kennisgeving geschied is zoals hiervoor bepaald, binnen de maand na vaststelling van de controlewijziging door de medevennoten- door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft, daartoe gevat door de meest gerede partij. De voorzitter van de rechtbank van koophandel doet uitspraak als in kort geding.

Bij de waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de . toekomstverwachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met' meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie.

Bij de waardebepaling mag de deskundige geen rekening houden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie.

De aangestelde deskundige zal zijn waarderingsrapport bij aangetekend schrijven bezorgen aan de zaakvoerder(s) en aan alle vennoten en dit binnen de twee maanden na de aanvaarding van zijn opdracht. Het waarderingsrapport wordt geacht ontvangen te zijn de derde werkdag volgend op de postdatum van versturing.

De verkoopprijs moet betaald worden binnen een termijn van een maand na het ontvangen door de vennoten van het waarderingsrapport van de aangestelde deskundige.

De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

De kosten verbonden aan de aanstelling van de deskundige zijn ten laste van de rechtspersoon-vennoot, waarin de controlewijzing zich heeft voorgedaan.

Artikel 11 quinquies: volgrecht

Bij overdracht door de kandidaat-overdrager van zijn aandelen aan de kandidaat-overnemer conform artikel 11 bis, zijn de andere vennoten gerechtigd daaraan deel te nemen onder gelijke voorwaarden. Zij beschikken daartoe over een volgrecht.

De vennoten beschikken over een termijn van tien dagen vanaf de kennisgeving door de zaakvoerder(s) aan hen van de overdracht zoals voorzien in artikel 11 bis hiervoor, om de zaakvoerders) alsmede de (kandidaat )overdrager bij aangetekend schrijven mede te delen of zij hun volgrecht al dan niet wensen uit te oefenen. In geval een vennoot zijn volgrecht wenst uit te oefenen, dient dit te gebeuren met betrekking tot de totaliteit van de aandelen in zijn bezit.

Geen kennisgeving van de uitoefening van het volgrecht binnen deze tiert dagen betekent dat de vennoot geen gebruik wenst te maken van zijn volgrecht. Een gedeeltelijke uitoefening van het volgrecht wordt gelijkgesteld met geen uitoefening van het volgrecht.

De eigendomsoverdracht van de aandelen waarop het volgrecht wordt uitgeoefend, zal geschieden binnen de maand na de kennisgeving van de uitoefening van het volgrecht, tegen betaling van de prijs.

De eigendomsoverdracht van de bedoelde aandelen gebeurt op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Indien de (kandidaat-)overnemer in gebreke zou blijven de aandelen waarop het volgrecht werd uitgeoefend te kopen binnen de voormelde termijn, is de (kandidaat-) overdrager hoofdelijk en ondeelbaar gehouden om deze aandelen te kopen aan dezelfde voorwaarden, tegen contante betaling van de prijs, binnen de twee dagen na het verstrijken van voormelde termijn.

Artikel 11 sexies: overgang aandelen ten gevolge van overlijden "

Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overige vennoten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De overgang van aandelen ten gevolge van het overlijden van een vennoot zal steeds onderworpen zijn aan de goedkeuring door de overige vennoten volgens de procedure zoals hierna voorzien.

A. Procedure goedkeuringsregeling

De procedure voor het al dan niet aanvaarden van de overgang van aandelen aan de erfgenamen en/of legatarissen kan ingesteld worden zowel door deze laatsten als door de overige vennoot of vennoten, of één van hen.

Bij de aanvraag door de erfgenamen en/of legatarissen, te richten aan het bestuursorgaan van de vennootschap bij een ter post aangetekende brief, zullen deze een door een Belgische notaris ondertekende erfrechtverklaring moeten voegen, waaruit duidelijk blijkt op welke manier de aandelen van de overleden vennoot werden vererfd,

Indien de aandelenoverdracht geweigerd wordt, hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen berekend overeenkomstig de waardering van de deskundige zoals hierna bepaald.

De weigering van aanvaarding is zonder verhaal.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden na weigering is geschied, hebben de erfgenamen en/of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

B. Waardering afkoopwaarde

Behoudens unanieme aanvaarding van de overgang van de aandelen van de overleden vennoot aan zijn rechtsopvolgers binnen de maand na ontvangst van een aangetekende aanvraag, wordt over de aanvaarding of weigering beslist nadat een deskundige is aangeduid in gemeen overleg tussen de vennoten en de erfgenamen en/of legatarissen met als opdracht het bepalen van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen tot aanduiding van deze deskundige binnen de termijn van één maand zoals hiervoor bepaald, zal deze aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel, zetelend zoals in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij.

Bij de waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstverwachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie.

Bij de waardebepaling mag de deskundige geen rekening houden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie.

In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn, dient de deskundige deze commissaris(sen) te aanhoren teneinde tot een correcte waardering te komen.

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle vennoten, het bestuursorgaan en de erfgenamen en/of legatarissen aangetekend te verzenden binnen de maand na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, en in voorkomend geval de aanstellingskosten, worden gedragen door de erfgenamen en/of legatarissen voor de helft en door de vennoten, pro rata hun aandelenbezit, voor de andere helft.

C. Besluitvorming over aanvaarding -- gevolgen

Twee vennoten

indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal, bij het overlijden van één van hen, over

deze aanvaarding beslist worden door de overblijvende vennoot.

De beslissing van deze laatste moet aan erfgerechtigden meegedeeld worden per

aangetekende brief, binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken vennoot geacht niet

met de overdracht in te stemmen.

Bij weigering dient de weigerende vennoot de betrokken aandelen over te nemen, behoudens

de mogelijkheid voor de weigerende vennoot, om vóór het verstrijken van de termijn waarbinnen de

weigering moet meegedeeld worden, zelf een kandidaat-ovememer voor te stellen, aan de prijs en

tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De erfgerechtigden zijn alsdan verplicht hun aandelen aan de weigerende vennoot of deze

derde-ovememer te verkopen.

Meer dan twee vennoten

Zijn er meerdere overblijvende vennoten, dan zal de algemene vergadering die over de

overdracht van de aandelen moet beraadslagen, bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) en

gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: 94aam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r mod 11.1



Voor-

behouden aan hét Belgisch

Staatsblad

Tot aanvaarding dient beslist te worden met toestemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de aanvaarding is voorgesteld.

De beslissing moet per aangetekende brief aan de erfgerechtigden meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij weigering dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten.

De vennoten die zich over de aandelenoverdracht moeten uitspreken, hebben eveneens het recht om, gezamenlijk een kandidaat-overnemer voor te stellen, die de aandelen overneemt aan de prijs en mits de betalingsmodaliteiten zoals hierna bepaald,

De erfgenamen en/of legatarissen zijn alsdan verplicht hun aandelen aan de overnemende vennoten of deze derde-overnemer te verkopen.

D. Prijs

De prijs per aandeel is de prijs bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige.

E. Betaling

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient de prijs door de koper, betaald te worden binnen de maand na ontvangst van de beslissing van de algemene vergadering houdende weigering van de aandelenoverdracht.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt op datum van ontvangst van de kennisgeving van de weigering.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder . ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee . procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling.

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

F. Enige vennoot

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt: ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen en/of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Artikel 11 septies: Toegelaten aandelenoverdrachten

De voorkoopregeling, noch de goedkeuring van de aandelenoverdracht onder levenden of bij overlijden, noch het volgrecht, zijn van toepassing wanneer de aandelen worden overgedragen:

1/ aan een medevennoot;

2/ bij overdracht door een vennoot aan een met deze vennoot gelieerde vennootschap (met dien verstande dat de gelieerde vennootschap de effecten opnieuw moet overdragen aan deze vennoot wanneer ze zou ophouden een gelieerde vennootschap te zijn).

Er zijn geen andere toegelaten vrije overdrachten."

3.- Aanpassing van oud artikel 14 van de statuten en te wijzigen naar een nieuw artikel 17, als volgt:

"Artikel 17.- Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand mei om 18.00 uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de in de agenda aangeduide plaats.

Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar', zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de

commissarissen-zich. hebben-verbonden= -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

r I mod 11.1



Voorbehouden aan hèt Belgisch Staatsblad



Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vôôr de algemene vergadering ontvangen.

4.- Aanpassing van oud artikel 20  21  22 van de statuten en te vervangen naar nieuwe artikelen 28  29, als volgt:

"Artikel 28.- Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement, Kennelijk onvermogen of overlijden van een der vennoten.

Artikel 29.- Vereffening - Verdeling

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, onverminderd de eventuele toepassing van artikel 184 § 5.

Hun benoeming moet door de voorzitter van de rechtbank van koophandel bevestigd worden. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar beschikt over alle machten genoemd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Overeenkomstig artikel 189bis van het wetboek van vennootschappen zendt de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening opgesteld aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het In artikel 195 bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het wetboek van vennootschappen legt de vereffenaar, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de ; verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Na betaling van de schulden of consignaties van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden ; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

5.- Herstructurering en herwerking van de statuten, als volgt:

NAAM : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "CAPZ & CANDY".

DUUR : onbeperkt

ZETEL : 2630 Aartselaar, Oeyvaersbosch 14  24

DOEL : De vennootschap heeft tot doel

- De exploitatie, verhuur erl verkoop van de vending-apparaten en videospelen;

- de activiteit van tussenpersoon in de handel, omvattende de makelaars in goederen, de

zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs, aankoop en verkoop, evenals het in- en uitvoeren van aile handelsgoederen;

- Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën en alle financiële operaties, omvattende ondermeer het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, de promotie van en het makelen in onroerende goederen, evenals aile welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing; het optreden als syndicus en het beheer van gebouwen in mede-eigendom overeenkomstig artikel 577-2 en volgende van het Burgerlijk Wetboek.

Behoudens voorafgaandelijke erkenning door het Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars, mag zij evenwel geen handelingen stellen die voorbehouden zijn voor vastgoedmakelaars'. overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig.

Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen; kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

De vennootschap mag aile financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- ais in buitenland.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00), Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvcerders, al dan niet vennoot~

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer Johan Helena Jaak Peeters, geboren te Brussel op 10 augustus 1968, wonende te 9190 Stekene, Hellestraat 131 bus 2, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING : moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand mei om 18.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel heeft één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is tcegelaten, In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BOEKJAAR  JAARREKENING : Het boekjaar van de vennoctschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één!tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal warden gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar.

6.- Machtigen van de zaakvoerder tot uitvoering van voorgaande beslissingen.

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan de volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 3, Greenland II -- Blue Planet, 1e verdiep: Mevrouw Greetje MICHEL, Mevrouw Annabelie HENRY, De heer Thijs SIMOENS, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen in verband met de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie en de directe belastingen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN TE ASSENEDE

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Afschrift van de akte statutenwijziging

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.08.2013, NGL 30.08.2013 13556-0365-014
22/05/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~i *o mai lUlâ

gaussa-

Griffie

Ondernemingsnr : 0871272410

Benaming

(voluit) : SOS CANDY

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1860 Meise, Nieuwelaan 90 b 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van 3 mei 2013

de heer PECK Ruben, wonende te 9960 Assenede, Schattemanstraat 15, (82.12.13-377.12) wordt vanaf 3 mei 2013 voor onbepaalde duur benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

PEETERS Johan

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lu k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.11.2011 11623-0101-012
24/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 19.11.2010 10609-0307-012
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 28.08.2009 09689-0400-013
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.08.2008 08686-0053-013
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 29.08.2007 07652-0375-012
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.07.2006 06546-4158-014
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.09.2015, NGL 30.09.2015 15624-0006-015

Coordonnées
CAPZ & CANDY

Adresse
OEYVAERSBOSCH 14-24 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande